Grattis alla mammor!!

Idag är det morsdag så jag får gratta alla mammor inklusive mig själv ;)

Melvin var så snäll mot sin mamma idag för han behagade inte att gå upp fören vi gick in och väckte honom vid 10.15. Hur gott som helst =)

Idag ska vi till svärföräldrarna och fira litegranna =)

Ha en underbar dag idag!
Många kramar

Mammsen fick en jätte fin ljus"lykta" av sin prins idag! =) <3


Melvins lilla presenthög! =)

Nu har vi bara EN grej kvar att köpa sen är vi färdiga ;)


Ullared & kalasande

Tjolahopp!!

Åh sikken skojjig dag vi haft =)

Dagen började kl 4 imorse. Vid 5 tiden var bilen tankad och klar att ge sig av =) Vi kom fram vid 7 tiden, precis när dom öppnade och vi var väl förberedda på att det skulle vara sjukt mycket folk där idag eftersom det faktiskt är löningshelgen och precis innan sommarn. Men ack så fel vi hade =) Det var nästan inget folk alls. Och vid 10 var vi påväg hem igen, hehe!! några tusenlappar fattigare men mycket annat skojjigare rikare ;).

Melvin har fått en hel del (fast mycket får han när han fyller) och även jag och Robban fick lite saker. Dock inga onödigheter ALLS! =) Det känns iaf skönt, hihi!

Och vi var hemma igen runt 12 och då hämtade vi hem vår prins innan han skulle sova. =) Och när vi kom hem stenslocknade han. Och så fort han vaknade var det till att stressa i lite mat i i hans mage och sen iväg för att fira Tuvis som blev 2 år igår! =) <3 Grattis prinsessan...Och tack för den otroligt goda tårtan ;)

Och sen åkte vi hem och bara mös. Har ju saknat min Melvin när vi inte setts på så länge =).

Imorgon är det morsdag så imorgon är det MIN dag =), hihi!!

Ikväll/snart ska jag och gubben mysa framför euorovision med ett glas vin och jordgubbar =) Mysigt värre!!

Näpp, nu kommer jag inte på så mycket mer att skriva!
Ha en underbar kväll, för det ska vi ha!
Kram kram

Testade att tillaga Lax för första gången igår! Har aldrig annars gillat det men igår älskade jag det =) Hur gott som helst! Ungsbakad =)


Köpte en klänning idag och den invigdes på Tuvas kalas =)


Kalasande




Mm vad gott med tårta =) Sötfisarna som alltid har hållt ihop och förhoppningsvis alltid kommer att hålla ihop <3







Haha, det bidde lite barbapappa grejer till Melvin idag =) Men jag gillar´t ;)
Och man blir väldigt trött av att leka med sina kompisar =)



Min älskling, mitt hjärta, MITT ALLT!! Du betyder oerhört mycket för mig! Mer än någon kan kan föreställa sig...<3
(fått en ny polisbummecyckel idag =) )


Tandis

Hej hopp!!

Tänk, nu är det snart 2 årsen jag började blogga. Trodde aldrig jag skulle klara av att skriva blogg. =)

Idag är det torsdag och imorgon är jag ledig =) Härligt härligt!! På lördag blir det en tripp till ullared med Robbocop, det ska blir jätte mysigt =)

Idag vart jag som sagt hos tandläkaren och fyttirackarns, det kostade mig egentligen 1000 rikstaler men med dom nya reglerna fick jag ju 300 kr rabatt =) Men ändå, 700 spänn tycker jag är alldeles för dyrt...Tur var väl iaf att mina tänder såg bra ut och att jag sköter mig jätte bra =). Hehe, för nu har jag inte tid dit fören om ca 1,5 år och jag hoppas jag slipper gå dit någon gång mellan det för man blir ju ruinerad =)..Nästa gång kommer jag ha fått ihop hela 600 kr i rabatt och det innebär en billig undersökning, hahahah!!

Idag är det kvalet i euorovision (hoppas jag) så det blir väl till att titta på det. Finns aldrig annars något vettigt på tv:n på torsdagskvällarna.

Fick mitt schema igår på introdutionsmötet för sommarjobbet och jag är väldigt nöjd med schemat. =) Emilia och jag jobbar väldigt samma och det är skojjigt det med =).

Nu när jag jobbat ett tag på vårdcentralen med tiderna måndag - fredag 8-16 så kan jag helt ärligt säga att jag tycker minst lika bra om att jobba kvällar och helger =). För på måndagar nu så vet man att man MÅSTE gå till jobbet hela veckan medans när man jobbar oregelbundet så är man ju faktiskt ledig lite här och var =) Det är nog min grej. Och sen att man får mycket mer tid till Melvin är ju skita bra. För nu hinner jag med max 2 timmar om dagen med honom och det är alldeles för lite för mig! Måste ha mera av Melvindosen =)..Nää jag längtar faktiskt till sommaren och det jobbet =)

Imorgon är det fredag och då ska faktiskt Melvin åka till farmor och farfar & sova eftersom vi drar till ullared vid 5 tiden lördag morgon =). Åh va vi (läs jag) ska shoppa..Haha!!

Och sen när vi kommer hem igen är det kalas dags för VÄLDENS UNDERBARASTE TUVA!! Tänk att hon blir 2 år imorgon!! Shit va tiden går och jag är himlans lycklig som fått vara med redan från start. I Vecka 18 lärde jag känna henne och Jessica och det är något som betyder massor för mig idag och har gjort sen den dagen =)

Och på söndag är det morsdag! Jippiiii, undra va Mellisen hittat på då till sin kära mor??!! Hahaha!! Nää så viktigt är det väl inte. Huvudsaken är att jag får en massa pussar (som vanligt) men kanske lite mera så är min dag gjod, hihi!!

Fasiken, jag sitter här och smakar banan i munnen!! Den där flourgulasörjan man får av tandläkarn är ju himlans god, haha *not*

Och shit va lite avundsjuk jag är på moster Lollo, Jonas och Elias som nu sitter på Landvetter och väntar på att planet till Kreta ska lyfta =) 2 underbara veckor ska dom tillbringa där...Lyckosar..Men vi får väl ta igen det sen när vi åker till Thailand, som bara är 6 månader bort =) FAAAASIKEN VA GOTT DET SKA BLI..Hade ju varit väldigt väldigt roligt om även Farmor Eeva och farfar Aulis gjorde oss sällskap??!! ;)

Nää nu vart det slut för denna gång!
Höres snart igen!
Kram & Puss

Pic´ts







 










Bloggen inte första...

Nope, bloggen kommer verkligen inte i första hand just nu! Och det får ni faktiskt förstå, hehe!

Helgen har varit toppen men världens finaste väder. Så bättre kunde den inte varit. Och fisketuren var helt perfekt. Det var helt vindstilla och solen värmde så gott ända tills den gick ner =). Åh så mysigt. Det enda som fattades var fiskarna..Hahaha! Vi fick nämnligen inget att ens nämna, hahaha!!

Nu kommer alldeles strax Robban hem och då blir det middag, ÄNTLIGEN! Makaroner och falukorv serveras det idag, med stuvade morötter =)

Gjorde precis världens sämsta grej. Skulle lyfta upp Melvin i taket och med en jävla smäll slår han i köksluckan som jag glömt stänga. Tror ni någon blev ledsen då eller?? Fan det var nästan så att jag grina mer än honom! Gjorde ont i hela mig!! =(

Denhär veckan har jag en hel del grejer som gör att jag inte kommer kunna jobba hela veckan. Haha! Onsdag är det möte med sommarjobbet, torsdag är det tandläkarn (ursch och fy) Och på fredag ska jag vara hemma med min prins för dagis har stängt =) Så det blir en rätt så härlig vecka ändå, hihi!!

Nä nu ska vi käka..
Puss & kram

(nu var det längesen det var bilder med på bloggen så det får jag ladda upp senare för nu när jag äntligen hittat allt saknas batterier i kameran, haha men som sagt, senare)

Redan snart onsdag

Haha fast jag kom ju på att det faktiskt är torsdag imorgon..Shit va veckorna springer förbi =)

Händer som sagt fortfarande inte allt för mycket i våran familj. Dagarna består mestadels av, sova, äta, cykla till dagis, cykla till jobbet, jobba, hämta på dagis, äta middag och sen är det mest grejja i trädgårn som gäller =). Alltså inte så jätte spännande vardagar =)

Men på lördag ska faktiskt lillkillen sova borta. Det var ju ett tagsen nu =). Men då ska jag och pappa Robban ha en riktig myslördag med sen fiskekväll och kinamat =) HÄRLIGT!!! Det behöver vi =)

Jag har ju fått svar på mina prover nu också och det visade tydligen inget. Men när man jobbat på vårdcentral har man ju lite extra tur och kunna kolla upp sig ändå och det visar sig att jag fortfarande har något i urinen. Gick då och frågade en doktor som jobbade där om det var någon mening med att söka vårdcentral igen och hon tyckte att jag ska sluta äta laktos grejer. Eftersom jag mest har problem i magen. Det kunde tydligen visa sig även på urinstickan om det är laktosen som gör så. Och jag har ju fått tillbaka min grymma magont som kommer då och allt för ofta. Så jag ska sluta med laktosen och se om stickan visar bättre om några månader. För om den inte skulle göra det kan jag söka mig till vårdcentralen igen och när dom då säger till mig att sluta med laktos (som dom troligen skulle göra) kan jag säga att jag redan testat detta =). Haha! Lite förtur ska man väl ha när man jobbar på VC =).

På fredag blir en riktigt kort dag på jobbet för då ska jag på möte efteråt. Så 8-11 tycker jag är en HÄRLIG arbetsdag, hehehe!!

Imorgon kommer troligen Emma hit på lite tjöt och färgahåret kväll =) Ska bli skojjigt!
Och på fredag ser det ut som att Marie, William, Emilia och Alvin kommer hit på en kaffe och busträff...=)

När jag och Mellisen kom hem idag var det ju ett super duper fint väder, och är fortfarande, men då passade vi på och mysa lite i solen med ett päron och lite gräsklippning =) Shit va man mår mycket bättre när det är fint väder =). Det gillar vi!!

Och just nu är Robban ute och gör ett till "land" till mig som vi ska plantera grönsaker i =) Haha han är allt väldigt bra och duktig!! <3

Nästa vecka är det dags för mötet med sommarjobbet. Och sen är det även ett besök till tandläkarn inbokat och det gillar vi inte. Tandläkarn alltså! Hehe!

Ska bli super kul detta året och sommarjobba på mitt äldsta jobb för nu är ju även min lilla gulle Emilia på samma ställe =) Det gör ju sååå mycket när man har trevliga kollegor ;). Annars så älskar jag nästintill alla som jobbar på lupinen men eftersom det är sommar är det ju mycket vikarier. Och då är jag glad att jag vet EN som jag trivs bra ihop med som ska jobba där, heheheh!!

Åh, nä nu kom jag visst på att jag måste ta ur diskmaskinen! Jaja, bäst att ta det nu när jag ändå har det i skallen, hehe!
Kram på er

(ps, hade taigt bilder som jag tänkt lägga ut för en gångs skull men då har min underbara son gått och gömt den!! Åhhh, jaja då får det bli imorgon om han nu behagar att kanske leta upp den, hahahahahaha. Ds)


Slut på helg!

Japp, redan söndag och jag tycker helgerna går alldeles för fort! =(

Imorgon är det jobb och dagis igen. Även om det är ganska så skönt att ha vardag och alla rutiner är som dom ska så är det ändå väldigt gott med ledigt =)

Precis hemkomna från en liten fisketur och jag kan säga att det inte alls gick nått bra idag. Fiskarna måste ha sin lilla förmiddagsnap för inte ett enda napp bidde det idag. Men ändå väldigt mysigt att komma iväg och göra något bara vi =). En fika ute i naturen tackar väl ingen nej till ;)

Helgen har bestått av en väldans massa lyftande. Vi har nämnligen forslar bort en HEL DEL jord som bidde efter att vi grävt upp gången =). Så oj vilken träning vi fått nu

Har även fått planerat blommor i min nya blomlåda och senare ikväll ska jag sätta potäter =) Mmm. Men igår när vi köpt blommorna och kommit hem så såg jag att det saknades en blomma. Vi hade alltså glömt packa ner den så jag hoppas att vi kan få tillbaka den idag. För det var nämnligen en blomma jag köpt till min farmors minne. Hon hade jämt sånnadär fänhjärtan, eller vad dom nu hette, och då tänkte jag planera en för henne =). Men shit va dyrt det är med blommor egentligen, hehe! Iaf om man ska ha dom som håller i några år. Men skoj är det

Senare idag ska jag även åka hem till Marie för en liten tjötastund. Det var väldigt längesen vi umgicks och bara satt och tjöta. =)

Igår var vi även hemma hos svärföräldrarna på en middag, inbakad kassler och ris bjöds det på och det var riktigt gott. Ska faktiskt försöka mig på att försöka göra den måltiden någon gång =)

Ha en fin söndag!
Kramar

Helg!

Åh vad det är skönt med helg. Men något som inte är lika gott är att det är ett fruktansvärt fult väder ute. Men vad gör egentligen det när man har en underbar familj som man kan umgås med inomhus??!! =)

Igår vart det lite kalasande för Harry. Tänk att det är hela 2 årsen man gick och var totalavundsjuk för att dom fått bebis. Haha jag hade ju hela 1 månad kvar =) Men tack så hemskt mycke Harry och Kajsa för ett super trevligt kalas =) Kul att se alla igen!

Idag är det faktiskt Melvins 23 månadersdag, haha!! =) Alltså bara EXAKT 1 månad till 2 år...

Efter att Melvin sen sovit sin nap ska vi åka bort till svärisarna och bli bjudna på middag =) Gud så gott det ska bli :)

När vi var iväg på kalas igår så passade Robban på att bygga mig, eller oss, en liten planterings"låda". Han är riktigt duktig och den blev super. Så när det slutat regna ska vi åka och köpa oss lite blommor att plantera =). Har även tänkt sätta färskpotatis men är det någon som vet om det är försent att sätta det nu?

Nä nu kommer jag inte på så mycket hoppas ni får en lika trevlig lördag som vi!
Kram kram

Går hand i hand hem efter kalaset =)



Kusten

Tjingeliiing!

Åh sikken härlig kväll. Melvin ligger och somnar förhoppningsvis strax och vi sitter och kikar på 2 1/2 men =)

Idag tog vi oss en liten tur till kusten och hälsade på Johanna och Markus. Och sikken mysig husvagn dom fått tag på =) Hann även med en liten grillning och det var super gott, hihi!

Imorgon är det jobb för min del men bara fram till kl 1 och det är väldigt gott. Sen är det kalas för hela slanten för lille Harry! Han är hela 2 år =)

Men herregud vilken tråkig människa jag blivit. Haha jag kommer ju aldrig på vad jag ska skriva nuförtiden. Det värsta är ju att på kvällarna innan jag somnar har jag hur mycket som helst jag vill skriva men det är änna väldigt bortblåst på mornarna när jag tänkt skriva =) Hahaha hur tokigt som helst, hehe!!

Jag satt ivartfall och tänkte på denna nya film med Alvin och gänget..What lixom??!! Chipmunkarna hette dom på min tid och var banne mig inte datagjorda utan tecknade och väldigt bra. Alvin och gänget? Hur har dom fått det till de??? Nää jag tänker inte ens titta på skiten för det skulle bara förstöra det unika med CHIPMUNKARNA!! Haha!! Intressant, eller not men det är iaf en tanke jag hade =)

Kram på er

Nygging =)


Melvin har fått tillbaka sin bebigunga och han älskar den fortfarande, hehe



Ute och går med Stina =)


Snart långledigt

Tjolahopp!!

Åh idag är som en torsdag och jag gillart :) Eller ja, jag jobbar ju faktiskt fredag men det är en kortis dag så det gör inte så mycket =) Bara skönt att få komma upp i tid och sen känna att man faktiskt gjort något =)

Idag jobbade jag som vikarie och det innebär MER PENGAR =) hihi! Och imorgon är jag också vikarie. Härligt! Även måndag är vikariedag och sen inte fören i juni =) Men skoj är det! Man är ju ändå där varenda dag och att då få lite pengar för det är ju ett extra stort plus =)

Idag började ju dagen med en tripp till vårdcentralen. Fick inga svar idag men på fredag ringer han om provsvaren. Vet ju att jag har något men vad är ju frågan, eller rättare sagt vilket penicillin jag ska få ;). När vi ändå var där kikade vi upp Melvin lite. Och det visade sig att han bara hade ett virus i kroppen. Halsen såg väl sådär ut så det är väl en jobbig och långdragen förkylning han åkte på. För igår kväll gick jag bara in en snabbis till honom och pussade på honom och kände att han var varm. Så då åkte febertermometern fram och visst hade han feber, 39,5 så pappa Robban har fått vara hemma med honom idag. Men sen var den som bortblåst och imorgon kommer han förhoppningsvis gå till dagis igen. =) Och det var tydligen ett tecken på att det är virus i kroppen, alltså att han får feber då och då. Hmm!

Och idag kom mina grabbar och hälsade på mig på jobbet, åh så kul =) Dom hade varit ute och handlat en massa nytt lego och lite där till så då hade dom svängarna förbi =)

Just nu sitter jag med en toning i håret och hoppas det blir i bara en färg. Sist jag färgade det blev det lite olika i färgen =) Älskar att göra förändringar i mitt hår =)

Tanken var att vi skulle grilla nu snart men jag känner mig inte jätte hungrig så vi skjuter upp det till imorgon istället, hehe!!

Kikade in på Aalins blogg idag och hon hade lagt upp några bilder från helgen =) så här kommer några..
Ha en fin kväll!! Kraaaam




Hahahahahahah, ser ni vilka raka tänder jag har??? Och det är något jag HATAR!!!! Hahaha


HÄRLIGT Ylva, härligt =)




Jag ska måla hela världen....

Fy va vi har målat det senaste, och kallt till tusen är det..Haha! Men fint blir det =)

Efter jobbet idag drog jag en snabbis till min frisör och fick en sommarfrisyr =) Känns skönt! Äntligen är dom fula topparna borta =)

Sen när vi kom hem var det middag, lägga Melvin och sen sätta sig ute och måla staket. Men nu är det inte mycket kvar, hoppas jag, hehe!!

Imorgon innan jag börjar jobba ska jag till vårdcentralen för jag fick ta och testa mig på jobbet idag och blåskatarren eller vad det nu är har inte försvunnit. Mer nu än innan! Hm ja, så nu blir det väl en antibiotikakur till. Skoj skoj, *not* Hahaha!!

Helgen har varit toppen. I lördags kom våra vänner hit på en liten grillning och gott blev det :) Sen drog vi kvinnor ut och tog oss en bowlingrunda. Och som vanligt kom jag först om man räknar bakifrån. Haha!! Men kul hade vi

Melvins 2 årsdag börjar närma sig med stormsteg och vi har inte börjat planera nått än, haha! Får nog ta tag i det snart :)

Hm ja det var väl det. Inte mycket skoj som händer nuförtiden..Men det vänder väl kanske snart ;)

Kram kram


Åh va liten och skruttig han är =) Med en massa svamp i munnen, hehe

Myslördag

Tittelitut!

Har nästan ingen tid längre till att sitta vid datorn. Tycker vi har grejer för oss hela tiden som ska fixas.

Idag steg familjen upp vid 8 tiden och sen har vi fått storstädat hela lägenheten, gottigt! Sen gick jag faktiskt och la mig och tro det eller ej men jag somnade. Shit va gott. Så nu är jag lite mer utvilad =)

Ikväll blir det en myskväll framför tvn med kinamat. Såg att Yrrol går ikväll och det är ju en av världens roligaste filmer. Haha! Robban tror vi ska kika på Euorovision song contest för den har jag gått och tjatat om LÄNGE att den är ikväll, haha men jag fick syn på att det INTE går ikväll..Hahahaha!!

När Mellisen sen vaknar ska vi ta oss en tur ut till Torp och handla lite =) Vi måste köpa nya tallrikar och muggar och sen blir det väl lite smått och gott också :) Igår tog jag och Robban oss en liten shoppingrunda där vi också hittade en hel del grejer. Härligt

Tror Melvin börjar "tillfriskna" eller vad man ska säga. Han verkar piggare iaf. Han fick ju vara hemma med mig 2 dagar eftersom dagis tyckte detta och dom 2 dagarna har han sovit HELA tiden. Och i fredags fick han feber så då fick pappa Robban vara hemma med honom. Och nu känns han lite bättre =)

Näpp, inget mer roligt som hänt, hehe!!
Ha en super fin lördag!
Kram kram

Bullbak

Nu står degen och jäser och sen blir det till att knåda och smeta =) Gott ska det bli ivartfall..Tacosen ska vi snart börja med så den är färdig till pappsen kommer hem! =)

Idag har vi väl inte gjort så himlans mycket. Men shit va Melvin behövde vara hemma. Han har legat helt utslagen hela dagen idag typ och vaknade vid halv 8 och somnade halv 10 och sov 3,5 timme. Helt sjukt..Men imorgon ska vi vara hemma också så då har han ju en dag till att ta igen sig på. Dagis trodde det hade lite med att göra att han har utvecklats i en extrem fart nu det senaste och det kan ju göra att man inte riktigt hinner med i energi, eller ja. Jaja nu är vi iaf hemma och slöar. =)

Ikväll när MElvin somnat ska jag och Robban ut och måla staket på baksidan =) Hoppas bara regnet håller sig borta så vi får det gjort.

Nä det finns inte så mycket mer att förtälja men här kommer lite bilder från Växjö



Lille Wian





Ska han skratta eller gråta??








Nore

 





Åh så gott det var med plankstek!! Mumma...


Världens underbaraste!! <3


Utvecklingssamtal

God kväll!
Jag skrattar änna åt mig och min dåliga uppdatering. Men orker har lixom inte riktigt funnits där. Skönt med ett litet lov även från bloggen ibland =)

Helgen i Växjö har verkligen varit bäst! Shit va både mysigt och skojjigt det varit. Melvin har varit helt extas hela helgen =). Tack under bara människor!! <3

Men lustigt nog är man tröttare nu än när man åkte dit, haha. Men tröttheten börjar lägga sig nu =)

Fick papper på jobbet idag om vilka dagar jag ska vikariera och få betalt. Tror vi är uppe i 9 dagar nu. HÄRLIGT!!

Igår fick vi åka in till jouren med Robban för han hade fått en flisa i ögat. Men läkaren såg att han redan fått ut flisan men att hornhinnan var skadad och det var det som gjorde så ont. Så idag har han varit hemma och tagit det lugnt. Och ögat känns mycket bättre idag säger han. Skönt..

Idag har vi varit på utvecklingssamtal och det var mycket givande. Han kommer få vara hemma med mamma 2 dagar nu för han är inte riktigt bra. Nu när dom till och med ser det på dagis så är det ju något. Så 2 härliga dagar med mamma kommer föehoppningsvis göra susen =) Sen är det ju kort dag på fredag och nästa vecka är det ju bara 3 dagar =) Nice!!

Så imorgon ska jag och Melvin baka lite muffins, för jag fick ju en fantastisk muffinsbok av Ylva =) Tack! Och sen ska jag även ge mig på att baka bullar..Gott gott

Nu kom Robban hem med sin nya Iphone så jag ska sätta mig och kika lite på denna mystiska sak. Haha!! Säger bara det, DESSA NYMODIGHETER...Haha

Kram kram

ps: bilder kommer sen. Ds

RSS 2.0