Emma

Mamma till världens finaste pojkar <3

Fredag!!

Idag väckte Mellisen mig vid 7 tiden. Men då hade han redan varit uppe och lekt i sitt rum någon timme =) Men gott att han vet att mammsen vill sova lite till =) Han har nämnligen lärt sig att man sover när det är mörkt och när det blir "vitt" ljust ute då får man väcka mamma. Så det är det första han gör när han kommer in till en, att titta ut genom fönstret och kikar. Är det mörkt (alltså för tidigt) går han tillbaka till sitt rum och leker, annars ropar han "mamma nu är det vitt ute, kom och titta. Gå upp nu" hahaha han är min lilla älskling!

Och varje morgon vill han ha havregrynsgröt med lingonsylt till frukost =) Det till frukost och  olika soppor till middagar är hans stora favoriter. Idag testade vi tiill och med råggröt till frukost och han fick i sig en stor skål =) Yougurt och mannagrynsgröt är däremot inte lika gott enligt honom =) Och skönt är väl det. =)

Om en stund när Melvin vaknat ska vi få i oss lite lunch och sen ska vi ta bussen till stan och vidare till sylte för att hämta våran bil och våran dator som varit på lite lagning =) Gott ska det bli att få tillbaka en dator med tangenter. Haha för detta är inte skoj alltså.

Ikväll är det lax som står på schemat =) Svärmor gav mig ett otroligt gott och enkelt recept som ska testas idag =) Mums

Nepp det var allt för idag =)
Hej hej

Blogg krånglar nog lite för det går inte att lägga in film som vanligt. men klicka på länken nedan så kommer ni in på den =)
http://www.youtube.com/watch?v=7q5kcycmhe8


Kommentarer
Postat av: Emilia

hur ska det då bli sen när det blir ljust vid 4 5 på mornarna :P hihi

2011-03-11 @ 19:34:03
Postat av: MoFa

GULLUNGEN!!!

2011-03-12 @ 14:43:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0