Långledigt!

Hejsan hallå!!

Nu är jag lite långledig =) Gottigt! Dagis ringde nämnligen mig idag och berättade att Melvin inte riktigt var kry. Iof visste jag att det alldeles snart skulle slå ut. Han har hostat och snorat en del men inte så att han själv haft ont av det. Men idag hade han det. Men jag hann ju iaf jobba en halv dag =)

Åh på lördag är det en ullaredresa inplandrad med mitt stora hjärta =) Kommer bli jätte skojjigt! LÄNGTAR! =)

Känner att det blir jätte jätte dåligt med bilder på Mellisen nuförtiden men han är aldrig stilla så man kan få någon bra bild, haha!!

Föresten så måste jag berätta att vi är mer än skitnöjda med Linas matkasse!! Shit vilken underbart bra ide att starta något sånt =) ALLT är verkligen supergott och att det är nyttigt är ett stort + i kanten, haha!!
Folk tror man förlorar så himlans mycket på att ha det men vi gör det då rakt inte! =) dessutom blir det riktig husmanskost och variation! Gillart starkt, hihi! Haha ja vi är som sagt väldigt nöjda =)

Nää nu vaknade min älskade unge!! <3
Puss & Kraam

Tjingalong!

Måste bara hejja hejja på min vän Kajsa som förhoppningsvis alldeles snart har deras lilla bebis i famnen! =)

Shit va riktigt överlycklig jag blir för mina vänner som väntar/föder sina barn =) Nästan som om jag själv väntade bebis, så spänd och glad är jag, hihi!

Idag var vi på återbesök hos doktorn med Melvin och jag tycker det har blivit mycket mycket bättre med honom och det tyckte hon också. Dock ser man fortfarande lite konstighet i höften MEN det går åt rätt håll =) Så om det håller i sig som nu om 6 veckor ska vi komma tillbaka igen. Synd bara att våran underbara läkare vi haft ligger och föder barn då, hihi! =)

I lördags var jag ute med två favvo tjejjer! Och hade en riktigt riktigt bra kväll. Ja faaan va bra alltså, hehe!!

Neee nu kommer farfar och pappa snart och då blir det utvecklingssamtal för mig och pappa på dagis =) Favvofarfar får hålla Melvin sällskap =)

Kraaaam

Girls night!

 

 

 

 

 

Och en bild på min prins!

Eller ja, 2 bilder =)


Mee like

Haha jag har hittat en bild på nätet på hur The family guy skulle sett ut om disney varit tecknaren =)

 

Haha jag diggar dom!! =)

 

I helgen har jag en hel del planerat =) Ikväll blir det en supersnabb shoppingtur med Emilia och sen en myyyys kväll med min älskade gubbe. Blir nog ett eller 2 glas vin och lite räkor..Gott gott!!

Och imorgon ska vi ha lite kalas här hemma för min lilla lillebror som nyss fyllt 20 år! =) Och efter det kommer emilia hit och har lite förfest för att sen dra vidare hem till Ylvis på en liten Girls night och som sen avslutas ute med skakande rooompor, hihi!!

 

Söndag är det kalas för lille gulle gubben Hugo! =) Åh så rolig helg det kommer bli =)

 

Nästa vecka ska vi försöka ta oss till polishuset så vi kan få gjort Melvins pass =) För som sagt, nu är det inte alls långt kvar tiills vi drar till värmen =)

 

Ha en riktigt fin helg!

Puss & kram

Haha jag fattar inte, så fort kameran kommer fram så gör han inte alls lika bra ifån sig, haha! MEn en liten snutt på en sjungande Melvin.

 


Hihi

Ja blogg en gång i veckan är fasiken skrattretande =S

Händer inte allt för mycket nu faktiskt. Vi jobbar och står i och försöker handskas med en trotsig kille så gott det bara går. Vi ska till och med på möte på dagis för att prata igenom hur vi ska gå tillväga med honom..Tokigt och tråkigt men sant!

Trivs riktigt bra på jobbet och har fått glädjande besked om att det blivit förlängt. Iof bara till mitten av november men jag är riktigt glad för det =) Shit va skönt faktiskt...För när sen jobbet är slut (vad vi vet nu) så är det mindre än 2 veckor kvar till underbara Thailand =) =) =) Och sen får man komma hem och hoppas på mera jobb =)

nepp nu blir det mys i soffan framför idol som snart (om en timme) börjar =) Och ett glas vin till det för nu har min helg börjat =)

Kraaaam på er



 


Sjuka tider

Fyyy så har man gått och blivit sjuk!! Precis till helgen och allt. Tur man har långhelg iaf, då hinner man förhoppningsvis krya på sig till nästa veckas arbete =)

Var på näl med Melvin igår igen för att kolla om det blivit bättre och visst har det de =) Eller iaf gångstilen men han är fortfarande stel i höften. Så vi vette katten va det är. Vi ska tillbaka igen om 2 veckor för om det nu är höftsnuva så ska det ha gått över till då. Hoppas hoppas!!

Ursch jag är helt slut i hela kroppen och halsen värker...Och jag är en av några människor som nästan aldrig får feber men däremot har jag istället en riktigt jobbig feberkänsla i kroppen! Fyyy bubblan. Men jag ska vara glad ändå för det är 2a gången på över 6 månader som jag blir sjuk. Och med mitt jobb är det väldigt lite. För man träffar ju 1000 sjuka människor som bara hostar ut en massa bacillusker. =)

Och datorn har fortfarande inga knappar men nu bearbetar jag robban om att antingen lämna in den eller köpa ny =)

Ha en fin dag!
Kraaam


Hittade en super fin bild på en super fin mormor! Världens bästa mormor <3

11e september

Morrn morrn..
Nu kan vi verkligen tacka Melvin för den underbara bloggningen, han har nämnligen dratt bort nästintill varenda knapp på datorn, så nu får man gissa sig fram..Köpa ny dator kanske?? Ja tack!! Haha

Kalasande idag för farbror Markus som blir 30 år idag =) grattis grattis fabbo makus!! =)

Det var en vän som taggade mig i en biild på facebook häromdagen och shit va kul det är med gamla bilder alltså =) Tror vi går i sjuan här


Tjolahopp!!

Sitter här hemma och vabbar. Första gången jag känner ångest för att vabba faktiskt men barnen kommer ju faktiskt i första hand!

Igår tillbringade vi HELA långa dagen på sjukhuset. Melvin har börjat gå väldigt konstigt och några dagar efter det fick han hög feber. Så då ville dom att vi skulle åka in. Där togs det en del prover (i armen) så nu har han blivit stucken 3 gånger på 2 veckor. Tur han är en så duktig kille och han får hela tiden beröm av läkarna för att han gör precis som dom säger =) Sen togs det även ett ultraljud på hans höfter och sen även röntgenbilder. Men alltid såg helt bra ut =) Och det tackar vi för, men han går fortfarande knepigt.

Så dom ville väl lägga in honom men vi tyckte det var bättre att han fick åka hem eftersom han är så pigg ändå. Inte roligt att sitta på en avdelning för sjuka barn och själv ha ett väldigt aktivt barn, hihi!

Men vi ska tillbaka dit imorgon igen och ta lite fler prover. Hans feber har tack och lov lagt sig men gången är fortfarande inte helt bra. Hmm man blir ju lite orolig. Hoppas det snart går över av sig själv.

Så det blir vabb även imorgon för våran del.

Hm nä nu ska jag passa på att slappa lite innan lillkillen vill upp och leka =)
Kraam

Bussturen till Amelie i fredags =)

 

 


Vilar en liten stund innan röntgen


Heeeeelg

Åh va helgerna är underbara! Denna veckan har jag kännt mig så extremt trött så lite ledighet är inte fel nu..=)

Får ju berätta att jag måste ha världens duktigaste kille när det gäller sjukhus och alltdärtill. För det gick hur bra som helst med allt. Även under röntgen. Visst fick han lite panik när han kördes under den stora maskinen och blev lite ledsen och sträckte sig efter mig och sa "hjälp mamma, Memmin rädd" Men då var det bara till att visa att det var okej och att mamma satt precis brevid honom. Sen skulle han ligga där en kvart, alldeles jätte stilla och jag tänkte verkligen "goood luck" Men som sagt har jag en väldigt duktig kille för han låg blixtstilla EN HEL KVART!! Jag var totalförvånad.

Dom hade ju tagit in en tv så han kunde få kika på lite tecknat och det gillade han nog. Och sen pratade vi lite om korven vi skulle gå ner och köpa efteråt. Och då berättade han för sköterskan att han ville ha ketchup på den men ingen senap, för senap är inte gott. Haha!! Sååå jaa jag är en stolt mamma till våran Melvin <2

I helgen har vi tänkt åka till vattenpalatset för nu har vi hittat på alldeles för lite skojjigt med Melvin och en badpojke som honom kommer älska det :-) Och på söndag är det dags att ta första turen ut för att plocka lite svamp =) Gottigt! Om vi nu hittar några dvs, hihi

Ikväll ska vi ta en lung och harmonisk kväll med lite vin, thaimat och doobidoo =) Myyys

Men innan dess ska jag och Melvin ta bussen upp till skogshöjden och hälsa på Emilia och Alvin. Det tror jag kommer uppskattas av både mig och Melvin, hihi! Och Melvin har storälskar att åka buss så även det blir en rolig grej för honom, haha!!

Tyvärr har vi inte kommit underfund me vart våran kamera är så inga nya bilder idag..=(
Ha en riktigt bra helg..
Puss & Kram

Älskar dig Melvin..Du är mer betydelsefull än själva livet för mig och din pappa!  <3


RSS 2.0