Fredag fredag fredag

Åh va jag älskar fredagar, det är sån mysstämning hela dagen. =)

Igår var ju min moster här på ett litet kaffe besök och vi tjöta på som vanligt =) Jätte trevligt faktiskt. Vi pratade dock mest om barn, eftersom hon snart ska ha så blir det väl en del sånt snack =) Hon är beräknad 7:e mars så det är väldigt nära nu. Spännande, men jag är helt säker på att dom får en liten tjej med mycket mörkt hår och som dom sen kommer döpa till Isabell. Det var det jag drömde om iaf =)

Idag så kommer min kära mor hit vid halv 5 för att invänta min moster Sandras kalas. Robban och Melvin får stanna hemma idag eftersom Melvin inte är frisk. Tråkigt men behövligt. Men mamma Emma får allt gå och fira sin moster en stund iaf. Jag har även tänkt och ta mig ner till stan om en stund för jag behöver till apoteket och när jag ändå är ute tänkte jag gå till ritz och köpa en massa goda brödsorter =) Så jag får ta mig i kragen och ta mig ut. Haha

Ikväll blir det en massa mys framför tv:n men inte allt för sent för imorgon ska jag upp och köra vid 04.30. Då ska jag hämta upp Marie och Jessica och sen åka upp till strömslund och hämta Kajsa och sen bär det av till ULLARED =). Åh va jag ska handla =)...Lille Melvin kommer bli såå glad, haha.

Ha en bra fredag, vi hörs kanske senare igen!
Hej svejs


Tvättdag

Japp idag ska det tvättas här hemma. Skönt att faktiskt äntligen ha tvättid. Det var inte igår kan jag ju säga. Hatar att dela tvättstuga med så många. Det är ju aldrig ledigt.

Lollo kommer väl även hit vid 12-1 tiden på en liten fika. Och sen när Robban kommer hem ska vi åka och storhandla för nu är det slut i både frys och kyl. =( Men gottigt med en massa ny mat.

Melvin hade fortfarande feber igår när vi la han, då hade han väl ca 39 grader i feber så vi gav honom lite ipren men efter ca 2 timmar hade febern fortfarande inte gått ner så då fick vi gett honom en alvedon och då verkade det som att febern försvann. Tog iof aldrig tempen på honom då men han kändes inte lika varm. Så hon på apoteket ljög, hon sa till mig att iprenen är mycket bättre om man får hög feber, att alvedonen inte tog lika bra då. Men för oss stämde det inte alls. Iprenen är skit här hemma. Men nu iaf på morgonen har han fortfarande feber men inte lika hög, 38,2. Snorar som bara den gör han. Urschanimej!

Nu ska jag krama min lilla son innan han nanar en stund. Sen ska jag sortera tvätten, hmm vad skoj! *not*

Hej hej

Min snoriga kille



Utmanad

...Av Sandra =)

Utmaningen är i sig inte svår utan du ska helt enkelt gå in på dina foton
på datorn välja 6:e mappen och sedan ta den 6:e bilden och lägga in den
här på bloggen. Samt utmana 6 andra.

Haha denna bilden blev det. Tycker jag ser mest fet ut och inte gravid =)
Tror jag är gravid i vecka 23-24, det var iaf i Branäs 2008


Utmanar alla som vill :D

Blogghjälp??

Jag tror att min Meny har försvunnit eller är det bara jag som inte kan se den??
Är det någon som har något tips på hur jag ska få tillbaka den? Vet inte ens vad jag har ändrat där...Åh va störande!


Ja idag har iaf min pappa varit här på fika, jätte roligt att han ville komma. Melvin fick som jag trodde ett par jätte fina stickade raggsockar som min faster stickat =) Tack för det. Nu ska han allt hållas varm om fossingarna.

Han har fortfarande 39 grader i feber och snorar som bara den. Stackarn. Hoppas det snart släpper för honom.

Imorgon kommer min moster Lollo på ett litet fikabesök. Jag har tvättid samtidigt så då kan hon ju hålla Melvin lite sällskap medans jag springer ner. Sååå jobbigt att ha tvättstugan där nere. Jag vill ju ha en egen tvättmaskin. Men det är väl inte allt för avlägset tills vi flyttar till eget hus. Vi håller på och kikar runt lite nu och vi hittade ett som kanske lockar. Men då blir det ett sprillans nytt men då ska vi ju ha tag i en bra tomt först ==)

Nu sover min lilla prins så då ska vi passa på och kika på vänner och arga snickaren ifred =)
Natti natt på er

Hej igen

Nu har jag gjort om i bloggen lite för igår sa dom att min blogg var lite seg att få upp. Så jag har tagit  bort bakgrundsbilden för den var ganska stor. Så nu hoppas jag att det ska gå lite fortare =)

Förövrigt tog jag febern på Melvin nyss och den visade 39,1 han har nu fått ipren så får vi hoppas det blir bättre för honom. Ursch stackars lilla gubben. Tur han inte verkar ha sådär jätte ont av det

Hejsvejs

Onsdag 25 februari

Ja vad ska man hitta på idag då? Blir väl inget särskillt. Eller ja min pappa ringde igår och frågade om han fick komma upp på en kopp kaffe idag och gud så chockad jag blev. Det var verkligen inte likt honom men väldigt roligt att han ville komma =) Han hade även en LITEN överraskning till Melvin. Tror det är stickade raggsockar, haha! =)

Igår var ju min morfar, I-B, 2 av mina mostrar, kusin Jennie, Tobbe, Johanna, Niklas, Karro och Elina här. Såå trevligt verkligen. Tack för en underbar fika stund. Jag fick även en fräck "kruka" med en fin liten blomma i och presentkort på Ritz =) Haha, jätte gott ska det bli med nybakt från ritz, TACK. Och det blev ju ingen semla för mig igår och det känns väl ganska så skönt för jag fick reda på att det är ca 550 kalorier i EN semla. Men jag tog en vanlig bulle istället =)

Melvin var lite grinig igår men det gick faktiskt ganska bra ändå. Han har varit lite butter i flera dagar nu men jag tror det är förkylningen som legat och skavt. För idag är han jätte snorig och ögonen rinner på honom. Ursch stackarn, det var inte länge han slapp förkylningen.

Och i helgen är det Ullared som gäller =) Vi blir jag, Jessica, Marie och Kajsa som åker. Åh vad kul det ska bli =).
På fredag var det ju egentligen meningen att jag skulle åka med Amelie och dom till göteborg och barnmässan men Robban skulle ta ledigt nästa fredag istället. Vi har bestämt sen länge att han ska ta pappaledigt varannan fredag men det har inte blivit att vi börjat med det än men nu ska vi göra så att han är ledig varannan fredag. Det är skönt för både mig, Melvin och honom. Det värsta är att han förlorar såååå mycket på att vara hemma bara en dag men det får det vara värt.

Sen är det kalas hemma hos min finska släkt på söndag. Ska bli kul att träffa dom. Dom har ju inte sett Melvin sen han var ca 1 månad gammal. Fy skäms på mig. =(....

Nä nu ska jag lägga min son!
Tjiiiing

Kusinerna


Kalastime


Elina  tyckte inte pappa Tobbe skulle leka med Melvin


Haha ni är för goa :D

Tisdag och kalas

Goddagens!

Nyss badat och kikat på film samtidigt, så skönt. Idag blev det askungen 2 och den har jag faktiskt missat =) Så då är det ännu roligare. Har även fått hem 3 st Landet för längesen filmer. Åh dom är ju sååå bra och minnena bara väller fram. Så nu har jag filmer framöver att kika på =) Skoj!

Vid halv 4 kommer folket idag och jag fick även höra att min bror, Karro och Elina kommer med. Skoj för morfar  och dom att även få träffa henne.

Idag är ju även fettisdagen (semledagen) så idag får jag lyxa till mig med en god semla till kvällen =) Får gå ner och handla en sen.

Ska väl egentligen städa lite men det är inte så mycket att städa, det är väl i stort sett damsugning bara och det går ju fort, så ingen stress med det. Kanske ska ta och sätta mig med en kopp kaffe och kika på slutet av askungen 2.

Hej så länge

Kvällen

Gó kväll!

Nu sitter vi hela familjen framför tv:n och kikar på vänner. Det är riktigt mysigt.

Vi har varit på öf idag och det var trevligt. Kajsa, Marie, Sandra och Emma var där idag samt alla våra barn. =) Och idag hade vi faktiskt sångstund med barnen. Det var skoj, får se om det blir nästa gång också =) Vi fick även lära oss hur man ska göra om barnen sätter i halsen, det är ju alltid bra att veta.

Imorgon ska jag bara vara hemma och ta det lugnt på fm och kanske ta en liten damsugning så det inte ser allt för ostädat här hemma när folket kommer =). Min syster skulle också komma, trevligt. Men jag och Melvin får nog ta en liten promenad för vi har nämnligen glömt köpa dricka, alla dricker ju inte kaffe.

Nu är pausen slut
Natti natt

Melvin och Loke på fikastunden



Harry                                                                                              William
   

Sångstund


Min underbara son
 

Måndag och ÖF

God morgon!

Måndag morgon och det betyder väldigt långt kvar till helgen men även Unga föräldrar på ÖF =).
Melvin ska allt få komma dit idag och leka av sig. Han har ju inte träffat så många nu det senaste och han börjar bli väldigt rastlös här hemma. Just nu ligger prinsen och sover sin lilla nap. Då tänkte mamma hoppa in i ett bad och kolla film samtidigt men det fick jag inte pga det nymålade, haha. Så jag får väl sitta i soffan och kika =).

På lördag är det ULLARED som gäller, fy vafd jag har längtat. Men alla verkar ha dratt sig ur så nu är det jag, Jessica och Marie som ska åka. Men lika trevligt det. =)

Imorgon är det fikadags med morfar & co. Blev ju inställt i torsdags.

Åh jag blev så glad när jag såg i tidningen att unga mödrar fortfarande går. För i torsdags var del 30/30 stod det och då tänkte jag att det var säsongsuppehåll och jag missade ju det i torsdags men idag såg jag att det var del 1/30 så nu börjar en ny säsong =) Jippii!!! =)

Nu ska jag kika film
Haré

Toalettprojektet

Nu är äntligen våran toalett färdig och det blev verkligen jätte fint. Det är sååå frächt och ljust.

Vi har precis suttit och ätit en god kvällsmat med äggamackor och yougurt, mumms. Beck går på tv:n och Melvin vägrar sova. Han är pigg som en lärka och busar i soffan. Men han ska väl snart få gå och lägga sig men det är allt väldigt mysigt att ha honom uppe med oss.

Tant Johanna och farbror Markus kom förbi en stund förut på en liten kaffe. Det var så trevligt och Melvin visade stolt upp sina färdigheter =). Haha

Nää nu hinner jag inte skriva mer här kommer bilder på toan
Hej

Före bild...(ursch)


Sikken skillnad det är alltså




Tröttnisse

God morgon på er!

Natten till idag har varit bra den också. Men han vaknade vid 7 och ville upp =).
Tur mamma tycker det är ganska mysigt att komma upp på morgonen och mysa. Men sen somnade Melvin om vid halv 10 och tro det eller ej men han sover faktiskt fortfarande. Så nu har han sovit 3 timmar, hoppas han vaknar snart för vi har tänkt gå ut en liten sväng.

Men lite skönt är det ändå att han sovit så länge för nu har jag och Robban hunnit måla klart badrummet. Eller ja det är 1 vägg kvar nu som ska målas en gång till men gud va bra det blev. Såå ljust och så mycket större! =) Det är vi nöjda med...

Sen ska vi väl iväg och köpa pizza för jag är sååå sugen på det. Har min pms just nu och då får jag äta det jag vill =) Haha.

Tack mamma för det underbara stödet du varit. Det var guld värt och jag hade inte klarat det utan dig! TACK TILL TUSEN! Du är världens bästa!!

Vi hörs senare ige!
Kraam

Melvin läser kalle anka på sjukhuset =)


Tycker min lilla kille har avsmalnat lite!
(Pappa köpte den fina bodysen till honom igår) =)


Nu är han pigg, utvilad och bussugen =)


Lördag kväll och massa bus

Har fått många fina kommentarer och det värmer hela mitt hjärta!! Men jag orkar tyvärr inte svara på alla så jag tackar här! =)

Idag har min guldklimp varit på topp humör. Han har fortfarande inte fått riktigt mat i sig för vi vill inte riskera någonting bara för att han ska få lite mat. Han nöjer sig lika bra med vällingen =). Men imorgon däremot ska han få lite mat.  Och doktorn ringde förut och bestämde sig för att skriva ut Melvin idag, jippii. Vi har även märkt på Melvin att hans mage har gått ner aningen. Vi har tyckt att den magen varit lite "svullen" när han stod upp men idag såg vi att det faktiskt lagt sig. Och jag läste att magen kan svullna lite när sånt här uppstår. Jag undrar hur länge detta varit i hans lilla mage för det var en bra bit som tarmen "sugit in". Hm : /

Idag har vi varit och handlat lite smått. Då fick det bli lite klder till Melvin och till mamma =)
Vi handlade även tandborstar till Melvin och tandkräm så ikväll blir första borstningen. Så spännande.

När Melvin sen lagt sig ska vi äta lite tacos och kolla på melodifestivalen och efter det var det Wallander som vi kanske skulle se på. Så våran kväll är fullbokad =). Vi håller även på att måla vårat badrum så det sitter Robban och håller på med nu. Det blir sååå fint så. Vitt och frächt.

Nu ska jag gå och krama lite extra på min underbara lilla son.....
Hej och god natt

Lördag morgon

God morgon!
Måste tacka alla för alla värmande ord och tankar. Blir så glad när jag ser att så många bryr sig!
TACK!!

Igår fick han 1 flaska välling när vi kom hem och det gick jätte bra sen fick han även en innan han la sig. Han måste varit super trött för han somnade i min famn när han åt och sen när jag skulle lägga honom vaknade han inte ens till. Stackarn. Men sen har natten faktiskt gått jätte bra, han vaknade ju en gång av att han var hungrig men sen sov han fram till 9. Sååå gott för både hans föräldrar och han själv.

Och nu på morgonen har han varit helt underbar och jätte busig =) Det är så skönt att se honom såhär. Nu precis ska pappa ge honom en flaska välling för nu är lillpojken hungrig =). Han har även kommit igång med bajsandet så nu är även det bra.

Vi måste åka och storhandla idag så då ska Melvin vara hos farmor och farfar en stund. Dom har ju varit så oroliga för honom så det kan ju vara skönt för dom att få vara lite med honom.

Ha en bra lördag så hörs vi kanske mer sen!
Heej

Min busekille är inte riktigt sig själv än


Sjukhuset =(

ÄNTLIGEN hemma från sjukhusvistelsen!!

Min stackars älskling har inte mått allt för bra.
Morgonen till igår vaknade han och bara gallskrek så jag tog upp honom och då blev han lite lugnare och jag trodde det var att han var grymt hungrig men när jag skulle ge honom vällingen vägrade han ta den och han bara skrek ännu högre och bara vred och vände på sig av smärta. Man riktigt såg hur ont han hade. Så jag ringde min underbara mor och frågade vad man skulle göra och hon hörde i bakgrunden att det var något väldigt fel på honom. Så hon kom hit så jag fick ringt vårdcentralen men dom har ju en grym telefonkö så vi skulle vänta 2 timmar på att dom skulle ringa upp. Men då ringde jag sjukvårdsupplysningen och eftersom Melvin kallsvettades, skrek i perioder och var alldeles blek ville hon att vi skulle åka till akuten. Och det gjorde vi då men när vi kom dit tyckte dom att vi skulle till barnmottagningen istället. Så vi gick dit och fick ett rum ganska snabbt. Då tog dom stick i fingret för att kolla infektion men det visade inget så då skulle vi vänta på ett kisse prov och ärligt hur lätt är det att få en bebis att kissa i en burk. Men jaja jag och mamma satt och vänta ut honom och vi väntade nog i ca 3 timmar utan någon droppe. Det var jätte jobbigt att se honom för han mådde verkligen inte bra och han var inte sig själv för fem öre. Sen fick han klux(eller vad det heter) upp i rumpan så han skulle bajsa och det enda som kom ut var blod så då blev det genast mycket allvarligare.

Jaja till slut fick vi en annan läkare som också skulle kolla på honom och då var det ingen tvekan om att han skulle iväg och göra en kontraströntgen för att kolla hur tarmen låg. Dom misstänkte invagination (tror jag det hette) men vi fick först göra ett ultraljud på honom för att kontraströntgen är inte så snäll. Men det visade sig iaf att det var invagination så det blev en sån röntgen ändå. Och för att förklara vad det är så är det ungefär som att tjocktarmen suger in tunntarmen och försöker bajsa ut den. Hm ja svårt att förklara. Men med kontraströntgen ska dom då "spränga" tillbaka tunntarmen med hjälp av trycket. Och det var inte smärtfritt.

Jag mådde så dåligt när min lilla älskling fick genomgå detta och jag var sååååå arg på läkarna som absolut inte ville ge honom lugnande pga att dom tyckte han var så lugn. Men idioter säger jag bara för han var inte lugn när dom väl började. Det tog ca 3 timmar och sen gav dom upp för den ville inte riktigt gå tillbaka så dom skickade oss till östra i göteborg. Men innan skulle dom sätta dropp på honom eftersom han inte ätit på ca 18 timmar och det var ju inte det lättaste, jag tror dom stack honom 5 gånger innan jag sa till dom att ge fan i honom. Ja då fick dom göra det på östra istället. Dom hade beställt ambulans så vi satt och vänta på den och samtidigt hann jag slänga i mig en macka. När Ambulansen sen anlänt åkte jag med dom och från Kungälv och genom hela Göteborg fick vi poliseskort pga rusningstrafiken och jag kan säga att jag var livrädd i denna farten med alla dessa bilar runtomkring. Fyyyy! Melvin sov gott hela resan och gud va gott för honom.

När vi kom fram var det snabba puckar. Och det var prat om att det skulle göras en operation på honom men dom ville kolla en extra gång med kontraströntgen så att dom inte opererar i onödan. Ursch tänkte jag och bad dom att ge honom lugnande då och det klart dom gjorde. Dom förstod att jag ville att han skulle ha det för det är en grymt jobbig behandling. Men innan var det ju dags för nålsättning och då fick han en klubba smatidigt och det var mumma tyckte Melvin. Åhh vad gott det var att se när min lilla kille fick lugnandet och inte hade så ont längre.

Vi bar in honom till röntgen och i rättans tid kom min mamma och Robban in så dom hann vara med på röntgen. Denna gången gick det sååå mycket bättre fast Melvin hade jätte ont. Men det löste upp sig denna gången så vi slapp operation. Såååå skönt. Då var vi alla lättade.

När vi var klara fick vi följa med till avdelningen som vi skulle bli inlagda på för vi var tvugna att stanna en natt för att se. Han fick även dropp när vi kom dit och då blev han som en helt annan person. Han hade ju inte ätit på ca 1 dygn nu.

Natten gick väl sådär, det klart han har ont fortfarande när dom varit och grejat i magen på honom och sen är det ju inte så skönt att sova på sjukhus. Så jag och Robban satt uppe med honom i ca 2 timmar vid 2 tiden. Men sen somnade han om gott.

Och idag har vi mest tagit det lugnt på dagen och försökt få i honom lite vätska. Han fick nyponsoppa för välling fick han inte äta. Och det gick hur bra som helst när det serverades varmnyponsoppa. Men precis innan vi fick åka hem fick han testa välling och magen tog det bra så då fick vi åka hem på permission. Det kan komma tillbaka men det brukar oftast inte göra det. Men vi ska se hur han mår och har det imorgon för då skulle dom ringa upp och och prata.

Nu ska vi bara ta det lugnt i några dagar framöver så han får tillfriska ifred och jag vila ut mig lite. För detta har varit 2 av mina jobbigaste dagar i mitt liv. Mitt hjärta smärtar bara jag tänker på det =(

Ha en underar lördag

Världens duktigaste kille!
Mamma älskar dig nått så otroligt



Hm, lite skeptisk över dessa "fängelsesängar"


Natti natt


På dagen fick vi göra en kojja när han skulle sova


Sååå gott


Nu mår han sååå mycket bättre

Stolt mamma

Herregud, varje dag lyckas Melvin göra mig stolt =)
Idag har han stått ensam i några sekunder. Han är så mycket mer stabilare än vad han tror det är bara de att han inte vågar släppa taget. Men rätt som det är kommer han ta sina första steg. Tror inte det är långt kvar nu!! =D

Ja det är ju inte bara morfar, Ing-Britt, mostrarna och kusin Jennie som kommer imorgon. För som det ser ut nu kommer även Johanna, Niklas, Tobbe, Karro och Elina med =) Hoppas det inte ändras.

Nä nu ska jag gå och lägga min son.
Här har ni ett litet filmklipp på guldklimpen =)

Filmtime

Ja en sak man måste lära sig när man har ban är att det inte går att sitta och titta på en film utan att behöva springa och pausa. =) Jag håller på och kikar på The grudge 3 och det är ju en skräckis men den blir inte så skrämmande när man måste springa stup i ett. Fast något som är bra med det är ju att man inte blir allt för rädd =)

Jag har precis bakat färdigt bullarna och dom blev väl inte så jätte bra. Väldigt saftiga, lite för mycket faktiskt och sen har det väl änna blivit lite som MEGA VANILJBULLAR =) Men men jag ska inte tvinga någon att äta dom imorgon. Haha

Åh jag blev så rörd i affärn förut. Alla vet ju att dom flesta äldre damer älskar små barn och gärna vill komma fram och hälsa men nu var det så att det var en äldre man som ville komma och kika på Melvin. Åh jag blir såå glad när sånt händer och det är ju inte alls ofta som gubbarna vill komma fram och kolla =) Haha.

Ja just det ja, idag drar toalettprojektet igång. Vi ska måla om det till vitt. Är så trött på denna "porröda" färg. Och jag tror det blir sååå mycket frächare med vitt i badrummet. Åh va kul detta ska bli. Så idag ska det tvättas på väggarna och sen får vi väl se vad vi hinner med =) 

Nää nu ska jag kika vidare på House, får väl fortsätta se the grudge i badet när Robban kommit hem =)

BUUUUUU


Nu kan han även ställa sig upp i sängen


Vinka har han lärt sig =)


Bullbakning här hemma

Onsdag och bullbakning

God morgon!
Redan onsdag, det betyder ju att halva veckan gått =).

Får ju tacka min underbar mormor komplimangerna och för en underbar fika i fredags och även för presenten =)

Jag har precis lagt Melvin för en liten nap. Då får man lite tid för sig själv nu på morgonen och det är super skönt.
Han har ju börjat vakna på nätterna för mat igen, lite tröttsamt men jag är ganska van nu.


Idag är det tänkt att vi ska baka vaniljbullar och sen göra pannkakor till middag =) Så gottig dag.
Det är ju fika hemma hos Emilia idag men tyvärr kan vi inte komma. För det första har vi ingen bil idag och sen tycker jag Melvin behöver en lugn dag efter att han blivit frisk. Men det kommer ju fler gånger?!?

I helgen var det meningen att vi skulle på ett stort kalas men vi känner inte riktigt att det lockar. Vi har bestämt att vi ska ha en riktigt myslördag istället med bra film och god mat =) Mycket skönare.
Jag tycker inte det är så roligt att gå ut längre. Fast våran mammakväll varje månad är ju BÄST =)

Åh jag skulle såå jätte gärna vilja gå på bio och se Bedtime Stories, den verkar ju så bra. Haha

BVC

Nu har vi varit på BVC och allt gick super bra. Våran bvc sköterska tycker allt om Melvin och hon berömmer honom hela tiden =) Det gör en mamma väldigt stolt.

Hörsel och syn testet gick jätte bra och han skelar ingenting, fast det har han iof aldrig gjort. Hon tyckte att han alltid haft en väldigt stabil blick.

Robban trodde han skulle väga ca 11000 gr och vara 75 cm lång och jag trodde på ca 10700 gr och 74 ca lång. Men han vägde 10300 gr och var 76 långa cm =) Min stora älsklingskille

Och jag måste ju berömma min älskade mamma som igår var så gullig. Hon kom förbi med lite kålpudding till mig för hon vet att jag bara älskar det men det blir inte av att vi gör det här hemma eftersom Robban avskyr det. Så då var hon så underbar och hade lagat lite till mig. Det ska bli sååå mumsigt att få det till middag idag och Robban får snitzel =)

Emilia hade visst lagt upp lite bilder från lördagen så jag snodde några av henne men Jessica skulle komma förbi sen med min kamera!

Nä nu börjar House

Silena och Julia


Kajsa var med en stund


Sandra, Jessica och Marie


Amelie


Amelie, jag och Jessica


Får väl bju lite på mig själv =)

Hejja Simple Plan

Sitter och lyssnar lite på musik och här är en av låtarna som går på min dator just nu..
Så bra!! =D



Slänger även in en bild på Melvin som jag tog med mobilen =)
Nu var det längesen det var en bild ute på min lilla gosegubbe

Mardröm

Japp äntligen är det BVC. Längtat som en tok och väldigt nyfiken på hur min kille växt. Jag och Robban har sagt vad vi tror och det ska bli roligt att se vem som vinner =)

Blev ju inget Me&I party idag pga många sjuka barn. Men det skulle bli någon gång i mars istället.

Så idag efter BVC blir detl lugnt, ska kanske ta och baka lite vaniljbullar för på torsdag kommer min morfar och hans fru samt mina mostrar hit på en liten fika. Då måste vi ju ha något att bju på och vad är godare än hemmagjorda bullar =).

Ursch jag har haft "mardrömmar" 3 nätter i rad nu och det handlar hela tiden om att mina vänner dör. Inatt var nog värst för då var det jag som hade tagit död på alla mina vänner genom att spränga en buss och sen pratade jag med dom från andra sidan och då bestämde jag mig för att jag skulle ta mitt liv dagen efter för jag hade ju tagit deras liv och utan dom hade jag inte mycket. Aa det var skit hemskt!

Nä nu får jag gå och lägga min pojk för nu börjar det bli lite gnäll brevid mig =)

Hej

Oj det var dåligt...

...med uppdatering! =)
Men jag har ingen ork eller lust att sätta mig vid datorn igår. Satt mest i soffan och slappade. Man blir ganska så  trött dagen efter fest, ingen bakfylla dock och skönt var väl det =).

Orkar inte skriva allt om lördagen men den var helt perfekt. Sååå otroligt roligt hade jag. Och tjejorna kom vid 5 och då fick jag en present av dom, en jätte fin blomma och presentkort på överby! Tack mina gulletjejer!! Amelie blev lite sen så vi satt och väntade på henne så vi kunde börja med pizzan och Amelie kom ca 45 minuter senare och då ville hon ändå inte ha någon pizza!!!! Men det var iaf väldigt gott. Sen kom Silena, Natalie och Julia. Ja sen var hela kvällen ännu mer lyckad =)...

Och igår så hade vi bara en mys dag här hemma. Blev ingen fet mat som det brukar bli dagen efter utan det fick bli stuvade makaroner med stekt falukorv. Mumma va gott det var. Melvin kom väl hem vid 2 tiden?? Tror jag och då var den en väldigt go kille vi fick hem. Han var vaken här hemma ca 1 timme och sen somnade han om och sov i ca 2 timmar. Och svärmor hade sagt att han redan sovit jätte mycket =)

Har ju glömt berätta att han börjat vinka när man går eller kommer. Åh vad mitt hjärta smälter. Så han springer alltid med till ytterdörren när någon ska gå och så vinkar han av en. Sååå gulligt verkligen. =) Blev så stolt när han vinkade för första gången i fredags när farmor och farfar skulle gå.

Idag är det verkligen inget planerat och skönt är väl det. Melodifestivalen är i repris idag så den ska vi se. Men sen är det lugna puckar.

Imorgon däremot ska vi först till BVC och sen ska vi hem till Kajsa på Me&I Party så då har vi fullt upp =)

Jag tog en massa kort i lördags men sen råkade min kamera hänga med Jessica hem och jag får väl den imorgon så jag kan tyvärr inte bju på någora bilder nu. =)

Ha en bra dag

Alla hjärtans dag

Och jag är på ett toppen humör, även min son.
Han sov HELA natten inatt, så himla skönt. Jag vaknade till och med före honom idag fast bara med ca 10 minuter men det gör faktiskt väldigt gott att kunna vakna av sig självt.

Jag ska väcka Robban om ca 10 minuter så vi hinner med och ha lite firning av Alla hjärtans dag. Fast vi ska ju inte göra något särskillt, men ändå. =)

Jag testade mitt fotbad som jag fick av mamma, pappa, syskon och deras respektive igår kväll och det var sååååå skönt. Satt med det tills vattnet var kallt =) Sån goo massage man fick. Det var massa roliga finesser med det. Det är verkligen en sån grej som jag velat ha men aldrig fått tummen ur att köpa så det var ju perfekt.

Nu hör jag att min sambo är uppe och går!
Hej på er

Jag älskar min Robert!! När han kom upp hade han alla hjärtans dag presenter till mig...
Tack min underbara älskling! Du är helt fantastiskt

Nu är snart dagen slut

Kalaset var verkligen jätte trevligt. Fick underbara presenter!
Tack så hjärtligt för uppvaktningen på min födelsedag...Och tack för alla fina presenter, helt perfekt.

Melvin mådde som en prins när folket var här, för han är ju en uppmärksamhets kille =). Men han somnade gott för natten innan allt folk ens gått hem. Skönt var väl det. Haha

Imorgon ska vi ut till överby och shoppa lite. Melvins mommo hade köpt ett par riktigt varma och goa vantar till Melvin men han har ju så breda händer så dom var för små. Så imorgon ska vi byta dom till några andra, för just dom fanns bara i den storleken (tyvärr). Jag fick ju även presentkort på överby så jag ska runt och kika och se om jag hittar något skojsigt =) Fick ju även en jätte snygg klocka av Melvins farmor och farfar men den var för stor så vi måste dit så jag får förminskat den =) Jag är super nöjd med allt.

Sen ska Robban och Melvin åka ut till Velanda vid 4 tiden så jag kan få göra mig iordning innan mina gäster kommer.

Nä nu ska jag mysa med min underbara Robert!
Kram på er

Mina syskon och Karolina


Gammelmormor och Melvin


Melvin trivdes bland alla papper =)


Mina underbara presenter!!
Ett jätte stort TACK till alla


Fredagen den 13:onde

Måste börja med att TACKA SÅ HEMSKT MYCKET FÖR ALLA GRATULATIONER, det gör mig så glad!! =D

Jag borde egentligen inte sitta här och skriva för jag har tårtor som ska garneras, golv som ska städas, bord som ska dukas, en son som behöver uppmärksamhet, en dusch som väntar, och bakpotatis som ska göras till middag. Men JAG HINNER...=)

Försöker hitta lite musik som vi kan ha imorgon för alla mina gamla låtar har försvunnit på något vänster eller så har Robban gömt dom väl i datorn. =)
Tjejerna som kommer imorgon är: Jessica, Marie, Sandra, Amelie, Emilia, Silena, Natalie, Kajsa och Julia. Ett riktigt härligt gäng så man kan inte få mer än trevligt!

Jag kollade iaf klart på BOO och det är ingen film jag skulle rekomendera till något för den var inte alls så bra som jag trodde. Men man behöver se dåliga f ilmer ibland för att veta vilka som faktiskt är bra. =)

Nu ska jag kika lite på tv:n sen får jag ta tag i min krage och börja göra något vettigt!

Han gillar som sagt att krypa under saker =)
Vart är Melvin???



Nämen, där är du ju


Tittut

Happy birthday to ME!!

Haha lite mobbat men jag får ju inte glömma av att det är min 22 årsdag idag!!!
Men jag får tacka alla mina vänner och släktingar som grattat mig idag =) Ni är guld värda!!
Tänk att idag är det 22 årsen jag valde att titta ut till detta jordeliv.
22 årsen min mamma låg med enorma smärtor för att få ut en klump som mig. Och jag valde att födas just FREDAGEN DEN 13:onde. Så detta är verkligen min dag idag! =P

Idag så blir det väldigt lungt för att sen ha lite kalas senare ikväll.
Imorgon däremot blir det liv i stugan. Då kommer alla mammor hit och kalasar. Alla kommer vid ca 5 och då ska vi äta pizza ihopa och sen kommer drinkarna fram =) Och senare på kvällen blir det krogen. Ska bli riktigt roligt

Måste ju berätta att jag har världens gulligaste sambo. Imorse när jag steg upp fick jag ett sms av honom där det stod att jag skulle kika i kylskåpet för han hade lagt en liten present där och när jag öppnar ligger det en riktigt god frukost med kycklingsmörgås, dricka och ett riktigt gott wienerbröd + 5 st lotter och en singelskiva med Shirley Clamp. Haha Men det stod på kuveret att skivan följde med lotterna gratis =) Han är såå söt.

Nu ligger Melvin i sin säng och somnar förhoppningsvis alldeles snart och då ska jag fortsätta kika på filmen BOO. Jag började kika på den igår när han sov och den var väl sådär, visst hoppade jag till lite då och då för "barnspöken" skrämmer mig massor. Men de ska bli spännande att se slutet på den.

Nää ha nu en underbar dag för det ska jag ha...
Skriver väl kanske mer ikväll!!
KRam

Min gullegubbe är väldens bästa!
Älskar dig Robban



12 Februari...

...och verkligen massor att göra idag.
Ska träffa mina tjejer vid 12 tiden och då ska vi promenera ut till överby och ta en fika. Och då är man väl inte hemma förens senare och idag måste det städas här hemma och tårtorna ska göras. Imorgon är det ju kalas här hemma med släkten. Och det får blir dom vanliga tråkiga tårtorna jag gör på alla kalas för jag kom verkligen inte på något annat jag kunde göra. Men alla gillar ju den tårtan så då gör det ju inget. Men nästa år ska jag allt fixa något annat, hihi!

Igår va vi på fika hemma hos Marie och det var lika trevligt som vanligt. Det bjöds på både kladdkaka, bullar och kokostoppar. =) Melvin är allt en riktigt liten buse nu, han skulle ställa sig hela tiden mot deras bokhylla men han har ju inte fattat att han inte kan släppa taget så man får ju vara som en hök på honom.

När vi sen kom hem åkte vi iväg till Maxi och där mötte vi Emilia och Crille och då berättade Emilia att Jörgen och Marie inte fått igång sin dator efter att Melvin krypit under deras bord haha han hade tydligen kommit åt strömbrytarn =) Haha han är allt min lille bus!

Nä nu vet jag inte vad jag ska skriva mer!
Hej

Snodde 2 bilder från Marie eller Sanda??!!



Mys och åter mys

Min son han är så mysig, fattar inte vad som hänt med honom =) Men såå gott det är..
Inatt sov han faktiskt HELA natten igen, somnade vid 20.30 och vaknade inte förens vid 08.30 igen. Gud va skönt det är =) Men som sagt, jag förväntar mig inte att det ska fortsätta såhär får då kan jag bli besviken.

Jag har precis vikt all tvätt vi hade hemma och Melvin har krypt runt och "hjälpt" till. Han stökade faktiskt bara mest till och rörde om allt jag vikt.

Men sen gick han på egna små äventyr och något han älskar är att krypa under bord och sängar så vet man inte vart han är kan man ju börja leta där =). Sen har han även kommit på hur man öppnar garderobsdörrar samt dörrar som inte är riktigt stängda så hädanefter måste vi stänga toadörren helt för vi vill inte ha honom krypandes inne på toagolvet. Ursch!!

Nu ska jag strax börja göra mig iordning så jag inte kommer försent till stan där jag ska möta tjejorna.
Marie och Jörgen hade visst varit så duktiga så dom bakat både bullar och kokostoppar =) Dom vill att vi ska rulla hem idag! =)

Ha det fint!
Hej

Min buse på upptäcksfärd under våran säng.
Han hittade sin gamla gåstol som han kunde leka och pilla med =)



"Oops, morsan fick visst syn på mig"


Hmm...Vad ska man säga?!


Fika hos Marie

Idag är det som sagt fika hos Marie och Jörgen skulle tydligen baka bullar till oss =) Sånna män gillar vi, hihi!!
Jag ska möta Emilia påväg mot stan och sen Sandra här hemma hos mig så ska ta sällskap till Marie.

Efter att Robban kommit hem ska vi åka iväg och handla mat och grejer till både kalaset och festen.

Melvin han har blivit en väldans sällskapsjuk kille. Han vill gärna vara uppe hos oss hela tiden och visst är det mtysigt men inte när det är hela tiden. Och nu när han reser sig mot allt kan man inte lämna honom någonstans utan uppsyn. Igår hade han krypit ut i hallen och rest sig mot skostället och ramlat bakåt med alla skorna över sig. Tur man har en kille av stål =). Men hoppas han snart lär sig att stabilisera sig lite mer och att inte bara släppa taget.

Om en stund när Melvin nanar har jag tänkt hoppa i ett bad och kika färdigt på skönheten och odjuret, den är ju så bra. =) Vill egentligen ha 2:an också för den har jag inte sett men den hittar jag inte. Har även fått hem filmen BOO som blir till att kika på ikväll (en skräckis). Jag är inne i en filmperiod nu för det är inte alls ofta jag kollar på film annars.

Nä nu finns det inte mer att uppdatera
Hej

God kväll

Nu har jag sett på film men tyvärr blev det inte skräckisen utan det blev "Inte utan min dotter" =) Den var super bra och herregud vilken situation. Är så glad att jag är med Robban.. =)
Jag såg även på "Skönheten och odjuret" förut i badet. Men jag såg inte riktigt hela så jag har sparat lite till imorgon.

Vi ska möta Emilia och Sandra innan vi går till Marie för dom känner ju inte till Trollhättan sådär jätte bra, haha.
Nu ska jag strax hoppa i säng för nu är det sent och jag får passa på och sova när man väl får sova. Men man behöver även egentiden man får på kvällarna.

Nää nu säger jag god natt till er så hörs vi imorgon

The unborn

Är en film som jag hoppas kan få se ikväll. Givetvis efter att Robban gått och lagt sig för han gillar ju inte riktigt sånna här filmer. Min syster och Niklas hade varit och sett den här och dom giillar skräckisar och när dom sa att den var grym är det ju ett måste för mig att se den =)

Har sett trailern på den och den verkar verkligen scary, hm undra om jag vågar sitta uppe i kväll och kika på den? Men annars kommer jag aldrig få se den =). Åh va jag älskar sånna filmer fast jag är en liten räddhare.. Haha

  

Snöig morgon

10 Februari redan och bara 3 dagar kvar tills man inte längre är 21 år =).

På fredag blir det kalas här hemma med släkten. Vi blir ca 16 personer och hur i helsindar ska vi få plats här hemma?! Men det löser sig alltid, finns det hjärterum finns det stjärterum. Och sen på lördag ska vi ha lite party här hemma. Vi blir 10 personer och 9 st är mammor =). Så roligt det ska bli.

Imorgon ska vi iväg hem till Marie på en liten fika, ska bli spännande att se hur dom bor. Har ju aldrig blivit inbjuden till henne inna, haha =P.

Idag har vi inte alls mycket på schemat, kanske ska gå ut på en promenad med Jerika senare. Hon har ju flyttat in till stan så det är ju inte så långt mellan oss...

Igår gick vi hem till Jessica och Tuvis och gjorde dom sällskap någon timme innan vi gick för att möta Emilia. Sen väntade vi på att Marie skulle komma så vi kunde vandra vidare till ÖF. Väl där var det lek med barnen och sen lite god fika. Måndagar är roligast på ÖF. Tisdagar och Torsdagar är det så mycket folk som man inte känner eller har lust att lära känna. Jag trivs så bra med alla mina mammor som jag redan känner så varför dra in fler =) Skulle bara bli jobbigt, hihi!!

Jag har alltid haft mycket vänner omkring mig men jag har aldrig haft så bra vänner som jag har nu. Dom är dom bästa...
Även fast jag inte kännt tjejorna allt för länge så litar jag mer på dom och vet att dom ställer upp mer än vad mina vänner som jag haft i flera år gör. Tack tjejer för att ni finns!!

Just nu ligger min kille och nanar en stund. Och inatt förvånade han mig grymt. Han fick sin kvällsgröt igår vid halv 9 tiden och somnade 21.15 och vaknade inte en enda gång under hela natten utan han ville kliva upp först kl 8. Åh va härligt säger jag bara. Jag förväntar mig inte att det ska hålla på såhär men dom nätterna som ser ut såhär är guld värda!

Jag försökte få kort på Melvins söta små bissingar men det var inte allt för lätt varken med kameran eller Melvin men jag lägger ut dom ändå.
(Tänderna syns mycket bättre i verkligheten)

Ursäkta minerna, haha


Här syns knappt någonting men bilden är lite cool för det ser verkligen inte ut som Melvin, tycker jag iaf =)

Friskförklarade

Nästintill iaf. Nu har jag varit förkyld i 1 vecka och igår kväll var det faktiskt relativt bra och idag är det ännu bättre så det blir unga föräldrar för oss idag. Melvin måste ju få komma ut och leka av sig lite. Det blir ju lite tråkigt med bara mamma att leka med.

Och Jessica undrade om vi hade lust att komma bort till dom innan ÖF och det gör vi ju jätte gärna. Sen ska vi möta Marie utanför Jessica vid 10 i 4 så traskar vi bort till ÖF.

Ska göra makaronilåda idag så jag får göra den innan vi går bort till Jessica så den är klar när vi kommer hem ikväll.

Det har blivit så skönt med Melvin och när han ska sova, för det första märker man med en gång när han börjar bli trött och då går man bara och lägger honom i sin säng och går ut så somnar han alldeles ensam ganska så snabbt. Men istället för att ha EN sovstund på dagen har han nu dragit ut på det till 3 st lite kortare. Men nu sover han iaf och jag tänkte hoppa in i duschen....

Hörs väl senare igen!
Hej

Hemma igen

Nu har vi varit hos moster Johanna och gubben Niklas på en liten fika. Massa gottigt ställde dom fram men tyvärr var vi så mätta efter tacopajen.

Imorgon är det ju egentligen unga föräldrar på öf som gäller men eftersom jag fortfarande är krass i både hals och näsa hoppar vi faktiskt över det imorgon. Jag vill ju inte smitta någon. Men vi ska ju hem till Marie på onsdag så då får jag ju träffa alla underbara tjejor och barn.

Nu väntar vi bara på att Robban ska komma hem från innebandyn så ska vi mysa ner oss i soffan med rostbröd och lite te och sen blir det Beck. =)

Nu har jag hunnit leka med min son lite innan jag fick detta inlägget publicerat och när vi var i hans rum så filmade jag lite när han reste sig. Filmen är lite jobbig för jag var så rädd att han skulle ramla bakåt hela tiden. Och han släppte till och med taget ett litet tag så han stod helt ensam, inte långa stunden men ändå =)
Här kommer den lilla filmen!!
(Vet att det blivit många filmer det senaste men det händer ju så mycket med honom just nu)=D

 

Han gillar sitt "dj bord"



Mor och son mys


Drar fram en massa saker hela tiden, det är skoj

Söndag och tvätt

Nu har vi tvättat klart och det är alltid skönt. Men nu är det bara vikningen av allt kkvar och det är ju mindre skönt. =)

Idag blir det tacopaj här hemma och sen ska vi iväg hem till min syster och Niklas på en liten fika. Vi hann ju inte med det efter att dom passade Melvin för då ville han hem och nana. =)

Vi har även hunnit med en långpromenad och lite gungning med Melvin. Han gillar verkligen att gunga. Alla som känner Melvin vet att det inte är så himla lätt att få honom att skratta högt men när han sitter i gungan skrattar han allt. =) Jätte roligt att se.

Nä nu ska vi åka till syster yster och Niklas.
Kram på er

Ursäkta röran men...

...nu känner jag mig mer hemma i min blogg. Den svarta kändes allt för trist och jag är ju inte en trist person ,hihi.
Men jag lovar att inte greja med bloggen på ett tag nu, den får vara som den är nu =)

Robban ligger fortfarande och sover men jag ska alldeles strax gå in oh hoppa på honom. Melvin sover han också, fast han har redan varit vaken i någon timme =).

Vi har tvättid om 1 timme och det är ju jätte skoj att tvätta en söndag förmiddag, haha. *not* Men det behövs verkligen tvättas.

Igår var vi i Velanda och hälsade på och det gillade Melvin, han får ju så mycket uppmärksamhet där.
Nä nu kurrar min mage! Jag får uppdater mer senare
Kram kram

Melodifestivalen

Sitter och kikar på melodifestivalen nu och jag måste bara säga att jag är väldigt glad över att Caroline af Ugglas klarade sig från att åka ur. Åh vad jag diggar henne =)
Men detta årets låt var inte lika bra som förra då hon sjöng Tro på dig! =)

Robban förstår sig inte riktigt på hennes stil....Hihi

Förra årets låt!!
Hon är sååååå GRYM =D


Slappdag

Ja idag har vi tänkt att bara slappa. Är helt slut i kroppen och förkylningen blir bara värre och värre. Idag har jag tappat smak/luktsinnet. Tråkigt, för igår kväll bakade jag en chockladtårta för att kolla om man kanske kan bjuda på en sån när jag fyller år men då kan jag ju inte känna om den blev bra eller inte idag. Men Robban får väl bestämma om den blev bra eller inte =).

Vi har väl även tänkt åka ut till Velanda en snabbis så Melvin får komma ut och leka av sig lite. Det har änna blivit en väldigt lugn vecka.

Vet inte vad jag mer ska skriva så jag får väl uppdatera lite senare också, hihi!
Ha en underbar lördag

Det ska ju börjas i tid


Sen blev det brottningstime.
(Melvin har börjat resa sig mot allt) =D

Äntligen fredag igen

Åh va dessa fredagar är mysiga. Och kikar man ut så är det massa snö ute och det höjer ju mysstämningen litegrann. =)

Jag är fortfarande förkyld och det känns som att det inte är påväg och bli bättre. Men vi ska bara ta det lugnt hela helgen och tillfriskna båda två.
Melvin verkar klara tändernas entré väldigt bra för man märker inget på honom. Visst nätterna är väl lite jobbigare än förr men jag är ju faktiskt van. =)

Ikväll när Robban kommer hem ska vi ut och storhandla, det är ett måste =) Ska höra med min underbara syster och Niklas om dom kanske vill ha Melvin den stunden vi handlar. =) Men sen ska vi bara hem och kurera oss med lite gottigt godis och bra film.

Nä nu ska jag vila mig en stund medans lillen sover.
Hej hopp

Här är en liten filmsnutt på Melvin när han går med sin lära-gå-vagn.
Melvin var ganska så trött igår när vi filmade så lite vingligt var det men jag tyckte det gick ganska bra ändå,  =)
Och ni får ursäkta snyggve själv! =) Haha

Torsdag 5 februari

Ca 1 vecka kvar till man är 22 år då. Och detta året fyller jag på samma dag som jag föddes, nämnligen fredagen den 13:e. =) Min tur dag!!

Idag är Melvin feberfri och pigg som alltid. Så skönt! Och nu känner man tanden jätte väl men han är inte allt för pigg på att visa. =). Men jag däremot blir bara sämre och sämre, halsen tar död på mig och nu börjar även näsa täppas till. Och det känns som att jag har feber men det har jag inte. Jobbigt...

Så idag blir det lugnt igen och även imorgon. Får kolla fram mot kvällen hur vi ska göra med Amelie och Stefan i helgen. Mår man inte bra är det ju inte lika roligt, och dessutom kommer det ju massa mer helger som man kan ta det på.

Imorgon måste vi iaf handla mat för här hemma finns det inte allt för mycket. Jag tjatar även på Robban om att köpa mig en vinterjacka som jag hittat på rean. Den har kostat 900 kr men nu kostar  den "bara" 500 kr. Visst är det inte jätte billigt men det är dyrt med jacka. Det är ju nu som man ska köpa vinterkläder eftersom det reas ut. Jag måste ju ha en ny vinterjacka nästa år och varför inte köpa en nu lite billigare. Den är en helt vanlig jacka som inte kommer gå ur modet. =) Ja jag får väl fortsätta övertala honom =) Men han tycker jag ska lugna mig eftersom jag fyller år om en vecka, men då kanske den är borta haha..

Nu nanar min lilla son så jag ska väl passa på och vila lite för han sov ju inte allt för bra inatt.
Kanske kan kolla på någon film för jag vill inte somna då blir man bara ännu tröttare när man snart ska gå upp igen.

Hej så länge

Gud va han är fin!
Är det ens lagligt att vara såhär söt?! =D


Han älskar mamma och pappas sängstomme


Nu är det nanadags, men Melvin håller inte riktigt med.
Fast han ser väldigt trött ut, hihi



Kvällen

Jag tror att detta kommer bli en grymt jobbig natt. Melvin somnade vid 8 och han har redan vaknat ca 5 gånger. Åh vad jag inte ser framemot att vakna 1000 gånger inatt. Men min stackars lilla älskling har det nog jobbigare och jag tycker så synd om honom. Men han fick en alvedon innan han la sig så lite bättre är det nog än om han hade varit utan. Hoppas detta snart går över och att tänderna kommer upp snabbt.

Vi ska ju ha Amelie och Stefan på middag här på lördag men jag vette tusan hur det kommer bli eftersom både jag och Robban är sjuka. Men vi får se hur vi mår imorgon, vi vill ju inte smitta någon!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Klockan 22.34

Jag har nyss vunnit en jacka på tradera. Har tittat på den länge men eftersom det var en p.o.p jacka, och dom lyckas alltid bli så hima dyra (denna var nästintill oanvänd) så tänkte jag inte lägga något bud. Men den var så otroligt snygg och det tyckte även Robban så jag la ett bud på 300 kr och vann den =) Billigt för den jackan tycker jag. Och Melvin är ju faktiskt värd det finaste, hihi! Så lite nöjd är jag men ändå har jag lite dåligt samvete. Men den är ju i storlek 80 så denna kommer han ju kunna ha ett tag.

Melvin är nu uppe för han ville absolut inte sova, han har det riktigt jobbigt nu. Men vi ska strax lägga oss i soffan och mysa. Pappa Robban har lagt sig för natten nu så vi får mysa ensamma. Vi har även flyttat in Melvin i vårat rum nu så jag slipper springa så och han slipper sova ensam.

Tänder

Japp, nu har jag fått svar på varför Melvin har feber idag. Ser nämnligen 2 stycken små bissingar som alldeles snart tränger upp =) Åh va roligt!!

Han är iaf väldigt mammig just nu och vill gärna vara i famnen hela tiden.
Men jag hoppas innerligt att det inte blir jobbigare för min lilla älskling för änsålänge är det faktiskt rätt okej! *knackar i trä*

Sjuklingar

God morgon!

Idag är vi alla faktiskt sjuka, fast Robban åkte till jobbet ändå. Imorse flyttade jag över Melvin till våran säng och känner då att han är kokhet. Tar då tempen på honom och han har 39,5 så han fick en alvedon och vi somnade om. När vi sen vaknade låg vi bara och mös i sängen medans Melvin fick välling och jag läste tidningen. Jag tog precis tempen på honom igen och nu ligger den på 37,8 tack vare alvedonen. Ska ge honom en ny om någon timme. Ursch och fy för att vara sjuk. Och jag och Robban har så grymt ont i halsarna och förkylningen smyger sig sakta på.

Så idag är det bara en lugn mys dag här hemma. Men Robban kommer hem lite senare idag för han ska lämna bilen på service. Vi ska ju förhoppningsvis sälja den snart och köpa oss en 9-5:a. Vi var ute och kikade lite på 9-5or igår och vi hittade fantastiskt snygga för en billig peng. Det är ju tänkt att vi ska ha en miljöbil och helst inte under modell 05. Men det blir nog inte så svårt att hitta en bra, billig och snygg bil i dessa tider. Vi får hoppas vi får sålt våran först bara =). Men det ska nog inte vara några problem, hihi.

Just det ja, jag körde även i min navelpiercing igår och det är svullet och ömt just nu. Men jag baddar med sprit så kanske det blir bra igen =) Tog ju ur den när jag var gravid men jag ville ju inte ha bort den för alltid.

Hej på er

Branäs

Nu är vi hemkomna från en otroligt rolig skidresa =) Och jag är hur trött som helst.

Vi åkte vid 5 igår morse och var framme vid halv 10. Då skulle vi hyra skidor och skaffa lift kort, men det gick förvånansvärt fort. Så kl 10 var vi uppe i backarna. Jessica och hennes bror har inte åkt skidor jätte mycket så det gick inte så fort men det  gör inget för vi njöt av det underbara vädret och dom goa backarna. Sen tog Jessica, Rachid och Jesper en liten paus från åkandet och då passade jag och Robban på och åka i lite backar och gud va härligt det var. Jag som trodde jag skulle vara världens fegis nu eftersom jag inte åkt på så länge men nej nej det var hur underbart som helst och fort gick det. =)

Sen åkte vi alla till en liten ica affär för att köpa lite frukost och även mat till kvällen, tacos blev det.
När vi kom tillbaka blev det kvällsåkning och en öl uppe i backen =P

Vi gick och la oss vid halv 12 och då stupade jag i säng. Sen vaknade vi vid 9 för det var några grabbar som trodde dom hyrt den lägenheten, haha. Ack så fel dom hade.

Jag och Robban åkte vid  halv 11 imorse och innan vi åkte pratade vi om våran "Andersson förbannelse". Vi har åkt skidor med Robbans föräldrar 3 år i rad och ALLTID har våra bilar gått sönder på något sätt. Första och andra året hände något med ALLA våra bilar och 3:e året hyrde vi en minibuss för att minska risken för oturen. Men även då följde förbannelsen efter oss. Vi fick ett jätte stenskott eller ja, vi fick inte bara ETT utan vi lyckades få hela 4 stycken, så det blev en extra kostnad även då. Vad är oddsen egentligen????? Ja men så detta året då, när vi lämnat Jessica och hennes familj och kört ca 1,5 timme hör vi hur bilen börjar låta konstigt, NEEEEEEEJ tänkte vi. Vi stannade bilen så fort vi bara kunde och gick ut för att kika och vad ser vi, jo punktering.....ÅH vad sura vi blev. Varför kan vi inte få åka skidor ett år utan att det ska bli en extra bilkostnad?! Ja vi fick på reservdäcket och då får man ju bara köra i max 80 km i timmen, haha då kunde jag känna mig lugn med alla kameror som satt på vägen. Och jag vette tusan om vi även kommer få en böter. Polisen stod runt ett hörn och mätte hastigheten, tror ni jag var skraj. Det var en 60 väg och jag kom nog i 75 km tror jag. Men jag bromsade in så fort jag såg som, haha. Men ont i magen fick jag iaf.

Ja som alla vet finns det inte så mycket av någonting uppe i fjällen så det tog ett bra tag innan vi kom till antingen en tapp eller en däckfirma, men vi hittade en i Grums och då fick vi köpa ett nytt däck för vårat hade verkligen gått sönder. Såå ALDRIG MER BIL TILL FJÄLLEN!!!!!

När vi kom hem hade min mamma varit så underbar och lagar köttfärslimpa med riktigt potatismos. =) Tack så hemskt mycket för maten och barnpassningen. Allt hade gått super bra enligt mamma.

Nu ligger vi i Melvins rum och busar lite med goingen! Så jag får väl fortsätta med detta.
Kram på er

Glömde ju själklart ta kort när det var ljust och solen sken som mest, det var hur fint som helst.




Tar en kaffe innan kvällsåkningen




HELT UNDERBART!




Myser lite i väntan på Jessica och Jesper =)


En otroligt trött Emma på after ski


Och en mindre glad Robert på däckfirman


Söndagen

Goddag/gomorron!

Har änna haft fullt upp så jag har inte hunnit blogga allt för mycket. =)

Igår var vi på dop för Hugo och det var jätte fint och trevligt. Hugo var såå duktig och söt i sin klänning. Tyvärr hamnade vi väldigt långt bak i kyrkan så det blev inte så många kort därifrån. Hihi!

Sen åkte vi hem till farmor och farfar ute i Velanda så Melvin fick busa med dom lite. Det gillar han allt.
På kvällen satt vi och mös framför tv:n och Melvin somnade rätt tidigt. Men tji fick jag för det för han vaknade flera gånger inatt och ville ha mat 2 av dom. Så lite slö är man idag.

Nu ska jag ner och möta Sandra snart för att gå till Amelie på en söndagsfika men Melvin får stanna hemma med pappa och gosa. =) Robban ville ha lite tid med sin son för ikväll ska pappa spela innebandy och imorgon åker vi ju till branäs så då får han ju passa på.

Min syster och hennes kille kommer hit vid 6 på en fika för nu var dt allt väldigt längesen vi träffade dom. Sen på kvällen kommer min mamma hit som ska sova här till på tisdag när vi kommer hem. Hon ska ju passa Melvin. =) Jag riktigt längtar till skidåkningen imoron, det är ju sååå roligt. Hoppas bara jag inte är allt för feg.Haha!

Nää nu får jag skynda mig så jag inte låter Sandra och Loke stå och vänta för länge!
Hej hej

Min gosebus tycker det är roligt att gunga


Dopet


Present öppning


Far och son


Blev brunett igen =)

RSS 2.0