Emma

Mamma till världens finaste pojkar <3

Skärtorsdagen

Hejsan!!

Melvin sover och har väl sovit ca 1 timme. Det var inte länge han var uppe nu på morgonen. Men skönt att han har sin nap nu för jag har tänkt gå in till stan lite senare och då kommer vi ju hinna vara hemma tills Robban kommer hem. Han jobbar ju bara halvdag idag, gottigt!

Vi var och handlade resesäng till Melvin igår som ska vara hos mommo. Och vi fick även gått runt i affärer men hann inte alls det jag egentligen skulle velat hinna. Vi har var där halv 7 och dom stänger ju kl 7.

Farbror Markus fick passa Melvin medans vi var och handlade och han hade gått över till oss med honom för Melvin var visst jätte grinig hemma hos dom. Men det är väl inte så konstigt. Hemma är ju bäst =D. Sen kom även tant Johanna och gjorde Melvin och Markus sällskap. Tack för hjälpen.

På lördag ska vi ut på partaj. Nä men det är buffé på Villa Stranna som vi blivit bjudna till och så blir det väl en öl eller 2. Marie ska även följa med, skojsigt och för oss blir det nog lipz senare på kvällen =D Måste ju få dansa lite också. Hihi!

Ha en fin dag
Kram

Kommentarer
Postat av: mormor Lisa

Din moromor är nog inte med i nyheter alla gånger så jag undrar vad =D betyder.

Muffins finns alltid.

Kram

2009-04-09 @ 11:38:54
URL: http://emmaaronsson.blogg
Postat av: Grannen

Ni behöver inte tacka för att vi passar Melvin, vi tycker det är jätte roligt å passa honom! Han förgyller verkligen tillvaron! Se på lördag. Ps: ni får inte gå tidigt till Lipz ;)

2009-04-09 @ 11:44:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0