Sista november!

Nu alldeles strax går vi in i december månad =)

Idag har vi inte gjort ett dyft och har inte tänkt göra mer än så på dom resterande timmarna av dagen =). Man måste får ha en slapp dag då och då (även om jag har det lite ofta) men idag har jag ONT i magen och då vill jag inte göra något. Det är denna smärtan som dom flesta kvinnor får en gång i månaden :(

Nyss ringde en familj som hade fått mitt personliga brev och jag ska möta upp dom på onsdag för en liten "jobb intervju". Det är ju iof bara timmar, sommarjobb och ev vikariat som erbjuds där men det är bättre än inget. Ja det är ju ett jobb som personlig assistent. =)

Och på torsdag ska jag träffa min jobb coach. Ska bli spännande! Hoppas dom kan hjälpa mig få något roligt att sysselsätta mig med. Hahaha!

Så hela denna veckan har jag fullt upp, förutom på fredag då. Men imorgon ska jag passa lilla Elias en stund medans Melvin är på dagis. Men vid 2 tiden kommer Robban hem och då ska vi hämta Mellisen för att åka och försöka vaccinera oss. Hm!

Nä inget mer att förtälja!
Kraam

1a advent

Äntligen är vi här på året som jag mår väldigt bra. Trivs med allt! Julen/vintern är min årstid.
Fast sommarn är allt vädligt bra den också, men det är mycket mer mys såhär i juletider.

Nu har man iaf testat på ullared när julen inte är allt för långt bort. Och det blir väl aldrig mer! Folk är ju som galna verkligen. Vi kom dit vid 7 tiden och det tackar jag gudarna för. Det tog ca 10 minuter att komma in. Vi hade plockat på oss det mesta vid 10 tiden och ställde vagnarna för att gå ut och käka lite lunch.

Jag tappade hakan när vi kom ut och jag fick se kön för att komma in! Den tog lixom aldrig slut och den slingrade sig över hela parkeringen. Hade vi kommit dit och det var en sån kö då så hade jag åkte hem på stört igen. Att folk orkar stå och köa i flera timmar för att trängas och åter trängas och sen få köa ytterligare en gång. Öh nej tack!

När jag kom hem igår fick jag en otrolig överskottsenergi tror jag. För då slogs alla juklappar in, strök gardiner, städade, pyntade yllertligare och kikade på Tomten är far till alla barnen. =) VÄRLDENS BÄSTA FILM, by the way! Haha Jag har nog sett den 1000 gånger och jag skrattar lika mycket än idag. Att dom lyckats fått in sååååå många grymma skådespelare i en och samma film, ja den har dom lyckats med =) Men direkt efter den gick Beck, Vita nätter. Och det kändes lite skumt. Hahaha!!

Idag är Robban iväg och hjälper min moster och Jonas med att lägga golv. Men han kommer väl hem vid 12 tiden och så fort Mellisen vaknat ska vi åka på julmarknaden. Sen bär det av till Överby för det är några grejer som saknas här hemma. =)

Vid 5 tiden kommer fammo, faffa, farbröderna och Johanna hit på en liten adventsfika. =) Det ska bli trevligt.

Nä nu får jag släppa datorn lite för att gå och göra lite kaffe, hehe!
Tyvärr inga nya bilder framöver. Våran kamera är totalförstörd. =(
Kraam

En liten buse Melvin på ca 4 månader =)

Försöker resa sig upp ur vagnen, hehe


Älskar att busa med farfar!


Fredag, älskade fredag

Fredagar är såå mysiga tycker jag! =)

Idag har jag gått iväg med Melvin till dagis. =) Han blir jätte glad när han såg dagis. Då värmer det i mammahjärtat.

Om en liten stund ska jag gå bort till Emma och Martin för att äntligen få träffa lille Vincent. =) Tänk att det redan är 2 veckor sen som han kikade ut. Helt otroligt va fort tiden går.

Och igår fick Melvin 2 halvkusiner. 2 helt perfekta prinsessor. Och jätte fina namn har dom fått, Nikki & Bim. =)

Idag kommer Emilia hit lagom till idol. Hon ska nämnligen sova här inatt eftersom vi ska upp kl 4 imorgon. För då bär det ju av till Ullared =). Min syster ska också med. Ska bli skoj MEN jag kommer får hålla rejält i pengarna och bara handla det allra viktigaste. Men jag tycker det ska bli kul att bara komma iväg. Och vi måste verkligen åka så tidigt imorgon för jag kom på att det är löningshelgen. Hahaha! Men såhär precis innan jul är det ju typ fullsatt varje dag där.

Igår skickade jag ut Robban till förrådet för att hämta våra julegrejer och gissa om jag blev förvånad över hur mycket vi faktiskt hade. Haha men älskar man julen så göra man.

Och det kommer inte bli så mycket bilder framöver. Våran kamera har strejkat. Den vägrar fungera. Och synd att man inte får något kort på lille Vincent nu då. ÅÅÅHHH men jag får väl ta några med telefonen och se om jag kan få över dom på datorn så man ser bättre. Hehe!

Nä nu får jag skynda mig. Måste iväg innan och posta mitt betyg i matten.
Kram kram

Svärmor....

Pratade med min kära svärmor idag och då berättade hon att hon jätte gärnat velat kommentera men inte riktigt visste var eller hur. Så nu har jag förstorat texten där man trycker in sig för att kommentera.

Så Anki, det är bara att trycka på texten -Kommentarer- här neranför och sen går du längst ner och där kan du sen skriva vad du vill. Och namn såklart =) Hehehehe!

Torsdag 26:e november

Åhh åh åh, vi som hade planerat att ta vaccinet idag. Men som jag trodde så var det helt slut. =( Skulle komma in imorgon igen MEN det var ju idag  Robban tog egen bil för att kunna åka tidigare hem. Imorgon är det inte lika lätt. Så vi får helt enkelt vänta till någon gång nästa vecka.

Känns som att det är alldeles för stor "panik" med denna sprutan och alla vill ha den NU... Men jag känner att VI tar den när vi tar den. Det är ingen direkt stress och jag tror det är lite överdrivet med allt runt svininfluensan. Äh!

Igår var vi på vattenpalatset med Emilia och Alvin (för mina syskon kunde visst inte) och vi hade det super skoj. Har inte sett Melvin så nöjd och glad på väldigt länge. Han verkligen älskade att bada. Och dom hade ju byggt till en liten "lekbassäng" till dom små barnen som var såå perfekt =). Det ska vi allt göra om många fler gånger. Och nästa gång blir det nog hela familjen som åker med hela familjen Karlsson/Gunnarsson =) Kul att man allihop kan hitta på saker och att alla går så bra ihopa. =)

Idag tror jag dagen inte består av så mycket. Planerna på att Robban skulle komma hem tidigt gick ju i stöpet. Så vi ska nog bara vara hemma och gossa. Men ikväll ska vi iaf åka och storhandla. Det behövs verkligen nu igen! Hehe.

Imorgon är det även dagis dags för Melvin igen. Nu har han inte varit där på en vecka och snuvan har lättat en hel del på honom.

Inatt fick vi faktiskt vända sängen mot väggen så han blev "instängd" igen. För han vägrade sova, han bara var jätte ledsen och vägrade sova. Men när han inte längre kunde komma upp själv somnade han tillslut. Och inatt har han vaknat ca 4 gånger och bara varit jätte ledsen. Hoppas inte det är något med öronen igen!

Nä nu blire kaffe
Kram&Puss


(Klicka på bilderna så blir dom större)


     



     

   



Fick tydligen bara med halva barnbassängen på bilderna men den var mycket större och jätte skoj, om man frågar Melvin. Jag tyckte mest den var mysig. Och det sprutade vatten lite här och där, några små vattenfall och en liten bubbelpool. Allt var lixom i en stor "Pool" Haha ja det är något som var väldigt uppskattat iaf

Vattenpalatset!

Jepp, idag ska vi åkta till vattenpalatset med min syster/melvins moster. =) Det ska bli super mysigt. Men sen är jag VÄLDIGT ledsen  och besviken att Elina inte får följa med. =(

Det är så skönt för nu har Melvin sovit HELA nätter *knackar i trä* och vaknar runt halv 9 tiden. Då hör jag någon som smyger runt i lägenheten. =)

Melvin är en sån otrolig pappagris så det är ju inte sant. Vareviga dag frågar han efter pappa ca 1000 gånger. När jag säger att pappa jobbar, då går han och ställer sig vid ytterdörren och knackar och ropar på pappa. Haha

Igår var på på ett överraskningsparty för mormor! Hon hade ju rymt iväg till Stockholm över hennes födelsedag. Men igår så åkte vi hem till henne ca 1 timme innan hon och Roger kom hem så vi hann duka, blåsa ballonger, hänga upp ballongerna, värma pajjerna och göra oss redo för SURPRISE. Snacka om att hon blev överraskad när hon kommit en bit innanför dörren och vi alla började sjunga. Haha min mormor är för härlig! <3

Jätte mysigt var det och vi var väl inte hemma fören kvart 20.15 och då var Melvin trött. Så han somnade som en stock när han hamnade i sängen. =)

Jag tycker detta är jätte jobbigt, när man inte riktigt vet om man ska skicka iväg honom till dagis. Han är ju snorig och hostig fortfarande och jag vill ju inte att han ska bli smittad ytterligare igen. Det går ju en hel del förkylningar på dagisarna nu. Men han är ju pigg och alert men immunförsvaret är kanske inte de. Jaja! Det ska bli skönt för honom att få komma ut och hitta på något äntligen. Han har varit hemma alldeles för länge nu.

Just de ja, imorgon ska troligtsvis hela familjen vaccineras mot svininfluensan. Men tror dock att vaccinet kommer vara slut. Helt knasigt system dom har här i västra götaland tycker jag. Planering är tydligen inte länets bästa egenskap. Jaja vi får ringa och kolla. Och jag som är såååååå spruträdd är glad att både Melvin och Robban är med mig, annars hade jag inte tagit den. Och jag skiter i alla som hela tiden säger att den inte känns, det är inte det som gör mig rädd. Min rädsla sitter psykiskt!

Nu ska jag busa med lillprinsen innan han ska nana igen
Kram kram

Melvin....

...är bara lite tokig, hehe!

Han är nog lite rastlös nu när han inte varit på dagis på snart 1 vecka. Haha och han har ju börjat sjunga nått såppas. Inget på svenska dock, haha! Fick med en liten liten bit sång.






Tisdag 24:e november

JAG SKÄMS!
Glömde ju gratta min älskade mormor igår på hennes stora dag. Eller jag glömde iaf gratta henne på bloggen =)
Så grattis dagen efter mormor! =)

Och tack alla underbara människor som skriver så snälla kommentarer. Värmer i hela mitt hjärta! <3

Idag vaknade jag av att Melvin stod utanför sovrumsdörren och gnällde lite. =) Så då sprang jag upp och krama på killen och la honom brevid mig sängen så vi kunde mysa några minuter under mitt varma goa täcke =), hihi!

Även denna natten har gått super bra i "stora" sängen. Han har sovit hyffsat bra hela natten, ända fram till halv 9. =) Men när man är sjuk är det ju så att man inte sover lika bra. Men då är det bara att leta upp en napp och sen ge honom en god puss så har han somnat om igen.

Sen ringde jag dagis och vi kom överens om att det var bäst att jag vabbade 2 dagar till så han hinner bli av med snorandet. Annars kommer han bli sjuk snart igen eftersom imunförsvaret inte är så bra när man är ens lite förkyld. Men men, bara mer bus med min gosis!

Nä nu ska jag INTE sätta mig lite med matten! Hahaha!
Utan ska nog koka mig en god kopp kaffe
Kram


Yeeeeeees!!!

Måste få skryta lite!
Jag klarade Matten!! Wiiiiihooooo...

Dock 4 poäng från VG, men huvudsaken är att jag klarade det!
Är riktigt glad just nu! Så det ska firas med ett glas vin med underbara Emilia ikväll...


Prov dag!

Här hemma vart vi uppe med tuppen =)

Melvin har sovit hela natten, jätte bra i sin säng utan spjälorna. Även när han sover på dagen går det super bra. =)
Jag satt uppe med matten ganska sent igår & nästan precis innan jag skulle gå och lägga mig så hörde jag ett duns i hans rum. Då hade överkroppen ramlat ur sängen, lille snutteplutten. Men det gick bra och han somnade om igen på stört.

Och när jag klev upp i morse vid 7 tiden satte jag på tv:n väldigt lågt men bara efter några minuter kommer en jätte nyvaken liten kille, gnuggandes i ögonen och sätter sig i soffan och myser med mig. =) Mys...

Min syster var otroligt snäll och kom för att passa Melvin idag. Guld värt! För nu är han sjuk. Han har en jätte jobbig hosta, snuva och feber. Så då måste man vara hemma och mysa! =) Johanna som var uber snäll kom hit vid 8 tiden och då åkte jag nästan direkt.

Trodde provet skulle vara i 3 timmar men ack så fel jag har. 4 timmar hade man visst på sig. Men när det hade gått 2 timmar var jag nästan klar. Men när prov går fort för mig får jag för mig att jag måste gjort fel. Så jag gick igenom allt igen. Men sen fastnade jag på sista sidan. Det gick verkligen inte! Satt med 1 sida i ca 1,5 timme. Helt sjukt. Men så var det ju uppgifter som gav 2g, 4vg och 1 mvg st. Så det var väl meningen att dom skulle vara svåra. Men äh! Nu väntar jag bara spänt på att läraren ska ringa och berätta hur det gick. =)

Vad skönt det skulle kännas om jag klarade det. Ingen mer ångest för att man inte hunnit räkna, hihi!

Nä nu ska jag bara va, och strax går jag nog och gör mig en kopp kaffe men en vaniljbulle till =) Heheh!
Kraaaaaam


Söndag 22:e november

Helt helt sjuk att det snart är december månad. Kan någon tala om för mig varför tiden går så fort nu när man blivit äldre?

Idag har mina älskade syskon varit här på middag. Gjorde fläskfilégryta och den blev mer än godkänd =) Super mysigt att dom kom och gjorde oss sällskap. Och mer mysigt var ju att även Elina var med =) Hon har verkligen blivit stora tjejen! Men ack så underbar!

Hon och Melvin satt i Mellisens rum och lekte hela tiden och det är en jätte skillnad på om man tittar tillbaka på bara 6 månader. Nu vågar hon prata, leka, krama, pussa och träffa oss. =) Vi planerade in en baddag på onsdag. Då ska vi åka till vattenpalatset med Elina och Melvin (om nu Tobbe får ta med henne). Men det ska bli riktigt skoj!

Idag har vi tagit bort spjälorna på Melvins säng och hoppas att det går bra. =) Änsålänge sover han iaf. Förut på middagnapen så sov han jätte bra och när han vaknade gick han upp och lekte en stund innan han kom ut till oss. =) Får väl se hur natten går nu eftersom han vaknar några gånger under natten, och särskillt nu när han har hosta och lite feber. Men det ska nog gå bra ändå =).

Imorgon vet vi inte riktigt hur vi ska göra. Jag har ju prov halv 9 och då ska ju egentligen Melvin vara på dagis men nu när han är lite halvsjuk vill jag ju inte skicka iväg honom till dagis. Så antigen får vi tag på en barnvakt i några timmar eller så får Robban vabba. Står i ett litet dilemma, hehehehe!

Ja som sagt har jag ju slutprovet i matte imorgon. Är skit nervös eftersom jag inte är riktigt 100 på allt än. Har suttit och försökt lära mig kapitlet som vi inte tagit upp på lektionerna än men det är inte lätt när man inte har hjälp alltså. Hm men nu kommer jag sitta hela kvällen och bara köra igenom ALLT! Hoppas verkligen jag klarar det för då är jag helt klar med matten =). Håll era tummar och gärna tårna också, heheh!

Nä nu ska jag inte tjöta mera här utan sätta mig med boken!
Ha en fin kväll!
Kraaaaaam

Fabooor Daniel kom förbi en snabb sväng under Disney Dags och då var Melvin på ett riktigt bushumör =)

Mindre snygg bild =) Kvällsmat är iaf vääääldigt gott


Puss puss! Älskade kusiner =)


(klicka på bilderna så blir dom större)
 

   

Såhär kan det gå om Melvin hittar en penna. Tur som det var så var det en blyerts, hehehe


God morgon världen!

Nu har jag precis lagt lilleman igen. =) Han orkar inte vara uppe så länge på mornarna. Ca 1,5 timme sen vill han nana igen =).

Melvin hade nog helst gått upp vid halv 8 idag men det ville inte mamma. Så han fick ligga kvar i sängen lite till och kl 9 ville han verkligen inte sova mer. =) Men det är en rätt skön tid att gå upp.

Idag har vi inga större planer än att jag ska försöka få Robban att vilja åka och storhandla, för det behövs. Sen ska vi bara ta det lugnt.

Imorgon kommer kusin Elias hit för vi ska passa honom några timmar. Hans föräldrar har fullt upp med att renovera huset och det klart vi hjälper till med det vi kan =) Ska bli mysigt och det tycker även Melvin. =)

Nä nu funderar jag på om jag kanske ska gå och ta mig en kopp te (kaffet är nämnligen slut, precis som allt annat här hemma). Hahaha!

Ha en fin dag!
Kraam

Melvin i sitt ässe

Haha bus med pappa & pappas skägg är alltid lika skoj =)



& själv sitter jag och läser lite matte. Just nu håller jag på med detta här....



Melvin tyckte det var lite roligt att sitta i matstolen uppe i soffan, hahahaha


Ikea shopping

...bidde det igår =) Dock för endast 300 kr. Men det tycker jag är rätt så bra gjort av mig. Fick äntligen köpt hem en extra barnmatstol. =) Och lite juleljus, så nu luktar det underbar här hemma. För jag har faktiskt tjuvstartat lite med ljusen, hehehe! Men jag älskar julen och allt som hör till så då gör det inget om man får njuta en vecka extra, hihi

En hel lyckad dag på ikea och jätte mysigt att få umgås med kusinen =). Även mostera mi.
Kvällen avslutades med en trevlig vinstund med Emilia.

Idag har vi inte mycket på schemat. Ska skicka iväg mitt personliga brev till ett jobb och sen måste jag plugga matte och det måste även handlas. Det är väl hur våran dag ser ut idag. Inget vidare väder ute för att hitta på något. =(

På söndag kommer Johanna och Tobbe hit på middag. Då ska det bjudas på fläskfilégryta, mumms! Hoppas han får med sig Elina också för det är väldigt för sällan vi får träffa henne.

En liten uppdatering iaf!
Just de ja, grattis mormor och mig själv på namnsdagen! =) Hehehe
Kraam

Softish ;)




Han älskar "boompa"


Sista mattelektionen???

Vad det förhoppningsvis för min del idag...
För det är ju redan på måndag som de nationella provet är och då får jag ju även reda på om jag klarar kursen eller inte =). Och gör jag inte det så är det bara till att fortsätta knalla dit på dom resterande lektionerna. Men det hoppas jag och håller alla mina tummar för att jag ska slippa =)

Idag var det grymt svårt på matten. Hängde inte alls med som jag brukar. Det är ju tur att jag känner mig ganska så säker på alla dom andra delarna så det är ju bara till att satsa lite högre på dom då. Men det är ju dessa förjäkliga småfelen man åker dit på. Det är dom som kommer dra ner mitt betyg på provet.

Idag lämnade jag Melvin på dagis vid 11 tiden för att åka och möta upp mina syskon. Det var en riktig "3 små grisarna" dag idag. Hahaha! Jag gillar allt mina småsyskon...<3

Imorgon är det ikea för min del. Ska åka med min moster och shoppa lite. Ska bli riktigt skojjigt. Och sen på kvällen är det ju den omtalade vinkvällen och tro´t eller ej men vi har valt lite variation imorgon. Vi ska köra på vitt vin för en gångs skull, hehehe!

Och min lilla prins lär sig saker och ting varje dag. Senast idag visade han upp en talang. Han kom springande till mig och ville att jag skulle följa med honom ut i vardagsrummet. Han ställer sig och pekar på en ENORM spindel och säger "titta, spindel" Hahah! Ursch verkligen! Och sen har han även lärt sig lite "pojklek" haha han har en vattenpistol som han springer runt med och säger "bang". Haha! Tokungen min..

Nä nu ropar sängen på mig! Måste ju orka vara människa även imorgon!
Sov gott!
Natti

Äckelpäcklet hade massa oranga fläckar...URSCH

Ni kan ju ana att han inte var särskillt liten! Blääää


Jätte tråkigt väder

Fy sikket tråkigt väder det är ute. Grått och trist!

Och tro´t eller ej men i natt fick jag sova en HEL natt. Melvin vaknade inte fören 9 tiden och då fick han lite välling och sen gick jag och la mig en stund igen och somnade faktiskt om. Haha kl 10 hörde jag Melvin igen och då gick vi upp tillsammans. Så idag är jag piggare.

Haha han hann bara vara uppe 1 timme för kl 11 la jag honom igen. Annars kommer han inte orka med dagis sen vid 1 tiden. =) Jag ska vara på näl halv 2 och då var dagis så underbara och ställde upp. =)

Sitter och kikar på efter 10 nu och då pratar dom om filmen 2012 och det är ett måste att jag ska kika på den. Åh va jag längtar till jag får lägga vantarna på den. =) En typisk Emma film.

Nu hinner jag inte mera men vi hörs ju snart igen!
Puss&Kram

Spelkvällen

Riktigt riktigt mysigt!

 

 

 









Våra älskade barn <3


Melvins favvogömma


God kväll

Sorry åter igen för den dåliga uppdateringen!
Men på helgerna är det fullt upp.

I fredags kom ju familjen Karlossn/Gunnarsson hit och jag får allt säga att det var riktigt treligt och mysigt! Barnen somnade relativt tidigt och var jätte duktiga. =) Tack för en jätte trevlig kväll...

Sen har jag, Robban och Melvin bara tagit det lugnt. Skönt det faktiskt. Eller ja, jag var ju på "kalasmiddag" igår. Syster fyllde ju 20 i veckan och det måste man ju fira. Så vi mötte upp halva släkten på mamma mia för att äta en god middag tillsammans. Skiiiiit mysigt. Sen när det vankades efterätt blev vi allihopa lite snåla så vi gjorde så att vi åkte hem till oss och åt efterätt =) Hahahah! Mycket roligare faktiskt. =) Kan ju inte lägga en hel förmögenhet på bara efterätt. Man måste faktiskt hålla i pengarna när man är arbetslös, hehehe...

Och idag har vi bara tagit det lugnt.
Robban blev iof väldigt rastlös förut så jag skickade iväg honom till svärisarna. Orkar inte ha 2 st som ska dra mig i benen och bara vara allmänt jobbig för att man är rastlös. Hahaha!

& jag måste GRATTA våra älskade vänner Emma och Martin till sonen...<3
Och lite var nog Melvins förtjänst. Vi var ju på fika hos dom på dagen innan det startade. Och precis innan vi skulle gå så satte sig Melvin framför Emma och smekte hennes mage jätte länge. Och det var lite av en "tillsägelse" till bebisen, och han kikade ju faktiskt ut samma natt. Hehe! Men återigen GRATTIS!!

Nä en liten uppdatering blev det iaf, men nu ska jag faktiskt hoppa i säng. Kl är ju över midnatt! Haha tokemma då!

God natt

Fredagsmys

God eftermiddag min kära vänner!

Idag är en riktigt bra dag. Emma är på topphumör =)
Och jag tackar för alla supersnälla kommentarer! Det betyder mycket för mig. <3

Idag lämnade jag Mellisen på dagis vid halv 10 och efter det bar det av till arbetsförmedlingen, yeeey! Haha! Men efteråt åkte jag och hämtade Emilia och Alvin för då skulle det handlas mat inför kvällen och frukosten.

För inatt ska nämnligen familjen Karlsson/Gunnarsson sova över här =). Blir lite spelande och god mat. Hoppas barnen somnar i relativ tidig tid så inte hela kvällen består av nattning. Ska bli så mysigt så!

Imorgon ska vi till mamma mia och äta tillsammans med släkten. Vi får ju fira min syster yster som blev hela 20 år i veckan =).

Nu strax ska vi bege oss till Emma och hälsa på henne och den stora magen en stund. Är jätte kaffenödig, hehe!!
Ha en fin helg, för det ska vi ha!
Hörs imorgon...
Puss&Kram

Skolfoto

Idag fick vi hem Melvins skolfoton!
Här är hans porträtt bild =)


Torsdag 12:e november

God morgon!

Sitter här och kan verkligen inte sluta gäspa. Vad är det? För inatt har jag inte vaknat av Melvin (beror kanske på att jag är så trött) haha men Robban hade tydligen varit uppe med honom. =) Och sen fick vi stressa iväg till dagis imorse för vi vaknade kvart över 9 och halv 10 var vi på dagis. Haha!

Igår pratade jag med min underbara pappa i telefon! Och som vanligt blir det några timmar så jag kom väl inte i säng fören vid 00.10 igår. Skyll mig själv att jag är trött då, tänker ni säkert, hehe. Men jag gillar att prata med honom och träffas man inte så ofta blir det ju längre telefon stunder. Och världens underbaraste Ylva hade skickat upp ett paket till MIG, ett par gudomligt sköna jeansleggings. Och jag tackar till tusen verkligen!! <3

Igår kväll (innan pappa ringde) mös jag och Robban till sista Johan Falk filmen =( Buhu!! Vill ju ha massa sånna bra filmer att kika på. Men nu äré slutt!

Idag kommer Emilia, Kajsa, Harry och Alvin hit =) Skiiit kul att dom ska komma. Det är inte jätte ofta man har tid att träffs nu förtiden men desto mer bus och lek när det väl blir =)

Haha måste bara kommentera till min pappa att det är faktiskt det övre hålet som är den riktiga naveln! Hahahahahaahahaha!!! Men då kanske du förstår att jag inte gillar min "nya" navel.

Nu ska jag kika lite på Wallander - Prästen
Tjiiiiing

Han är allt bra hjälpsam! Nuförtiden får man alltid hjälp med utplockningen av diskmaskinen =)

Tar dock liiiiiite längre tid, haha men han är dutti


Onsdag 11e november

God morgon!

Nu är alla sysslorna i hemmet gjorda så nu har jag en hel dag och bara mysa och slappa med min son. =)

Melvin vaknade kl 10 idag men precis som igår är det ingen lyx. Han har ju varit vaken ett antal gånger inatt. Och längst var från halv 4 - 5 då var jag tvungen att gå upp och göra en flaska välling. Fattar inte vad han håller på med. När ska bebisfasonerna ta slut? Jag har nu haft en bebis som inte sovit hela nätter på 1,5 år. Kommer ju aldrig mer vilja ha fler barn. För sömnen är ett problem. Det som är så konstigt är att jag blir lika förvånad varje natt när han vaknar. Öh jag borde ju lixom vara van vid denna tiden...

Men men. Kan helt ärligt säga att jag känner mig LITE LITE LITE piggare nuförtiden. Har börjat dricka vitaminer på mornarna och det kanske har lite med de & göra. =)

Haha imorse skrattade jag så jag höll på och kikna. Melvin kom fram till mig och sa -Shyyyysss, med fingret framför munnen. Sen sprang han fram till ytterdörren och shyssha mig ännu mer och pekade på dörren. Hahaha lilla älsklingen. Fick tänka till och kom fram till var han fått det ifrån. Hahahahahaha!!
Jag brukar faktiskt göra så när våran granne kommer och knackar och tydligen har Melvin tagit efter...Haha gounge!

Mina tankar är hos min syster och Balder idag!! <3 =( =(

Börjar länga till jul nu! Bara en massa mys. Längtar ju iof till hela december =)
Och den 26:e december åker vi ner till Växjö och stannar förhoppningsvis till den 30onde. Åh va jag längtar...

Nä nu får jag ta och bara vara en stund!
Alla älskar Raymond började precis =)
Heeej


Jaha, härkommer en liten lek! Gissa vilket hål som är naveln???

Haha


Tisdag 10e

Tisdag idag då och det betyder matte...

Idag steg vi inte upp fören halv 10 MEN Melvin sover ju inte på nätterna så det var ju inte så lyxigt som det kanske lät. Haha!

Melvin är på dagis idag ända fram till halv 6, då pappa Robban hämtar honom. Och tack vare Lollo så behöver vi absolut inte stressa (har ju fått låna hennes bil). =)

Och nu har jag även tagit bort förbanden på titthåls såren. Och det är ren BULLSHIT att ärren inte kommer synas. Visst, det minsta som är gjort vid bikinilinjen kommer väl inte synsas så värst mycket men det är ju värre med ärret vid naveln. Min navel har nu fått ett helt nytt utseende och det är inte vackert. Ser numera ut som att jag har 2 navelar. Ursch ursch och ursch! Inte vackert. Men men.

Ringde även till gyn idag för att höra om en grej och då sa hon även att dom fått mina svar nu men får inte berätta något. VAAA??? Jag vill ju lixom veta nu. Men jag får väl vänta tills det dimper ner i brevlådan. Hoppas det inte tar allt för lång tid bara.

Idag är det ju som sagt matte så nu snart, efter min lunch ska jag sätta mig och läsa. Nu är det ju bara 2 veckor kvar till det nationella. Och jag börjar bli väldigt nervös...

Nu kokar det ute i köket!
Ha en fin dag

Måndag 9 november

Får börja inlägget med att gratulera min syster yster som faktiskt blir hela 20 år idag!!
Hipp hipp hurra, hurra, hurra! Grattis syrran!
Kraaam ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶

Helgen har varit toppen. Och bröllopet var jätte mysigt. Gud så smidigt när man gifter sig borgligt. Typ, tager du....ja, tager du.....ja, ni är nu man och hustru! Shit va fort och bra det var. Och Lena var såååå fin =). Tack för att vi fick komma och fira eran stora dag!

Igår var vi hemma hos farmor och farfar och firade både gammelmormor och farsdag. Det bjöds på tacopaj och tårta. Mumma!

På kvällen mös vi framför Johan Falk- Operation Näcktergal (tror jag den heter) och åt hamburgare, åh va det är gott =) Nu har vi tyvärr bara EN Johan film kvar och den ska ses ikväll =) Sen är det roliga slut. =( Men super duper bra filmer.

Ikväll är det ju även dags för Ullared, haha jag verkligen älskar det programmet. Och man längtar dit, som tur är det 3 veckor kvar tills vi ska dit. Hehe! Men jag kommer verkligen bara få köpa det allra viktigaste för vi måste hålla i våra kära pengar nu.

Nä nu kommer jag inte på så mycket mer. Lägger upp en del bilder istället!
Kraaaam

Min fina syster och hennes Fredrik

Min fina bror


Och såklart mina fina älsklingar


Det super fina bröllopsparet


(Klicka på dom små bilderna för att dom ska bli större)
       

Ing-Britt, Morfar, Lena, Cristian och hans mamma & pappa


Pappa skickade några bilder från Växjö och från i sommras
    


*****************

Blir förbannad när folk ska komma in och kommentera och vara "anonyma". Stå för vad du säger istället!
Till Camilla som trodde jag skällde så mycket på min son så han blev så ledsen:
Aldrig i hela mitt liv att jag skulle skälla på honom. Ajjabajja är inte att skälla. Sen om han blev ledsen för de är en helt annan grej. Men våga stå för vad du säger nästa gång!!!

Lördag 7:e november

Segt med uppdateringen! =) Men mitt liv består av stress, stress och åter stress nu för tiden.

Igår hade vi fullt upp hela dagen. Mellisen lämnades på dagis och jag åkte för att hämta upp min syster för hon skulle hänga med mig på alla mina tråkiga ärenden. Hehe! Tack för det.

Sen på kvällen åkte jag och Emilia ut för att hitta något fint att ha på sig på julafton. Hahahaha! Fick även med mig lite hårfärg hem så nu är jag väldigt mycket blondare, men hoppas det duger.

Igår när jag kom in till Melvin på morgonen stod han jätte lycklig och drog tapet. Oj oj oj va mamma inte blev glad. Det var ju bara en tapet för ca 400 kr rullen. Haha men så är det när man har barn. Får väl se hur Robban ska lyckas laga det.

Idag är det bröllop på schemat. Min moster Lena ska gifta sig. Ska bli jätte mysigt. Så om ca 1 timme ska jag och Johanna åka och handla presenten, som vi faktiskt redan kikat ut. Och sen måste vi iväg och fixa några små andra grejer. Fullt upp hela dagen med andra ord.

Nu hinner jag faktiskt inte merm tyvärr!
Hörs imorgon!
KRaam

Oskyldig???




Oj så ledsen man kan bli när man får ett ajja...


Melvins mysiga dagis
'



Slänger in en otroligt snygg bild på mig *not* efter jag sköljt ut färgen. Hahahah


Torsdag 5e november

God morgon??

Jo jag låg och disskuterade med mig själv härom natten om det här med organ donation. Och komiskt nog kom ämnet upp på efter tio idag så jag var bara tvungen att skriva. =)

Jag är jätte positiv till det här med organ donation. När jag dör så är det en självklarhet för mig att dom får ta vad dom behöver från min kropp. Jag behöver ju ändå inte det när jag är död. Nu får jag tyvärr inte ner det på bloggen som jag hade/har i huvudet förutom att jag är positiv till det. Och även om Melvin skulle gå bort (hemskt jag vet) men då skulle dom få ta organ från honom. Då kanske ett annat litet barn kan klara sig. Jag har ju givetvis disskuterat med Robban om Melvin ska donera och vi båda är överens.

Nää jag blir besviken på mig själv. Jag hade en jätte stor och bra disskution som jag ville få ner här men tydligen vill det sig inte. Haha! Men men..

Idag kommer Marie och Emilia hit på en liten fika. Ugnen är ju på plats och i kopplad så jag ska snart ställa mig och baka en äpplekaka =) Är såå sugen på det. hehe!

Och nu börjar det tryta i Melvins byx hög, jag fattar inte vad som händer. Ett tag tyckte jag att han hade massor med byxor men inte nu. Så det blir till att inhandla lite byxor till grabben. =)

Han är på dagis idag och jag ska hämta honom vid 2 idag.
Igår var han i sitt esse efter dagis. Haha han är så rolig och jag får mig många skratt om dagen.

Vi var ju och kika på bil igår och den är verkligen intressant. Så vi ska prata lite mer om det idag och sen se hur vi går tillväga.
Det är ju sån skilland på saab och opel. Saaben är mycket bekvämare att sitta i, man sitter lite som en kung, haha! Och sen är den inte lika "plastig" som opeln. Ja många för och nackdelar men byte av bil blir det iaf.

Nä nu får jag börja göra mig iordning!
Kram på er



I denna kommer det bakas, bakas och åter bakas =)

Onsdag 4e november

Goddagens!

Sitter i soffan och bara slappar.

Dagen har bestått av enbart slapp =). Men nu strax ska jag sätta igång med matte läsandet och sen även städa det lilla som behövs här hemma.

Imorse kom Emma hit på en liten morgon kaffe innan hon och Melvin gick iväg till dagis. Hon skulle ändå och hälsa på sitt jobb idag (melvins dagis) och då erbjöd hon sig att ta honom med sig. Och det tackar man ju för. Slipper jag dra mig ut i det kalla och ruskiga väder som vi har.

Igår var det ju matte lektion som gällde och jag var skiträdd för att jag inte skulle hänga med i undervisningen, men det var inga problem som helst. =) Visst är det jätte jobbigt med matte men jag börjar tycka det är lite roligt. Att det lixom funkar som det gör. Lite magi över det hela. Hahaha! Har fortfarande inte fått in ansökan till matte B kursen till våren men jag får ta mig i kragen och åka på fredag, då är det sista dagen men det gör ju inget. Hehe!

Idag ÄNTLIGEN ska vi hämta ugnen som vi köpt =) Åh så kuligt! Ska baka äpplekaka tänkte jag. Har saknat att få baka. Är iof lite trotsig till att vi ska ha ugnen under spisen men vi (läs Robban) har bestämt att vi ska bygga ut det "4e" rummet snart och det var ju på den väggen ugnen var tänkt skulle sitta på. Men det blir lika bra med ett fjärde rum =).

Sen ska vi åka och kika på en bil. Vi byter ner oss några snäpp men penga mässigt byter vi upp oss =). Och det är det som är huvudsaken.

Nä matten kallar...
Puss & Kram

Tisdag 3e november

Äntligen börjar jag komma tillbaka. Smärtan gör sig bara påmind om jag kommer åt magen men annars känner jag inget.

Ska faktiskt ta mig till vårdcentralen någon dag framöver för jag känner att jag måste kolla upp min trötthet och mitt dåliga humör. Då kanske man kan få något tips på vitaminer eller annat man kan stoppa i sig för att kunna vara människa. =)

Mellisen är på dagis idag, ska hämta honom halv 5 igen. Han går ju lite efter Robbans schema denna veckan eftersom jag är sjuksriven.

Om ca 1 halvtimme får jag fika besök här hemma. Min moster och kusinen. Ska bli skojigt! Elias växer ju så det knakar och han lär sig bara mer och mer. =)

Ikväll är det matte som gäller och jag har såååååå dåligt samvete över att jag inte läst så mycket. Men jag har läst så långt jag kunnat iaf och dessa 3 veckor som nu är kvar tills det nationella provet ska jag ge gärnet. För det är ju lixom då det gäller. Måste även lämna in en ansökan till matte B igen ifall jag inte skulle klara den nu.

Papper hit och papper dit, hela tiden.
Nä nu kommer jag faktiskt inte på mer att uppdatera er med.
Ha en fin dag




En av få filmer på Melvin när han skrattar högt, haha!


Söndag 1 november

Nu är vi alldeles strax inne i december månad, min älsklingsmånad. =)

Jag mår mycket mycket bättre nu och det är jätte skönt. Går iof fortfarande på smärtstillande eftersom det gör ont i såren och i "kanalen" som kameran vandrat i. Magen är verkligen jätte svullen, ser ut att vara gravid ju. Haha! Byxorna passar inte så jätte bra just nu men det lägger sig väl om någon vecka eller så.

Något som känns otroligt bra är att jag känner att mitt onda har försvunnit! Helt otroligt! Känns skit konstigt att inte ha ont på det stället längre. Har ju haft det i över 1 år ju. Men det betyder ju att operationen gått precis som den skulle.

Robban är hemma imorgon också men sen på tisdag har vi löst det med dagis. Det får bli en LÅNG dag för honom på dagis men det är ju så det blir ibland. Jag kan ju inte lyfta honom än.

Nä nu ska vi kika på Johan Falk film och till det vill jag ha en kopp te!
Kram så länge


RSS 2.0