God natt

Nu har vi "pyntat" färdigt och det blev mycket bättre än vad vi trott. =) Jätte nöjda faktiskt. Nu är det riktig myskänsla här hemma. Och mysigare blir det, ju närmare julen vi kommer.

Nu har vi suttit och kikat på Wallander och ska strax gå och lägga oss.

Vi gick ner till stan förut och skulle kika efter en gardin. Men innan så gick vi in på trestad musik för jag har tappat bort våran julskiva, och det är verkligen ingen jul utan våran julskiva. Så jag tänkte kolla om den fortfarande fanns till försäljning och till min stora glädje hittade jag den =) Och det som gjorde det hela ännu bättre var att den kostade endast 59 kr. =) Haha så den köpte vi på stört och jag blev super lycklig. Ska jag köpa en skiva så är det den. För den är totalt värd att köpas. Ja sen så gick vi inte till Åhlens och där hittade vi en gardinkappa som var hyfsat snygg. Och lite krimskrams blev det =) Sen gick vi runt och kikade i alla andra affärer och jag fick köpt mig en parfym och lite smink. Det behövdes, för nu körde jag på absolut sista centimetern på kajalen och mascaran var torrare än torra bullar. =) Och igår så fick jag köpt ett par jeans och 2 boxarlinnen. Även dom behövdes bytas ut för dom hade jag när jag var gravid så dom är ganska så uttöjda. Haha. Skönt med nya =) Ja så jag har fått mina julklappar för iår hihi!

Idag hann vi även med en adventsglöggkväll hos farbror Markus och tant Johanna. Vi har ju bestämt att varje advent ska vi "fira" med lite glögg hos oss alla. Så nästa söndag är det hem till farmor och farfar och 3:e är det hemma hos oss och den 4:e är det hos farbror Daniel. Så trevligt så.

God natt på er så hörs vi imorgon igen!
Kram kram

Lite adventsmys


Världens bästa julskiva


De nya byxorna

Första advent

Och här är vi mitt uppe i storstädningen och julmusiken rullar här hemma! =)

Vi hade ju tvättid igår så allt är tvättat och nu har vi även tvättat alla fönster och dammat största delen av lägenheten. Nu ska vi bara "pynta" och ta golven, stryka gardiner, hänga upp allt som ska hängas upp och sen bara mysa =). Eller ja vi ska ta en tripp ner till stan för vi saknar er del grejer =)

Robban och Melvin sitter i badet nu och då tog jag mig tild till att blogga. =) Så får jag fortstätta efter. 
 
Igår kväll så var vi ju hemma hos min mamma och det blev ingen "kvällsmat" eller jo det blev det ju iof för vi fick ju mat. Mamma hade fått ett nytt recept som hon ville testa och då passade hon på och göra det nu när vi ändå skulle komma. Jätte gott var det verkligen. Tack tack tack. =) Sen så hjälpte vi henne upp med alla hennes jullådor för hon hade några gardiner vi skulle få. Och till slut efter många timmars letande så hittade hon dom, under sängen. Haha. Tokmormor.
Men vi kom väl hem vid 22.30 igår kväll.

Och då ville inte Melvin somna utan han ville vara uppe ca 1 timme till. Men sen när han hade somnat satt jag och Robban framför tv:n en stund med tända ljus och lite godis. Och till min förvåning så ville Melvin inte ha mat förens vid 10 imorse! Åh vilken lycka. Tyvärr vänder han sig i sömnen och vaknar så man får ändå inte sova hela natten. Men vi ska hitta en lösning så han inte kan vända sig. Det vi har försökt med nu har inte lyckats. Han är ju så enveten =) Hhihi

Nä nu ska jag skynda mig för nu är dom klara i badet och jag måste ur min pjamas så vi kan gå=)

Hör mer sen
Ha en mysig 1:a advent!

Lördag 29/11

Nu är vi strax inne i December. =) Mys

Igår så var vi ju hemma hos Therese och Jonas på middag. Det var verkligen super duper gott och så trevligt. =) Tack för en otroligt underbar kväll. Nästa gång blir det hemma hos oss =)

Och när vi väl kom hem stod klockan på 00.15
Och vi stenslockande med en gång när vi kom i säng. Vi är inte vana vid att vara uppe så sent. Hihi!

Ja Melvin har inte sovit jätte bra inatt så lite trött är man idag också. Men det gör ju inget. Vi har mycket på schemat idag och då blir man pigg. Hihi.
Ja vi ska väl börja med att äta lite frukost när Robban väl kommit upp. Sen ska vi åka iväg till biltema och köpa lite julgrejer jag sett ut. Efter det ska vi åka till Överby och maxi och handla lite grejer och lite godis =) Efter det bär det hem och då ska det städas här hemma. Och ikväll ska vi hem till min mor och få te och goda mackor. Så mysigt att äta "kvällmat" hos henne.

Ja mer kommer vi inte hinna =).

Min höft är något bättre idag, som tur är. Men det känns som att jag har ett virus i hela min kropp. 40 graders feber i kroppen, utan feber. Skit jobbigt. Men nu lever jag på alvedon och ipren, då är det lite bättre iaf. Och jag tror att Melvin börjar bli lite förkyld. Han nyser hela tiden och näsan låter inte som vanligt, Och massa snor rinner och han har lite hosta. Hm men han verkar ju iaf må bra.

Nä nu ska vi gå in och väcka pappa. Han får inte sova mera nu =)
Hoppas ni alla får en myslördag
Kram kram

Mys i soffan


Hej igen

Ja, har man inget för sig hemma kan man blogga lite extra =)

Nu mår jag iaf mycket bättre. Och det är skönt det. Undra va det kan ha varit.
Så middag hos Therese, Jonas och Hampus står på schemat. =)

Therese undrade även om vi ville hänga med henne och handla lite sen så även det har vi fått på schemat.

Melvin och jag låg och mös under täcket i soffan en stund =)
(mobilbild)


Och han var lika stor som farmor och farfars tomte Hihi

God morgon

Nu är det änltigen fredag igen!

Tyvärr mår jag inte super bra idag. Det känns som att jag har en jätte hög feber i hela kroppen, men jag har ingen feber. Har ingen ork alls och mår jätte illa. Hoppas verkligen detta släpper över dagen. För vi ska ju på middag hos THerese och hennes familj ikväll.
Åh, jag som nästan aldrig är sjuk. Och höften är inte bra idag häller, så det är bara jätte jobbigt just nu känns det som.

Hm nä nu ska jag inte låta så tråkig. Haha, det är ju trots allt fredag. Och idag har vi inga mer planer än middagen ikväll. ==)

Imorgon ska vi åka ut till torp och handla lite till advent. Vi behöver lite gardiner, adventsljus och lite mer julkrimskrams =).
Och sen ska vi julstäda här hemma. Alla fönster ska tvättas, har även tvättid, golven ska tas, allt ska dammas och ja det ska vara kliniskt rent, hihi.
Sen på kvällen ska vi till mommor och hälsa på.

Nä nu ska jag lägga mig på soffan och bara ta det lugnt.

Ha en super bra fredag!
Kram

Nu vart det kvällen

Och jag är suuuper duper trött just nu.
Melvin och Robban gick och la sig för en stund sen och jag har inget hört så dom sover nog =).

Sorry för det dåliga bloggandet. Men det har varit väldigt mycket denna veckan. Men ska skärpa mig!

Hm, ja idag fick vi stressa till ÖF. Tittade på klockan och den visade 12 och här satt jag framför datorn i bara pjamas och Melvin i sina myskläder. Ja det var ju bara att skynda skynda, in i duschen, ut och stryka skjortan, klä om på Melvin, sätta på varm vatten och hälla i termosen, blåsa håret, platta håret, sminka mig och sen till sist på med ytterkläderna. Och vi hann allt det på endast 40 minuter, för 12.40 kom Therese och hämtade oss med bilen =).

Så när vi kom fram till ÖF satte vi oss och busade med barnen innan TTela tjejen skulle komma och intervjua oss.
Intevjuen gick super bra. Hon frågade lite om våra liv och hur det såg ut innan och hur våra "vänner" reagerat och, ja en massa frågor. Repotaget kommer inte komma i TTela Tidningen utan den kommer komma i TTela magazine. Men hon skulle höra av sig om mer exakt när den kommer ut så man inte missar den. Det vore ju synd och skam. =)

Efter det så satte vi oss och fikade med Marie, William, Therese, Hampus, Amelie och Hugo. Otroligt trevliga tjejer som man kan prata om allt och ingenting med. =)

Mamma kom och hämtade oss idag för vi skulle åka till Ladan och handla lite gardiner. Men tyvärr hittade vi inga som passade oss i smaken. Men vi fick köpt lite "julljus" och en mössa till Melvin.

Sen körde mamma hem oss och hemma väntade pappa. Han hade gjort pasta med köttfärssås.
Efter att vi ätit åkte vi ut till Velanda en sväng där Melvin fick busat av sig med sin farfar. Hihi.

Ja, nä nu ska jag faktiskt ta och lägga mig. Måste ju passa på nu när man får och kan sova =).
Och iskallt är det på min höft just nu. Har masserat in tigerbalsam och det är verkligen iskallt. Hihi.
Näää god natt på er

Nu har han börjar röra sig både runt och bakåt på golvet. Han började vid spegeln =)


Ett otroligt juligt hus, redan innan ADVENT. (inga superbra bilder)




Vad gör du mormor?! =)

Torsdag 27/11

Helgen börjar närma sig! =) =) =)

Nu är min blogg helt färdig och jag tackar Therese till tusen. Gulle dig!
Många tack kramar till dig.

Ja annars så hoppade vi över morgonpromenaden idag. Therese var jätte trött idag. Men det är ju inget vidare väder ute ändå. Och dessutom blir det ju en liten promenad när man ska gå till öf. =) Vi ska ju på intervju idag. Hihi!

Melvin förvånade mig inatt. Han vaknade inte förens vid 5 och skulle ha mat. Han åt ju sista målet innan 21 igår. Ja, mamma blev glad iaf =). Får väl se om han kanske börjar ändra på sina vanor nu. Håller tummarna för det iaf. 

Och höften är inte bättre idag. Det är verkligen jobbig att inte kunna röra sig obehindrat. Men igår tog jag ipren och då minskade smärtan lite. Men inte alls att jag kunde hoppa och dansa för det. Jaja, jag får väl inse att man börjar bli gammal och grå, haha!

Ha en bra dag idag så hörs vi nog mer sen!
Hej hej


Hej hej

Hej och förlåt för att "det har varit jobbigt att läsa bloggen" Men den är under styling just nu =)
Den är inte riktigt klar än, men snart så. Och jag har ingen annan än THERESE att tacka.
TACK TILL TUSEN! =)

Ja idag så har tant Johanna passat Melvin, tack för hjälpen Johanna. Och hos tandläkaren gick det super. Hade inga hål och allt såg toppen ut. Och dessutom blev kostnaden bara 175 kr idag. Billigt och bra. Hihi.

Ja sen innan jag gick hem, hämtade jag upp Therese och Hampus så dom hängde med hit på en fika. Jätte trevligt verkligen. Sen så fastnade vi i min blogg design =) hihi! Medans Therese satt och greja på datorn, busade jag med dom små busungarna. Och tillslut så somnade Hampus på mig och Melvin brevid. =) Sötnosar.

Sen kom Robban hem och barnen blev hungriga så vi satt och matade dom samtidigt som Robban gjorde mat. Jag hann inte med det idag. Korv med mos blev det. Och innan dom skulle gå kom Jonas upp en sväng så då blev det lite extra tjöt. =) Familjen Lindskog är ett otroligt trevligt sällskap.

Ja min höft är inte bättre idag. Snarare tvärtom. Jag gick ju till tandläkaren idag och jag höll på och säcka ihop flera gånger. Det gjorde så ont vissa stunder så benet nädtan vek sig. Hoppas innerligt att det blir bättre imorgon. Annars får jag väl uppsöka vårdcentralen. Och då ska vi inte prata om att gå i trappor. Fick hoppa på ett ben både ner och upp. Hm.

Nä nu måste jag umgås lite med min familj!
Hörs väl mer sen igen!
Hej så länge

Melvins byxsnören var väldigt populära


Sen var det natti natti en stund =)

God natt

Nä nu måste jag verkligen gå och lägga mig.
Fastnade framför dator och ändringarna i min blogg. Har bara ändrat färg men tänk att så lite kan göra så mycket =)

Har så otroligt ont i min höft just nu. Kan inte gå riktigt. Det small till när jag skulle resa mig upp ur bilen förut. Hoppas verkligen det lägger sig till imorgon. Men det tror jag det kommer göra. Det brukar inte bli så långvarigt.

Kram och god natt

Tisdag kväll

Nu tog jag mig tid en stund för att blogga lite =)

Tror Melvins tänder håller på och kikar upp nu. För nu är han otroligt gnällig. Går inte göra något utan att han ska vara med. Så jag hoppas verkligen det är tänderna som är ursäkten. Han tjurar för allt och ingenting just nu. Hm.

Idag så var vi ju hemma hos Emilia och Alvin. Och oj va trevligt jag tyckte det var. Super snäll tjej och en otroligt söt liten kille. Han är ju bara 1 månad så helt plötsligt blev min kille enorm =) Hihi! Nästa gång skulle fikat vara hemma hos oss.

Ja sen så är det så att vi ska vara med i tidningen. Hihi. Jag, Melvin, Marie, William, Sandra och Loke ska vara med i ett repotage om unga föräldrar. Så på torsdag skulle vi möta TTela. Oj vad skoj det ska bli. Dom hade visst hittat oss genom våra bloggar och tyckt vi var intressanta =) Ja det ska verkligen bli roligt.

Imorgon ska jag lämna av Melvin till tant Johanna vid kvart i 12 för att sen gå till tandläkaren. Och det ska ju bli mindre roligt. Men det är ju sånt som måste göras. Sen efter tandläkaren ska Therese och Hampus komma hit på en fika. =) Lite lättare att vara hemma hos varandra än att gå ut och fika nu när våra pojkar blir så rastlösa.

Ja, nä nu ska jag väl sätta mig i soffan med min familj en stund till och bara njuta och mysa =)
Ha en bra kväll!
Kram från oss

God morgon!

Japp, nu vart det morgon!
Och ingen morgon promenad blev det. Melvin vaknade inte förens vid kvart i 10 och hade vi gått ut då hade han bara varit jätte grinig i vagnen eftersom han inte skulle somnat så snabbt i vagnen.

Men vi har suttit här hemma och bara myst med varandra. Vi kikade även slutet på Törnrosa. Och Melvin verkade gilla filmen för han satt jätte stilla och tyst och bara tittade på filmen =)

Ja idag är ju planerna att åka och hälsa på Emilia och Alvin. Så Robban har lämnat bilen här hemma idag för att jag ska slippa ta bussen =) Han är allt väldigt snäll!

Melvin sover gott nu igen. Han fick somna i mamma och pappas säng =) Det gillar han allt. Så nu tänkte jag att jag skulle passa på och duscha och dricka en kopp kaffe.

Och idag vägde jag mig igen och då stod vågen på -1 kg till. Nu är jag nästan framme vid målvikten =) Men jag förstår inte. Men jag känner mig faktiskt inte alls smal. Känner mig tvärtom faktiskt. Hm, vågen måste ljuga ;).

Kram på er sålänge


ÖF idag

Ja, vår "lilla" morgon promenad varade i ca 2,5 timme. Tiden går så fort när man har bra sällskap. =) Fattar inte vart tiden tar vägen. Och imorgon blir det ännu en morgon promenad. Hoppas det är lika underbart väder som det var idag. Det snöade när vi var ute och det var helt fantastiskt.

Amelie och Hugo kom hit en snabb sväng vid halv 3. Dom hade varit i stan och fikat med någon och så ringde hon och ville göra oss sällskap på våran promenad till ÖF. Dom kom upp hit innan promenaden för jag och Melvin var inte riktigt klara när dom kom =). Sen mötte vi Thesese och Hampus vid hemköp och sen bar det iväg till ÖF. Vi tog även upp Jessica och Tuva på vägen =) Väl där var det en jätte trevlig stämning. Känns som att det bara blir fler och fler unga föräldar nu. Och det är bara roligt. Sandra och Loke var även där idag. Har nästan bara pratat med henne på internet =) En jätte trevlig tjej och en jätte söt liten kille. Sen blev det lite fika och så började alla pappor studsa in =) Det var faktiskt 4 pappor där idag.

Ja sen när kl slog 18 och dom skulle stänga gick jag, Therese och Hampus hem. Melvin fick åka bilen med pappa. =)
Det är så trevligt att gå och prata med Therese, det går verkligen att prata om allt och ingenting.
När jag väl kom hem hade Robban gjort middag. Det blev falukorv och mos. Min duktiga karl!!
Sen la jag mig i ett varmt bad och kikade på Törnrosa. Det var ju inte igår man såg den. En jätte mysig film är det iaf =)

Och imorgon efter morgonpromenaden ska jag och Melvin ta bilen upp till Skogshöjden och träffa Emilia och Alvin. Det ska bli otroligt roligt faktiskt. Har bara pratat med henne på internet innan. Så roligt att lära känna nya människor! =) Så imorgon blir det inget ÖF för våran del. Om Emilia inte vill åka dit en sväng dvs. =)

Ja annars har vi inga mer planer för morgondagen.
Och på onsdag ser det ut som att tant Johanna ska passa Melvin en stund. Jag ska ju till tandläkaren och dit vill jag inte ta med Melvin. Skulle bara bli jobbigt. Men Johanna blir nog glad hihi!

Nu ligger mina små pojkar och nanar gott och jag hade tänkt göra dom sällskap =)
Natti natti med er!

Vi två!
*Riktig kärlek*


Oj vilken rolig bild. Haha men han är ju min prins


Utmaning

Utmanad av Marie! =)

Svara med bara ett ord:

Var är din mobiltelefon? skötväskan

Var är din (o-)äkta hälft? Sängen

Ditt hår? torrt

Din mamma? Hemma

Din pappa? Hemma

Syskon? Hemma

Det bästa du vet? Melvin

Din dröm inatt? Hemsk

Din dröm/ditt mål? Barnmorska

Rummet du är i? Vardagsrummet

Din hobby? Mysa
Din skräck? Döden
Var vill du vara om 6 år? Thailand

Var var du igår kväll? Mormor
Vad du inte är? Elak

En sak du önskar dig? Hus
Var du växte upp? Trollhättan
Det sista du gjorde? Badade
Dina kläder? Pjamas
Din TV? 42"
Ditt/dina husdjur? Inga
Dator? Bärbar

Ditt humör? Trött
Saknar någon? Gammelfarmor
Din bil? Opel
Något du inte har på dig? BH
Favoritaffär? Ullared

Din sommar? Underbar
Älskar någon? RobbanMelvin

Favoritfärg? Mörkbrun

När skrattade du senast? Nyss

När grät du senast? Längesedan


Måndag 24/11

Nu är det bara 1 månad kvar till Julafton.
Och mindre är 1 vecka till advent.

I veckan ska vi åka runt och och få inhandlat lite adventsgrejer. Ska bli så otroligt mysigt att få plocka fram det. Och jag sa till Robban att han nu får leta upp MIN julskiva, den kommer spelas hela december =). Det är ett måste. Ingen jul utan den skivan =)

Jag ser att det snöar ute just nu och strax ska jag ta på både mig och Melvin våra ytterkläder för att gå och möta Therese och Hampus. Det blir en go morgonpromenad idag också =). Härligt och i detta mysiga väder.

Nä nu får jag nog skynda mig.
Hörs senare!
Hej hej

Då var det kväll

Och vi är precis hemkommna från Mormor Lisas kalas. Hon bjöd på jätte god pastasallad (hon är bäst på att göra sallad) och sen fick vi en god "kaka" och varma bär med glass på. Vi tackar och bugar!
Och Lollo bara växer och växer. Redan vecka 25 =) Det går ju så fort!

Ja resten av dagen har vi bara tagit det lungt. Så det finns inte så mycket att skriva =)
Men jag lägger in lite bilder på min duktiga lilla kille!

God natt med er!
Kram






Söndag förmiddag

Solen skiner och det är ett otroligt toppen väder ute.
Och det är min mormors födelsedag
GRATTIS GRATTIS Mormor!!

Vi har precis kommit hem från en lång go promenad. Men innan vi gick hem så hoppade vi in snabbt hos farbror Markus på en kopp kaffe och lite glögg =)

Melvin ligger just nu bakom mig och smalar på som vanligt. Man hör knappt vad man själv tänker =)

Idag är planerna inte så stora. Eller ja vi ska ju på kalas för min mormor kl 18 =)
Men annars har vi nada för oss och det är verkligen skönt det med. Hade tänkt ta och damsuga lite bara.
Jag ska väl även göra lite middag snart. Det blir nog torsk och potatis med dill sås. Mums! =)

Ha en bra dag
Kram från oss

Ja, lämnar man Melvin ensam i gymmet så kan det gå såhär =)


Ett otroligt härligt väder ute idag


Lördag 22/11

Idag har vi kalasat nästan hela dagen =) Det var ett väldigt trevligt 80 års kalas. Och Melvin var super glad hela tiden. =)
Och imorgon blir det kalas för min Mormor som fyller år. Jätte god mat bjöds det på och en otroligt smarrig chockaldtårta.

Ja jag vet inte vad jag ska skriva mer. Är grymt trött och tänkte bara slänga in några ord innan jag går och snuttar kudde. =) Hihi

Melvin har gjort stora framsteg i "krypningen". Nu har han börjat lyfta upp sig med armarna jätte högt. Och idag fick han till och med upp rumpan samtidigt som han fick upp armarna. Men det är ju inte långa stunderna han håller sig så, så bilder hinner man ju inte ta.

Nä nu vankas det tandborstning och sen är det raka vägen till sängen =) Natti natti

Min duktiga kille



Hemma igen

Nu har vi landat här hemma från "morgon" promenaden som BARA varade i 4 timmar. Haha. Men jag kan ju säga att jag kommer äta min godispåse med gott samvete idag =) Hihi

Ja, resten av dagen har jag tänkt att bara slappa på. Tänkte jag skulle städat idag men när jag kikar mig omkring är det faktiskt inte så stökigt. =) Så då kan jag även slappa utan dåligt samvete. Haha!

Nu ligger min lilla prins i sin gunga bakom mig och sussar gott. Han har legat och lekt på golvet och det gör en utmattad. Han har även hunnit med att få lite kött och potatis pureé. Nu ska jag lägga mig på soffan och kika på simpson!

Tjingeliiing

En liten film snutt på min lilla tjötrumpa =)
Åh va han är älskad!!
 

Min älskade fredag

Är äntligen här =)

Japp och strax så ska vi ge oss ut i detta underbara vädret med Therese och Hampus och det är sååå fint ute nu. Solen lyser och det ligger lite snö på backen och det är riktigt kallt. Det är ett otroligt gott promenad väder =) Jag är på ett toppen humör idag.

Melvin sitter i sin gåstol just för tillfället. Han fick nog av att ligga på golvet och träna krypning =) Hihi. Går väl sådär. Men lite framåt går det för nu har han börjat lyfta på rumpan. Och det är ju ett stort steg i rätt riktning.
Och Melvin har börjat med nått helt nytt. Nu när han pratar så har han börjat säga blöööööblööööblöööö. Låter jätte roligt och ser nästan ännu roligare ut =) Min lilla sötgris!

Ja, efter promenaden ska jag hem och städa inför helgen tänkte jag. Så jag kan sitta och njuta av fredagen ikväll =). Blir bara mys idag och det behövs.

Imorgon ska vi på kalas för Robbans mormor, det ska bli riktigt roligt. Och presenten är fixad hihi.

Nä nu måste jag göra mig iordning!
Hörs kanske senare. Ha en underbar fredag, för det ska jag ha!
Kram kram

Här lyfter han på sin lilla stjärt!
Det är så roligt att se när det går framåt i hans utveckling.



Torsdag kväll

Nu har jag äntligen fått lite tid att sitta vid datorn. =)
Melvin har precis somnat, även Robban. Så nu sitter jag här ensam i soffan och kikar på Fantastic four (tror jag den heter) och samtidigt bloggar. =)

Ja vi var ju på ÖF idag och det var som vanligt väldigt trevligt. Vi gick dit med Therese och Hampus och på ÖF träffade vi Marie och William. Det var meningen att Jessica och Tuvis skulle göra oss sällskap men Tuva somnade och stensov länge så dom fick tyvärr stanna hemma.

När vi kom hem sen så åt vi middag, blev lövbiff med kroketter idag. Mumma. Sen åkte vi ut till Överby för att handla lite mat till helgen och även Melvins nya bilstol. Åh vad jag är nöjd. Synd bara att vi måste vänta tills jul innan vi får använda den =) Hihi. Den är otroligt snygg. Och det som är så bra är att den sitter fast i isofixen i bilen. Så vi slipper fippla med en massa bälten =) Åh vad jag är nöjd. Haha. Melvin vet ju inte än vad han ska få men jag hoppas han blir nöjd. Haha.

Ja sen bar det iväg till Maxi och ja då stöter, jag menar verkligen stöter vi på Therese, Jonas och Hampus =). Står och tjötar lite som vanligt innan vi fortsätter vår shopping runda.

Imorgon blir det en lite längre morgon promenad för Therese hade visst käkat max mat och då var det ju tvunget att gå bort det =) Hihi..

Hörs mer imorgon. Sov gott.
KRam kram

Såhär kan det gå med nallemobilen om man inte håller tillräckligt med koll på Melvin =)


Vi på ÖF. Melvin är så duktig.


Vi leker lite med William.
Även halva Therese och halva Hampus kom med på bild =)


Ja, det ska ju börjas i tid


Men kom ihåg: Don´t drink and drive

Torsdag 20/11

Snart helg alltså! Vad skoj.

Inatt har Melvin sovit ganska bra. Men han vaknar ju fortfarande ca 2 gånger för att få mat.

Jag vaknade av en hemsk mardröm inatt eller imorse, jag drömde att Robban blev mördad och jag va så ledsen, även när jag vaknat. Och Robban hade ju redan hunnit åkt  till jobbet så jag kunde inte lägga mig och krama om honom. Hm får väl krama på honom extra sen när han kommer hem. Jag drömde nog så dumt för jag och Therese gick och pratade om döden och allt därtill igår. Hemskt detdära.

Ja idag bär det av till öppna förskolan. Fint väder ser det ut att vara också, så en god promenad blir det med med Therese och Hampus. Sen får jag allt skynda mig hem så jag hinner göra mat innan Robban kommer hem så vi hinner äta innan vi åker ut till överby. Vill inte vara hemma allt för sent. För nu har ju Unga mödrar börjat och det får man ju inte missa =) Hihi!

Nä nu får jag väl börja göra mig iordning och kanske sätta på lite kaffe. Ska ju möta Therese om ca 1 timme =)
Kram så länge

Kvällen

Och jag är nått så otroligt trött just nu. Ögonen går i kors =) Längtar efter min säng nu! Hihi
Men Melvin verkar inte ett dugg trött.

Ja vi mötte ju upp Amelie och Hugo på sylte. Men innan vi gick vidare till Velnda stannade vi snabbt till på supermarket. =) Sen när vi var på väg så träffade vi min gamla gamla kompis Lisa. Och oj va längesen det var jag träffade henne. Vi skulle visst träffas på söndag igen. Ser jag verkligen framemot =)

Och som jag tidigare sagt så tycker jag det är så roligt att träffa Amelie för hon äär så avslappnad och då känner mig sig själv väldigt avslappnad. Sen är hon ju hur snäll som helst =) Ja vi kommer bra överens helt enkelt.

Ja, sen kom ju Robban och hämtade oss i Velanda så jag slapp gå hem igen =) Hihi. När vi kom hem blev det lasagne. Sen passade jag på och baka, tror dom heter bryssel kakor. Dom blev väldigt goda men dom ser ju inte riktigt ut som dom ska haha. Men magen bryr sig inte om hur dom ser ut.

Just det ja, nu när vi sitter och kikar på oskyldigt dömd, kom jag på att igår när vi var ute på Maxi såg vi han som spelar polisen i deras lilla gäng =) Hahaha. Han är mycket mindre i verkligheten hihi.

Imorgon ska vi ligga och mysa lääääääänge. Men bara till kl halv 1 för sen blir det promenad till ÖF.
Det blev ju inte att vi åkte ut till beginners idag så vi ska åka dit imorgon direkt när Robban kommit hem. Så vi får köpt bilbarnstolen.

Ja, angående Robbans jobb så ser det absolut inte ljust ut. Tyvärr. Nu är det bara en tidsfråga!! Åhhhhhhhhh!!

God natt på er!
Kram

Min lilla snygging är påväg ut på promenad


Såhär gott har vissa när vi är ute och går =)

Onsdag 19/11

Åh vad jag är trött idag. Men det blir inte bättre av att bara sitta inne så strax ska jag och Melvin ta en liten promenad ut till Velanda. Vi ska möta Amelie och Hugo på Sylte och sen gå tillsammans hem till dom. =) Alltid lika trevligt med sällskap på dagarna.

Imorse blev det en go långpromenad med Therese och Hampus. Idag gick vi i bara 1,5 timme =) Och våra små underbara barn sov så gott hela vägen. Och sen det sista började regna "torrt" regn haha. =) Therese förstår vad jag menar
!
Och sen när jag kom hem åt både jag och Melvin lite frukost och sen somnade han gott i sin gunga med sin favvo skiva och då passade jag på och lägga mig i ett riktgit gott varmt bad. Var stelfrusen. =)

Nä nu får jag skynda mig så jag hinner göra oss i ordning.
Och jag måste packa med bilstolen under vagnen så Robban kan hämta oss där sen. Haha hur kommer detta sluta =)

Hej så länge!!

Tisdag 18/11

Hej och ledsen för dålig uppdatering. Men nu dessa dagarna har vi verkligen haft fullt upp.

Idag började iaf dagen med babysim. Melvin vaknade inte (tro det eller ej) men inte fören kvart över 10. Haha och babysimmet börjar ju kl 11 så då hade vi lite stressigt här hemma. Som tur var ju Robban hemma idag annars hade vi nog aldrig hunnit =). Melvin var en riktig tok i vattnet idag. Han simmade och skvätte som bara den. Så roligt att se =)

Sen åkte vi hem och käkade lite kasslergryta för att sen göra oss iordning för att möta Therese och Hampus. Vi skulle promenera bort till ÖF. Robban hängde med på våran promenad =)

Väl där så träffade vi även Amelie, Stefan och lille Hugo. vi satte oss ner och lät barnen ligga och busa med varandra =) Och Hampus är så otroligt duktig. Han är 1 månad äldre än Melvin och han kryper redan =) Sån duktig liten kille. Hoppas Melvin kikar och tar efter. Hihi! Sen tog vi en fika i det trånga fikarummet. Alla ska ju verkligen fika samtidigt.

Ja sen promenerade vi hemåt igen. Härligt med promenad. Och nu är jag helt slut och såå trött =) Ska bli gott att nana sen.

Vi åkte ut till Överby efter promenaden för att kika på beginners efter en bilbarnstol. Vi har tänkt köpa en till Melvin i julklapp. Och vi hittade den perfekta för ett otroligt bra pris =) Så imorgon ska vi ut och handla den så den inte hinner ta slut. Det vore synd och skam. Melvin kommer allt få andra lite roligare leksaker men man får ju passa på och köpa lite "bra saker" som han egentligen behöver men själv inte skulle önska sig och nu förstår han ändå inte vad det är han får. =). Man får ju inte vara dum. Och sen gick vi en sväng till maxi för att få inhandlat välling till Melvin. För idag ska vi börja byta ut till välling. Så hälften hälften ett tag framöver först. =) Hoppas han håller sig mättare på detta.

Nä nu vill jag sitta och ta det lungt i soffan. Men vi hörs väl mer imorgon!
Kraaam

Påväg till babysimmet. Med nya jackan på =)
Oj undra vad dom små svarta prickarna kom ifrån!! Måste varit något konstigt med kameran


Sångstund på ÖF


Fika med pappa


Han ser ut som en liten gubbe =) Hihi min stolthet!



Äntligen hemma

Efter en otroligt låååååååång promenad. Ja vi kan väl säga att hela dagspromenaden tog ca 5 timmar.
Vi mötte Therese och Hampus vid 10 imorse och sen bar det av mot skoftebyn och vi gick runt slussarna, mot spikön och runt sen gick vi längs kanalen och till saab ana och runt halvorstorp, förbi willys och sen vägen hem. Väl hemma hann jag få i mig 2 st smörgåsar som blev min frukost. Vi hade 10 minuter på oss innan vi var tvugna att gå till bvc. Så det var lite kaos och stress här hemma vill jag lova =). Men vi hann.

Melvin vägde idag 8900 gr och var 70 cm lång. Verkligen våran stora kille =) Men det spelar absolut ingen roll hur stor han är för han är iaf världen sötaste kille och vi älskar honom mest i hela världen! Och att få en spruta gick jätte bra idag. Visst var han väldigt väldigt nära på att börja gråta men jag skojjade till det extra när jag såg det så det gick super bra.  =)

Vi väntade kvar på Therese och Hampus efter bvc för att gå tillsammans till unga föräldrar. Vi gick en extra lång promenad dit, runt kronogården =) Vi smög även in till Lidl för att köpa oss varsin dricka. =) Var vrål törstig verkligen. Sen när vi kom fram till ÖF var det många mammor och även pappor där. Jätte roligt att se pappor där =)

Och lille Hugo som bara är 2 månader har redan fått tänder. Haha jag höll på och storkna när hon visade hans tänder hihi. =)

Efter mycket bus gick vi in så barnen fick lite fika. Melvin åt sin favvor rätt, biff stroganoff. Och vi tog en kaffe och macka.

Sen bar det hem med samma mamma och barn som vi kom dit med. Så dagen har typ bestått av en enda lång promenad. =) Jätte härligt. Och imorgon, om det inte regnar, kommer Therese och Hampus till älvhögsborg och går tillsammans med oss till ÖF. =) Robban ska också hänga med till ÖF imorgon men han tar bilen.

Och nu på kvällen har vi bara tagit det lungt och jag tog ett gott långt bad med Svensson Svensson på datorn!

Jag har  tyvärr inte fått några bilder idag för jag trodde inte jag hade kameran med mig fast det såg jag när jag kom hem att jag hade. Hm ja så det kan bli =)

Kram och god natt på er

Han försöker få in nappen rätt iaf =)





Helgens slut

Hejsan alla kära läsare!
Melvin tackar för alla gratulationer =)

Har inte riktigt haft ork att blogga tidigare idag. Har bara myst på soffan med Melvin och Robban och kikat på Madagaskar =). Vill ju se 2:an också.

Igår på dagen så var vi och shoppade lite. Jag fick köpt mig 3 par skor för bara 398 kr =) Ett riktigt kap och jag är super nöjd. Och häromdagen fick Melvin köpt en julklapp till pappa Robban. Den kommer hem på posten så jag hoppas innerligt att jag hinner ta posten. Kommer ju få springa ner varje dag för att vara säker hihi. =)

Ja och igår så var det ju utekväll på Swania. En jätte lyckad kväll. Vi satt hemma hos mammas kompis innan och vid halv 10 kom taxin och körde oss till stan. Väl därinne hade jag super skoj med min mamma. Alla hennes vänninor var iväg och flörtade runt så dom såg man inte alls så ofta. Men jag och mamma körde järnet. Var nästan så att jag kände mig ivägen för mamma. Men hon sa att hon hade jätte roligt iaf =) Hihi. Men det blev inte så mycket buggande bara massa 80-tal. Det var grymt mycket folk där igår och då går det inte alls bugga. Men några lugna låtar hann man med iaf. Och medelåldern var väl runt 60 år. Haha. Vi gick hem vid 2 tiden. Att man orkar, det är ju helt otroligt egentligen. Jag sov väl till 11 idag. Åh vad skönt det var. Och Melvin har varit på super humör så hela denna söndag har varit toppen.

Vi gick ut på en liten promenad förut, mest för att vi behövde handla lite mjölk och yougurt.

Imorgon så hoppas jag på fint väder så vi kan komma ut på en morgon promenad med Therese och Hampus.
Sen har vi ju BVC kl 14 och då blir det 5-månaders sprutan. Hua hua!! Therese och Hampus har ju tiden efter oss så jag och Melvin ska troligtsvis vänta på dom och sen gå tillsammans till unga föräldrar. Och imorgon så ska även Robban komma till öf. Fast han kommer ju inte förens kl 17. Men då hinner han vara med oss 1 timme iaf =). Skoj. Även Amelie fick med sin Stefan hihi =).

Och imorgon måste jag gå upp jätte tidigt och ringa till tandläkaren och få avbokat den tiden. Hm

Nä nu kära läsare ska jag gå och göra lite tjocka goda amerikanska pannkakor. Det ska bli såå mumsigt. Robban är ju på innebandy nu så jag får vänta lite med att äta dom =) Hihi.

Kram från oss

Mamma med Eriksson


Jag och Eriksson


Min prins i sin lite för stora overall =)


Ja, vad ska man säga! =)


My new shoes. Ett par dojjor på köpet =)


Nu blir det Amerikanska pannkakor

Arg

Sånna som Silly behöver inte komma in och komentera.
Har man inget bättre för sig om man ändå HATAR barn!

5 månader

Nu är min lilla prins 5 hela månader. =) Grattis till dig Melvin!!
Tänk för 5 månadersen förberedde vi oss för att åka till förlossningen vid denna tiden. Jag gick här hemma fram och tillbaka med mina grymma värkar. Tog disken mellan värkarna för att tänka på annat. Ja det var en hemsk morgon men ändå väldens bästa dag. För världens bästa kille föddes senare den dagen.

Ja just nu sitter våran lilla eller ska jag säga stora bebis och gungar i sin gunga. Haha han var otroligt go när vi skulle gå upp. Jag kämpade med hans napp för jag tänkte att han skulle somna om, jag trodde kl var 7. Men icke sa nicke, han ville inte somna (inte så konstigt, kl var ju 9) han låg bara och skrattade och sparkade för fulla muggar, han är såå goo. Och varje gång man tittade över till honom så fick man världens leende till svars och då går det ju inget annat än att le tillbaka, hur trött man än är. Hjärtat bara smälter =). Sen när han visste att han skulle få komma upp blev han plötsligt ännu gladare. =) Åh min älskling! Jag älskar mornarna med honom för han har ett så otroligt gott morgon humör.

Det blev ingen fika med Emma och Martin igår, det blev lite sent för en fika men vi skulle kika på om vi skulle ta en söndagsfika istället.

Idag blir det dansband för hela slanten. Och inte nog med det, utan på det andra dansgolvet skulle det visst spelas
80-tals musik så det kan ju inte bli bättre. Ja jag älskar 80-tals och dansband och det är jag stolt över =) Hihi.

Nä nu ska jag vika lite tvätt medans Robban sover vidare en stund.
Ha en riiiiktigt bra lördag!!

Våran stora 5 månaders kille



Mys kväll

Gó kväll!

Hoppas ni haft en underbar fredag?!

Våran fredag har varit super. Vi gick över tillt tant Johanna vid halv 1 och fick en god kopp kaffe.
Och när vi ändå var där så tog jag tillfälle att lämna honom där en stund så jag kunde springa iväg och handla grejjer till middagen. Det blev flygande jakob här hemma och det var första gången jag gjorde det. Och godkänt blev det med måånga ++++ =).

Sen har vi bara tillbringat kvällen framför tv:n. Eller ja, Melvin hann med ett gott bad med pappa också. Idag stod Melvin upp i badet och fick hoppa upp och ner och sen dyka rätt fram på magen =) Det tyckte han var riktigt roligt! =) Och nu sitter Melvin i sin gunga och sover. Ska väl ta och bära in honom snart. Då tänkte vi hälla upp ett glas vin och dela på. Det gör ju stämningen ännu mysigare med lite gott vin =).

Ja ha en fortsatt underbar kväll!!
Kram kram

Min gose kille!


Bada bada bada



Fredag

Jag säger detta varje fredag känns det som men ÄNTLIGEN ÄR DET FREDAG =)

Jag gick upp tidigt med tuppen för att ringa till tandläkaren och avboka min tid på måndag. Nää men då är alla på utbildning så dom har stängt där idag. Men hur ska jag då göra. Jag har ju tid på måndag och det går ju inte ringa dom över helgen. Hm attans. Hur ska jag nu lösa detta. Får hoppas man kan ringa dom så tidigt som möjligt på måndag och avboka. Vi ska till BVC nästan samma tid och jag vill ju inte ha med Melvin till tandläkaren så då måste det fixas barnpassning också. Nej det blir för jobbigt.

Ja, det blev ingen promenad idag. Det är ju ett fasligt dåligt väder ute idag. Är så trött på detta nu. Antingen vill jag ha snö och riktigt kallt eller så kan det vara som det var igår förmiddag.

Vi tänkte ta en kopp kaffe med tant Johanna idag. Så vi får väl se om hon kommer hit eller om vi kommer dit.
Sen i eftermiddag skulle vi kanske ta en fika med Emma och Martin. Men vi får kika på när Robban kommer hem så det inte blir försent. Men i värsta fall får vi ta det en annan dag bara =).

Jahopp, det var lite uppdatering iaf
Ha en bra fredag!

Torsdag kväll

Vad härligt. Imorgon är det fredag, och vi ÄLSKAR fredagar!!

Får rätta mig själv, svaret till Lisa är att jag använder en långpanna =) Hihi

Ja idag har vi varit på ÖF. Lika trevligt som vanligt.
Vi mötte ju Therese och Hampus halv 1 för att sen traska förbi möllan och ta upp Jessica och Tuva på promenaden =).

När vi kom dit så satte vi oss och lekte med dom små. Hampus sov en stund innan han vaknade till och ville leka med oss =). Sen var det lek och sångstund. Tyvärr sov Melvin hela "stunden". Men mamma sjöng med glatt ändå. Hihi.
Sen blev det lite fika för bara barnen idag. Och vi "vuxna" satt och pratade om allt och ingenting. Eller ja, det är väl bara barn man pratar om när man är mamma.

Och Melvin hälsar till Hampus att det är väl självklart att han får låna hans matflaska när det krisar, och även om det inte är kris kan han få låna den hihi.

Sen blev det en promenad hem med samma mammor och barn som vi gick dit med. Och som vanligt tjötar man länge innan man lämnar varanda. Så först blev det en lång pratstund med Jessica innan hon gick åt sitt håll och sen när jag och Therese skulle lämna varandra blev det en ännu längre pratstund. Men det tycker jag bara är trevligt, för Therese är en väldigt snäll och rolig tjej.

Sen när jag kom hem hade Robban gjort en otroligt god kycklingkebab/pasta/pepparsås röra. Och oj oj oj vad god den var. Det var inte sista gången han gjorde den. Och efter det åkte vi hem till Amelie och Stefan för att ta en liten fika. Och där satt vi väl till kl blev 9. Sen var det dags att åka hem och få i Melvin lite gröt så han kunde sova gott i natt. Och nu ligger han brevid mig i soffan och slumrar till och från men strax sover han djupt =) Då ska även jag passa på att lägga mig och nana.

Och på lördag blir det Swania. Köpte biljetterna idag =) Ska bli så roligt. Ska ut med mamma och hennes vänner men är man lillgammal som jag så funkar det. Haha och dessutom ligger dom eller ja iaf mamma, ändå på en lite yngre nivå när det gäller det mesta.

Och imorgon ska vi upp, eller ja gå ut tidigt iaf för att ta en morgon promenad med Jessica, Tuva och jag frågade även om Therese och Hampus ville hänga med och det ville dom, roligt =)!!

Nä nu hör jag snarkningar brevid mig så jag får bära in honom.
Sov gott så hörs vi imorgon!
Kraam

Haha kolla in Melvin blick/min! Har man en galen bebis eller vadå? Men kolla även skillnaden på storleken =)
Tänk, för bara 3 månader sen var Melvin lika liten! VAD FORT DET GÅR





Åh världen sötaste hund, Mongo!


Tordag 13/11

Om bara en månad är det Lucia. Vad mysigt. Jag riktigt längar till demcember. Det är ju en otroligt mysig känsla.
Vi ska handla massa julgrejjer detta året så vi kan pryda vårat hem med många fina julsaker =) Tänk bara vad mysigt det är att sitta hemma i vintermörket och ha massa tända ljus. Åh vad jag längtar. Melvins första jul. =)

Idag steg vi upp vid halv 10, men hade Melvin fått bestämma hade vi klivit upp redan halv 8. Men jag kämpade in med  nappen hela tiden och tillslut somnade han om =) Gott det.
Så nu har jag käkat frukost och gosat lite med min son. Ska strax hoppa in i en duch tänkte jag och sen ta en kopp kaffe och en banan =).

Vi ska ju till ÖF senare. Vi ska möta Jessica och Tuva innan och om Hampus inte snorade så skulle vi även möta dom. =)

Ha en fin dag i detta underbara väder!
Kram från oss

Amelie tog en fin bild på oss igår =)


Receptet på brytbrödet
Väldigt lätt och tar inte så lång tid

50 gr jäst
5 dl ljummet vatten
1,5 tsk salt
250 gr kesella
14-15 dl mjöl
Jag använde dinkel mjöl och det funkade jätte bra. Lite nyttigare också =)

Smula jästen i en bunke och häll sen över vattnet och rör om tills jästen löst upp sig.
Tillsätt saltet, kesellan och det mesta av mjölet. Arbeta degen smidig och låt sen jäsa under bakduk ca 45 minuter.
Sätt på ungen 225 grader.
Lägg upp degen på en plåt, lägg lite mjöl ovanpå och tryck ut degen så den täcker plåten.
Skär rutor i degen och låt jäsa under bakduk i ca 20 minuter.
Sen in i ugnen i ca 10 minuter.

Hoppas det blev förståeligt
Lycka till

Kolla in


Lovar att lägga in receptet på brödet imorgon! =)

Ni måste bara kika på denna coola dam som bara är 93 år gammal

=) =) =) =) =) =) =)


Onsdag kväll

Ja vad har vi gjort idag?
Jo vi har tillbringat dan på stan =) Behövdes lite rim kände jag hihi

Ja Amelie och Hugo kom hit vid 11 och vi stannade väl här och tjöta tills kl var ca 12. Så tog vi oss en liten promenad till stan. Och sen gick vi i stans alla 3 affärer i fleeeeera timmar och bara kika samtidigt som det blev en massa tjöt =).
Sen satte vi oss på oden kaféet och tog en dricka och en baguette. Mums vad gott. Där satt vi och ett tag och pratade om allt och ingenting. Konstigt, man har kännt henne i några dagar men vi pratar och umgås som om vi alltid kännt varandra. Visst har vi hejjat och småpratat lite innan men inte alls mycket.

Ikväll så har vi haft tvättid, så mycket mer har vi inte hittat på. Bara myst här hemma =)
Har även hunnit med att baka bröd, så nu ska vi strax ta en god nybakt smörgås som precis kommit ur ugnen med ost och mjölk =) Åh vad gott.

Imorgon blir det öppna förskolan.

Nä nu ska jag göra iordning mackorna och sen sätta mig framför tv:n. Snart börjar ju oskyldigt dömd =)
Natti natti

Melvin satt alldeles själv!


Det goda brybrödet med dinkel. Blir inte så bra bilder ute i köket =)

Onsdag 12/11

Jag har sagt det och jag säger det igen, oj oj oj vad tiden går fort. Redan mitten på november. Helt otroligt!!

Ja nu har vi iaf stigit upp. Melvin har sovit urkasst inatt. Varje gång han tappade nappen vaknade han jätte ledsen. Inte alls likt honom. Så ett antal gånger vaknade jag inatt.

Nu på morgonen har vi inte hunnit med så mycket och om ca 1 timme kommer Amelie och Hugo hit. Stefan skulle visst till Figge ändå och han bor ju granne med oss så då kommer hon upp hit en stund och sen tar vi en liten promenad ner tilll stan =)

Jaja, har fått lite KLAG på mitt inlägg igår.
Det var inte första gången Melvin somnade på det sättet. Mormorn blev lite upprörd tror jag för han hade visst somnat så hos henne många gånger innan =). Hihi. Tokmormor!

Nä nu får jag börja göra mig iordning så jag hinner
Ha en bra dag!
Tjiing


Gó kväll

Nu sitter jag här och kikar på Christine medan Melvin och Robban sussar gott =).

Idag har vi varit på babyöppet och det var jätte trevligt idag. Vi mötte Amelie och Hugo innan. Vi satt och tjöta med dom nästan hela tiden. Kul att lära känna nya. Så imorgon ska vi träffa dom igen och gå runt lite på stan och sen ta en fika.

När vi kom hem så lurade jag Robban att vi hade tvättid. Haha så han gjorde iordning tvätten och sprang ner med den. Haha tyvärr hade jag tagit fel dag, det är ju imorgon vi har tvättid. Jag lurade honom faktiskt inte med mening.
Jaja medans han sprang upp och ner så gjorde jag middag. Efter det ringde vi Johanna och Markus och frågade om dom kunde komma över hit och passa Melvin medans vi åkte och storhandlade. Och det gjorde dom ju med glädje. =)
Och det var så skönt att kunna handla i lugn och ro och att slippa bära upp både Melvin och alla hans tillbehör samt alla påsar med mat =) Hihi. Sen tog vi en kaffe med Johanna och Markus innan dom gick över till sig.

Jag pratade precis med mamma och hon frågade om jag ville hänga med henne och några av hennes vänner till Swania, för alla som känner mig vet att jag bara ÄLSKAR dansband. Och på lördag kommer Flamingo. Mamma skulle kolla upp lite med biljetter och så, så vi får väl se om vi kommer dit. Hade ju varit riktigt roligt. Markus och Johanna skulle även dit så då möter man ju några man känner hihi.

Nää nu ska jag tjöta klart med mammsen på msn och sen hoppa i säng
Natti natti

Vääääldigt dålig bild men var tvungen att lägga upp. Det är ju första gången han somnar på detta sätt och det var inte på mamma inte. Nej utan på tant Johanna. =)


Hugo, sååå liten och så sööt

God morgon

Vi skippade babysimmet idag. Tycker inte Melvin får så mycket ut av det och det är ju så tråkigt att det ska ta sån tid både före och efter. Man "simmar" ju bara en halvtimme. Men när Robban är med är det lite roligare. Så vi ska dit nästa tisdag för då ska Robban vara ledig. =)

Så idag har vi bara legat och myst med varandra i våra jamaser och kikat på Lotta på bråkmakargatan. Men Melvin tyckte nog hon var tråkig för han somnade på min mage ganska snabbt in i filmen hihi!

Nu ska vi göra oss iordning för att traska iväg till öppna förskolan. Vi ska möta Amelie och Hugo utanför kl 1.

Vi hörs väl mer ikväll kanske
Hej hej!

Skrattar lite iaf =)




Haha ja ibland får man honom allt till att skratta. Inte allt för ofta men dom korta stunderna man lyckas är guld värda =)
Han skrattade mycket mer innan kameran kom fram. Det är så himla typiskt och så är det varje gång.

Kanske inte världens bästa ljud och bild men det funkar. Hihi



Måndag kväll

Och idag var vi på öppna förskolan.
Vi var några fler idag. Även Amelie och Hugo kom dit. Det är ju Stefans familj och Stefan är ju både min och Robbans gamle vän =) Hugo är 2 månader gammal så ni kan ju tänka er vilken stor kille Melvin blev när han var brevid =) Hihi. Min lilla bebis ju.

Ja vi har väl inte gjort så himla mycket mer idag. Men bara att vara mamma tar ju lite på krafterna så man behöver inte alltid ha så mycket annat för sig.

Imorgon ska vi och babysimma tror jag. Om vädret tillåter, eller ja bara det inte spöregnar och blåser storm så går vi nog dit. Efter det ska vi möta Therese och Hampus för att gå till Öppna förskolan. Mer än så har vi inte på schemat, änsålänge =)

Nä nu vill jag mysa lite med mina killar
Ha en bra kväll
Kram från oss

Lite bilder från ÖF som Marie tagit =)






Söte Hugo som är sin pappa upp i dagen =)


Pappa kom och hämtade oss idag


Måndagen är här

Ja, idag är det ju måndag och det betyder ju att en ny arbetsvecka har börjat för Robban. Trist men sant.

Vädret ute är ju inte det bästa. Men det är riktigt mysigt när man bara sitter inne.
Men vi ska nog få gå ut i det sen. Vi ska ju nämnligen till ÖF idag. Det är ju unga föräldrar idag och det är skoj. Hoppas verkligen att vädret blivit lite bättre tills dess iaf. Det är ju inte förens kl 4.

Just nu sitter min lilla prutt bakom mig och gungar i sin gunga. Han har precis vaknat så nu är han på topp humör =)

Imorse ringde det på dörren kl 8 och vem orkar öppna då. HIhi men jag hörde att dom slängde ner något i brevlådan så när vi sen gick upp fick jag se att det var papprena jag behöver för att få ut Robbans nya mobil =) Så nu är Robban jätte glad. Tyvärr måste han ju vänta till 6 idag för att få den =) Hihi. Och jag är lite arg. Jackan jag vann till Melvin för flera veckor sen har fortfarande inte kommit. Så jag mailade henne och frågade vart den tagit vägen och då skrev hon tillbaka att hon blivit inlagd och inte kunnat skicka den men att hon skulle skicka den så fort hon kom hem. Jaha, men jag köpte ju en jacka till honom DÅ för att han behöver en nu inte sen. Åh!! Och det värsta är att den jackan jag helst velat ha som jag missade med 1 timme har nu kommit ut på tradera igen. Hmmm..Jaja sånt är väl livet.

Nä nu vill jag allt pussa lite på min underbara son!
Kram på er

Han älskar att flyga i för små hemma bodysar ;)


Haha, han är nog mätt nu


Världens finaste kille

Farsdag

Oj hann visst inte blogg igår. Vi har fullt upp hela dagen =) Men det får jag väl ta igen idag då.

Idag är det ju som sagt farsdag och GRATTIS till min syster på 19 års dagen.
Melvin är ju inte hemma än så vi har inte riktigt firat Robban, hihi. Men han fick iaf frukost "på sängen" fast vi åt den framför tv:n. =)

Vi ska alldeles strax åka och hämta Melvin hos farmor och farfar. Han har sovit hos dom och mamma och pappa har fått sova ut och det var riktigt härligt.
Efter att vi lämnade honom igår åkte vi ut till maxi och handlade lite räkor och goa mackor som vi skulle mysa med framför tv:n. Och när vi kom hem hällde Robban upp ett härligt bad åt oss och tände lite levande ljus, vi tog oss även friheten att ta ett glas med gott rött vin i badet. Jätte mysigt hade vi det. Sen gick vi upp och gjorde oss goa mackor till Svensson Svensson. Mumms vad gott det är med räkmacka. Efter Svensson Svensson var det Beck. Vi hade ju iof redan sett denna men det gör inget. Beck är ju alltid Beck. =)

Igår så var vi ju på kalas för min syster yster. Jätte trevligt och roligt som det oftast blir med min tokfamilj =)
Och Melvin fick också lite presenter. Gammel morfar och gammelmostarar kunde inte komma på hans dop så han fick jätte fina presenter igår =) Han fick en badrock och en bröderna Grimm bok av gammelmoster och Steve. Och av gammelmorfar och gammelmormor Ing-Britt fick han en jätte fin snurra och ett fint linne. Och av andra gammelmoster fick han en mysig nallesnuttefilt. Tack så hemskt mycket! Han tyckte om allt =)

Idag så ska vi på ett litet "kalas" med våran pappa och fira honom lite sen efter det ska vi ut till Velanda en sväng för att fira Robbans pappa. Det är väl det enda vi har inplanerat änsålänge iaf =)

Nä nu väntar Robert otåligt på att vi ska åka och hämta våran son.
Så ha en underbar farsdag!
Kram från oss

Våran älskling på kalaset


Kusinerna


Gos med mormor


De fina doppresenterna

Nu vart det fredag igen

Åh som jag längtat. Känns som att man bara går och längtar till helgen varje dag =). Men det är ju bara för att vi får ha hemma Robban då.

Just nu har jag gjort mig iordning och väntar på att Melvin ska vakna så vi kan traska till sylte för att hämta våran bil. Hade tänkte dra med mig min syster ut till överby för att kika en farsdag present till Robban och min pappa. =) Sen blir det väl kanske en fika där ute. Tänkte jag skulle testa byta till sittdelen igen. Utan täcke i åkpåsen. Haha kanske var därför han blevså kinkig. Han tycker absolut inte om att åka trångt. Men som sagt jag ska testa nu när vi ska ut.

Och jag har fått lite frågor om hur jag kan fika så ofta men ändå inte gå upp i vikt igen. Haha men det ligger till såhär att oftast när jag skriver att vi ska fika så är det bara en kaffe och det blir man ju inte jätte tjock av =) Sen så när det är något smarrigt fikabröd med så tar jag inte alls överdrivet mycket. Utan jag dricker mitt goda kaffe hihi. Så nu var den saken förklarad. =)

Ja sen ska vi väl handla lite till helgen, god frukost och lite lördagsgodis. Äter ENDAST godis på helgerna nu.

Imorgon är det födelsedagsfest för min syster hemma hos min mamma. Ska väl även fira henne också lite. Blev inte så mycket kalas när hon fyllde år. Men sen är det väl inte så mycket mer imorgon. Men vi funderar lite på om vi kanske ska lämna över Melvin imorgon kväll till farmor och farfar för att bara ha en mys kväll, Robban och jag. Men Robban har inte besämt sig än =).

Nä nu ser jag att min guldklimp har vaknat så nu ska vi ge oss iväg.
Ha en underbar fredag
Kram från oss

Fredags hälsning från oss

Torsdag 6/11


Ja, vad har hänt idag?! =)

Jo dagen började ju med en härlig lång promenad med Jessica och Tuva.
Sen när vi skulle säga hej då till dom fick vi syn på Robbans mormor och morfar så vi gick och skulle hälsa på dom. Men det slutade med att vi gick upp en snabbis till dom. Dom tycker verkligen om Melvin och det är så roligt att se. Vi får allt gå upp dit lite oftare, vi bor ju bara 5 minuter bort =)

Ja sen efter det så gick jag hem så jag fick i mig lite frukost för att sen bege oss till öppna förskolan. =) Hann inte vara hemma länge alls. Men det gör inget, härligt när man har grejer för sig.

Och idag på ÖF så var det inte alls så många som det brukar vara på torsdagar. Men skönt var väl det egentligen. Men vi satt iaf och tjöta med Jessica, Tuvis, Therese, Hampus, Maria och Nellie. Så himla trevligt och otroligt goa människor. Det är ju så roligt att få lära känna nya människor.  Det hanns även med en mycket god fika, (jag var grymt kaffe sugen) =).
Sen så skulle visst alla gå åt samma håll så vi gick ihop. Då gick jag med Therese och Hampus där bak och pratade lite om allt och ingenting, Hampus var ju den som hade mest att berätta =).

När vi kom hem blev det korvstroganoff. Har aldrig gillat den maträtten men nu tycker jag allt den är väldigt god. =)
Och efter det åkte vi ut till Velanda en sväng. Var ju längesen nu.
Och nu sitter mina killar i soffan och myser framför simpson och jag tänkte jag skulle göra dom sällskap. Älskar ju mina pojkar mest i hela världen. =)
 
Hörs imorgon igen!
God natt kramar

Åh han är ju bara såå söt.
Känner att det blir väldigt många bilder på honom i sin gåstol. Men det är ju där han oftast är nuförtiden =)


Såhär blev det efter ett tag på ÖF =)


Här fick han sitta medans vi fikade


Lägger in recpetet på silviakakan!
Jag brukar alltid göra dubbel sats till en plåt så jag skriver in så jag gör.

Smeten:
6 ägg
6 dl socker
6 dl mjöl
3 dl vatten

Krämen:
300 gr smör
3 dl socker
4  äggulor
6 tsk vaniljsocker

Kakan
Vispa ägg och socker poröst.
Blanda sedan ner resten av ingredienserna till smeten.
Sen tar man en långpanna och antingen smörar den eller lägger bakplåtspapper i botten. Sen häller man ut smeten på plåten så det blir en jämn yta. Grädda i 175 grader ca 15 minuter.

Låt kakan svalna och gör krämen.

Krämen
Koka då ihop smöret, äggulorna, sockret och vaniljsockret och låt puttra lite. Var noga med vispningen så det inte bränner. Bred sen ut krämen på kakan och häll sen kokos över. Låt sen svalna ca 1 halvtimme.

Klart för att äta. Smaklig kaka =)

Gó kväll

Åh nu är jag trött =)

Ja idag har vi hunnit baka bröd, som förövrigt blev väääldigt gott =) Sen hann jag även med att baka en silvia kaka. Den blev jätte smarrig.

Sen så vid 4 kom Emma hit på en liten fika. Jätte trevligt att få träffa henne i det vardagliga livet. Hon är ju verkligen en störtskön tjej. Det får vi allt göra om snart igen! Då kanske även killarna kan vara med =) Hihi.

Imorgon blir det en härligt morgonpromenix och efter det vidare till öppna förskolan. Får väl se hur många det är där imorgon. För det brukar ju vara grymt mycket folk på torsdagarna. Men det är ändå väldigt roligt att få sitta och prata med dom andra trevliga mammorna. =) Kul att lära känna nytt folk.

Nu på kvällen har vi badat Melvin för han har spytt som en tok nu hela kvällen. Så då passade ju ett gott bad med pappa jätte bra =)

Nä nu måste jag springa ner och ta upp sista tvätten!
Vi hörs imorgon igen!
Natti natti

Min lilla älskling älskar att bada med pappsen


Sen är det gott att mysa i badrocken innan jamasen åker på


Den smarriga silviakakan =)


Och just nu bakom mig får Melvin god gröt till kvällsmat
Ser ni vad duktig han är och äter med hela ansiktet ;) Haha

Onsdag 5/11

Vi har precis kommit hem från morgonpromenixen. Vi mötte Jessica och Tuvis vid halv 10 idag. Så vi har varit ute ett tag. =) Men gud vad skönt det är att få komma ut så tidig. Och nu sitter jag och äter min goa frukost =)
Under promenaden stannade vi till vid en lekplats så dom små fick gunga en stund. Tuvis blev nämnligen lite rastlös under promenixen. Men det är väl inte så konstigt, inte alls roligt att behöva sitta stilla i vagnen så länge =).

Idag har vi tvättid och jag har även tänkt baka lite bröd. Så vi har ju att göra lite här hemma. Ska även se desperate housewife vid 2. Har ju missar måndag och tisdag. Hm.

Lill killen ska få lite potatis och broccoli nu efter min frukost hade jag tänkt =)

Ha det bra så länge
Hej hej

Tisdagen avklarad

Nu är det alldeles strax natti natti. Måste ju bara skriva lite om vad vi gjort idag.

Dagen började med en mysig frukost, Robban var ju hemma och då är det ju extra extra mysigt =). Sen var det dags för babysim. Visst älskar Melvin att bada och han är en otroligt lugn bebis när han får flyta runt på vattnet. Nu är det bara 5 gånger kvar. Vi ska nog inte fortsätta simma efter dom gångerna. För så himla mycket gör man inte och vi skulle nog kunna lära honom simma. Jag kan ju simma, och inte har jag fått gå på simskola =)

Nä men sen så åkte vi hem och käka en macka var, man blir ju faktiskt ganska hungrig när man simmar. Haha. Efter det så fick jag med mig Robban till Öppna förskolan. Jätte roligt att han ville hänga med. Och idag var det verkligen jätte trevligt. Det var någon tant där som pratade om dagis m.m. Så nu vet man lite mer om hur man ska gå tillväga när man ska söka och allt där till. Passade ju bra att även Robban var med och hörde på. =)

Efter det fick det bli lite fika. Melvin fick då lite mangopuré och det tyckte han var mumsigt. Sen efter fikat åkte vi till saab ana för att handla en grej till "utsprutet" av spolarvätskan. Haha, bra förklaring. =)

Och kvällen tillbringade vi hemma hos min moster Lollo med god fika och mycket tjöt. Trevligt! Tyvärr var Melvin inte alls på topp humör, han var super trött och skrek och gnällde omvartannat. Men tillslut somnade han en stund =) Men dom ska ju själva snart ha tillskott så det är väl bra att dom får lite insyn i det hela. Hahaha.

Imorgon blir det en TIDIG morgon promenad med Jessica och Tuva.
Så därför får jag nog hoppa i säng med dom andra 2 sömntutorna =)
God natt på er

Nu innan han somnade var han verkligen på topp humör. Min lilla älskling!




Jag älskar dig!!

Me&I

Jepp, då har vi varit på ett sånt party =)
Vi var ju hemma hos Kajsa och Harry och det var faktiskt väldigt trevligt. Tyvärr föll inte mig något i smaken. Det var alldeles för mycket mönster och färger. Jag tycker mer om "neutrala" färger och kläder. Men visst var det massa fina kläder, men som sagt inte min stil riktigt. Men det var så trevligt ändå, så vi njöt mer av sällskapet istället =).

När vi kom hem så har vi bara slappat.

Och imorgon blir det babysim. Robban ska ju med och då är det mycket mycket roligare. Sen ska vi vidare till öppna förskolan. Det var ju så längesen nu =)

Nä nu ska jag mysa med mina killar. Ha en skön kväll
Kram från oss

En ny vecka

Jahopp, då var det måndag igen.

Och idag är det ju Me&I party hos Kajsa. Ska bli riktigt trevligt. Jessica och Tuva kommer och hämtar oss vid halv 2 sen.

Vi har precis kommit in från en lång "powerwalk" med Tuvis och Jessica. Riktigt skönt var det. Vi gick till stan och runt spikön och tillbaka. Hade ju velat hänga med imorgon på promenad men Robban är ju ledig för det är babysim. Så vi kanske får hänga med på onsdag igen =). Ska även försöka få med Robban till ÖF imorgon tänkte jag. Haha.

Melvin sitter nu i sin gåstol och ser riktigt lycklig ut =) Han gillar nog den. Hihi. 
Hörs väl efter partyt igen =)
Hej hej


Söndag 2/11

Herregud va tiden går. Det är redan November. Inte långt kvar tills julafton =)

Igår så kom tant Johanna och hämtade Melvin en sväng så vi kunde få städa lite i lugn och ro. Sen gick vi upp till dom och tog en god kopp kaffe. Efter det åkte jag, Robban och Melvin iväg till överby för vi behövde en grej till dataljudet, eller nått =). Sen åkte vi till kyrkogården för att tända ljus hos min älskade gammelmormor och gammelfarmor. Det var så himla mysig stämning där igår. Och så fint.

Sen så hade vi ju lite partaj här hemma. Var faktiskt väääldigt roligt och väldigt lyckat.
Men jag är glad att det inte är så ofta men är ute. För det är mycket roligare och mysigare att vara hemma med min son och min älskade Robban. Vi drog iaf till Lipz efter vi varit här. Och jag har aldrig varit något stort Lipz-fan men igår var det faktiskt trevligt. Men jag satt ju med Emma och tjöta och då glömde man lätt av vart man egentligen var. Jag fattar faktiskt inte varför man aldrig bara har hemmafester. Varför vill alla så gärna ut på krogen?? Det kanske bara är jag men jag tycker verkligen inte det är så roligt.

Idag så låg vi i sängen till, tja klockan var väl halv 12 iaf. Så skönt, men det hade varit ännu skönare om man hade varit helt nykter när man vaknade. ;) Sen har vi väl städat undan lite, men det gick faktiskt väldigt fort för Robban tog det mesta igår =). Och om ca 40 minuter kommer Melvin hem och då ska han få grymt många pussar och kramar. Har ju saknat han som en tok.

Imorgon blir det nog inga Unga föräldrar på ÖF för vi ska ju på Me&I party, ser verkligen framemot det. Ska bli riktigt skoj.
Just det ja, vi ska ju till ÖF på dagen för vi har ju matlagningskursen. Hm lite dumt att vi anmälde oss dit för jag menar, vem kan inte mosa mat hahaha. Nää men vi får se det som att vi faktiskt kommer ut och träffar andra =)

Nä nu ska jag sluta tjata!
Lägger in lite bilder från gårdagen!
Ha´t underbart

Qvisten och Melvin


PARTYY


Oj oj, undra va Robban och Martin har i tankarna


Mattias med röda mulen, da da da da da da da


Elin från Växjö, Jossan och Mee


Malin och Helen är ju heltokiga


Emmorna har ockuperat datan


Wiiihoo


Ja, vad ska man säga =)

Halloween fest

Japp, idag är det party =)
Ska bli roligt att träffa alla igen. Det är ju faktiskt inte varje dag man gör det.

Så strax ska vi väl damsuga lite och sen åka ut till siba för Robban skulle handla något. Och vi måste ju hinna med en underbar promenad i detta underbara väder.
Melvin ligger i sin gunga med favvo skivan på och sover jätte gott.

Igår hade vi bara en riktig familjedag. Robban kom ju som sagt hem tidigare och då åkte vi först så Robban fick klippt sig. Sen åkte vi ut till Överby och åt på Obs resturangen, efter det gick i och handlade mat och godis. =) Så gott så.

På kvällen sen hade vi en riktig tv kväll. Först kikade vi på en skräckis, reststop, och sen efter den började det en på tv:n, tror den hette Red eye. Efter det var det nana time. 

Nä nu får jag ta och damsuga
Ha en trevlig halloween


RSS 2.0