Nyårsafton

GOTT NYTT ÅR!!!

Sista dagen på året idag då!

Och morgonen har börjat med lite morgon mys i soffan och sen fick Melvin lite gröt =) Och nu har jag och Robban precis fått i oss frukost. Vi var på ritz igår och köpte gott nybakat bröd =) Som smaka smasken. 

Igår var vi ute i Velanda så Robban fick klippt sig sen så åkte vi ut och handlade lite smått. Mer än så hände tyvärr inte.

Idag ska Melvin sova hos farmor och farfar och vi ska väl lämna honom vid 2 så jag kanske kan hinna sova en liten stund innan vi ska göra oss iordning. Måste ju orka hålla igång hela natten lång. Haha! =)

Melvin har väl sovit sådär inatt. Vaknat några gånger och redan vid 02 ville han ha mat. Men sen håller han sig ju iof till 10.

Usch vilket tråkigt inlägg, men är man trött och slö så är man! =)

I väntan på gröten


Min näsa upp i dagen =) Hihi


My med pappa i soffan

30 December

Nä men nu får det väl ändå sakta ner lite. Imorgon är det ju sista dagen 2008 och sen Januari. Men gud, svosch säger det och Melvin är 1 år. 

Imorgon är det nyårsafton och den ska firas med buller och bong hemma hos Jessica och Rachid. =) Det kommer blir super roligt. Och jag bestämde mig för att ha min rosa klänning imorgon iaf, för jag köpte en svart kofta som är lite längre som kan kan ha över istället för den som är så kort. Tror det blir super bra =).

Inatt har faktiskt Melvin sovit hela natten, men det kan ju ändras igen. Men det har iaf varit vädligt gott. Hoppas han är så snäll imorgon när han ska sova hos farmor och farfar.

Idag så ska vi ut och handla lite "slödryck" till imorgon och sen ska vi ut till Velanda för Robban skulle visst klippa sig idag. =) Så han är fin till imorgon, Hihi!
Melvin ligger just nu och powernapar, han somnade precis så nu ska vi passa på och duscha, klä på oss och ta disken m.m. Ja lite hemma sysslor som man annars inte kan/hinner göra.

Hörs väl senare igen!
Kraam


SAW 5

Alltså, herre min skapare vilken bra film. Dom blir ju bara bättre och bättre och jag kan se dom om och om igen! Det går ju tyvärr inte berätta något om filmen utan att man berättar lite för mycket =) Men den får 5 stycken Emmor av 5.

Tur att Robban är ledig imorgon och några dagar framöver. För nu vågar jag inte vara ensam. Haha, trots att jag älskar skräckisar och rysare så är jag världens fegis. Kan t ex inte tvätta av mig sminket med båda ögonen stängda samtidigt utan jag måste först tvätta av ett öga för att kunna se med det andra och tvärtom haha. Jag är sååå fjantig. Så nu har jag även berättat en av mina hemligheter. Haha!

Måste ju även berätta att det spökar här hemma. Igår kväll när jag och Robban stod på toan och borstade tänderna så hör vi hur Melvins nya nalle börjar sjunga utan någon anledning. Trycker man på den så sjunger/pratar den men nu var ingen i närheten och den pratade flera gånger. Jag höll på och få en hjärtattack. Men värst var ändå inatt, jag gick upp och gjorde vällingen till Melvin och när jag sen lägger mig och matar honom hör jag hur 1 julgranskula ramlar i golvet och efter en stund ramlar en till. Oj vad lång tid det tog innan jag kunde somna om efter det, fick nästan byta byxor. Jag är verkligen en skrajiis. USCH!!

Sen när Robban kommer hem ska vi ut till Överby och kika efter några kvarliggande reavaror. Kanske kan hitta något litet =) Har ju faktiskt kvar presentkort. Sen blir det nog bara en väldigt lugn kväll med tvmys.

Tjingeling

Måndag 29 december

Nu vart det måndag och Robban är iväg och jobbar. Tråkigt men behövligt. Han har ju iaf tagit ledig imorgon =).

Melvin har inte sovit bra för en enda stund i natt häller. Han vaknar typ en gång i timmen och ligger vaken en stund. Det värsta är ju att jag inte kan somna/sova när jag hör att han ligger och pratar eller vänder på sig. Jätte jobbigt. Han hade ju faktiskt börjat få in en ganska bra sovrutin men den tappade han fort. Ja det lär ju inte bli några fler barn i detta huset om det kommer vara såhär på nätterna. Jag orkar verkligen inte att inte få sova några timmar i streck. Är ju bara irriterad och grinig känner jag. Och det är ju inte på Melvin det tas ut, utan det blir ju på stackars Robban. Är inte min mening men är man trött så är man.

Igår så hade vi en riktig donar dag här hemma. Både jag och Robban storstädade här hemma och sofforna blev putsade =) Måste ju hålla skinn i trimm. Sen kom Johanna och Markus på en liten fika. Robban och Markus har ju köpt varsina radiostyrda helikoptrar, så dom satt och körde dom en stund. =) Ja killar är allt väldigt barnsliga. Haha.
Och igår pratade jag och Robban om att köpa en ny bil =) Men vi har ju 1 års kontrakt på våran så det blir inte förens i Mars isåfall och då säljer vi opeln och köper en 9-5 kombi istället.

Nu ska jag se om min son vill ta en liten förmiddagslur. Och då ska jag passa på och kika på SAW 5 =) Gillar inte att se sånna filmer ensam men Robban verkligen avskyr hemska filmer så då får jag snällt titta på dom ensam.

Hej svejs!

Såhär fint är det ute idag


Min snutt testar sin lära-gå-vagn
Så duktig så


Men sen orkade han inte mer =)

God morgon

Hejsan svejsan!

Här sitter nu en väldigt trött Emma. Melvin har sovit kanske 2 timmar allt som allt i natt. Vette tusan vad han håller på med men han vaknar och somnar inte om med en gång, flera gånger per natt. Lite jobbigt faktiskt. Och till råga på allt så en gång när han vaknade inatt hade han kissat ner HELA sig själv och sängen så då fick man ju ta upp honom och tvätta honom och byta pjamas m.m och efter det var han absolut inte sovsugen.

Men Robban var verkligen en ängel imorse, han tog upp honom och lät mig sova kvar några timmar och när jag sen kommer upp ser jag att han sorterat tvätten, börjat göra frukost till oss och hade tagit ur diskmaskinen. Såå snäll. Och nu är han nere och tvättar. =) Ibland har man det allt bra.

Idag blir det inget speciellt. Ska väl ut på en promenad bara för det är ju ett så otroligt fint väder ute. Kallt och solsken.

Igår var vi hemma hos farmor och farfar en stund. Melvin sprang som vanligt runt i sin gåstol och bara log. Han älskar ju att ha stora ytor och springa på och där har han verkligen stora ytor. Sen började det pratas om en ny gåstol till Melvin som är lite högre för den han har nu är ganska så låg fast den är på högsta. Så då började jag prata om Disney gåstolen som jag velat haft hela tiden men den kostar ju 700 kr och det tycker jag är alldeles för mycket. Den finns ju på Ellos och brevid mig satt ju då Ellos bästa kund =) Hon hade ganska många rabatter m.m på ellos så vi köpte faktiskt den gåstolen och uttnyttjade hennes rabbat på 40 %. Så det blev inte alls så dyrt och dessutom skulle visst gammelfarmor köpa en julklapp till Melvin men hade inte gjort det än så hon lägger sin del på gåstolen också =) Så då behöver vi inte alls betala mycket. =) Så snällt och behövligt! Och den kommer väl om ca 7 dagar.

Nej nu ska jag ta min snart övertrötta son.
Kram på er

Melvins nya gåstol

Lördag 27 December

Hej på er!

Vi har precis kommit hem från en liten promenad ner till stan. Vi var tvugna att ta en liten tripp till systemet för röd vinet här hemma var slut. =) Sen blev det även lite shopping. Hör och häpna, men inte en grej blev köpt till Melvin. Men mamma Emma däremot hittade 7 klädersplagg. =) Haha, rena rama storshopping!

Ja men men, igår så tillbringade vi kvällen hemma hos Amelie och Stefan och gud i min himmel vad trevligt vi hade det. Och riktig god mat bjöds det på. Först en förätt sen varmrätt och till sist en efterätt. =) Var ju så mätt så vi kunde ju ha rullat hem egentligen =). Vi spelade även spel och det var riktigt roligt. Konstigt att mitt "lag" alltid vann, kanske är så att jag är grym på spel och en riktigt dålig förlorare =) Haha! Ja men vi sa iaf att vi ska bju hem dom någon dag efter nyår och fortsätta spela för vi hann inte riktigt med alla spel.

Om en stund tänkte vi åka ut till Velanda en snabbis och hälsa på. Men vi måste vara hemma till 19 idag för då börjar Harry Potter, =) Hihi.

Nu vaknas middag, ha en bra dag!
Kram

Melvin imorse.
Världens sötaste och goaste kille!




Annandagen

Usch, idag har vi varit ute på Överby och det ångrar jag rejält. Bara jobbigt med massa galna folk som SKA fram! Nä så vi sa att vi väntar några dagar och åker ut då istället.

Nu strax ska min mamma komma och passa Melvin en stund för vi ska bort till Amelie och Stefan på en liten spelkväll. Stefan hade visst gjort middag till oss också, han är allt bra snäll =)

Nu hinner jag inte mer! Och jag är ledsen för den dåliga uppdateringen men det blir bättre när alla juldagar och nyårsdagar är över och livet återgår till det normala =)

Tjiiing så länge!

Juldagen

Åh herregud vilken dag vi hade igår! En helt perfekt JULAFTON!
Hoppas ni alla andra hade en helt underbar jul.

Som sagt så var gårdagen helt underbar. Melvin var i centrum hela dagen och han mådde verkligen som en prins och han hade ett leende på läpparna hela tiden. Åh så härligt att se honom så lycklig. Och så mycket julklappar han fick, Vi tackar så himla mycket till er alla, TUSEN TACK!! Melvin är jätte glad för alla klappar och han leker med allt =)

Vi hade ju grötfrukost här hemma på morgonen med Johanna, Niklas och mamma. Det var faktiskt väldigt mysigt. Sen så var det fika dags och då knackade det i köket och gissa vem det han ha varit??!! Hihi, jo Tomten såklart =) Melvin brydde sig faktiskt inte jätte mycket om tomten, haha. Sen var det lite julklappsutdelning. Och jag fick verkligen jätte bra julklappar! Super nöjd. Tack ska ni ha!

Sen var det dags att bege sig till min mormor och fira lite med dom. Och där bjöds det på lite julgodis och skinkmacka. Och självklart kikade vi på Kalle Anka vid 3, får man ju bara inte missa. Och när Kalle var slut så knackade det i mormors lägenhet och, ja gissa vem det kan ha varit?? Haha jo tomten hittade även dit också. Melvin brydde sig inte så mycket denna gången häller =). Men nästa år blir nog något helt annat. =) Lite julklappsutdelning även här, hanns med innan vi åkte vidare för att fira jul med familjen Andersson. Mycket fint även här fick jag. Tack

Där bjöds det på julemat och det åt vi tills vi nästan rullade, fast jag kan säga att jag höll mig ifrån att bli så himlans mätt, man mår ju inte bra då och kvällen blir bara jobbig. Ja sen så hörde vi hur det HOA från hallen =) Hahaha då kom tomten för tredje gången och hälsade på Melvin. Han måste ha varit super snäll detta året =) Jätte roligt verkligen. Sen var det ju utdelning från julklappsspelet och den som skulle köpa till mig var Johanna och hon gav mig present kort på hela Överby. Snacka om att jag blev glad =) Tack Johanna. Ja efter att mormora och morfara hade åkte hem så kom spelen fram och vi satt och spelade i några timmar. Det var skoj faktiskt =)

Sen åkte farbror Markus och Tant Johanna hem så då gick vi och la oss nästan med en gång. Vi stannade ju där över natten inatt. Och farmor och farfar tog Melvin på natten och han hade inte vaknat en enda gång för mat. Oj säger jag =).

Nu när vi kommit hem har vi bara slappat och tagit det lugnt =) Och det ska vi fortsätta med, eller ja en promenad ska vi ju hinna med!

Imorgon blir det shopping på mellandagsrean =)

Hej på er!
Kram

Här görs det julegröt och juleskinka


I väntan på Tomten


Första tomten


Julklappsöppning


Världens sötaste tomtenisse


Den andra tomten


Och den tredje tomten


 En av grejerna han fick av mommo
 

Och en av grejerna han fick av farmor och farfar


Tusen tusen tack till alla!

God Jul

Jag får önska er en riktigt GOD JUL!
Kommer varken ha tid eller tillgång till att blogga imorgon!

Vi har precis kommit hem från fikat hemma hos familjen Nord, och det var riktigt trevligt. Får vi allt göra om snart och kanske lite oftare! =)
Vi satt och pratade om allt och ingenting =). Sen när vi skulle gå så pratade vi även om att kanske åka med dom till Branäs i februari. Det hade verkligen varit jätte skoj, så vi ska kika på det. Ska även kolla lite hur vi ska göra med Melvin isåfall =). Men jag hoppas verkligen vi kan följa med.

Imorgon börjar dagen redan vid 8 =) Jag ska åka och hämta Elina vid halv 10 imorgon och sen ska vi åka hit och ha lite grötfrukost med familjen. Sen mellan 12 och 1 ska vi vidare hem till min mormor och fira lite med dom. Och vid 4-5 ska vi åka hem till svärmor och svärfar och fira julen hemma hos dom resten av kvällen. Då blir det god julmat och lite spel =)
Vi har även tänkt sova över där så vi inte behöver störa Melvin mitt i natten för att dra hem honom. Så det blir mycket lättare om vi stannar kvar där. Ska bli så mysigt så. =)

Just nu sitter vi och väntar på att Melvin ska somna. Jag fattar inte att han har sånna sena vanor, jätte jobbigt ju. Men men.

Ha en underbar julafton imorgon, för det ska vi ha.

GOD JUL allihopa

Kramar från oss





Tisdag 23 December

Precis kommit hem från all julrusch ute på överby. Herregud, folk är ju galna ute i affärerna.
Och att byta min klänning var ju inte att bara byta den, nä det var ca 15 minuters kö. Haha men jag fick den bytt iaf. =)

Vi har även varit och lämnat julklapparna till Tuvis och när vi var där så bjöd dom in oss så snällt på en fika men vi hade lite bråttom just då men vi skulle komma lite senare på fikan istället =) Så trevligt så.

Nu har även Melvins paket från mormor kommit in under granen så nu har vi många talande julklappar =) haha.

Snart tänkte jag att jag skulle börja städa lite smått!
Kram på er

Nu tror jag alla fått julkorten från oss som vi skickat ut och såhär såg det ut.
Vi skäms lite för att vi inte skickat ut till alla! Förlåt oss.....

Dan före dopparedan

Imorgon är det Julafton.
Kan inte i min värld förstå att det gått såhär fort.

Idag så har vi lite grejer att hinna med. Vi ska ut till överby och köpa en skjorta till Robban och byta min klänning. Sen ska vi hem och julstäda lite och även börja med julgröten. Och ikväll ska vi göra skinkan, mumma.

Vi får väl även hinna med en liten promenad idag hade jag tänkt. Det är ju så fint väder. Och jag hörde på nyheterna att det skulle bli lite kallare till imorgon och har vi tur, till och med lite snö. =)

Nu ska jag gå och väcka min käre sambo.
Hoppa ni alla får en helt underbar dag


Måndag kväll

Då var denna måndagen snart slut.

Idag har det handlats med Emilia. =) Sista julklappen blev inhandlad. Hittade även en klänning som jag ska ha på nyår och jul. På rean dessutom. =) Så hela 149 kr fick jag betala. Den duger allt väldigt bra! Men vi ska åka och byta den imorgon för dragkedjan var lite knäpp. Men det fanns MÅNGA kvar, som tur va!
Jag fick även köpt ett halsband jag tänkte ha till klänningen för endast 20 kr hahaha =) och så fick jag 3 par strumpebyxor för 10 kr, haha så jag har inte lagt ut så värst mycket på min outfit =). Jag är iaf störtnöjd.
Jag hittade "gelegrejer" som jag satte upp på kaklet i köket, Hihi det blev faktiskt mysigt och fint! Haha.

Nu sitter vi här i soffan och bara är.  Vi väntar på att busungen ska somna så vi kan sätta på filmen vi tänkt se. Men det dröjer väl inte allt för länge innan han somnar. *hoppas jag iaf*

Nu ska jag låta datorn vila lite.
God natt på er!
Hej hej

"Gelegrejjerna"


Min klänning, som dessutom är ostruken! =)
Den svarta tröjan tillhör inte klänningen. Men jag tänkte ha den över.

Haha

Måste bara berätta.

Det ringer på dörren här hemma och jag kikar ut genom titthålet och ser granris, tror då att det är min mamma som ska komma och latja till det lite =) Jag har precis duchat så jag tar på mig bara en tröja och när jag öppnar är det Jörgen som står där med en julklapp. Haha som jag skämdes, alldeles halvnäck =) Men åh vad han är snäll. Han hade fått nys om att jag tyckte deras knäck såg så goda ut så han slog in lite knäck och kom hit för att överraska =) Och det gjorde han verkligen! Och det som jag trodde var granris var ju i själva verket våran julkrans som hänger på dörren. Hahaha! Så tokigt det kan bli. TACK SNÄLLA JÖRGEN!

Sen har jag ju glömt berätta att Melvin åker runt här hemma och säger mamma hela tiden =) Haha. Han har börjat med MA ljuden och när han så sätter ihop flera MA skapar det ju ordet =) Han har även börjar med PA orden men inte lika bra och mycket som MA =).

Nu är det dags att skala potatisen till moset och lägga in falukorven i ugnen!
Kram på er

Öh, ville du något eller?? =)


Min sötgris


Såhär fin julklapp fick vi av Jörgen! =)
Verkligen jätte snällt

Dan före dan före dopparedagen

Nu är det bara 2 dagar kvar till dopparedagen. Herregud vad tiden och dagarna springer iväg.

Dagen började med en promenad med Jessica och Tuvis. Riktigt skönt var det och otroligt fint väder.
Och mitt i promenaden ringer min pappa från Umeå och berättar att han är här i Trollhättan och ville lämna julklappar till mig, Robban och Melvin. Snacka om att jag blev snopen. Har ju inte hört ett knyst om att han ska komma. Så vi mötte honom en snabbis i stan och fick våra tunga paket =) Och jag blev jätte glad över att få träffa honom och det blev nog även Melvin =). Det är ju inte allt för ofta. Både jag och Robban har pratat om att åka upp till honom nu i vår =).

Idag är sista dagen Robban jobbar denna veckan. Så skönt faktiskt. Sen ska vi bara mysa och ha det gott.
När Robban kommer hem sen ska jag ta bilen och åka och hämta Emilia. Vi ska ut på siba och kika efter en julafton/nyårs klänning. Har ju absolut ingenting att ha på mig. Haha jag skrev ju att jag kanske kunde ta den guldiga klänningen men jag testade den igår och den ramlade bara av mig. Haha! Så det går inte.

Imorgon ska vi göra gröten och julskinkan. =)

Nu ska jag kika på en julfilm som börjar på kanal 5 =)
Ha en fin dag
Kram

Morfar från Umeå med Melvin i somras

Söndag kväll

Just nu står kolan på kokning och här luktar verkligen gott. Melvin är ute i vardagsrummet med Robban och springer omkring i sin gåstol. Nu när alla klappar ligger framme är det dit han dras. =)

Fikan hos farbror Daniel var jätte trevlig. Alla var samlade och Melvin mådde som en prins. Han fick ju hur mycket som uppmärksamhet som helst. Men det är ju som vanligt =) Hihi! Men Melvin trivs med det.
Sen efter en stund somnade Melvin i farbrors säng och där sussade han gott en stund.

När vi sen kom hem började Mimmi och Reine i fjällen, en super mysig film. Haha. Sen var det meningen att vi skulle kolla på en annan film men jag började med kolan istället så vi tar filmen imorgon.

Mamma frågade mig förut hur mycket "mammas julsill" hon skulle göra och gissa om jag blev glad för att hon kom ihåg mig. =) INGEN JUL UTAN MAMMAS MAJONÄSSILL. Åh den är sååå god.

Ha en fortsatt trevlig kväll

Såhär blev snickersen


Och kokosgodisarna


Och detta är vad som ska bli chockladkola

Söndag 21 December

Först och främst vill jag gratulera farfar Dennis på hans födelsedag! Ett stort grattis till honom. Hurra Hurra Hurra!

Idag har det verkligen varit en super mysig och lugn dag. Kikat på den svenska versionen av Harry Potter, vi missade ju det spännande slutet igår =).

Sen har vi fått på alla etiketter på alla julklappar och nu ligger dom under granen. Jätte mysigt verkligen!

Vid 5 ska vi hem till farbror Daniel på advenstfika och även litet kalas för farfar.
Efter det ska vi hem och baka chockladkola är det tänkt. Mums vad mycket gott vi har här hemma nu.
Ja mer än så har vi inte planerat. Fast det är ju inte så mycket kvar av dagen =)

Måste även ta mig ut i affärer så jag kanske kan hitta något jag ska ha på mig på nyår för den jag hade tänkt använda satt inge bra alls. Men jag kanske kan ta min guldiga klänning som jag hade på dopet och på förra nyår och jul haha. Den är ju lite stor men vad gör det. =) Hihi! Som tur är vet jag vad jag ska ha på mig på jul iaf. För det är ju kortast tid dit.

Nu ska jag busa lite med mina pojkar!

Min busekille imorse


Lite ljusare blev det i håret. =)


Såhär ser det ut med alla klappar under granen

Lördag 20 december

Alltså bara 4 dagar kvar till julafton!

Förlåt för mitt dåliga bloggande men idag har det verkligen inte funnits tid till det.

Dagen började med att vi fick åka upp till Sandra för att lämna hennes tröja som jag råkade få med mig igår. Sen forsatte vi till Velanda för att ta en liten fika med farmor och farfar. Det blev även att vi lämnade Melvin hos dom en stund för att åka och handla lite till julbaket och grötfrukosten som vi ska ha här på julafton. Sen hämtade vi även en gran och den lämnade vi här hemma innan vi åkte och hämtade våran lille son. =). Sen när vi väl kommit hem så har vi pyntat, städat, kikat på Harry Potter och gjort hemmagjord snickers. Mums vad gott det blev men väldigt farligt att ha här hemma =).

Började även göra kokosgodis men det skulle visst stelna i 3 timmar så det får faktiskt stå över natten så fortsätter jag på det imorgon. Då ska även Robban göra chockladkola =).

Just det ja, Melvin har ju fått en julklapp förtidigt. Han fick inviga sin nya bilstol idag och den var kanon. Man såg att han satt mycket bättre och verkligen trivdes i den. Skönt att se att min son mår bra =) Hihi!

Ja, nä nu ska Robban lägga lite slingor i mitt hår och jag hoppas att det kommer bli lite ljust idag =) Annars blir inte Emma så lycklig!

God natt och sov gott!
Kramis

I sin nya bilstol


Våran gran!
Väldigt dålig bild men bilderna blev tyvärr inte bättre i mörkret. =)

Fredag kväll

God kväll!

Nu sitter vi här i soffan och kikar på Surviving Christmas, som går på kanal 5. =)
Robban är och gör lite äggtoddy till oss.

Idag så har jag varit ute på överby med Sandra och Marie. Det var väldigt skönt att vara ute och handla utan barn =) Ja sen var det tänkt att vi skulle fika ute på överby men alla fik var fullsatta så vi åkte ner till stan istället och satte oss på mejeriet. Ett jätte mysigt fika ställe och klockan bara rusade iväg.

Och Melvin hade haft det jätte bra hos tant Johanna, ett jätte stort tack för hjälpen!!
Sen när vi kommit hem gjorde vi iordning tacogratängen som för övrigt blev super god.

Imorgon ska vi ut till willys hade vi tänkt, och köpa grejer till julgodisbaket. Får väl även köpa en julskinka som vi ska ha på julafton. Ska även kika efter en julgran. Vill ju pynta den och göra mysigt.

Har även lagt in ljusa slingor idag, men mitt hår är nog av den konstigaste sorten. Det blektes inte ett dugg. Så imorgon ska vi köpa ultra ultra blond och se om det tar på mitt hår. Jaja, sånt är livet! Hihi

Nu sitter vi bara och slappar framför tv:n men jag hade täntk börja slå in dom sista julklapparna snart.
Ha en bra kväll
Hej hej

Älsklingen sitter brevid oss i soffan och busar



Fredag 19 December

Åh nu är det inte långt kvar tills julafton =) Och nu är det ju även helg så nu är allt toppen. Robban ska bara jobba måndag också sen är han ledig några dagar =) Skönt! Och igår kom även lite mera julklappar  till mig och Robban från mig och Robban =) Ett fint vitt överkast och 2 st påslakan. Så nu får vi 4 st i julklappar från oss. Haha!

Idag står överby med Sandra och Marie på schemat. Varken Loke eller William ska med så då behöver jag ju inte tvinga med Melvin häller så han ska vara hos tant Johanna den stunden.

Sen när jag kommer hem ska jag laga tacogratäng. Såååå gott! Herregud att jag gått miste om denna goda rätt.

Sen har vi tänkt att bara  ta det lugnt. Titta lite på tv:n och bara vara. Ska även göra slingor i håret idag. Ljusa blev det. Får väl se om det blir bra eller om jag får köpa en brun och köra i hela håret. Hoppas på dom ljusa slingorna iaf. Gillar när det är lite ljust i. =)

Melvin sover och här är det lugnt! =) Har precis tagit en go varm dusch.

Ha en underbar fredag!

God natt

Nu vill jag bara hoppa i säng, men jag har en klarvaken kille brevid mig här i soffan. Han ligger här och vänder och vrider lite på sig samtidigt som han kikar på mamma som sitter vid datorn och tv:n som står på i bakrunden.

Idag har det ju varit fika här hemma hos oss. Jätte trevligt var det verkligen. Jag gick ner till stan för att möta Emilia och Alvin, och när vi möttes började det regna och det blåste bra mycket. Så det var ingen härlig promenad. Efter att vi kommit hem till mig och en stund efter, kom Marie och William på en kopp kaffe, lite pepparkaka och lussebullar =)

Marie och Sandra frågade mig om jag ville hänga med dom ut till överby imorgon, men jag ska höra mig för om jag kan få barnpassning. Varken Loke eller William ska med och Melvin gillar ju inte att åka vagn allt för mycket. Men får jag inte barnvakt så ska vi bara ta det lugnt här hemma hela dagen. Det kan ju faktiskt vara skönt det med.
Jo Amelie och Stefan undrade ju om vi ville komma till dom imorgon på en kopp glögg och lite spelande men jag vet inte riktigt om Robban orkar det, han brukar vara väldigt trött på fredagar och vill helst bara ta det lugnt. Men Amelie och dom kanske vill ta det någon gång i veckan istället. Ska höra med henne, för det hade verkligen varit jätte trevligt!

Nä nu ser jag att min son alldeles strax somnar. Och jag kan säga att han hällre får somna sent än att han ska vakna tidigt. =) =) =) =) Men vi har allt försökt få honom att somna tidigt men det går bara inte. Vet inte om det ska kunna gå och lära dom. För lägger vi honom i sin säng för tidigt så ligger han bara och vrider på sig och pratar lite tills tålamodet tagit slut då blir han bara arg om han måste ligga ner. Hm =)

Nä god natt på er!

Min kvällspigge kille

Klippningen

Ja, trots att jag skäms lite just nu så lägger jag upp bilder på hur frisyren blev =)
Känner mig lite som en pojke men det blir väl bättre när man vant sig vid frisyren och har lärt sig att handskas med den.
Ska ju även färga håret idag, men har inte bestämt hur än =) Hoppas Robban kan vara till lite rådhjälp





Utan luggen trivs jag nog bäst, men den är ju klippt så jag kan välja antingen snelugg eller framlugg =)


Fick även massa bilder av Marie idag =)


Bråkar om Tuvas napp! =)


Groggy????

Torsdag 18 December

God morgon!

Jag hann eller orkade inte blogga igår. Var ju inte hemma förens vid 22 igår. Jag mitt dumma pucko hade ju låst ute mig. Och Robban skulle ju komma hem senare igår och det gjorde han, han hämtade mig hos Amelie och Stefan vid halv 10.

Efter att jag mötte Amelie inför den långa promenaden till Sandra så fick jag springa in till kommunhuset för att förlänga mina föräldradagar. Och när jag kom upp dit så var chefen den första jag sprang på och hon bad mig vänta lite utanför hennes rum så skulle hon strax komma. Ja säkert, jag väntade jätte länge. Men när hon iaf tillslut kom så fyllde vi båda i papprena. Och jag frågade henne varför det inte kommit hem papper eller påminnelse att mina dagar snart är slut och det tyckte hon var jätte märkligt för det skickar dom alltid ut. Men dom måste ha missat just mitt papper. Ja iaf, sen när jag skulle fylla i från NÄR jag ville förlänga så såg vi på den gamla ansökningen att jag hade bara sökt ledigt till 13 december i år och inte 31 december, så det betdyder ju att jag redan är i arbete. Haha men så tur gjorde det ingenting, det var bara att jag sökte från 14 december då. Men då kom jag även och tänka på att jag måste ju söka även på försäkringskassan tror jag. Måste iaf ringa och kika. Nog om det!

Sen så gick jag och Amelie och mötte Jessica, för hon skulle också promenera med oss =) Det gick faktiskt ganska så fort att gå dit. Vi var lite tidigare men som tur var så var även Marie och William lite tidigare, hihi.
Och det var en jätte mysig fika och alla barn var så snälla hela tiden! Tuvis låg brevid Melvin en stund på golvet och när han satte igång med sitt tjatande blev hon jätte rädd för honom. Hahah! Söt Tuvis!

Vi kom inte iväg förens kl var halv 7 så vi måste haft det väääldigt trevligt, som vanligt! Så gick vi från Torsered till Sylte och det var en bra bit och tog en bra stund. Men men när vi väl kom hem till Stefan hade han lagat en grymt god tacogratäng. Den ska jag ge mig på och laga imorgon tänkte jag =)

Jag klippte mig även igår och det blev väl bra. Har inte hunnit försöka mig på frisyren själv än men ska väl ge det ett försök sen =) Haha. Får väl även lägga ut en bild senare!

Vi ska möta Emilia på stan sen och gå och kika lite på matmarknaden (om vädret tillåter) annars går vi direkt hem till mig. Hon är en jätte go tjej!

Nu ska jag fortsätta kika runt på internet!
Hörs väl senare igen
Hej då

SötMelvin väntar så snällt på sin gröt


Melvin har snott Tuvas napp


Snälle William, han var som en ängel hela tiden igår =)


Fick inte många bilder igår så jag tar en bild från Sandra =)


Melvin på väg hem till Amelie


Onsdag 17 December

Tro det eller ej men Melvin ligger fortfarande och sover!!!
Han har vaknat 2 gånger på hela natten. Han åt sin kvällsmat vid 8 igår sen somnade han vid 10 och vaknade 1 gång snabbt för att han vände sig men det räckte med nappen. Sen vaknade han vid 5 för mat och har sovit som en stock sen dess =) Nää fy Emma, sånt här ska du inte berätta då vänder det bara. Men jag är LYCKLIG =) Hoppas han fortsätter såhär nu, för det har ju faktiskt bara blivit bättre och bättre för varje natt nu.

Och idag är det 1 vecka kvar till julafton. Åh vad det ska bli gott med all julemat. =) Längtar som en tok.

Inget riktigt julväder är det ute dock, tråkigt. Men jag hoppas det vänder nu innan jul iaf. För jag vill ha SNÖ!

Nä jag får väl passa på och äta frukost medans han sover. Det är ju inte långt kvar tills vi ska gå =)


Kram på er

God kväll

Jag sitter här alldeles ensam i mörkret och kikar på Titanic. Det är ju en helt underba film och jag har inte sett den på flera år. =) Melvin och Robban har gått och lagt sig och sussar gott.

Och imorgon ska det klippas hår, hoppas verkligen det blir bra. Ska nog ta med mig ett kort på mig från förra julen när jag klippte mig. =)

Ja eftersom Robban kommer hem väldigt sent imorgon tänkte jag köpa mig en kycklinrulle påvägen hem från Sandra =) Är sååå sugen på en sån.

Ja, detta blev ju ett sådäringa inlägg men jag har iaf uppdaterat lite =)
Sov gott och god natt från oss!


BVC

Så nu vart årets sista BVC avklarat. =) Min lilla kille, eller ska jag säga min stora kille vägde 9600 gr och var nästintill 73 cm lång! =)
Min gosse är helt perfekt.

Det var även läkarkontroll idag och allt var bra. Men Melvin gillade inte läkaren, han skrek hysteriskt när läkaren höll på så mamma fick busa och skojja så mycket hon bara kunde. Han gillade inte vågen för den delen häller. Det som alltid har gått så bra men nu gallskrek han bara när han märkte att jag släppte taget om honom. Stackars min lilla kille. Men det gick så bra till slut ändå så. =) Våran BVC-sköterska tycker allt om Melvin väldigt mycket. Varje gång frågar hon om hon får ta med sig honom hem. Haha. =) Vi trivs jätte bra med henne.

Jag har även hunnit tvätta, fast tiden är ju inte riktigt färdigä än. Ska ta upp det sista om ca 30 minuter. Skönt att få det tvättat.

Måste även damsuga lite för Robbans kompisar kommer ju som sagt senare.

Nu får jag ta min sällskapsjuke kille
Ha det bra

Tisdag 16 December

God morgon på er!
Hoppas ni sovit gott?!

Det har ivarjefall vi gjort. Det var ju meningen att Robban skulle ta Melvin även inatt, men Melvin vaknar och gnyr lite lätt länge innan han börjar grina så då vaknar ju jag av det lilla pipet och inte Robban och till slut blev jag så sur och puttade undan Robban till andra sidan av sängen så jag kunde ta Melvin. Så nu framöver kommer jag no ta Melvin ändå, jag sover mycket bättre då. Haha. Men Melvin har faktiskt blivit lite bättre på nätterna nu så det gör mig inte så mycket. Imorse vaknade han nog vid 9 igen men han låg och bara pratade med sig själv och grejjade i sängen i ca 1 timme. Så när vi steg upp stod kl på 10. Skönt =)

Idag ska vi ju till BVC och det ska bli sååå spännande och se hur lillgrabben har växt. Sen ska vi väl hem igen och inte göra någonting. Det är skönt det också.

Och idag kommer alla Robbans vänner på en liten fika. Det är ju som sagt inte alls för ofta vi träffar dom längre. Så det ska faktiskt bli kul.

Imorgon ska jag klippa mig, åh vad det ska bli så skönt att få en frisyr. Jag ska dessutom färga håret lite brunare igen. Denna färgen har börjat släppa =) Robban kommer ju inte hem på hela kvällen imorgon så då kan jag ju passa på och färga det då =) Ja vi ska ju även till Sandra och Loke på en fika imorgon vid 3 så då har jag och Melvin tänkt att promenare dit. Skönt med en långpromenad. Vi ska ju även gå hem eftersom Robban inte kommer och hämtar oss. =)

Kvällen

Melvin tackar så himla mycket för alla gratulationer!!

Just nu har lillprinsen somnat i gungan bakom mig så jag ska strax lyfta över honom till sängen. Och det är ju så typiskt, Robban har nu tatt Melvin 3 nätter i rad och Melvin har sovit jätte bra. Visst har han vaknat någon gång av att han vill ha nappen och sen vaknat vid 4-5 för att få lite välling. Men sen har han somnat om till ca 9. Det slår ju aldrig fel. Alltid när det är någon annan som tar honom på natten så är han så duktig. Men nu gör vi så att Robban tar honom varje natt så tar jag över vid 5 när Robban åker till jobbet. Det är super skönt. =) Min Robban är allt guld värd.

Ja just det ja, vi HADE ju tvättid igår. INTE IDAG som Robban trott. Så vi missade även denna veckan. Åh! Men det fanns en tid innan jul och det var imorgon 11.30-16.00 så den tog vi. Vi måste ju tvätta innan jul. Ni kan ju bara tänka er 3 veckors tvätt i korgen nu =) Haha. Den är överfylld.
Det är ju även NVC besök imorgon. =) Det ska bli spännande och se hur tung min lilla tungviktare har blivit. Haha.

Vi har även hunnit med överby med Amelie, Hugo och Emilia. Det var jätte skoj faktiskt och tiden bara rusade förbi.
Haha men resan började ju sådär. Ja vi skulle ju knö in 2 vagnar i våran bil. Och visst gick det, men mina vita leggings var inte så vita längre efter mycket om och men. Och ut i affärer skulle vi också, och till råga på allt så upptäckte vi efter att jag tagit av däcken på vagnen att jag har PUNKTERING, vaaaaa. Så det första vi fick göra när vi hämtat Emilia och kommit ut till överby, att gå in till beginners och fråga hur och vad jag skulle göra. Men killen som jobbade där var väldigt snäll, han bytte innerslangen och tog inget extra för det. Tack ska han ha. Och vet ni vad det var som hade gjort punka?? Joo en pytte pytte liten TAGG. Hallå eller den syntes ju knappt och den hade alltså gått in i det tjocka gummit och lyckats göra punka. Haha jaja men även det ska väl hända någon gång. =) Roligt var det iaf.

Sen sprang vi runt i affärerna och fick köpt lite julkpappar till barnen. Melvin fick 5 nya bodysar, 2 mössor och 5 par halksockar av mamma och pappa. =) Mössorna och sockarna fick han idag, det är ju faktiskt hans dag =)

Och vid 5 kom vi till unga föräldrar. Dom andra hade visst bakat pepparkakor. Så det luktade ljuvligt när vi kom dit. Vi hann som tur allt med öf fikat iaf. =)

Nä nu får jag sluta tjata, blir kanske bara jobbigt =)
God natt och sov gott!

Melvin springer gymmet med sin gåstol =) Haha!


Melvin i sin nya fina mössa! =)
Pappa gillar den dock inte lika mycket som mamma.


Melvins halvårsdag

Vad tiden går fort alltså. Alltså, om lika många månader framöver är han ju 1 helt år.
Det känns som om det var igår jag låg med värkar. Men oj vad han har förgyllt våra dagar sen dess. Tänk att en sån liten person som man bara kännt i några månader kan sätta så stora spår i ens liv. Vi älskar honom mer än något annat här på jorden.

Nu sitter min stora kille i sin gunga med sin favvo musik på och somnar nog strax. Skönt, då kan jag ju passa på och hoppa in i en dusch.

Vid 1 ska vi åka och hämta Amelie och Hugo på granngården. Sen ska vi åka till skogshöjden och hämta Emilia. Alvin skulle visst vara hemma hos farmor, men då får ju mamma Emilia leta efter julklappar i lugn och ro =). Helst hade jag nog velat lämna Melvin någonstans men det går ju tyvärr inte. Alla är ju faktiskt inte lediga hela tiden. Hihi.

Sen ska vi ju till unga föräldrar, det är ju sista gången för iår. För nästa vecka och några veckor framöver är det julstängt. Men då kanske man hinner längta ännu mer =) Fast jag träffar ju tjejerna utanför ÖF ändå.

Nu har han somnat min lilla skrutt. Vad skönt. Så nu får jag nog passa på och duscha. =)
Ha en bra dag
Kram

Åh vad jag längtade

'
Nu är det ca 7 veckors väntetid kvar


Sen kom du min lilla älskling


Så liten men sååå älskad
(notera vad mycket hår han HADE) =)


Mammas stora kille!
Du betyder väldigt mycket för din mamma och pappa



God kväll

Nu sitter jag här och kikar runt lite på internet.

Familjen Andersson har varit här och det var jätte trevligt. Vi fick en jätte söt blomma av farbror Markus och tant Johanna och av farmor och farfar fick Melvin en jätte söt och go nalle och mamma och pappa fick en fin tomte och en fin skål med gotti gott godis =). Tack ska ni ha.

Melvin springer just nu runt omkring i sin gåstol och pratar för fullt. Både mycket och högt =). Han är allt bra söt.

Ja imorgon är det ju överby som gäller och nu ska även Emilia hänga med oss. Sen efter överby blir det unga föräldrar. Sista för detta året. Så vi får väl njuta extra. Lite problem med bilen bara eftersom jag måste hämta Robban på sylte vid 5. Men Någon av tjejerna på unga föräldrar kanske vill hjälpa till och passa Melvin en stund så jag kan hämta Robban och sen kör han mig tillbaka till öppna förskolan. För vi har ju även tvättid som Robban måste hem till. =) Haha han är allt väldigt bra min Robban.

Och alla som undrar hur det går med Robbans jobb så är det oklart nu igen. Vi var ju säkra på att han skulle bli varslad och dom hade sagt till honom att det skulle bli så men nu har det hänt grejer=) Nu är det på tal om att kanske låta honom vara kvar och varsla lärlingar istället. Men vi vet inget just nu utan får mer svar nästa fredag. Men det är ju iaf en liten chans att han får stanna.

Ha en fortsatt trevlig kväll
Kram från oss

Den fin fina nallen


Tomten


Blommorna


Min lilla tomtenisse


Morsan vad är detta? Vad har du satt på mitt huvud?!?


Nu är alla klappar inslagna
=) (nästan alla iaf)

Söndag 14 december

Ledsen för dålig uppdatering. Men på helger har vi så mycket för oss =).

Idag har vi bara myst med varandra tyä. Eller ja vi har ju hunnit med en lång promenad. Skönt var det. Och om ca 1 timme kommer faimljen Andersson hit och advenstfikar. Blir lussebullar, pepparkakor, glögg, kaffe och lite julegodis =)

Imorgon ska jag och Amelie ta bilen till överby och gå och kika lite på julklappar. För imorgon harj ag fixat så jag får ha våran bil. Ska även passa på och springa till kommunhuset för att ansöka om mer föräldraledigt. Mina dagar tar ju slut 31 december. Ska även ändra min klipptid, för jag kom på att vi ska till BVC 14.30 och klipptiden är 14. Så jag måste verkligen byta. Men det blir det väl kanske på onsdag istället.

Nä nu tror jag lasagnen är klar!

Hoppas ni får en underbart mysig söndag

Lucia 13 december

Tjena mors!

Nu är vi hemkomna från överby och allt galet folk =).
Alla klappar är klara och det känns super bra. Något roligt är ju att både jag och Robban hade tänkt köpa likadana julklappar till varandra så vi sa att vi köper det ihop =) Det är ju ändå något som vi båda vill ha och någon som vi faktiskt ändå ska köpa =) Så nu är verkligen alla klappar klara! Ikväll har vi och göra.

Ute på överby träffade vi farmor och farfar så vi passade på och fika tillsammans med dom. Även gammelmoster Lollo kom en på en snabb visit under fikat  för att hälsa på Melvin =)

Och vi har nu tagit på oss våra myskläder och bara tar det lugnt. Julematen är strax klar så strax ska vi mumsa god mat! =) Luktar verkligen gott här hemma.

Jag fick även köpt 2 st tomtar som jag ville ha sittandes på våran kökslampa och jag blev jätte glad när jag hittade dessa 2 för bara 30 tillsammans. =)

Nä nu ska jag fortsätta med maten!
Kram på er

Mina små söta tomtar

Idol kväll

Nu är det idol som gäller.

Robbans kompisar har varit här och käkat första skinkmackan för i år med oss. Det var jätte roligt att dom ville komma och göra oss sällskap.

Och jag kan säga att det var nog det godaste jag har ätit detta året. Mummms vad gott det var. Tror jag fick ner 3 st mackor haha!

Ja nä nu får jag fortsätta mysa med min älskade sambo!
Natti natti

Marie tog några bilder


Matdags för Melvin


Går jätte bra att äta själv


Snodde en bild av Sandra =)
Marie och Sandra är ta kort tokiga, hihi



Våran super goda julskinka

Fredag 12 december

Imorgon är det REDAN lucia!

Ja vi har gått en liten promenad idag. Den tog "bara" 2 1/2 timme. Inte så farligt. Haha, men det gör inget när man har så trevligt. Mindre trevligt hade Melvin, han blev hysterisk av övertrötthet. Men tillslut somnade han. 

När vi lämnat av Sandra och Loke i stan så gick jag, Marie och barnen in till stan och kikade lite snabbt efter vantar till mig. Men vi hittade tyvärr inga. Sen skulle Marie köpa en dricka till sitt lilla ensammys hemma ikväll =) Och sen gick vi en snabbis till hemmakväll och köpte oss varsina godiaspåsar. Min blev dock inte alls stor men vi ska ju köpa vårat lördagsgodis imorgon =)

Nu står skinkan i ugnen och det börjar lukta ljuvligt här hemma.  
Har även hunnit med att ta en härligt VARM och go dusch. Jag var genomfrusen.

Blev även lite kort påvägen!

Här väntar en förväntansfull Melvin på att få komma iväg =)


Sötisen William "Määh"


Min lilla fiiis


Vad ni är söta =)
Stoltsera ni med era kameror =), är inte alls avundsjuk


Fick inte med Loke på kort idag så jag får ta ett annat på sötnosen


Slussarna


Ja tjejerna med systemkamera tog bilder på isen så då ville självklart jag också göra det.
Hahahaha


Good morning

Elller ja, hur god är den egentligen?!?!

Jag kan inte i min värld förstå varför Melvin ska vakna så många gånger på natten. Idag vaknade han väldigt lite och det var kanske 8-9 gånger. Annars brukar det vara ännu mer. Och jag kommer inte orka så länge mer. BLev arg på Robban imorse för ingenting. Men så är det väl när man inte får den sömnen man behöver. Vi har testat allt men han vaknar ändå. Inte bara för att ha mat det gör han "bara" 2 gånger per natt. Åh jag vet inte vad jag ska ta mig till!!?? Som tur är ska vi ju till BVC på tisdag och då ska jag prata med henne. För såhär kan det inte fortsätta.

Nä nu får det vara slut på klagandet. Nu till det lite mer roligare =)
Idag ska jag få göra våran julskinka =) Det ska verkligen bli hur gott som helst.

Om ca 1 timme kommer Marie och William hit för vi ska promenera till stan och möta upp Sandra och Loke. Sen ska vi nog gå ner mot slussarna och runt. Det är ju ett så skönt väder även idag!

Imorgon ska jag och Robban åka ut till Överby och hitta dom sista julklapparna. Och jätte roligt att Robban ska åka från mig och överby imorgon. Då ska alltså jag gå där helt ensam och leta efter, ja vem vet vad jag ska köpa. Hm. Så om det är någon som är sugen på att åka till Överby imorgon, hör av er! =)

Nä nu ska jag ta på mig lite kläder. För att gå i bara pjamasen ute är nog inte så skönt =)
Hej på er

Bjuder på en bild på älsklingen

Nu luktar det jul

....här hemma! =)

Jag har fått bakat lussebullarna och gjort pepparkakshuset. Jag har haft det riktigt mysigt här hemma i min ensamhet =)
Lussebullarna blev en riktig hitt och pepparkakshuset blev väl lite fint iaf. =)

Annars idag har vi inte gjort så mycket. Och det är jätte skönt.

Imorgon har vi inte häller något inplanerat. Kanske en liten promenad med Marie. Men annars ska vi bara ta det lugnt.
Och när Robban kommer hem imorgon har han lovat mig att vi ska åka och köpa pizza. Det är inte alls för ofta vi äter det. Och sen på kvällen ska vi göra julskinkan och då blir det ju självklart vörtbröd med julskinka och senap på till kvällsmat. Åh vad jag längtar =) =) =)

Vi har även "planerat" att nyår blir hemma hos Jessica och Rachid. Det ska verkligen bli såå trevligt! Ser framemot det. =)

Nä nu får jag ta min tjuriga son.
God kväll på er

Lussebullarna


Och det sådäringa pepparkakshuset

Torsdag 11 december

Idag har jag och Melvin varit ute i det härliga vädret med Jessica och Tuvis. Det blev en lång och go promenad. Och med det trevliga sällskapet! =) Hihi

Sen så gick jag till hemköp och fick Hiphonen ivägskickad. Så nu är även det gjort. =)
Nu är Melvin hos Tant Johanna en stund så jag kan ha lite egentid, Tack för hjälpen Johanna. Det behövs verkligen för nu har jag kört slut på mig själv känns det som. Men det ska bli ändring på det.

Så strax ska jag börja med julbaket.. Blir bara lussebullar och pepparkakshuset idag. Julgodiset blir lite närmare julafton. =) Annars är det bara slut till jul. Haha.

vi beställde även bodysar till Melvin från pippilotta och då får man slumpisa färger. Och ja, i detta paketet fick ja 5 likadana. Haha eller ja en var inte riktigt likadan men det syns knappt någon skillnad. Men det gör inget. Han behöver ju bodysar. =) Får göra en ny beställning efter jul.

Nä nu får jag fortsätta! Ha en bra dag
Hej


Snart nana time

Hade gått och lagt mig med mina pojkar men kände mig inte allt för trött. Men jag ska allt krypa ner i sängen strax. Melvin ligger i våran säng inatt. Han vänder sig hela tiden och vaknar stup i kvarten. Hm.

Promenaden med Marie förut var verkligen uppfriskande och så trevlig så. Det snöade som bara den i slutet och vi såg båda ut som två snögubbar =) våra små barn sov mesta delen av promenaden men vaknade allt till i slutet.

Imorgon var tanken att jag skulle hjälpa Amelie och Stefan att flytta. Men det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. Så istället ska jag passa på och baka lite lussebullar, göra pepparkakshus och allmänt bara ta det coooollungt!

Och idag på maxi bestämde vi oss för att handla så vi kan ha ett litet "julbord" här hemma på lördag för mig och Robban. Det ska bliii så mumsigt och jag längtar verkligen!
Vi fick även sålt våran Hiphone på tradera idag. Så skönt =) Men vi gick lite minus. Men det är sånt man får ta.

Näpp nu var det sängen. God natt på er allihopa!
Sov gott!

Vilket härligt väder

....det är ute!!
Älskar verkligen när det är kallt och det snöar. Hoppas bara inte det blir varmare nu! Då blir Emma ledsen.

Marie kommer om ca 1 timme och då ska vi får gå ut och njuta av snön =).

Jag och Melvin har precis vaknat från en liten powernap. Inte ofta jag kan somna när han ska sova men nu gick det jätte bra. Vi somnade samtidigt och sov kanske ca 1,5 timme. Så nu är man även pigg och utvilad =)

Jag testade den nya jackan på Melvin förut och den var stor. Det är en strl 74 och det är även hans andra jacka som han har men denna var lite större. Men det är bara bra, då har han ju och växa i =)

Vi skulle egentligen gått ut och gått med Jessica och Tuva förut men Melvin somnade innan och stensov när dom väl skulle gå. Så vi tar det en annan dag när dom ska ut =). Roligt och få prata med henne lite. Det är ju inte allt för ofta hon har tiden och träffas längre. = )

Lägger in fin vinterbild på våran gård =)


Och en bild på världens goaste kille


Nu har även Melvins nya overall kommit =) Som ny och jag är super nöjd


Onsdag 10 december

Snart är det lucia och det innebär ju mycket bak och stojj =)

Idag så ska vi ut på promenad med Marie och William vid 14 tiden. Skönt att få komma ut i detta härliga vädret.
Sen ska vi åka och handla på maxi och då ska jag köpa så jag kan baka lussebullar och göra pepparkakshus. =) Ska bli så roligt så! Älskar att julpyssla!

Imorgon ser det ut som att jag ska hjälpa Amelie och Stefan med flytten. Så jag ska kolla om jag kanske kan få barnvakt en stund.

Ja nä nu vet jag inte mer vad jag ska skriva =) Men ha en bara dag

Hej då

Min snygging hälsar er god morgon! =)

Tisdag 9 december

Hej och sorry att jag inte uppdaterat tidigare. Men det har varit fullt hus sen imorse typ=)

Kl 11 mötte vi Marie och William för att promenera till stan och möta Emilia, Alvin, Sandra och Loke. Ett jätte fint promenadväder var det ute idag. När vi hade mött dom så vandrade vi hem till mig på en liten fika. Sen snubblade Jessica och Tuvis in och efter en liten stund kom även Amelie och Hugo hit. Vi hade grymt trevligt och alla barn var på super humör idag. Så det var verkligen jätte trevligt.

Imorgon ska vi ut och promenera med Marie och William. dom hade ändå inget för sig och inte vi häller så då passar vi på =). Sen har vi absolut inget mer planerat, eller jo storhandling på Maxi men det är ju inte förens Robban kommer hem.

Nä nu vet jag inte vad jag mer ska skriva. Men vi hörs imorgon!
Hej då

Melvin är en riktig busen nu. Går inte lämna honom ensam i ett rum längre!


Marie, Tuvis och William


Fikat idag


Sandra med sötis Loke


Melvin, Hugo och William


Emilia och gullungen Alvin


Jag och Alvin


Melvins nya Jacka och termosar

God kväll

Nu ska jag alldeles strax hoppa i säng. Är jätte trött idag.

Idag så gick jag och Melvin till öppna förskolan, och jag kan ju säga att det inte var ett jätte bra promenadväder. Kom fram alldeles blöt och frisyren såg inte alls ut som den gjorde innan och sminket satt inte alls på samma ställe som när jag gick hemifrån. Men men, tur att man känner alla väl =) Och Robban kom dit vid kvart över 5 eftersom han var tvungenatt åka hem innan och hämta bilstolen och lägga in en tvätt. Men det visade sig att vi inte alls hade tvättid idag, utan om en vecka. Ja så ofta finns det tvättider här hos oss.

Imorgon har vi fika på schemat. Alla mammor och deras bebisar ska komma hit på en fika. Det blir, jag, Sandra, Amelie, Marie, Therese, Emilia, Jessica och alla våra barn som ska hit, ska bli väldigt trevligt =)

Och innan så är det tänkt att jag och Marie ska ta en liten promenad och möta Emilia i stan. Måste ju även in och handla lite kaffefika, för det har jag totalt glömt bort =) Hihi!
Ja sen har vi inget mer inplanerat och det är väääldigt skönt. Känner för att bara ta det lite lugnt dessa dagarna.

God natt med er, hörs imorgon!
Tjiiiing

God dag

Nu har jag precis rensat ur Melvins garderob. Alla 50, 56 och 62 kläderna var ju kvar och dom är lite för små. =) Haha. Men nu är det fint i hans garderob och nästan inga kläder alls kvar. Haha, jo då det finns det allt.

Nu sitter han i sin gunga och bara är allmänt gnällig. Blir tokig här hemma. Men som tur är ska vi snart gå iväg till öppna förskolan. Therese skulle inte gå med idag så vi vandrar ensamma idag! =) Sen kommer ju Robban och då åker vi med honom hem.

Nä nu får jag fortsätta med maten! Ha en bra dag
Hej hej


Det får bli lite mobilbilder sålänge =´) Hihi

Sötnos Melvin!!


Det blev en hel del kläder!

Måndag 8 december

Nu närmar vi oss Julafton med stormsteg! =)

Ja igår så fick vi även reda på att vi ska skippa julklappsspelet iår hos mormor så det blir att vi ska handla julkpappar till alla. Jahopp, men vi har ju faktiskt 2 veckor på oss att hitta något. Haha.

Ja, vad gjorde vi igår?? Jo vi tog det lugnt nästan hela dagen och vid 17.00 skulle vi vara hos farmor och farfar på adventsfika. Och det var jätte mysigt. Med både vörtbröd, julskinka och lussebullar =) Mums vad gott det var, riktig julstäming! Nästa söndag är det hemma hos oss.

Nu sitter Melvin i sin gunga och håller på och somnar och då passar jag på att blogga lite. Senare blir det en sväng till öppna förskolan, Unga föräldrar! Robban kommer dit vid 5 också. Vi har ju egentligen tvättid idag och den börjar kl 4 men vi kommer hem vid 6 och då kan man ju tvätta det absolut viktigaste. Det hinner vi allt med =)

Usch idag är jag trött. Melvin sover inte allt för bra nu förtiden. Inatt skulle han ha mat 2 gånger och han vände sig ett antal fler gånger.

Inga bilder idag eftersom jag inte har våran kamera här =) Men det kommer kanske sen!
Kram på er

2:a advent

Oj såg nu att jag inte hann med bloggandet igår.
Men det var verkligen fullt upp HELA dagen!
Mormor kom och hämtade Melvin vid 3 igår.

Amelie kom hit innan vi skulle åka vidare till Sandra. Och här gjorde vi oss en varsin rosa pantern samtidigt som vi gjorde oss iordning. Jag tycker det var väldigt roligt att hon kom =)
Sen när vi står i dörröppningen påväg ut ringer Therese och frågar om vi kan hämta henne och Marie för deras bil startade inte.Och ja visst gjorde vi det. Sen när vi var hos Marie kom vi på att vi glömt godiset hemma så det var ju bara att åka hem igen. =) Men sen bar det av till stavre pizzeria och hämta dom stora goda pizzorna.

Vi anlände vid halv 5 hemma hos Sandra och hon var vrålhungrig haha! =) Så vi satte och och mumsa i oss pizzan. Och massa tjöt blev det. Efter att vi var mätta goa och glada tog vi alla varsin dryck och satte oss vid singstaret och det var otroligt roligt. Marie hade grym förstagången tur kan man ju säga. Haha och man märkte verkligen att ju mer man drack ju högre blev tonerna hihi! Jätte skoj verkligen. Jag gillar verkligen alla dessa brudar. Dom är störtsköna och man kan verkligen prata om ALLT!!

Ja sen vid 22 ville Johannes komma hem igen och då kom Maries vän och hämtade oss alla för att åka hem till oss. Här var det ju ändå tomt. Och här blev det ännu mera tjöt, trodde inte man kunde ha så mycket att prata om =). Här satt vi väl till ca 02.00 =)

Amelie fick stanna hos oss inatt, så när alla tjejer hade gått hoppade vi i pjamasarna och bädda soffan mysigt =) Sen kom Robban med kebabtallrik och kebabrulle till oss. Vad gott det var men jag blev grymt mätt efter inte ens halva. Men men. Gott var det! Och det var så trevligt att ha Amelie här.

Så imorse klev vi upp vid 12, och oj oj oj vad gott det var att verkligen så sova ut.. Och då skulle vu käka frukost, men idag är en handlingsdag så det fanns inte så mycket gott i våran kyl. Men vi gjorde det bästa av situationen. Vi stekte ägg och värmde köttbullar så det blev rätt goa smörgåsar ändå hihi. Typiskt att man inte ska ha så mycket gott när man har en övernattande. Men men! =) Mätta blev vi hihi!

Och om en stund ska vi åka ut till velanda och fira andra advent. Sen ska vi väl handla lite iaf. Tänkte vi skulle åka på onsdag och storhandla istället.

Imorgon är det unga föräldrar som gäller med alla dessa underbara tjejer.

Nu ska jag sluta tjata men jag lägger in lite bilder som Sandra  och Marie tog igår. Jag glömde min kamera hos Sandra igår så jag fsno några från dom =)

Marie hade grym tur i tonsättningen


Amelie och Marie kör hårt


Även Therese var duktig ;)


Mm Sandra ser ut att gilla shotta


En riktig posAmelie


Ja, vad ska man säga...Haha, jag hade verkligen en super rolig kväll igår!
Tack tjejer!!!

Fredag kväll

Nu har vi kommit hem från farmor och farfar. Vi fick jätte god tacos där ikväll, och även mamma Emma fick ett glas vin =) Mums så gott =) Melvin var verkligen på super humör hela kvällen. Härligt att se min lilla grabb må så gott!

Ja idag så har jag äntligen fått smaka på en glassbulle och den var super god. Det var som en vaniljbulle men krämen i glassbullen är en helt annan kräm. Svår att beskriva men det var som vaniljglass fast konsistenten var som vanlig kräm och iskall var krämen. Ja jätte konstigt men otroligt smaskig. Sen gick vi runt i lilla vänersborg, i dom få affärerna som finns där. Haha! Och i Stefans och Amelies bil fick inte båda vagnarna plats så vi valde att ta med våran och att Amelie skulle ta Hugo i babybjörnen. Men när vi hade fikat klart kom vi på en super idé, jo dom kanske kunde dela vagnen. Haha sagt och gjort. Melvin satt längst bak och hade Hugo liggandes i sitt knä. Det gick super bra och båda pojkarna somnade så gott =) Hihi, vad vi skrattade!

Sen tog vi bussen till Överby för att kika lite i affärerna där, och jag hittade en julklapp till Melvin och Amelie till Hugo.
Just det ja, jag vann även termo byxor och en jacka till Melvin på tradera för bara 51 kr. Billigt och bra tycker jag. Så nu har han en y overall och en ny jacka med byxor. Jätte bra.

Nu har Melvin precis somnat och jag och Robban ligger och kikar på Poseidon, tror jag den heter hihi!

Imorgon blir det skoj! Amelie kommer hit redan vid 14.30- 15.00.
Och innan Amelie kommer hit ska Robban, jag och Melvin åka ut till överby och köpa lite julklappar. Jag ska även hämta ut en ny mobil. För nu har det gått 1,5 år sedan sen jag hämtade ut en. =) Skoj!

Nä ni får jag fortsätta kika film. Ha en bra lördag! Kram

Sitter så fint och fikar


Ja, finns det hjärterum finns det stjärterum


Sen började det att regna =)


Dom verkade ju trivad iaf =) Hahaha

Morrn morrn

God morgon!

Nu har precis Melvin somnat om i sin gunga och vi ska ju snart åka iväg med Amelie! =) Tokigt!
Men han somnar om fort igen när han väl kommit i babyskyddet.

Ja inatt har Melvin sovit ur kasst. Han vaknar 1 gång i halvtimmen för att han vänder sig och lyckas han inte med det så vaknar han av att han käpmpar så. Jag la över honom i vår säng efter några timmar och då blev det lite bättre.

Ja som sagt ska vi ju ut och fika med Amelie och Hugo och dom är nu påväg.
Sen ska vi inte alls göra mycket mer. Hälsa på farmor och farfar en sväng kanske.

Oj nu blev mitt inlägg ganska så kort och tråkigt, men jag har iaf uppdaterat lite iaf =) Så hörs vi mer sen!

Kram på er

Torsdag kväll

Hejsan hej!

Nu är vi äntligen hemma.

Vi har idag varit på öppna förskolan och efter det så gick vi hem och mötte upp Robban =) Åt middag lite snabbt för att skynda iväg till min pappa. =)
Och Melvin var jätte fjantig hos pappa idag. När han kom till morfar satte han sig och stirrade, och då menar jag verkligen stirrade på honom och sen bara stört grina. Jag satte mig brevid och då blev det lite bättre men så fort morfar tittade på honom så blev han jätte ledsen. Ja så han kunde inte sitta hos morfar så länge. Men sen gick det lite bättre iaf. Jätte trevligt var det hos honom idag. Blev glatt överraskad. Och han lovade att komma och hälsa på lite oftare för han ville ju inte att barnbarnet skulle vara ledsen när han var hos morfar.

Ja sen åkte vi ut till maxi och handlade lite smått och gott. Och sen raka vägen hem.
Och nu har Robban gått och lagt sig medans Melvin springer runt i sin gåstol för han inte alls är trött  och jag bara väntar ut honom =)

Imorgon ska vi åka med Amelie och Hugo och fika i vänersborg. Då blir det glassbulle time. Och Nathalie som skrev att dom visst säljer dom bullarna här. Då vill jag ju naturligtvis veta vart??!! =) Amelie har letat som en tok i hela Trollhättan sa hon..

Nä nu ska jag chatta vidare lite och sen försöka natta mig son!
Kram och god natt

Melvin med morfar!
Funkar det inte med den ena


Så får man testa den andra =) Hihi

Tradera

Haha jag vann precis en overall (till Melvin) på tradera och det var väl egentligen inte meningen att jag skulle köpa en overall. Eller jo vi har u pratat om att köpa en ny vinteroverall i strl 74, för den svarta han har är i strl 74/80 och är enorm. Men nu när jag kom in på tradera fick jag syn på en jätte fin och det var bara 2 minuter kvar så vad gör man inte =) Lägger mitt bud och jag var den enda som budat, och vann den för ynka 80 kr =)
Så nu är jag jätte glad =) Har även hittat 2 st auktioner med en jacka med termobyxor till honom. Men ena är inte slut förens om 1 dag och den andra om 2 dagar. =)

Kram på er

Torsdag 4 december

Inatt har Melvin inte sovit så bra. Han har vaknat flera gånger varpå han har velat ha mat 2 gånger. Eller ja, första gången var vid 2 och sen var det mat igen vid 8. Men han vaknade massa gånger mellan där, av att han vände sig. Men det positiva med natten/morgonen är att han sov till halv 11 Hihi. Det var riktigt gott iaf. Men nu när jag steg upp så slängde jag blandningen välling/ersättning, så vi kör på bara välling från och med idag. För nu vill jag verkligen och hoppas att det blir bättre. Man måste ju få sova. =)

Nu springer han runt i sin gåstol och stannar till vid tv:n då och då.

Idag är det ÖF som gäller. Och det ska bli roligt. Fint väder är det ute också.
Angående våra morgonpromenader så börjar dom troligtvis på måndag igen. Jag fick ju grymt ont i min höft sist så nu ska vi korta ner streckorna så jag klarar att gå fler dagar.

Idag ska vi ju även hem till min pappa och hälsa på. Det är ju inte alls allt för ofta Melvin får träffa sin morfar. Tråkigt, men så är det!

Ha en bra dag så hörs vi väl lite senare igen
Hej hej

Han gillar att stå och gunga på sin gunga


Här poserar han litegrann =)

Onsdag kväll

Hej kära bloggläsare!!

Nu har jag äntligen lite tid att sitta och blogga. Idag har Emilia, Alvin, Therese och Hampus varit här på en LÅNG fika =) Och vi hade det verkligen super trevligt. Satt och pratade om allt och ingenting. Sen när kl började närma sig 5 kom Robban hem, sen efter en stund kom Crille och etfer det kom Jonas. =) Ja det var som sagt väldigt trevligt!
Och lille Alvin är ju sååå liten och såå söt. Han somnade så gott hos mig förut efter både matning och rapning. =) Mamma Emilia var och pumpade.

Och sen vid halv 7 åkte Emilia, Crille och Alvin hem och när Therese och Jonas kom härifrån visade klockan på halv 9 =) Då fick jag min middag. Blev biffstroganoff, inte en jätte hitt!

Ja vi bestämde idag också att vi åker till Sandra vid 4 på lördag istället, så käkar vi pizza ihop =) Åh det ska verkligen bli super duper roligt. =))))

Och nu har jag ÄNTLIGEN hittat och kommit på vad jag ska köpa för julklapp till mitt "offer" hihi.
Förra året fick jag köpa till Robbans mormor =).

Imorgon så har vi inget inplanerat mer än att vi ska till öppna förskolan. Och efter att Robban kommit hem ska vi åka till min pappa med min syster. Vi ska lämna både försäkringspengar för bilen till honom och han ska få sin farsdagpresent, lite för sent men bättre sent än aldrig som dom säger =).

Nä nu ska jag kika runt lite på internet innan jag hoppar i säng
God natt och sov gott

Min pussgurka. Vilken otroligt go mun han har =)


Vad gör du med min gåstol Hampus, undrar Melvin??? Hahaha

God kväll

Ja det har visst varit stora problem med blogg.se. Men nu hoppas jag att det blivit bättre.

Idag har vi varit på babysim. Vi tog en liten promenad med Jessica och tuvis dit i spöregn. =) Och idag kände jag verkligen att simmet inte gav Melvin någonting. Han ville inte simma på rygg, det gillade han inte. Och han ville inte riktigt simma på magen häller för då hade han fullt upp med att dricka vatten haha. Han såg för rolig ut alltså =).  Jaja det är ju bara 1 gång kvar.

Sen gick vi till hemköp där vi skulle möta Therese och Hampus och gå till öppna förskolan. Så vi alla traskade dit i, ja ännu mera regn.

När vi kom dit var Kajsa och Harry där. Det var roligt att träffa dom för det är ju inte allt för ofta. Men hon lovade att försöka komma oftare nu. =) Ja Amelie och Hugo var ju även där. Gulle Hugo. Han satt hos mig hela "mötet" om bilbarnstolar. Sen somnade han jätte gott i min famn, men då började min bebis protestera hos Amelie. =) Som tur jobbar det så snälla människor på ÖF så en av dom tog Melvin och gick ut i den stora hallen och lekte med honom. Och han stormtrivdes. Han är väldigt social min lillkille.

Ja sen blev det fika med mammorna. Och tiden bara sprang iväg, som vanligt. =)
Vi vandrade sen hem igen och nu inte i regn utan jätte blöt snö. Så nu var det både kallt och blött haha.

Vi har även planerat våran "mammakväll" nu. Så på lördag smäller det hemma hos Sandra. Det blir jag, Sandra, Therese, Amelie, Jessica och Marie. Det ska verkligen bli jätte roligt! =) Så ska det sjungas och kommer garanterat skrattas, hihi.
Vi har även planerat in EN sån kväll varje månad. Det kan ju vara väldigt skönt och roligt.

Imorgon så ska jag och Therese gå och möta Emilia på stan men innan så går vi till bolaget och köper "julcider". Jag missade ju den smaken förra året men nu ska jag allt ha några stycken =). Efter det måste jag gå och handla lite mat till Melvin. Dom är slut.

Ja sen när vi mött Emilia ska vi gå hem till mig och fika. Det ska allt bli väldigt trevligt.

Nä nu får jag allt ta och lägga mig. Jag är dödstrött. =)
God natt på er

(Åh Tuva och Melvin låg så himla sött brevid varandra på babysimmet och verkligen höll varandra i händerna. Men jag missade att jag hade med mig kameran just då. Åh vad dom var söta =)    )

Men här har iaf Melvin fått tag på Tuvis napp, spännande med rosa. Det har vi inte mycket av här hemma


Om han får ha min napp då ska banne mig jag ha hans! (sötnosar)


Han är så otroligt go!
Jag älskar honom mer än livet och det finns inget bättre än att få se honom le.
Det är en sån otroligt fin gåva jag fått! Han är mitt allt!
Puss på dig killen

Konstigt

Åh för denna blogg

hej hej

Bloggen funkar inte riktigt.

Blir så sur. Det jag skrev imorse har fortfarande inte kommit ut!
Så detta blir en test =)

Tisdag 2 december

Melvin vaknade inte inatt häller för att vilja ha mat. Åh, nu börjar kanske detta vända. Men han fick sova i våran säng för han vänder sig ju i sin egna säng. Och han är otroligt enveten, kommer han inte runt nä då vaknar han av det och blir arg. Hm =) busunge!

Idag är det babysim. och sen ÖF.
Vi ska promenera bort till båda ställena. Vädret är ju inte helt toppen men vad gör det. Det kan väl bara vara skönt att ha småduchat lite innan badet. Så kroppen vänjer sig lite med vatten.
 Men jag undrar stort VART ÄR SNÖN????

Nu ska jag strax ge Melvin lite frukost och sen göra oss iordning för att gå och möte Jessica och Tuva. Dom skulle också promenera dit idag. Roligt med lite sällskap =).

Ha en bra dag
Kram

Älsklingens nya långkallingar


Han är allt bra söt


Och han snurrar nu runt väldigt fort på golvet. =)

Hejsan

Nu sitter vi framför tv:n och kikar på 2 1/2 men =) dom är allt bra roliga hihi.

Idag så åkte vi ju ut till torp med Therese och Hampus. =) Det började väl sådär på resan, men det är kanske en hemlighet, Therese???? =) Haha

Ja när vi efter många om och men kom fram till torp gick vi omkring i affärerna och kikade. Jag fick köpt långkallingar till Melvin med halskydd på tossorna och på knäna. Perfekta nu när han ska börja lära sig krypa. Även en tomtedräkt fick han. Jätte fin i plych. Men jag har lovat mamma att han ska ha på sig något annat när hon är med. Hon ryser av plych så det är väl inte så roligt att kramas då. =) Hihi!!

Sen så åkte vi till ÖF och där var redan Marie, Sandra och Amelie med deras sötnosar. Så vi var sist =). Eftersom vi kom ganska sent så satte vi oss nästan med en gång och fikade, så vi inte missa den. Haha. Ja där satt vi och tjöta om allt och ingenting. Dom är sååå härliga, alla dessa tjejer. Robban och Jonas kom även dit idag. Det är roligt att se att även Robban fått lite "nya" kompisar =).
Sen bestämdes det även att vi tjejer ska ha en kareoke kväll med lite alkohol brevid. Det är ju ett måste om man nu ska våga sig på att sjunga. Det ska bli riktigt trevligt. Vi har ju kommit  varandra grymt nära på så kort tid.

Och Amelie lovade mig att ta med mig på en fika i vänersborg och äta glassbulle. Haha hon trodde alla visste vad en glassbulle var, men det visade sig ganska snabbt att ingen av oss visste vad det var. Haha så vi ska ta oss en tripp och fika. Dom görs visst inte här i Trollhättan.

Hm, morgondagen då, ja då blir det väl babysim. Och vi tar en promenad dit så möter vi Therese på vägen hem och går tillsammans till ÖF. Mer än så hade jag inte tänkt göra. =)
Det var tänkt och lovat att Emilia och Alvin skulle komma hit imorgon, men det fanns inte riktigt med tid till det men som tur var hade hon en tid över på onsdag. Så vi flyttade det till då. Fick ju såååå dåligt samvete =).

Nä nu ska jag fortsätta kika tv.
God natt på er.

Ps: Ledsen om det inte blivit så många bilder på senaste men jag har inte riktigt haft huvudet med och tagit så många bilder, men jag är på bättringsväg hihi! DS

Måndag 1 december

Oj nu är vi i december månad. Skrämmande vad fort det går.

Melvin vaknade vid 9 idag men  vi låg i sängen och mös fram till halv 10 =) Så gott så.
Sen gick vi upp och gjorde frukost till mamma. Melvin är aldrig hungrig direkt när han vaknat.

Och nu har jag precis tagit en dusch, för snart bär det av till torp med Therese och Hampus.
Ja mer har ju inte hunnit hända än men jag uppdaterar väl senare =)

Och idag är det ju Öf som gäller, unga föräldrar. Och då kommer ju även Robban dit vid 5. Så trevlig så.

Ha en fin dag!

Mitt lilla charmtroll sitter bakom mig och undrar vad jag håller på med =)

RSS 2.0