Brown eye

God förmiddag!!

Tisdag idag, och det innebär ju alltså att det är onsdag imorgon..Tatueringsonsdagen..Aj aj aj aj! Är inte det minsta nervös/rädd.. Öh jo nu ljög jag! Det är precis det jag är! LIVRÄDD. Men det kommer gå bra, tror jag. Haha! Ikväll ska vi åka och kika på den färdiga skissen. Spänd på hur den ser ut =) Det är ju inte så att det är en liten som ska sitta på ett ställe som knappt syns, utan denna kommer bli stor och sitta på hela överarmen =) Cooolt!

Sitter och tittar på min minsta son och är lika förundrad varje gång över hans bruna ögon =) Roligt att man fått två av varje lixom (när ingen av föräldrarna har bruna ögon) Hahahahahaha. Melvin har ju ljusgröna och charlie som sagt bruna =)

Imorgon har vi fullt upp hela dagen =) Morgonen startar förhoppningsvis lugnt och skönt. Sen måste vi ta bussen runt stan för att hämta upp våran bil för att sen vara hemma till innan 11, för kl 11 kommer min farmor och farfar hit för att passa minstemannen. =) Och kl halv 12 ska Melvin lämnas på dagis och sen vidare till studion. Vet inte riktigt hur lång tid det kommer ta men ja, min dag är iaf gjord =)

Hmm, ja nä, om man skulle ta sig en snabb kopp kaffe innan Melvin ska hämtas!? =)
Ha en fin dag
Kram kram

Fin fina Melvin!! <3


Den brunögde ;)




Skolfotot.. Tror inte jag lagt upp det tidigare?! =)




Visar lillebror hur Iphonen fungerar ;)

Måndag morgon

Tjena hopp!!

Måndag igen då.. Helgen bara flyger förbi :-( Inte lika roligt! Men det bästa är att veckorna går nästan lika fort så snart har vi helg igen ;)

Helgen har varit riktigt underbar!
I fredags hade vi middagsgäster här bestående av Ylva och Markus =) Skit trevligt..
Lördag var vi ute i pulkabacken och sen vidare ut i skogen för att picnicka =)
Söndag ut och shoppa lite med Sandris och efter det blev det Ikea för hela familjen =) Ungarna tyckte väl det var sådär skoj men det gick allt väldigt bra ändå får jag säga =).

Vi var ju ute efter en specifik sak så det tog inte överdrivet lång tid. =)
Melvin har ju hoppat sönder vårat "handfat", eller iaf skåpet till handfatet så det var vi ute efter, och då passade vi även på att köpa ett helt nytt handfat också.. Mycket större.. Kommer bli toppen snyggt. =)

Idag händer inte mycket alls. Väntar på mitt sms från tatueraren så jag får komma och kika på hur den kommer se ut.. Nervositeten smyger sig i raketfart fram. Hihi! Fairline är det som ska få äran att göra mig till det lite snyggare ;) Hihi!

Och nää, jobbet har jag inte heller hört något ifrån :( Attans! Men men, det är bara till att söka vidare. Någon gång hittar man väl något =) Har ju inte jätte brått än heller.

Ha en fin dag
Kramis





Fick med oss hem en stor växt.. Äntligen, som vi längat, hahahahah!!!



Tatueringstid!

Heeeej!!

Åååååh, kan ni tänka er.. Idag fick min vän Sandra mig äntligen att komma iväg och beställa en tatueringstid ;) Ååååh såå pirrigt! Nervös till tusen! Och jag hade väl räknat med några veckors "väntetid", men icke.. Redan på onsdag hade han en tid. Iiiiiiih! Hahah! Mmm men motivet ska jag hålla på lite. Det får ni se sen. Men den ska täcka över min gamla tatuering och lite till. Alltså hela överarmen ;) Oj oj oj! Vågar jag? Ja det klart..Tror jag iaf, hihi!! Snyggt kommer det oavsett bli

Hihihihi!!
Ja vad har vi mer hittat på mer idag...Tja, tagit emot tusen trots av min underbara son på 3,5 år.. Han är såååå duktig i och på mycket, men när det kommer till att vara snäll mot mamma, kan han ingenting. Känns det som.. Haha!!

Han har ju iaf bytt till storbarnsavdelning på dagis nu och det MÄRKS kan man säga. Nu har han blivit mycket mer kaxig. Retas mycket mer. Har frågat lärarna om hur han är (vet ju att han varit lite hård på lillbarnsavd) men trodde väl att han kanske skulle kunna få lite mer respekt för dom lite större. Men ICKE!! Han är minst lika hård mot dom 

Och stackars lilla Charlie ska vi inte prata om.. En tåligare bebis får man allt leta efter.. Efter all "skit" han fått av storebror, så kan man inte vara annat! Hmmm

Imorgon är det äntligen fredag! Som vi längtat =) Då är det fredagsmys till 1000 på schemat
Våra underbara vänner Markus och Ylvis kommer hit på middag. Toppenkul tycker vi =)

Sen får vi se va helgen har att erbjuda..Lite shopping får nog plats ivartfall, hihi

Ha en underbar kväll!
Kraaamis

The tatto som ska övertäckas ;) ;)

Onsdag 25/1

Hej hopp!!

Idag är vår minsteman exakt 8 månader.. 8 MÅNADER!!! Förstå va tiden går fort =) =)

Ja, vad har vi hittat på denna tiden egentligen?! Vi har grejat iordning vår tomt i Velanda, dock en hel del kvar men det börjar arta sig =)

Charlie har vuxit en hel del sen sist. Tänder har han fått. Krypa vägrar han (han rullar fram istället), men står om han håller sig i något =) Äter väl sådär när det kommer till gröt och mat, men däremot älskar han fruktpuréer ;) Gottegrisen!

Melvin han är lite mindre skojjig denna tid. Trots till tusen. Tykar och säger emot. Retas, slåss, lyssnar inte och är bara allmänt trotsig. Hmm, underbara ålder..Haha! Men vi älskar honom ändå ;)

Måste även tacka mina underbara stöttepelare i mitt liv som alltid har funnits där och alltid kommer finnas här för mig <3 (ni vet att ni kan lita med och på mig och jag kommer alltid finnas där för er)
Mina älskade vänner KAJSA & SANDRA...Vad skulle jag gjort utan er?!

Tja, snart är det ju februari...Redan februari lixom..Haha! Och mycket planerat i denna månad.
Jag fyller faktiskt hela 25 år denna månad, hihi. Och då blir det ut att äta med min härliga Robban!

Men det bästa och roligaste som är inplanerat i denna månad är ROSA LIMOUSINE! Fattar ni va coolt? Då är det girlparty som vankas. Kommer en rosa limousine och hämtar upp en massa härliga tjejer runtom här i Trollhättan för att köra oss till förfest. Och senare till krogen och för att sen avsluta det hela med hemfärd...Kommer bli riktigt skoj!! =)

Har även sökt 2 jobb =) =) =) Men har nog haft lite för höga förväntningar :( Men jag hoppas in i det sista =)
Så håll tummarna för mig är ni gulliga =) Det hade varit helt fantastiskt =) Då blir det husbygge tidigare än tänkt =)

Nja, jag slänger in en bildbomb  =)
Kraam på er











My LOVLEY friend Sandra <3


Och min andra LOVLEY FRIEND Kajsa <3


Nyår













Go kvällen ;)

Ååh så glad jag blir att jag fått lite respons på att fortsätta =) =)

Ja jag tänkte jag skulle satt mig och göra ett "riktigt" inlägg idag men så fanns lixom inte tiden :/ Men imorrn ;)

Jag bloggar ju faktiskt lite för mig själv också.. Så jädrans kul att kunna kika tillbaka på vad som försigicks dag för dag, hehe!

Men nu är tiden lite för sen för att skriva ett längre inlägg. Men jag ska ta mig i kragen och försöka uppdatera dag för dag igen =) =) LOVAR!!

Kram och god natt på er <3




Hej hej bloggen!!!

Ja men Hejsan!!!

Haha längesen nu...Men shit va gott med ett litet uppehåll..

Tja, vad har hänt det senaste??? Inte så värst mycket intressant ;-)

Hmm ska man komma in i bloggandet igen, eller vad tycks??

Ha en nice kväll!
Kraaaaaam och pussssss


RSS 2.0