Gott nytt år!!

Ja precis som jag skrev i rubriken!!

Jag önskar er alla ett riktigt gott nytt år!

Kommer vara skit dålig på att smsa gott nytt år iår för jag har en gammal tråkig mobil som jag inte riktigt går ihop med!!

Glöm inte att det ta det lite lugnt idag, hehe!
Kram från familjen Andersson!


Back in Trollhättan

Hejsan hoppsan!
Har haft en sån sjukt bra jul detta året och det går inte beskriva med ord hur underbar den varit!
Måste ju även tacka alla fina, underbara, snälla människor som Mellisen fått juleklappar av! Han och vi är mycket mer än nöjda! Tack <3

Idag lämnade vi Växjö vid 9 tiden för att kunna komma hem och hinna med allt som ska hinnas med nu innan nyår. Så nu är det uppackat och fint här hemma + att vi hunnit med att handla lite mat för det fanns inte allt för mycket grejer i kylen, hehe!

Melvin har fått så sjukt mycket julklappar detta året. Herre min skapare alltså! Men ack så kul han tyckte det var och är nu när man kommit hem och plockat ihop det mesta =).

Imorgon är det nyår och det innebär sista dagen på år 2009. Går in i ett helt nytt decennium till och med =). Och imorgon har vi fullt upp. Ska ju städas lite och sen kommer ju Emilia m. familj för att fira med oss och även Emma m. familje. Ska bli skit trevligt. Och det var ju så längesen Alvin och Mellisen träffades nu så det kommer han tycka är skit kul. Och särskillt nu när han har så mycket nytt att visa upp, hehe!!
Blir även att dom stannar över natten här. Skit smidigt när man kan lösa de på det sättet =) Mysigt och skojjigt kommer vi att ha. Emma och Martin bor ju grannar med oss så tyvärr kommer dom inte sova över här hahahahaha!

Kan även säga att Melvin lärt sig galet mycket bara på 1 vecka. Munnen går i ett och det är mycket mer än bara babbel. Nu är det massa ord som kommer och han sjunger hur mycket som helst. Haha! Hur söt som helst. Han har även kommit på hur man tar sig ur spjälsäng/resesäng. Så nu är det inte långt kvar tills vi MÅSTE vända sängen..Hehe bus ungen min!

Känner verkligen att jag haft ett alldeles för långt uppehåll med bloggen nu för det kommer inte lika snabbt till mig (det jag ska skriva alltså) och inte lika bra blir det heller..Men men! Hehe

Nu hinner jag inte skriva så mycket mer, ska bara softa!
KRam kraaam

Mer bilder kommer någon annan dag! Har en HEL DEL...Hehe


Såhär fin va min snutt på julafton


Växjö!

Nu är vi äntligen i Växjö. =) Och julen har varit helt perfekt! Melvin har varit helt stollig i allt. Och så mycket julklappar som han fått har jag nog aldrig varit med om. Och mer blir det, för idag ska vi fira jul i Växjö! Hihi..

Igår fick jag smakat på finska piroger för första gången och jag kan helt ärligt säga att det var något av det godaste jag någonsin ätit! Shit va gott alltså! =) Tack farmor!!

Här är det snö och ett jätte bra väder för att fira ytterligare en liten jul, hehe.
Det var lite jobbigt att åka hit för vägarna hit var helt sämst. Fick köra i 50 mestadels av vägen. Vi höll ju på att krocka en gång , bilen började leva ett eget liv. Det var sååååå halt men proffiga Emma lyckades styra upp det innan det bidde en rejäl krock =) Haha nä skämtosido, men skit halt var det och hade det varit mer bilar ute i trafiken så lovar jag att det hade blivit katastrof...

Jag och Robban har ju köpt en kamera så nu har vi 1000 bilder men dom som togs på julafton lämnade vi hemma så jag får lägga in lite bilder senare när jag har bilder härifrån.

Ursch, känner verkligen att det inte var en "blogg dag" idag haha är skit dålig på att skriva idag! Men men, en liten uppdatering iaf!

Ha en god fortsättning!!
Kraam från oss

God Jul

Ja jag skulle ha hunnit skriva ett inlägg igår men tiden som jag trodde skulle finnas fanns lixom inte =)
Men jag och min familj önskar er alla en riktigt god jul!!

Hörs om ca 1 vecka!
Kram kram kram


Sjunde Himlen?

Är det någon mer än jag som kikar på den serien? Jag älskar den och tycker den är såå mysig.

Hm, ja idag är det tvättning av alla sängkläder och kläder som står på schemat.
Tänk nu är det 2 dagar kvar till Julafton! =)) Åh så gott och roligt. Ser verkligen framemot det detta året.

Kan ni tänka er att inatt sov Melvin hela natten utan välling. Fasiken va dum jag är egentligen som skriver ut det för nu kommer han ju inte att göra det mera. Men iaf han vaknade en gång vid 4 men då var det en bapp han ville ha sen somnade han om gott till kl slog kvart över nio. Då stod han och ropade på Pappa! Haha, han är en sån pappagris!

Och nu har han lärt sig lite mer ord. Jag tycker det är så himlans kul att han börjar visa att han faktiskt kan prata. =) Nu kan han sätta ihop titta med titta här och hoppa med hoppa här. Även bläpple=äpple, bapp=napp, som förövrigt är ett väldigt populärt ord =), gong=skål, bong=pang och några fler som jag inte kommer på just nu, typiskt.

Och han förvånar mig varje dag med något nytt han lärt sig. Igår när vi var på toa så gick han och satte sig på pottan med både byxor och blöja. Så jag tog av honom byxorna och blöjjan och han satte sig och sa ksssss  (kissade dock inte) men sen tog han loss toapapper från rullen och torkade snoppen, reste sig upp, kastade ner det i toan och spolade. Haha!

Och idag så ställde jag honom på diskbänken och då öppnade han skåpet med glasen, tog ner ett glas, satte sig ner vid kranen, ställde glaset under kranen och fyllde det med vatten för att sen dricka upp alltihop. Haha! Han kan mycket mycket mycket mer än vad man tror.
Ja man blir mäkta stolt alltså! =))

Idag har vi massor med planer.
Så fort Melvin har vaknat ska vi bege oss ner till stan och träffa Jessica och Tuva!! Skojjigt värre...
Sen kommer Bobbo (hahaha) och hämtar oss för att åka hem och käka lite middag. Sen vidare hem till min farmor och farfar för att hälsa på och även hämta lite finsk mat som ska stå på julbordet i Växjö. =) Trevligt trevligt. Det är TYVÄRR inte alls ofta som vi träffar dom och även bor vi i samma stad, skäms Emma. =( Men som sagt, idag ska vi träffa dom.

Sen efter det tänkte jag att vi skulle åka hem till min älskade gammelfarfar en snabbis och lämna över en LITEN julklapp. Han är en riktigt stor godisälskare och han har i alla år fått godis av oss på jul och även detta året =) Och honom har jag inte träffat sen gud vet när, förra julen kanske? Och jag skäms nått såppas. Det är ju min underbara gammelfarfar som jag älskar såååå högt på denna jord. Och han är så ensam nu när gammelfarmor inte finns kvar här på jorden. Men jag ska ge honom en riktigt stor kram idag!!

Ja så det finns att göra idag. Även imorgon är det fullspäckat, om inte mer. Robban kommer ju hem vid 1 tiden (tror jag han sa) och då blir det ut till överby och handla alla julklapppar som är kvar och allt annat som är kvar =). Sen kommer Emma, Martin och Vincent hit på kvällen för att spela på uppesittarkvällen, mys mys mys. Hehe! Och sen är det JULAFTON!!

Har redan varnat er att det kommer bli skitdåligt med bloggningen över jul så hoppas ni är förberedda och kommer tillbaka och läser vid nyår! =)

 

Nä men gud så jag tjatar. Nu får jag allt sluta! Blev väldans mycket idag ju. Hehe!!

Kram kraam

Min syster skickade en bild till mig för inte så längesen och hon tyckte jag ändrats massor sen detta kortet togs. Kommer dock inte ihåg när den togs men det var innan Melvin fanns =)
Jag tycker inte det är sån jätte skillnad, vad tycker ni??


Dan före dan, före doppare dan???

Ursch sikket tråkigt inlägg jag gjorde igår!

Ja som sagt, helgen har varit toppen.

Igår gjorde vi inte mycket här hemma. Tog det enbart väldigt lugnt och bakade lite, fikade lite och lite pulkaåkning. Melvin har fått en jätte fin lysandegrön pulka av fammo och faffa. Tack så mycket!

Och mitt upp i allt har jag gått och blivit förkyld. Inte alls så roligt! Fast det är väl inte så farligt egentligen, mest näsan som rinner och nyser stup i ett. Och så fort det är något med min näsa ser jag gråtfärdig ut så nu går jag här hemma och ser allmänt ledsen ut. Haha!

Idag är tanken att vi ska gå bort en sväng till Emma och Vincent för att ta en kopp kaffe. Det tycker jag är väldigt skojjigt! Skönt att få komma ut och göra något också.

Tanken var ju egentligen att Melvin skulle till dagis idag men tro´t eller ej men det går fortfarande magsjuka. Att inte föräldrar fattar. HÅLL ERA BARN HEMMA minst 2 dagar efter första kräkningen/diarrén. Så tack vare dessa underbara föräldrar har Melvin missat dagis hela december. Men men, nu stänger ju dagis och då hoppas jag innerligt att det ska ha försvunnit så Melvin kan börja gå som vanligt efter nyår igen! Hmm..

Snart åker vi till Växjö, och gud så skoj det ska bli. Och det innebär också att jag inte kommer blogga något på nästan en vecka. Men jag är tillbaka på nyår igen! =)

Och inga bilder blir det nuförtiden heller. Svärmor och svärfar har åkt till danmnark och då ville dom ha med kameran så vi är utan för tillfället. Men vi ska ut på onsdag och leta oss en fin digitalkamera som vi ska få i julklapp av oss =). Hehe!

Tänk vilket underbart julväder vi har ute nu. Helt otroligt! Snö och ca 17 minusgrader. Och det kommer hålla i sig till julafton. Yeeeey!!

Igår kväll satt vi och kikade på -Blood diamond- en jätte rå film om hur det är i afrika och diamanthandeln. Fy va jag var ledsen hela filmen. För man vet ju att det faktiskt går till så i verkligheten. Visste ni att det finns 200 000 barnsoldater i Afrika? Helt otroligt att det får gå till så och att ingen kan göra något. Ja nä, som sagt, jag blir bara ledsen av sånt! Helt sjukt..

Nä nu försöker Melvin mata mig med blomblad så jag får väl ta och busa lite med honom nu innan han ska sova!
Hej svejs

Lägger in några bilder på förra julafton =)







3 olika tomtar förra julen så detta året borde han vara förberedd =) Hahaha





Detta kortet skickade vi ut som julkort förra året. Tyvärr blidde det inga iår, men nästa år så....=)


Sista advent

Helgen har varit mer än toppen! Helt underbar!!

Och Liseberg va jätte lyckat (dock lite kallt) men det ska ju vara kallt på jul. =)

Igår åkte vi ut till överby för att småhandla lite och även kika efter några julklappar men vi får ta och ge oss ut på onsdag igen. =) Absolut sista dagen man kan ge sig ut på, hehe!! Jag i ett nötskal...

Tomtegröten gjordes igår och idag har det bakats snickers :)) Gottigt!!. Och granen kom även upp igår så nu är den pyntad och fin. Mysstämning till 1000 här hemma, hehe!

Nä nu kom tant Johanna och fabbo Markus så nu hann jag inte med mer!
Kram kram

Jul på Liseberg

Morrn morrn!
Idag ville lille Melvin stiga upp tidigare än vanligt, redan vid 8 tiden =) Men då fick han komma upp och kika på boompa och jag kunde lägga mig en stund till. Somnade dock inte men gott att bara få gosa ner sig i täcket en stund =). Och imorse när jag steg upp med välling till Melvin var jag tvungen att kika hur KALLT det var här hemma, för jag går runt och fryser hela tiden. Och gissa  vad graderna visade?? Haha hela 14 grader. Inte konstigt jag fryser. Nä det får allt pappa Robban fixa imorgon.

Idag kommer fammo och hämtar Melvin vid 3 tiden och samtidigt kör hon mig till tågstationen, så slipper jag gå den tråkiga biten själv =) Sen möter vi upp Robban vid liseberg och har en riktigt mysig kväll =).

Blev ingen julgran igår men imorgon så ska vi fixa en =) Jippey!

Igår hade jag och Robban en jätte diskussion om att han tycker jag har en sån ful "dialekt". Har alltid fått höra att jag har en grov trollhättedialekt (inte enligt mig då) men igår så pratade vi om alla mina fula ord. Vet inte om det är trollhättska men jag säger iaf så. Som -Rissgrynsgröt- medans Robban säger *ris-gryns-gröt*. Jag säger även -tinningen- och Robban säger *tidningen*, jag säger -baguetter- och Robban *bagetter*. Ja det är bara några av alla ord han klagar på. Haha, men dom är mer Emma än Trollhättan =). Haha!

Innan jag somnade igår låg jag och tänkte lite på det här med lyx. Visst har vi jävligt mycket lyx i vårat liv, som man TYVÄRR tar för givet. Tänk på alla stackars människor som inte har det vi har. Dom som inte har en bostad, knappt pengar till en frukostmacka och alla som måste gå till alla ställen dom ska till oavsett väder. Här går vi och klagar för att vi är tvugna att gå den lilla biten till bilen när det är kallt medans andra lever ute, sover ute, äter ute hela året om. Många människor på denna jord är sååå egoistiska. Blir så förbannad när man ser filmer på t ex youtube och det ligger en död/medvetslös hemlös mitt i gatan och alla människor bara går förbi. Hur kan man tänka så mycket bara på sig själv!!?? Vart är denna världen påväg?? Jag kommer uppfostra min son till att bry sig om allt och alla. Man ska inte skada eller ignorera något levande på denna jord. Alla är värda precis lika mycket! Oavsett om du är en myra, groda, apa, elefant, gris, människa, fisk eller en haj så har man lika stor rätt till ett bra liv.

Nä nu får jag släppa detta, jag kan forsätta i evigheter! =) Hehe

Nu ska jag passa på och kika på 3 julkalendes avsnitt som jag missat =) Kul kul!! Är lite barnslig av mig, jag vet haha!
Ha en otroligt fin dag, det ska jag!
Kram på er



Påväg till fammo & faffa med fikabrödet =)


Såhär ser det ut idag och tempraturen ligger på -7

Kallt och underbart

Det är verkligen freeezing ute idag. Tror det står -7 grader på termometern. Jag som älskar kallt och snöigt väder. Finns ju lixom inget bättre och mitt humör är på topp.

Det var ju meningen att Melvin skulle till dagis idag MEN det går magsjuka där igen. Såå nej tack, han får allt stanna hemma så han är frisk till jul. Men jag hoppas det försvunnit över helgen så han  kan vara där på måndag och tisdag. Han har ju redan varit hemma väldigt länge nu. Och fröknarna sa igår att det märktes på honom att det var längesen =( Snutten då.

Ett problem bara, jag ska ju på möte kl 1 med min jobbcoach och INGEN kan passa Melvin. Men jag ringde min coach och frågade om jag kunde ta med honom, och det kunde jag =) Så VI ska på möte, hehe!

Idag är det bara en vecka kvar till Julafton! Kan inte förstå att det gått så fort. Men gud så underbart!

Vi får nog åka och köpa en pulka till Mellisen idag för nu går det att åka i backarna =). Det kommer han nog gilla.

Nä jag kommer inte på så mycket mer vettigt att skriva..
Ha en fin fin dag!

Han har lärt sig något nytt, haha!

Låter tydligen jätte roligt när man håller glas för öronen =)


Onsdag eller torsdag?

Har legat en dag för fort hela denna veckan. Känns skit konstigt att det "bara" är onsdag idag. Trist men sant. Tur att vädret är alldeles underbart. Det är snö på backen och snö i luften =). Gud så fint!

Sitter och kikar på mitt favvo program -Våra bästa år-. *lite ironi där* men det är ju väldigt spännande nu igen. =) Hahaha!!

Idag är Melvin på dagis till 2 och sen ska vi bara vara hemma och mysa. Han var lite ledsen när mamma skulle gå ifrån honom idag men det är ju bara ett tecken på att han inte riktigt är 100 än. För sån är han hela tiden, får knappt vända mig ifrån honom utan att han ska bli ledsen. Men iaf, han fick vinkat till mig i fönstret och då gick allt jätte bra =).

Imorgon är det möte med min jobbcoach igen. Tycker det är lite roligt att gå dit =).

Igår var Tuva och Jessica här och herregud va jag skrattade. Melvin och Tuva LEKTE verkligen ihop. Och dom sprang runt runt runt i lägenheten och lekte "ta", eller va man ska säga. Haha det såg skit roligt ut och båda två gapskrattade samtidigt =) Ja det var helt underbart att se dom ihop. Vi får allt se till och träffas lite oftare för dom hade verkligen jätte skoj ihop =).

Slut tjatat =)
Kram

Dom har följt varandra ända sen dom låg i våra magar =)!

 

 

 












Såhär ser det ut utanför vårat fönster idag =)



Bvc

Goddagens!
Idag har vi haft fullt upp.

Kl 9 drog vi iväg till BVC och det gick super. Haha fast det blev bara vägning och mätning för han går ju på penicillin och då får man inte ta sprutan som han egentligen skulle haft. Så vi ska tillbaka 2 veckor efter att vi tagit andra dosen av svinisen. Men nu vägde killen 12,2 kg och var 90 cm lång. Stora killen =).

Efter bvc drog vi hem till Lollo och Elias för att fika och tjöta lite. Alltid lika trevlig må jag säga. Barnen lekte som bare den. Men det var nog mest bus och väldigt mycket trots från Melvins sida. Han är helt omöjlig när han inte riktigt mår bra. Blir tokig på honom ibland. Vill att han ska bli min snälla Melvin igen! Men det kommer, hehe.

Och om någon timme kommer Jessica och Tuvis äntligen hit. =) Som jag längtat, men det är inte lätt att få ihop tider alltid. Så det ska bli jätte skoj faktiskt!

Imorgon har vi NADA att göra. Gud så skönt det ska bli. Nu har det varit fullt upp många dagar men imorgon är det slapp som gäller. Och dessutom ska Melvin till dagis så då får jag även lite ensam tid =). Han har ju inte varit på dagis på snart 1,5 vecka så det kommer han tycka är super kul.

På fredag är det jul på liseberg som gäller. Gud va jag längtar. Det är ju sååå mysigt och kallt ska det tydligen bli också. Perfekt!

Kan inte fatta att det är sista helgen innan jul nu. Herregud va tiden går fort. Blev skit förvånad när vi skulle tända TREDJE adventsljuset i söndags. Nää tänkte ja, vi måste ha tänt andra för fort, men icke sa nicke. =) Så nästa helg är vi i Växjö, helt sjukt =).

Nyår är även bestämt nu =) Äntligen! Vi ska vara hemma med våran lilla sötnos och Emma, Martin och Vincent kommmer och gör oss sällskap. Skit mysigt att bara vara hemma och kunna ta det lite lugnt med trevligt sällskap. Så god mat och lite god dricka gör nyår perfekt =).

Nä nu får det vara slut tjatat på mig, hehe!
Kram kram

Lucia firande!

Fullt upp hela dagen idag.
Varit på överby med Emma och Vincent och sen lång promenad hem. Jätte mysigt!

Sen hem och hann inte mer än att få i Mellisen sitt penicillin för att sen kila ut igen. För kl halv 5 skulle vi vara på dagis för att byta om till tomtedräkten. Jag kan helt ärligt säga att Melvin är världens finaste, sötaste, gulligaste, goaste och busigaste tomte =) Åh jag blev tårögd av stolthet när han satt där och sjöng. Och super perfekt väder blev det ju också. Eftersom det var utomhus var det ju skit mysigt med både snö och kyla! Ja mer perfekt kunde det inte bli =)

MEN jag är såååå förbannad på mig själv...Fick ju inte med mig extra batterier så INGA kort fick vi på honom. MEN jag hann iaf få 2 stycken filmer när dom sjöng så fint =) Så något har jag ju iaf. Men attans Emma!!

Igår hade vi iaf en super mysig dag hemma hos min mormor. Blev till och med så vi fick en jätte god middag! Tack så hemskt mycket säger vi..Jätte jätte snällt!! <3

Nä nu är det middagstime!
Hörs mer imorgon...

Leker lite med sin bil =)


Buse

Han gillade att klappa och pussa på Tarzan =)

 



Ett underbart fint kort på mor och son (Emma & Vincent)


Mellisen och en peppakaksgumma



Jourcentralen..

Japp där har vi spenderat morgonen.
Melvin har ju som sagt inte blivit bättre utan snarare tvärtom, och särskillt i hans humör.

Jaja iaf så kollade läkaren igenom Melvin och konstaterade öroninflammation IGEN och även att halsen inte var riktigt bra. Så nu ska han gå på penicillin i 5 dagar + bricanyl för hostan. Denna gången fick vi ett helt annat penicillin så jag hoppas att detta ska göra susen. Kåvepenin är inte så jätte bra. Men man blir ju lite orolig för apotekpersonalen ifrågasatte varför läkarn skrivit ut ett sånt starkt penicillin till en sån liten. Men men, vi får väl lita på doktorn...

Så på tisdag ska vi till BVC och få 18 månaderssprutan och då ska vi även disskutera att operera in rör.

Ikväll ska jag jobba några timmar men sen blir det till att möta min älsklings Emilia för en liten utgång. Var väldigt längesen nu känner jag.. :)   Kul att få komma ut och göra något skoj!

Nä nu ska jag ta tag i middagen!
Ha en fin lördag!
Kram

Duchkillen


 



En liiiiten decemberklapp =)






Chillar framför den nya filmen =)


Igår blev det lite lussebak här hemma



Uppe med tuppen

Idag gick vi upp vid 6 tiden eftersom vi skulle till näl. Hon som skulle kolla öronen var väl inte så glad att vi inte ringt återbud eftersom han är sjuk. Men jag tyckte att det var skönt att få komma dit och kolla öronen ändå. Så vi fick vänta på att en läkare skulle komma och kika istället. Och tro det eller ej men det gick ganska fort. =) Han kunde dock inte säga något om öronen eftersom han som sagt var förkyld. Men skönt att veta att dom inte var sönder iaf. Dom var väldigt väldigt röda sa han men eftersom han är förkyld ville han inte skriva ut penicillin utan vi får vänta ut förkylningen först.

Igår natt tog jag tempen på lillkillen precis innan jag gick och la mig och då visade den 39,9 så då fick han en ny dos alvedon/ipren och imorse när vi vaknade tempade jag och då stannade den på 38,9.
Han är ju inte alls samma Melvin just nu, han är allmänt påverkad och väldigt hänging. Som tur är ju att han iaf får i sig lite mat.

Och dagis ringde idag och berättade att dom fått skicka hem ytterligare 2 barn för magsjuka så det går fortfarande på dagis. Men Melvin ska ju ändå vara hemma men skönt att dom ringer och varnar.

Skit trist att Melvin missat massor av övandet på luciafirandet. Men tur är ju ändå att luciafirandet kommer vara utomhus så då kan han ju iaf vara med på det =) Om han nu orkar dvs. Det är ju ändå 4 dagar dit och då hoppas vi ju att han ska vara bra.

Många som är väldigt sjuka just nu känns det som. Robban ringde mig precis och berättade att han inte alls mådde bra så det kanske blir så att jag och Melvin får åka och hämta honom i göteborg. Det kan ju vara lite bra också för Mellisen har inte sovit alls bra både inatt och nu på dagen. Han somnade och sov ca 30 minuter efter att vi kommit hem idag. Och annars sover han ca 2,5 timme. Så då kan han ju sova gott i bilen en stund

Jobbet ringde även idag och ville att jag skulle in och jobba idag men jag vabbar ju nu så jag fick en jobb tid på lördag kväll istället. 16.30-21.30. Härliga, välkomna pengar =).

Nä nu ska jag ta hand om min söte son!
Kram kram

Sjukling


En liten trött sjukling



Är det jul så är det =)


Some pict`s


Det ska ju börjas i tid =)

 

 





Han börjar allt bli väldigt långhårig =)


Onsdag 9onde december

Åh jag som trodde det var torsdag..Hehe, så lurad man kan bli!

Idag mår jag bättre, tack gode gud för det. Men medans min lille prins blivit sämre. Febern har stigit till 39,5 och han har en jätte jobbig hosta samt att magen är inte i sitt bästa skick. Stackarn. Tur man kan vara hemma och mysa med mammsen dagarna i ända. =)

Imorgon är det ju Näl besök för lillkillen. Men då ska dom ju bara kika öronen. Skönt att få veta hur det ser ut där =).

Sen är det bara att kurera lillgrabben som står på schemat så han orkar vara med på luciafirandet på måndag =) Det vill ju varken vi eller han missa. Han har ju till och med lärt sig lite julsånger. Haha eller ja, iaf tipp tapp, tipp tapp,tippe tippe tipp tapp, tipp, tipp, tapp. =) Han är så duktig så.

Nä nu ska jag sätta mig vid min son och kika barntv och mysa under det goa varma täcket!
Kram från oss

Sjuka..

Här hemma mår vi inte så bra. Både jag och Melvin har åkt på magsjuka + feber. Skit jobbigt.
Mådde iaf ganska bra när jag gick på min jobbintervju. Och den gick väl bra. Men det kändes som att dom hellre ville ha en timvikarie som kunde närsom. Jag har ju Melvin som kanske är sjuk eller inte kan gå till dagis. Hm jaja, det gör mig inte så mycket ändå.

Idag blidde det hemlagade pannbiffar med fetaost och dom blev super goda. Var inte sista gången dom gjordes här hemma, hehe!

Vi ska få låna en kamera av svärisarna så då kommer det bli uppdaterat med kort också, lite roligare då =).

Nä nu ska jag lägga mig i soffan under mitt goa täcke och bara mysa!
Ha en fin kväll.
Kram

Här hemma luktar det...

...öh, inte mumma iaf.
Och ingen pizza bidde det. Melvin klarade sig inte undan magsjukan :(

Började lite smått i morse men trodde det var bara en tillfällighet. Men efter att jag väckte honom vid 14 tiden har det runnit ur honom som aldrig förr och jag har fått bytt ett antal blöta blöjor. Så nu är det till att vara hemma till på fredag iaf. Hm stackars liten!¨

Nu ska vi äta lite middag innan Robban ska dra iväg och träna!
Hej hej


Pizza kväll

Japp, idag ska vi faktiskt äta pizza. =) Familjen Nord kommer hit och gör oss sällskap. Nu var det alldeles för längesen vi sågs så det ska bli riktigt skoj! =)

Annars har vi inga planer för dagen och det tycker jag är skönt.
Natten har varit mycket bättre idag, Mellisen sov sig igenom hela natten. Vaknade dock vid 7 tiden och ville ha lälling men sen somnade han om till halv 11 igen. Lyx!!

Och nu sover han igen så nu har jag passat på att plocka lite här hemma och tagit mig en dusch..Haha!

Ni får ursäkta min tråkiga inlägg men jag har lixom inte så himlans mycket att skriva om just nu och ingen kamera har jag heller så det blir ännu tråkigare inlägg.

Hm nä jag kanske skriver mer senare igen! Hehe
Kraam

Ensamtid

Är något mat uppskattar väldigt mycket nu när man har barn =)
Mellisen är hos farmor och farfar och Robban är hos Mackan. Dom skulle ha en liten "hejdå" fest för dom åker nämnligen till Thailand i 3 veckor om några dagar =) Men han skulle bara vara med en liten stund ikväll så jag ska väl åka och hämta honom vid 12 tiden kan jag tänka mig.

Så nu ska jag bara lussebullar och dricka lite av världens godaste glögg =) Och den ska vara ISKALL. Mums så gott det är. Hatar i vanliga fall glögg men denna går an för den är inte alls så söt som vanlig.

Nä nu har jag inte så mycket mer att skriva
Ha en fortsatt trevlig kväll!
Puss&Kram, ses på sta´n


Min....

...pappa är så jädrans häftig! Haha har pratat med honom i telefon ikväll och jag är lika glad varenda gång jag får prata med honom. Skrattar som aldrig förr...Haha för han är heltokig!! Tack för att du finns!! <3

Och jag ser riktigt mycket framemot våran Paris resa, det ska verkligen bli skiiit skoj! Bara få umgås med honom och lixom bara få va =)

Ja det finns inte ord för hur glad jag är att han kommit in i vårat liv. Och jag är även grymt lycklig över att han träffat världens bästa Ylva, så vi fått lära känna henne, för hon är nämnligen helt underbar! <3

Åh så jag längtar till annandagen när vi ska åka ner till Växjö och få träffa alla underbaringar igen, och då blir det  nästan en hel vecka vi får umgås =)

Ja jag var bara tvungen att skriva av mig lite...
Nu ska jag nana!
Go natt
Kraam


Fredag, underbara fredag

Har inte alls sovit bra inatt. Värre än igår och det trodde inte jag var möjligt. Melvin vaknar ju 1000 gånger nuförtiden. Hm...

Imorse tog jag och Melvin cykeln (som vanligt) till dagis men precis när vi var framme så vurpade vi. En riktigt rejäl vurp. Jag slog i huvudet ganska hårt och snurrig som jag var fick jag skynda mig upp för att lyfta upp cykeln igen med en gallskrikande Melvin på och knäppa loss honom och krama på honom så mycket jag bara kunde. Hann inte riktigt se vart han slog sig för allt gick så fort. Men han lugnade ner sig när vi väl kom in till dagis och han fått sitta i mammas knä och kramas. Sen ville han in och leka. Slog i mitt knä ganska rejält också så det har svullnat en hel del. Aj säger jag bara!! Men det var rena isbanan precis utanför dagiset. Men nu har jag lärt mig det...

Idag har vi annars inte så mycket planer förutom att bara mysa. Det är de som är så gott med fredagar, man har ju nästan aldrig några måsten. Tacos och Idol är det enda som är spikat för kvällen.

Och idag ska jag på första utvecklingssamtalet på dagis. Att vi har det samtalet så sent efter att han börjat dagis beror på att jag har sån grym kontakt med fröknarna och vi pratar alltid, varje dag om Melvins framsteg och vad han verkar tycka om dagis m.m. Men det ska ändå bli kul =).

När jag kom hem från att lämnat lillen så satte jag mig med frukosten och tidningen och precis när jag läst klart tidningen så dog allt i hela huset. Kul tänkte jag, det enda som man kan göra utan el är att läsa tidningen men tyvärr hade jag ju PRECIS läst klart den. Och tydligen så var det strömavbrott i hela Trollhättan. Hm undra vad det kom sig, är ju inget skitväder direkt.

Nä nu ska jag lägga mig och pyssla om mitt onda knä!
Kraam


Torsdag 3 december

Åh det är verkligen ett super fint väder här idag. Alldeles vitt utanför och SVIN kallt. Perfekt "emmaväder".

Igår hade jag ingen som helst ork till att blogga. Mådde piss och sen hade man Melvin som inte mådde bra heller att ta hand om. Båda hade hög feber och var allmänt gnälliga. Hehe! Och smart Robban åkte till jobbet och när han kom fram kom han på att han inte mådde så bra.  Stackarn..

Melvin har inte sovit bra på gud vet hur länge. Vet inte vad det är med honom. Han vaknar och bara skriker. Inatt fick jag gå upp iaf 5 gånger och trösta honom. Hoppas inte det är något med öronen. Men han har ju inte haft någon feber så troligtvis inte, men vem vet. Vi ska ju till näl med honom nästa vecka och då kollar dom ju upp öronen riktigt.

Idag är Melvin på sitt älskade dagis och lika glad som vanligt var han när jag lämnade honom. Idag hann jag faktiskt få en puss innan han gick in och satte sig i ringen. =)

Jag ska iväg till min jobbcoach idag. Hon är VÄLDIGT flummig men det kan ju vara skoj! Hahahaha!
Och "jobbintervjun" som jag missade igår har vi flyttat fram till tisdagen.

Åh vad jag börjar längta efter jul. Det är sååå mysigt och jag känner mig verkligen happy när det börjar närma sig. Älskar allt som har med julen att göra. =)  I helgen ska vi ha en riktig familjehelg. Det ska bakas lussekatter, göra juleskinka, lyssna på en jädrans massa julemusik och bara vara vi tillsammans. Synd bara att det ska bli plus grader i helgen men det får gå an, hehe!

Åh vad jag hatar att vi inte har en kamera men jag får försöka övertala Robban lite till så vi får köpt en. Hehe!

Nä nu ska jag sluta tjata, ska snart cykla iväg till mötet och sen ska jag ut och promenera med Emma och Vincent!

Kram kram

Detta kortet togs ca 1 månad efter att Mellisen tittat ut.

Inte konstigt jag inte mådde så jätte bra med mig själv!!


Här hos svärföräldrarna satt vi många gånger under graviditeten =)

En liten Melvin påväg till Tyskland


En riktigt bra dag idag

Hej hopp!
Idag känner jag verkligen att det är en bra dag =)
Vädret är super fint och det är KALLT ute.

Mellisen är på dagis och han blev jätte glad när han fick syn på dagiset, hehe! Skönt det är när man ser att ens barn trivs som fisken i vattnet. Han sprang in fort och hann knappt vinka av mig idag. Haha!

Och Elias är här nu, fast han somnade efter bara 1 timme så vi hann inte busa så himlans mycket, hehe.

Idag kommer Robban hem vid 2 tiden och då ska vi åka och hämta våran lille grabb och sen vidare till vårdcentralen för att vaccinera oss. Huuuuha, men det är viktigt att det blir gjort för Mellisens skull.

Sen efter det ska vi åka till överby för att handla mat och även ta en liten lunch på Coop. Ska även kika på dom  2 sista julklapparna så vi är helt klara med allt sånt.
Om jag ska vara ärlig har jag aldrig varit ute i sånhär go tid med att köpa julklappar. Brukar alltid annars vara så att man är ute i absolut sista sekunden. Så nu känner jag mig lugn =)

Sitter och kikar på våra bästa år just nu. Kan inte fatta att den serien överlever. Men det är väl så att sånna som jag som egentligen tycker det är ett skitprogram men inte kan sluta titta på det. Jag har ju kollat på det i ca 10 år nu och det går inte släppa det. Hahaha

Idag är det ju 1 december och det innebär att Melvin för öppna sin chockladkalender idag, hehe! Det kommer han nog tycka mycket om. =)

Längtar till JUL!

Ha en fin dag
Kraam

RSS 2.0