Emma

Mamma till världens finaste pojkar <3

4e januari

Tjena hejsan!!

Precis hemkommen efter en jätte trevlig bus/fika stund hemma hos familjen Hjelm =) Fick även gosa lite med världens sötaste lilla Wilma =) Gott med bebis mys, hihi!

Denna veckan är sista vecka jag jobbar helt. För redan nästa vecka kommer hon jag jobbar för tillbaka på 25%. Ska faktiskt bli lite skönt ändå, hihi! Även om jag trivs som fisken i vattnet där, hehe. Men det gör jag även på äldreboendet jag jobbar på då och då.
Hoppade faktiskt in där och jobbade nyår. Härliga pengar..Alltid välkommet! =)

Magen växer inte riktigt lika fort som jag kanske hade trott..Haha inte så roligt med alla kommentarer om att man är så liten och att det inte syns något...FÖR DET SYNS FAKTISKT! Haha..Går in i vecka 16 imorgon och enligt mig är det ganska så tidigt om man nu skulle ha en stor mage. Med Melvin kom den riktiga magen i vecka 25. Men nu står iaf vågen på 4 kg+..Haha aj aj säger jag bara! Och inga av mina kläder sitter som dom ska så något har ju hänt..Trot eller ej!

Imorgon är som en fredag, jiippiii! Och då är vi långlediga hela familjen..Åh så jag tycker det ska bli gott! Undra va vi ska hitta på bara. Leklandet blir det en dag iaf och bju svärisarna på middag men sen då?? =)

Julen är bortstädad här hemma och det känns väldigt skönt. Även om det är trist att den tog slut så fort..Men vi har så mycket annat att se framemot detta året =)

Imorgon ska jag ringa och boka ultraljud...=) Yeey! Skojjigt värre!!

Nu ska jag gå och lägga min lilla huligan!
Ha en fin kväll..Kraaam

Kommentarer
Postat av: Kajsa

Förlåt emma.... Menade inget illa med magen, snarare tvärt om..... Jag såg ju höggravid ut typ i v 12 å dom kommenarerna jag fick av kunder som frågade när det va dags, dom va verkligen inte roliga!!!!!

Jag e helt enkelt avis, du kommer troligtvis ha jäävligt mycket lättare att få tillbaka din gamla kropp igen än va jag har!!!

2011-01-05 @ 02:13:30
URL: http://kajsahjelm.blogg.se/
Postat av: Jenny

Magen är ju liten men jättefin, och jag tycker allt att det syns!Jag önskar att jag var så smal som du är från början men jag kan lova dig att det syns snabbare när man har barn sedan tidigare, jag ser ut som om jag vore i v. 25 kanske ;) Var beredd på att få sent Ul, jag och en vän som ska ha nästan samtidigt har båda fått tid först i v. 20 men då har visserligen vi inte bokat tid själva, utan det har BM gjort åt oss via remiss. Lycka till!

2011-01-05 @ 13:43:26
URL: http://www.smabarnsmamman.bloggplatsen.se
Postat av: Jenny

Sv: Jag har ingen aning om varför vi fick i slutet på januari, men det kan bero på att jag gjorde ett tidigt UL så att vi redan har ett datum att utgå ifrån, men å andra sidan borde de att det är sent då.Skit samma, måste ändå ändra tid för vi är inte hemma då :)

2011-01-06 @ 12:27:45
URL: http://www.smabarnsmamman.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0