25 Mars

Men herregud alltså.. Vart tar tiden vägen? Har sån dålig tid med datorn nuförtiden känns det som :-(

Ja massor har hänt, som sagt, fullt upp hela tiden =) Det gäller att prioritera ibland.. Men ibland så står bloggandet högst upp på prioriteringslistan ;)

Jobbat några dagar till och nu börjar jag känna mig lite mer hemma i det hela. Även om det fortfarande är mycket att lära =) Fick ta mitt första blodprov på en patient på 1 år och JAPP, jag satte den på första försöket =) =) Svårt kärlsjuka patienter är ju inte dom lättaste.. Men det fick mig att må väldigt bra hihihi!!

Melvin har ramlat och slått i sitt lilla huvud :( Han ramlade rakt ner i ett element och slog hål i huvudet. Det blödde utav bare den och det blev ett ett stort jack. Dom tejpade det och hoppades på att det skulle hålla. Dom ville inte sy pga att han redan var så hysterisk och sen så behövs det egentligen inte eftersom det sitter under hår. Hade det varit i ansiktet hade dom gjort det =) Men det gick bra hur som helst.

Melvin har även lärt sig att vissla =) Och han är SÅÅÅÅÅÅÅÅ stolt över det =) Även vi.. Duktiga Melvin!

Charlie är fortfarande överallt och ingenstans hela tiden.. Sikket pass det är med andra ungen alltså. För jag kan inte minnas att det var såhär mycket pass med Melvin?! Haha! Och ALLT, verkligen ALLT ska in i munnen. Och ett temprament utan dess like har han, haha! Det hade INTE Melvin. Minsta lilla och han blir fly förbannad.. Och han får alltid till ett såntdäringa ansiktsuttryck som om hela jorden gått under, haha!! Lillfisen <3

Och vårat husbygge håller vi på att planera in i detalj =) Nu är det bara några möten som återstår. =) Spännande! Robban är såååå taggad och vill verkligen börja nu, helst igår, haha men vi får ta det som det kommer =)

Nästa helg blir det jobb igen =) Gött med lite helgjobb ;)
Kommer få ut lite mer än vad vi brukar nästa månad och då är det Ullared som står på schemat, hihi!! =) Yeeeey!

Jag försöker även få Robban övertalat till att åka utomlands i typ augusti =) Fyyy va jag är sugen på det. Men jag tror jag lyckas ;) Vi har ju typ ingen ledighet alls i sommar ihop så då kan det ju vara perfekt att ta en resa 1 vecka eller så med familjen och bara få njuta. Underbart!

Hmm nja jag kommer inte på så mycket mer just nu =)
Ha en fin söndag
Kram





Grillpremiär









Helg

Tjenamors!

Nu är det en myshelg som står på schemat! Bara ta det allmänt lugnt =) Underbart!

Har nu gjort min sista arbetsdag för denna vecka och det känns otroligt skönt. Just nu har det varit enbart 2 dagar i veckan men det räcker mycket gott och väl. Ni anar inte va mycket man ska lära sig. Haha! Och alla dessa ord.. Vem kom på Latin lixom, haha! Men ja, myket lärorikt! =) 2 nya dagar nästa vecka igen =) Och sen hoppas jag att jag är klar för timmar =) Måste ju även tillägga att Kirurgavdelningen är riktigt coolt. Människokroppen är otrolig på alla sätt, man blir förvånad varje gång =) =) =)

Just nu känns allt skit bra. Jag har sååå mycket att se framemot =) Hatar ovisshet, men just nu har jag inte jätte mycket av just den varan (känns det som).. Haha, men sen vet man aldrig =) Jag lever i NUTET =)

Charlie gör otroliga framsteg. Han går dock inte (om man nu ska skriva dock) men han var ju väldigt nära ett tag men efter det har han fegat ur. Och min synpunkt på det hela, är det väldigt skönt och tvärtom för pappa Robban, haha! Robban ska alltid ha bråttom med allt medans jag tar det som det kommer, haha! Men hur skönt är det inte när ungarna "bara" kryper? Haha!

Melvin är i en trots utan dess like. Dock Skönt att höra att det inte bara är jag som har det så, haha! Han är världens bästa storebror när det passar honom, annars är han inte så jätte bra, haha! Och går något emot honom så är vi världens dummaste människor och vi ska straffas.. Men när han inte märker att vi tar åt oss går han på Charlie, och det är lite synd. Men det är något vi måste jobba med.

Och dethär med maten och Charlie har vi fortfarande lite problem med. Han kan nämnligen inte äta "bitar". Vi har ju kommit igång regelbundet med 6 månadersmaten men nu när han ändå är 10 månader har vi försökt med 8 månadersmaten och det går INTE. Han sätter i halsen med en gång. Det GÅR verkligen inte...Hmm jaja vi får se hur vi löser det hela

Jag är en väldigt stolt 2 barnsmamma och väldigt glad över mitt liv. Jag hade inte gjort det annorlunda om jag hade kunnat. Mina barn är det absolut bästa som någonsin hänt. Vet att jag ses om en "ung" mamma men jag känner mig inte särskillt ung och jag trivs med mitt liv som jag valt. Jag är kanske lite lillgammal av mig men jag gillar familjelivet och "lugnet" som det innebär. Även om det är kul att komma ut då och då (det kommer man alltid tycka är skoj, oavsett ålder) men om jag får välja tycker jag nog att hemmakvällarna är det bästa.

Tänk att jag och Robban träffades för första gången på "KUB" (mohaha) för 14 år och sen blev ihop för första gången för 12 årsen... Sen hade vi ett litet uppehåll i 2 år men alltid haft kontakten. Så i 10 år har vi hållt ihop det i både vått och torrt =) Det är COOLT! Men daglig kontakt i telefonen i 14 år har vi haft! Helt sjukt men otroligt häftigt.. Något att skryta om för framtida barnbarn ;-) Men längre lär det ju bli =) =)

Har fått kikat lite på mitt sommarschema och jag är typ jätte nöjd =) Kommer jobba HELA midsommarhelgen (precis som jag önskade) med världens bästa tider. Och teamet jag kommer jobba med är också toppen. Trivas som fisken i vattnet kommer jag göra =)

Robban är just i detta ögonblick ute i garaget och bygger på våran nya "inredning" =) Han håller på med en "sittskänk" eller va man kallar det.. Den ska vara i samma stuk som soffbordet han byggt och "lådan" på väggen. Kommer bli jätte fint =) Han är duktigt han! Inte tummen mitt i handen där inte =)

Nämen gud så jag tjötar!
Tar mig ett glas vin och säger skål och ha en god helg
Puss o kram!!

FINALLY

Nu äntligen har vi fått nät här hemma igen.. Det har varit sönder för oss därav inget bloggande :( Men nu så.. hehe!! Och dessa nymodigheter med att blogga via mobilen är inget jag någonsin kommer förstå mig på haha!!

Tja, ja va har hänt sen sist? =) 
Inte så värst mycket kanske, haha!!

Har iaf börjat jobba.. Eller ja, introduceras in till jobbet. Det är mycket som ska läras, det vill jag lova. Så idag är det ännu ett pass, kvällspass. Och imorgon är det ett morgonpass. Sen får vi se om jag får tider några helger framöver. Av det jag redan fått vara med om kan jag säga att det är ett väldigt spännande jobb. Händer mycket och mycket olika =) Och att man sen får lära sig mer än en undersköterska egentligen ska kunna känns ännu mer skoj! =)

Denna helgen ser väldigt lugn ut =) Yeeey va gott!!

Och i veckan har jag åkt på mitt första ryggskott.. Helskotta va ont jag haft. Fick till och med ha Robban hemma eftersom jag knappt kunde röra mig. Men nu känns det bättre. Mornarna är fortfarande lite jobbiga men det ska väl lägga sig helt snart =)

Var en sväng till komvux häromdagen också för att kika lite kurser. Men kursplanerna hade inte kommit ut än men jag skulle ha uppsikt. Kursen som jag framför allt ska läsa nu till hösten är "Barn och ungdomsjukvård" och sen får vi väl se om jag kanske hittar något mer skoj =)

Och dessa nya tider på dagis har börjat nu och jag kan bara säga att jag är såååå MISSNÖJD!! Har även pratat med några föräldrar på dagis om det och även dom tycker det är dåligt. Får hoppas det inte håller i längden... Man hinner knappt hem innan man ska hämta hem barna och att hämta hem kl 11.30 är INTE OKEJ! Fyyy

Oj, jag höll på och glömma.. Har ju fått tillökning i släkten =)
Lollo och Jonas har fått sin andra lilla prins
&
Elin och Micce har fått sin andra lilla prins =)
GRATTIS till er alla! Underbart <3

Hmm nä, en kopp kaffe nu när jag sitter här i min ensamhet =) CharlieMan sover och Mellisen på dagis =)
Kram på er

Även Robban har blivit med tatuering =)




Busungen är numer överallt och ingenstans hela tiden, haha


Nya åket =)




Hahahahaha mitt otroligt snygga ID kort! Mohaha!!

RSS 2.0