Varma harliga halsningar

...fran thailand!

Shit va harligt vi har det! Varmt och gott hela tiden. Dock ar inte solen framme jamt men det gor inte sa mycket eftersom det ar saaa varmt aven utan solen. Regnat och askat har det gjort en del men mestadels pa kvallarna och da ligger man anda inte pa stranden, hihi!

Resan hit gick super bra, lite rastlost for melvins del men det gick anda super bra. Och gud va skont att han har sina kompisar Nore och Wian med sig for annars hade det inte alls varit lika roligt for honom. Nu leker och busar dom dagarna i anda! Haha..

Railey Beach ar stallet vi ar pa och det ar ett jatte fint stalle med jatte fina strander. Stranden ligger topp 7 i Thailand sa vi ar mer an nojda kan man saga, hehe. Och inte en bil finns har. Det ar riktigt skont. Sa inga illaluktande gaser for varan del, hehe!

Vi har tagit baten over till Ao Nang 2 dagar for lite shopping och vi har hittat en hel del men inte allt for mycket. Vi ar inte sa mycket for shopping tror jag, hehe!

Och maten ska vi inte prata om, gud va gott det ar! Jag gissar pa 5 kg + tills vi kommer hem, haha

Imorgon ar det brollop som star pa schemat. Elin och Micke ska gifta sig! Hur underbart som helst. Kommer bli en toppen dag och kvall.

Och dagen efter det ar det tankt att vi ska aka bat till 4 olika oar och kika, det ingick visst i brollopsresan, hihi. Och sen efter det ar det nattmarknad i ao nang men den tror jag vi kommer skippa for det ar jatte jobbigt for Melvin att somna i vagnen for sen nar man ska lyfta over honom sa somnar han inte om =( Det misstaget gjorde vi en natt, men aldrig mer..Haha

Ja idag ar det 9 dagar kvar tills vi kommer hem till rusket. Eller ja, jag gillar faktiskt vintern sa det ar inte mig emot. Jag langtar saaaaa efter en julvortsmacka med juleskinka, senap och julmust..Haha! Sa det ar inte helt skam att komma hem =) Men just nu njuter jag till 1000 av att vara har.

Vi glomde varan kamerasladd, saaaa dumma som vi ar saa tyvar blir det inga bilder =(

Nu tankte jag satta mig och ta en kaffe med lite kaka. Klockan ar ju bara snart 13.30. Sen nar mellisen vaknat ska vi ga och kaka lunch! =)

Ha det underbart! Jag ska njuta lite av solen for er ocksa!
Varma goa kramar fran oss i THailand!!

Soooon!!

Snart drar vi...Fjärilarna i magen börjar komma fram! =)
Imorgon är det jobb från 07.15 - 14.30, en härlig dag innan avresedagen.

Vi åker härifrån kl 06.00 på tisdag och sen kommer vi inte hem fören natten till den 9onde december =) =) =) Yeeey va vi längtat.

I helgen har vi packat, packat och åter packat. Men vi har även hunnit med att fira min älskade mormor som fyller år på tisdag =) Grattis grattis till henne

Och idag har jag varit hemma hos vännen Amelie på ett ME&I party. Dock blev det inget handlat men jag tycker det är kul att komma iväg och träffa vännerna ibland. =)

Just nu sitter jag och följer ett chatt på aftonbladet angående dessa maneter som uppmärksammats väldigt i Thailand. Lite nyfiken är man ju allt på riskerna. Jag har alltid varit en tönt när det gäller att bada i hav. Haha! Jag gillar inte vattendjur oavsett art. Haha! Och då skrämmer dessa maneter mig väldigt. Vill ju gärna ha med mig hela min familj  hem igen. Men det verkar som att det är väldigt liten risk att träffa på en sådan. Och det är väl tur. Det är ju som vanligt med media. Men det som skrämmer mig mest är att dom gillar att hålla till vid strandkanten. Där kommer ju Mellisen vara. =( Och vi är inga fan av att bada i pooler när man har strand alldeles jätte nära. Men vi får väl se! Man får ju tänka på att det är tusentals människor som badar där varje år och man har ju inte hört om så jätte många dödsfall. Hmm...

Nää nu får allt gubben min komma hem från innebandyn så vi kan mysa ner oss i soffan med rostat bröd och te =)

Lovar att försöka uppdatera bloggen då och då i Thailand. Det kan ju alltid vara skoj! =)

Ha nu en härlig kväll!
Kram på er

Haha!!

Haha, vet inte om jag ska skratta eller gråta, nää men nu får det banne mig vara nog på sjukfronten snart alltså! Det är skrattretande. Han har nu varit hemma nästintill 4 veckor för hans feber och snorandet. Han hann vara på dagis 2 dagar denna veckan innan det slog till igen. Inatt kom han in till oss vid 4 tiden och då var han kokhet. NEEEEJ tänkte jag. Gick upp och tog febern, och javisst stod den på 40,2. Hmmm!! Ipren och i säng.

Berättade för Robban när han gick upp att jag blir hemma för vab idag för att han hade feber inatt. Och robban frågade mig om han verkligen var sjuk igen och att det kanske var någon mardröm som gett honom tillfällig feber..Hahahahahah! Då fick jag mig ett gott skratt..Haha positiva Robban.

Men grejen är ju att penicillinkuren slutade för bara 3 dagarsen och nu dålig igen??!! Så jag tog faktiskt Melvin till mitt jobb idag och listade om honom. Gillar ändå inte maria alberts och deras väntetider. Gick iaf super bra idag. Bad dom ta ett halsprov och det visade tokpositivt. + att han har en massa prickar på kroppen så misstänkt scharlakansfeber. Så ännu mer penicillin i ytterligare 10 dagar. TUR att vi har världens duktigaste kille på att käka penicillin. Får han bara en godis efteråt så sväljer han alltihopa super bra =)

Även mamma fick utskrivet penicillin ifall, eftersom vi snart åker och det smittar. Inte så roligt att vara där nere på semester med halsfluss.

Något mer har faktiskt inte hunnit hända här hemma ;)
Men tusen tack för alla snälla kommentarer om Melvins vägg, hihi! Vi är supernöjda! =)

Kram på er

Nya väggen

Först och främst vill jag säga GRATTIS PÅ FARSDAG PAPPA!! =)

Idag ska vi äta prinsesstårta (som jag nu tjatat om i en evighet) för att fira pappa Robban litegranna =) Mer behöver man faktiskt inte hitte på! ;P Och inte heller på morsdag. Hehe!  

Här är iaf Melvins nya vägg och vi är super nöjda. Äntligen känns det som ett barnrum


Drygt 1 vecka kvar

=) =) =)
Sen drar vi till Thailand!! Wiiihooo....

Idag har vi vart och fått växlat lite pengar, inhandlat en hel del "sommarkläder". Linneförrådet var inte så stort som jag trodde, hehe! Och Mellisen behöver ju en hel del T-shirts och samma med pappa Robban! Man kan ju inte komma dit naken eller med en jädrans massa vinterkläder =) Shit shit shit va roligt det ska bli. Är alldeles pirrig i magen bara jag tänker på det. För visst ska det bli skoj men samtidigt är man väldigt nervös för själva resan. 14 timmar på ett plan är ganska så LÄNGE! Och sen får vi hoppas att alla naturkatarstofer håller sig borta. För det vill inte vi vara med om. Men en sak är säker. Ser jag en elefant springa så springer jag efter, med Melvin i famnen...Hahahaha!! Så var det med det.

Vi har fått gjort ganska så mycket här hemma dessa dagar. Vi har gjort en storrensning ute i förrådet och gud va saker man samlar på sig som man aldrig mer kommer ha användning för. Ett helt överfyllt flak bidde det. Så nu är det inte någon skit i vårat förråd. =)

Och just nu i denna stund så ligger Melvin och sover i 3e rummet och pappa Robban håller på och tapetserar i Mellisens rum =) Blir en djungeltapet. Och änsålänge gillar jag det jag ser, hehe!


Och jag måste bara säga att jag riktigt LÄNGTAR till julafton nu. Eller ja, veckan inan jul också. För det är världens mysigaste vecka, eller ja egentligen världens mysigaste månad. Jag älskar December. Och i helgen har jag fått lovat att vi ska göra lite skinka här hemma för att mumsa på med julvört och senap. Det brukar vi alltid göra första advent men detta året kommer vi ligga i solen och päsa på både första och andra advent så då får vi passa på innan =) Åh va jag längtar efter juleskinka och vörtbröd!! GOTT!!

Gud va jag märker att tiden inte riktigt finns till datatid. Och orken finns inte riktigt heller om jag ska vara riktigt ärlig. Men vi har så mycket annat för oss just nu så det kommer lite i andra hand. Men jag försöker uppdatera ändå. Utan att känna ett tvång till det. =)

Nä nu ska jag göra gubben min sällskap och hoppas att han snart är klar för nu är jag tv sugen =).
Ha en riktigt fin kväll så kommer bilder på nya tapeten antingen senare eller imorgon bitti!
Kram på er

Elin och Sofi


Me & my brother Kenny ;P


Me & crazydad


Härligt att se grabbar arbeta






Mommo Ylva hade gjort varsina jätte fina fuskkragar =)


Mitt stora <3 och Ylvis ;P

November

Redan november??? Fattar ni va tiden går fort!

18 dagar kvar är det vartfall tills vi sitter på planet till Thailand =D Wiiihooo...Och i veckan kom det hem en katalog från fritidsresor så vi kan få beställa en massa godsaker till planet =) Blir nog mest grejer hem men mysigt är det! Faaaasiken va man längtar. Och särskillt nu när det är så pissetråkigt väder här hemma. Åh va skönt det ska bli med en massa solvitaminer, bad, bus, värme, god mat, härligt sällskap m.m..Ja bättre veckor kan man nog inte få! =)

Helgen i växjö var toppen. Man fattar ju inte att det går så lång tid emellan för det känns verkligen som man ses varje dag =) Helskönt gäng..Och bäst av allt var att min bror Kenny var där. Världens överraskning! Har inte träffat honom på 6 eller 7 år??? Shiiit!! Men nu så..Och gud så glad jag vart, Melvin och Robban också ;P

Idag tog jag faktiskt Melvin till vårdcentralen för det ger verkligen inte med sig. Nu är vi snart inne på 4e veckan med hosta, snor och feber. Idag låg han på 40 grader igen efter att ha varit feber fri några få dagar..Hmmm! Jaja penicillin och slemlösande fick vi utskivet iaf. Så 10 härliga dagar med att försöka få i honom detta..Haha!! Hoppas iaf att det går över.

Ikväll kommer Malin och Micke över på lite tacos och idol-tittande. =) Mmmm TACOS!!!

Sen när Mellisen vaknat så är det inte långt kvar till pappa Robban kommer hem för idag slutar han lite tidigare..Yeees. Så då ska vi åka och handla väldigt fort till ikväll + att jag och Melvin ska baka bröd innan dom kommer =) Det har jag lovat honom länge för vad passar bättre än nybaktbröd till helgen?? =)

Nää ni får ha en super helg, för det ska vi..
Hörs snart igen
Kraaam

Melvin fick en sen födelsedagspresent av Nore och Wian!! Taack


Mofa står för matlagningen! Mums


Haha Nore och Melvin delade så fint på pottan =)


Tina och bror min


Lite inredningshjälp!

RSS 2.0