24e juli

Haha vad händer med tiden egentligen? Nu är vi ju snart inne i Augusti! Fattar inte att Charlie (imorgon) funnits hos oss i 2 månader. Tiden har ju bara rusat iväg!

Charlie börjar äntligen hänga med mycket mer. Med både blicken och vakenheten =) Och svampen i munnen har kommit tillbaka. Ska försöka få oss en tid till BVC imorgon för sen på tisdag drar vi till Växjö några dagar =) Och jag måste ta upp med BVC om hans mage. Han har ju stora problem. Han bajsar minst varannan dag och med ersättning ska dom helst bajsa minst 1 gång om dagen. Sen så är det stenhårt varje gång. Eller ja, i början för sen blir det lite lättare konsistens. Men stackarn har ju jätte ont. Inte någon gång får han sova gott utan att vakna i ren panik för att det kniper i magen. Nu sover han nästan ingenting om dagen. Han somnar men vaknar nästan lika snabbt av knip

Melvin är fortfarande lika trotsig och jag tycker att det enda vi gör är att bråka. Han har inget tålamod för något i världen. Minsta lilla motgång och då blir han som förvandlad. =( Men vi älskar ju honom ändå ;) Hihi!!

Charlie har börjat dra ut på några måltider. Efter 19 tidens mål brukar han oftast hålla sig ca 5 timmar och igår höll han sig 7 timmar =) Men det är det enda målet för resten ska han ha var 3e timma.

Skulle iväg till Liseberg idag egentligen men vädret är ju så piss så man nästan grinar. Blev en tur till leklandet istället...=/ Är sååå förbannad på denna tråkiga sommar. Tråkigaste på många många år =( (om man räknar väder och saker man kan hitta på)

Robban håller på och grejar en massa här hemma. Bygger, målar och pyntar så fint =) Duktiga han säger jag bara

Mer har vi inte hittat på =) Och jag vet att bloggen inte är den bästa just nu men som sagt, håll ut, den blir nog snäppet bättre sen när man kommer in i vanliga rutinerna igen =)

Kram på er























Hej hopp

Tjix!

Hoppas ni har det bra här i den typiska sverige sommarn?! Jätte tråkigt att det bara ska vara MOLNIGT hela tiden. Inte mycket sol här inte. =/

Och som sagt, datorn är inte högsta prioritet nu över sommarn, men mina vänner, det kommer bli bättre efter semestern =)

Livet leker och vi bara är. Underbart varje dag =)

Charlie vägde nu i Fredags 4,3. Det är alltså 300 g uppåt på en vecka. =)

Va mycket kärlek man har i kroppen. När jag tittar på mina grabbar gör det nästan ont i hela mig när jag tänker på hur mycket jag älskar dom och hur mycket dom betyder för mig. Dom är i mina ögon världens finaste killar. Helt sjukt att man lyckats få 2 så otroligt fina barn. =) <3

I veckan har vi varit i Grebbestad hos moster Lollo, träffat moffa och Ylva + morbrorna Kenny och Jonathan och varit på fallens dagar =)

Nää nu vet jag inte vad jag ska skriva. Lägger upp bilder istället =)
Kram på er

Grebbestad






Världens finaste killar <3 Älskar er


Robban är allt bra grejjig här hemma =)








En stark snart 8 veckors bebis =)

Semestertider

Ja ni vet hur det är då..Haha. Inte mycket tid framför datorn =/

Vi har det bra här hemma iaf. Vi lever i våran lilla bebisbubbla fortfarande och bara mår gott. Dock är det mycket som hela tiden ska hända och många som ska träffas. Men efter denna veckan ska vi bara ta det som det kommer och inte bestämma något i förväg. =) Det kan ju vara gott det med

Charlie växer så det knakar. Han har nu nått 4 kg =) Duttiga han. Det känns så gott att se att han frodas, för det är det ett bevis på att han mår väldigt gott =) Kinderna börjar nu fluffas ut, hihi!

Nu har vi gått över till enbart ersättning och ändå äter han förjämnan. BVC sa att det är för han ökar på sig extra mycket och fort nu för att komma upp till den normala kurvan. Eller ja..Haha jag fattar inte alltid rätt. Och vi har bytt erättning från Baby semp till NAN för hans mage har det inte roligt och då har dom sagt att NAN är lite lite mildare för magen. Och semper droppar såklart =). Han har otroliga problem med bajsandet. Det kommer knappt var 3e dag och det är hårt.

Min syster har varit här nu och gud va det är kul att ha henne här =) Det är såå synd att vi bor så långt ifrån varandra.

Torsdags var vi i slottsparken i Göteborg. Det  var mycket bättre än jag trodde faktiskt. Mycket djur och bara jätte mysigt att strosa omkring där

I fredags vart vi på borås djurpark med barnens farmor och farfar. Det var en riktig toppen dag verkligen =)

Och igår hade vi underbara vänner hit på lite grillat =) Mysigt

I veckan har vi en tripp till Grebbestad inplanerat, en resa till skara sommarland och fallens dagar. En rolig vecka med andra ord. Förutom begravning som också är i veckan =/

Nää men idag var det verkligen ingen blggdag, det bidde inget sådäringa bra inlägg idag..Ursäkta mig för det =) Men lite uppdatering iaf

Kram på er




Slottsparken










Gjorde en avfärgning och resultatet blev väl sådär (se bild nedan)..Haha! Men nu efter lite toning ser det ut som jag ville =) Lite ljusare än innan =) (har dock ingen bild på hur resultatet bidde, men det kommer)




Borås djurpark








Ungefär så känner jag mig ibland, hahahaha!









5e juli

Tjena Hejsan!!

Idag är en riktig pigg dag =) Kan kanske bero på att vi inte gick upp ur sängen fören kl slog 12.30. Haha! Det har aldrig hänt innan. Men gud så mysigt vi haft det. Charlie på ena armen och Melvin på andra, det är kärlek de <3

Igår fick vi äntligen hem en ståbräda som vi hittat på blocket. Underbart. Och för mindre än halva priset nästan ny Haha! Älskar blocket och tradera =)

Idag går Robban på semester, jiiiiihooo. Och då kan vi inte börja semestern bättre än så att min syster kommer hit och nanar över =) Yeeey!

Måste även säga att denna gången har min kropp förändrats väldigt efter graviditeten =) Jag har blivit bredare. Inte tjockare men bredare. Rumpen och bäckenet har fått sig en knuff. Sen vet man ju aldrig, det kanske är sånt som lägger sig sen (det är ju trots allt bara 6 veckorsen han kom). Och jag mår mycket mycket bättre efter denna graviditeten än med Melvin. Jag kämpade ju jätte jätte hårt för att gå ner efter Melvin och det tog ett tag men jag kom iaf tillslut ner till mycket mer än innan och slutade där jag var nöjd =) Denna gången har jag 4 kg kvar och sen är jag nere på vikten jag hade från allra första dagen på graviditeten =). Men jag ser inte alls likadan ut för det. Haha!

Appropå amningen, ja jag vet, sikket tjat..Men det är något som grämer mig massor faktiskt. Jag VILL ju kunna AMMA men det GÅR INTE. Jag har ju kört på tutten först och flaskan sen men nu börjar han tappa greppet om hur han ska suga på bröstet. Han sväljer allt för mycket luft och drar bara iväg sig hela tiden. Så just nu har jag lagt av med amningen (för att slippa mer magont på honom) så istället sätter jag mig och pumpar var 7e timme för då får jag ju ut iaf 80-90 ml som han kan få. Men detta är ju inte heller jätte skoj så detta kommer nog inte bli så långvarigt. =/ Hoppas att amningen kommer igång på nästa barn. Men det tror jag ju iof för detta hade kommit igång om det inte varit för allt runtomkring. =( Får trösta mig med att Jag iaf har ammat nästan 6 veckor

Ja min blogg, mina tankar, därav allt tjat om samma samma och åter samma saker ibland. Men det är så i skallen min också. Haha! Allt bara går runt och runt. =)

Vi har haft ett par otroligt jobbga dagar med Melvin men *peppar peppar* har det varit LITE LITE bättre i 2 dagar. Inte roligt men lite lättare. Haha! Och minsta lilla förbättring är ju guld värt =)

Nästa vecka är det ytterligare en begravning att gå på. Då är det Robbans mosters begravning. =( Ja som sagt, det har varit ganska så mycket runt oss just nu. Därav alla känslor och alla tankar!

Nää men nu får vi nog börja göra oss iordning för en promenix ner till stan och möta systrami =)
Kram på er

På ödlejakt


Var lite för lång väg att orka gå för dom små Melvinbenen ;)
(Nej Charlie ligger inte i vagnen)






BuseMelvin som hela tiden ska spela allan, haha




Nya ståbrädan


Andra Juli

Ja idag var dagen jag trodde bebis skulle komma =) Vart helt säker på datumet hela graviditeten =) Och jag måste erkänna att nu känns det lite lättare, nu när man kommit över datumena =) Det kanske inte är så lätt för er att förstå och det är inte lätt att förklara vad det är man känner. Som Robban, han tycker det är kul att Charlie kom tidigare (nu när man vet att allt gått bra) för enligt honom har man ju fått 5 extra veckor med honom =) Ja han förstår inte heller riktigt varför jag känner som jag gör. Men vi är lyckliga över våra fina killar och stoltare kan man inte vara =)

Eller ja, i vissa stunder iaf, för helvete vilken trotsig onge man fått. Han gör verkligen allt för att jävlas och allt för att reta oss. Jag blir mer eller mindre tokig här hemma. Och nu har han även börjat göra illa Charlie. Så icke att det går att lämna dom ensamma ens för någon sekund. Han är ju så snabb också

Vi har läst på lite om just 2-3 års trotsen och vi är hundra procent säkra på att han går igenom den nu. Allt stämmer med både humörsvägningar, jobbiga nätter med mycket mardrömmar, uppmärksamhetsbegäret, förändrad personlighet och allt grin/skrik. Och det känns skönt att veta att det är det för shit va man går och grämer sig över om vart man gjort fel. Såhär har ju aldrig han betett sig. Han som alltid varit super snäll och lyssnat på oss.

Inatt har jag typ fått sovit max 2 timmar i streck. För som sagt, magont + mardrömmar går inte riktigt ihopa. Haha!

Nä nu ska vi åka och storhandla och sen hem och grilla lite korv =)
Ha en underbar lördag!
Kram

Gjorde avtryck på Charlies händer och fötter. Dock inte jätte lätt men blev ändå väldigt nöjd med resultatet =)

RSS 2.0