17+5

Hahaha va jag velar fram och tillbaka med datumena, haha! Men nu står det klart. Nu är vi i vecka 18 igen, snart 19 =) Och nya BF datum är nu 29e juni. Så jag tror på juli bebis =)

Vi var på Rutinultraljudet igår och shit va underbart det var! Och Robban var en mycket stolt pappa som fick se sitt andra barn =) Filmade även litegranna så man kan gå in och kika om och om igen =). Bilderna vi fick var inge bra alls. På Melvins ultraljud fick vi toppen bilder. Men inte nu. Haha men dom bjöd iaf på bilderna för att dom inte hade en skärm uppe i taket =) Ett plus iaf, hihi!

Sen förstår inte jag riktigt varför dom flesta som jobbar däruppe ska gå med mungiporna i marken för. Det är väl inget skoj! Hur sura som helst. Haha!

När vi låg och kikade på bebis så ser både jag och Robban något som skulle kunna vara pungen =) =) =) Och då utbrister jag " åh, där var ju en pung" varav den sura tanten säger snabbt " nej jag ser minsann ingen pung, det enda jag kan se här är en navelsträng" hahaha! Suris!! Men vi är nästintill säkra att Melvin kommer få en liten lillebror =) =) Och vi är överlyckliga! Fast huvudsaken är faktiskt att ens barn änsålänge verkar frisk och kry och växer precis som den ska.

Och föresten, är det vanligt att ens barn som snart fyller 3 år sover som en kratta. Fyyy bubblan alltså! Han är ju uppe halva nätterna. Eller ja, han går upp, man lägger honom, man lägger sig själv, håller på och somnar, han går upp, man får gå upp och lägga honom....Och ja, så håller vi på några timmar per natt. =/

Nää nu är jag så trött så jag vet inte vart jag ska ta vägen, haha! Och klockan är???? 20.10. Haha!!
Kram på er

Vårat 2a mirakel! <3
(tittar lite på snedden)

 
Magen 17+5

Karlstadsbesök!

Det är precis va vi har haft =) Underbara sis och hennes karl, Stefan, har varit här =)

Vi käkade tacos igår kväll och mös sen med en sjuhelvetes massa godis till en skräck som hälften av oss tydligen redan sett. Hihi! Men det gör inget, för skräckisar går att se om och om igen! =)

Sen bestämdes även att dom lika gärna kunde stanna här över natten och det tyckte vi var hur mysigt som helst =) Så imorse gick vi upp vid 8 tiden och åt en härligt frukost! Älskar mina frukostar och med ett härligt besök kan det ju inte bli bättre, hihi!

Melvin tyckte det var jätte kul att dom var här och hälsade på. Det är ju lite trist nu när dom flyttat till Karlstad, för vi träffs ju inte alls ofta =( Men vi bestämde iaf att vi i februari ska åka up och kika hur dom bor =) Det ska bli skojjigt värre. Och då är det banne mig vi som ska ta med 2 kg lösgodis och lämna kvar, hihihi!!

Idag får vi ta och gratta svärmor/farmor på hennes stora dag! Så GRATTIS ANKI! Så ett kalasande är inbokat för oss iaf =) Och synd, jag som inte alls är sugen på tårtor och allt annat gott som kan ätas på ett kalas..Haha! Fyy vilken ångest att hela tiden behöva tänka på mat. Samtidigt som jag vill försöka vara relativt nytttig för att slippa alla jobbiga extra kg som man egentligen inte behöver. Haha!! Men men..+ 4-5 kg nu. Och snart halva tiden. Snart känner jag att det kommer smälla på + fronten. Haha!

Bebis bökar runt mer och mer för varje dag och jag tycker det är såååååå mysigt. Och jag kan ärligt erkänna att jag njuter 1000 gånger mer denna graviditeten än den med Melvin. Då var man ju hela tiden ett steg före och längtade mycket mycket mer. Visst längtar vi tills denna lilla böna kommer ut MEN vi vet att det sker oavsett så då kan man lika gärna passa på att njuta istället för att längta hela tiden. Haha! =) Det är våran tankegång iaf, hihi!

På måndag är det dags för RUL..YEEEES! Va vi längtar!! Man kan ju inte se sig mätt på lill =)

Imorse vaknade jag av en "rejäl" spark faktiskt. Det riktigt var obehagligt men ändå mysigt, hihi!

Nu ska jag ta och passa på och njuta lite av ledigheten med min familj! Älskar när vi allihopa är hemma tillsamans. Tur och skönt att man trivs så bra med ens familj..Jobbigt annars =)


Kram på er! Ha en riktigt härlig lördag!

Haha, sis


Älskar er!! <3








Alla dessa ankor som han hela tiden skulle ha som "napp" haha





18e januari

Shit va tiden går fort, eller iaf månaderna! Veckorna går väl inte riktigt lika fort. Haha!! =)

Jobb, jobb och åter jobb känns det som..Haha men nu börjar man minska lite i tid och gud va gott det är. :) Jag är ingen som skulle trivas med att jämt jobba 8-16. Jag vill ha oregelbundet =)

Idag har vi haft Kajsa, Gizma, Harry och lilla Wilma på besök =) Och det var som alltid, MYSIGT! =) Passade då på och gosa lite bebis, hihi! Dom luktar ju såå underbart gott. Mmm va jag ska lukta på våran lilla böna när det är dax för den att möta oss =)

Nu börjar magen kännas lite jobbig. Inte ivägen eller så men man är ta mig satan alltid MÄTT i magen men alltid HUNGRIG. Haha det går inte alls ihop. Magen är hela tiden "full" haha!

I helgen kommer min syster yster hit på besök =) Har ju inte träffat henne sen hon flyttade till Karlstad så det ska bli riktigt kul! =)

Haha på kvällarna nuförtiden sover jag redan kl 20 (med undantag för idag)..Haha. Det är farligt att lägga sig ner i soffan för jag somnar verkligen med en gång. Haha! Så allt man ska ta tag i får man göra innan man slappar. För sen är det kört =)

Melvin sover som en kratta nuförtiden. Inge bra alls. Han har nämnligen fått för sig att et är någon som spikar i hans rum på nätterna och kvällarna. Så han vägrar somna i sin säng, han ska sova i mamma och pappas säng. Men sen när vi ska lägga oss lyfter vi över honom och det funkar super. Men sen kan han ju vakna några gånger per natt och vara rädd. Han bokstavligen SPRINGER in till oss. Men då får man tala honom tillrätta och berätta att dom inte ska spika. Då funkar det, men ibland tar det några gånger innan han faktiskt somna om.

Hmm! Jaja snart har man en liten till som man ändå får gå upp några gånger på natten med, haha! Eller förhoppningsvis sover lilla bönan nätterna igenom, haha!

Nää nu ska tydligen Robban ha datorn (fast vi har 2 st) haha så jag får väl ta och lägga mig och känna bebisen lite =)
Kram på er

Vecka 18 (imorgon) för jag ändrar inte mina dagar fören vi varit på RUL på måndag =)


Vecka 18 med Melvin

Vecka 18 =)

Haha! Japp, hela vecka 18 går vi in i idag =)
Var nämnligen på ett tidigare ultraljud igår för att kolla så att allt var okej.

Och snälla Emilia ville följa med mig så jag slapp åka ensam. För i det läget har jag hört att det är bra att ha någon med sig =) Och Robban kunde verligen inte ta ledigt, ens någon timme igår =(

Men iaf, allt såg toppen ut med våran lilla bebis och hon/han rörde sig ytterst lite. Så en lugn bebis änsålänge. =)

Jag satt där i gynstolen med Emilia brevid mig och kände hur leendet blev bredare och bredare och tårarna kom närmare och närmare. Helt fantastiskt underbart! Spelar ingen roll om man redan varit med om det för det var lika speciellt denna gången som första =) Det var våran lilla bebis vi satt och tittade på <3 Så nu är nya datumet 24e juni, självaste midsommarafton =)

Vi fick tyvärr inga bilder eftersom det var på gyn men vi ska ju på RUL om ca 1 vecka och då får vi bilder =) Och varken jag eller Emilia hade tanken på att ta kort för jag tror vi var så uppe i att titta på den lilla =)

Lillbus tittade rakt på oss precis som hon/han såg oss =) Jätte fina lilla bebis!

Nu har precis Mellisen vaknat och vi har fikat med årets första semlor =) Mumms va jag älskar semlor! Synd bara att dom är sååå onyttiga, hahaha. Nu ska vi strax sätta igång med helgens brödbak

Och sen ska vi ut på en liten familjeutflykt =) Vet dock inte riktigt vad vi ska göra, haha

Ha en underbar helg!
Kram kram

"Vill se på Nalle Puh, mamma" =)


Haha när man ligger ner ser man inte allt för stor ut =)

Vecka 17 <3

Haha nej jag tycker fortfarande inte tiden går fort..MEN det känns lite konstigt att man kommit till vecka 17, haha

Det händer inte jätte mycket nuförtiden. Man går upp, lämnar på dagis, jobbar, hämtar på dagis, gör middag och sen sover man. Sen börjar dagen om på exakt samma sätt som innan. Haha!

Imorgon jobbar jag bara till halv 12 och sen ska jag raka vägen hem och lägga mig för att vila. Nu börjar tröttheten smyga sig tillbaka igen..Jobbigt jobbigt! Men men..Igår somnade jag kl 20 och sov heeeela natten =) Men inte är jag mycket piggare för det. Haha!

Nu är det endast 1,5 vecka kvar till ultraljudet och ni kan ju gissa vem som längtar som en tok =) Och innan ska jag och Robban för första gången luncha ihop, hihi! Myyys! Vi har faktiskt valt att inte ha med Melvin på ultaljudet. Det blir lugnast utan honom och då kan man faktiskt fokusera endast på lill i magen =) Vi har tänkt försöka filma så då kan han få kolla när han kommer hem! =)

Nu ligger jag i soffan medans Robban är iväg och spelar innebandy och snart ska jag ta mig en mugg med välling och en mango till det =) Mummans god kvällsmat..

Har börjar kika runt på barnvagnar (ja jag vet, tidigt) men det ska ju ändå köpas. Hahah och denna gången har vi ingen som helst aning om vad vi vill ha. Spännande =) Med Melvin var vi helt 100 på att vi ville ha en Emmaljunga Edge, och det bidde det ju också. Skulle velat ha en sån denna gången också men den är minst smidigast på hela vagnmarknaden, hihi!

Melvin han växer och frodas för varje dag. Han kommer på något nytt hela tiden och även trotsar oss till 1000. Men han är mestadels väldigt gosig. Och något som förvånar mig är att han fått ett älsklingsgosedjur. Han har aldrig varit den som gillat något särskillt. Aldrig någon gosefilt eller gosedjur som ska vara med hela tiden, tills nu. Han har fått en Stina (en liten nallehund) som han är helt förälskad i. Jätte kul förståss =)

Våran lilla sötgris =)


Vecka 17

Vecka 16 <3

Ikväll blir det änglagård och kinamat här hemma!! =) Mys på hösgta nivå, hihi! Och oj så jag längtat efter Golden Flowers mat..Muuuuuummmms!!

Jag har kollat igenom lite bilder från graviditeten med Melvin och magen ser inte riktigt likadan ut denna gången. Jag har lyckats få dendära bulan istället för att hela magen svulla upp =)

Vecka 15 med Melvin
(haha skratta inte åt mig bara) =)



Vecka 16 med nya bebis


4e januari

Tjena hejsan!!

Precis hemkommen efter en jätte trevlig bus/fika stund hemma hos familjen Hjelm =) Fick även gosa lite med världens sötaste lilla Wilma =) Gott med bebis mys, hihi!

Denna veckan är sista vecka jag jobbar helt. För redan nästa vecka kommer hon jag jobbar för tillbaka på 25%. Ska faktiskt bli lite skönt ändå, hihi! Även om jag trivs som fisken i vattnet där, hehe. Men det gör jag även på äldreboendet jag jobbar på då och då.
Hoppade faktiskt in där och jobbade nyår. Härliga pengar..Alltid välkommet! =)

Magen växer inte riktigt lika fort som jag kanske hade trott..Haha inte så roligt med alla kommentarer om att man är så liten och att det inte syns något...FÖR DET SYNS FAKTISKT! Haha..Går in i vecka 16 imorgon och enligt mig är det ganska så tidigt om man nu skulle ha en stor mage. Med Melvin kom den riktiga magen i vecka 25. Men nu står iaf vågen på 4 kg+..Haha aj aj säger jag bara! Och inga av mina kläder sitter som dom ska så något har ju hänt..Trot eller ej!

Imorgon är som en fredag, jiippiii! Och då är vi långlediga hela familjen..Åh så jag tycker det ska bli gott! Undra va vi ska hitta på bara. Leklandet blir det en dag iaf och bju svärisarna på middag men sen då?? =)

Julen är bortstädad här hemma och det känns väldigt skönt. Även om det är trist att den tog slut så fort..Men vi har så mycket annat att se framemot detta året =)

Imorgon ska jag ringa och boka ultraljud...=) Yeey! Skojjigt värre!!

Nu ska jag gå och lägga min lilla huligan!
Ha en fin kväll..Kraaam

RSS 2.0