Melvin <3

Världens finaste kille!
Om han bara visste hur mycket vi älskar honom. Det bästa i livet!
<3 <3 <3 <3 <3




Måndag hela veckan!

Alltså, när jag inte har något jobb att gå till så gillar jag faktiskt vardagarna mycket bättre, haha nää då, jag gillar vardagar bättre oavsett faktiskt =) Eller ja, alltså världen är ju i rullning och alla är uppe medans på helgerna är inget öppet som det ska och folket sover länge och världen rullar inte fören mycket senare. Haha! Och jag tycker det är mysigt när folket är igång =) Så jag njuter faktiskt av vardagarna. Sen är det jävligt tråkigt att bara gå hemma också men det kompletterar jag med att träffa en massa underbara människor =)

Bad Robban ta några bilder på magen min igår men attans att det ska vara så svårt för honom. Haha! Han tror han är världens fotograf men ack så han bedrar sig! =) ;P Blir för det första inga bra bilder på MAGEN, som man faktiskt fotar när man tar gravidbilder haha och sen blir det bara suddelidudd! Haha!

Har även fastnat i traderaträsket nu! Attans! Men har faktiskt vunnit lite fina grejer som ska bli kul att få hem =).

Solen skiner idag även om det är väldigt trist att snön la sig igår. =( NU VILL JAG JU HA VÅR!

Ha det gott!
Kram

Såhär blev dom flesta bilderna, hahaha


Men av typ 100 bilder fick jag iaf något/några okejja kort! Haha!
Här syns den nya frillen LITE också. Inte jätte stor förändring men det behöves! =)





Söndag!

Trist, men sant! Helgerna går alldeles för fort alltså! Längtar så till sommarn när Robban får vara hemma med oss mycket mer =)

Igår tog jag min familj med på en cykeltur. Skönt! Solen strålade massor MEN det var kallt. Skitsam, man blir ju varm av att cykla. Haha! Och att vara gravid och cykla gör en ännu varmare mycket fortare, hiihi!

Robban skulle klippa sig också och då frågade vi även om han kunde ta Melvin, och det kunde han =) Skoj tyckte vi, även Melvin! =) Han var jätte faccinerad av gubben och det han gjorde. Så det bidde att han satt jätte jätte stilla. Av skräck eller annat, det vet vi ju självklart inte. Hahaha!!

Men sen frågade gubben om även jag ville klippa mig, NJA sa jag, jag vågar nog inte. Haha! Men till slut lyckades han övertala mig och attans va bra det blev. Han gjorde precis som jag ville. Ja det var ju inte på det dyraste klippstället, absolut det billigaste för vi betalade 400 kr för hela familjen, haha och då blir man lite skeptisk, men ack va man kan bedra sig! Och jag som ändå tänkt gå till min frisör och boka tid precis efter, nu slapp vi ju det. Och för mindre än priset på bara mig fick vi klippt hela familjen. Haha! Har inte varit så nöjd på länge faktiskt. =) =) =) Och skönt att få sommarfrillen gjord nusåhär innan sommarn startat.

Idag vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på. Kanske badhuset. Och i eftermiddag kommer mormor Lisa och Roger hit på en kaffe =) Och tror även Lollo skulle komma hit MEN lite senare för att prata lite högskoleprov =) Det är ju föresten nästa helg. Haha! Inget förberedd alls är jag. Tar det som det kommer! Är ju som sagt inte så clever..Haha!!

Bebis i magen lever Rövare i magen. Shit alltså! Igår var helt sjukt, då trodde jag verkligen den skulle sparka sig ut ut magen. Haha! Robban var lika faccinerad som jag

Och när jag är gravid så får jag sånna sjuka hormonsvägningar så det är inte klokt. Det kan vara allt ifrån att vara glad till att vända fort och bli skitarg men jobbigast är när jag får ett skrattanfall. För det är verkligen ett skrattanfall utan dess like och jag kan inget göra åt det. Men det värsta är att tillslut vet jag helt ärligt inte om jag skrattar eller gråter. Tårarna sprutar och jag börjar lixom, ja grina. Ja det är helt sjukt och så får jag bara när jag är gravid, och tur är väl det. Haha!

Nä nu ropar min mage på frukost! Att jag hann med detta inlägg INNAN frukost var enbart för att jag väntar in att äggen ska koka färdigt, haha men det har dom gjort nu så...Upp och iväg till frukostbordet!

Ha en fin söndag!
Kram

Min fina duktiga kille!

Kalasande

Hejsan hej!!

Gubben min har precis fyllt 24 år och det har ju självklart firats med en massa härligt sällskap, god mat och massa tårta =) Så nu står vågen helt plötsligt på lite mera kg..Hahahahaha!! (skämtosida)

Annars har det inte hänt så mycket. Har jobbat måndag denna veckan och sen har det varit lugnt. Skönt tycker jag =)

Satt och tänkte på hur länge jag faktiskt ska jobba. För hela förra veckan jobbade jag på boendet och man kände i hela kroppen att den inte kommer orka eller få plats så länge till. Haha! Så jag ska fundera lite på hur det kommer bli. Jag har ju turen att kunna stämpla =) Men på vårdcentralen kommer jag kunna jobba på för där är inte alls ett tungt jobb. Snarare bara jätte skoj =)

Igår vart Kajsa, Harry och lilla Wilma här på ett besök och det uppskattades av oss båda =) Melvin behövde leka av sig lite. Han vart ju hemma från dagis för att han är sååå trött nu förtiden. Men lite bus orkar man med =)

Just de ja, Ullared vart ju i helgen. =) Fick shoppat loss för några fler tusenlappar än vanligt. Haha! Men då fick man ju också ganska så mycket till bebisen. Inga kläder dock för det fanns inget som lockade. Och denna gången tog vi inte det billigaste hela tiden. Utan vi lyxade och tog det vi ville ha =) Haha! Vi ska ju inte köpa så mycket till bebisen och då kan man lyxa till det med det lilla man ska köpa =) Hur kul och mysigt som helst vart det iaf. Och det tror jag även Robban tyckte =) Även Melvin blev nog glad, dels för att han fick vara hos farmor och farfar och sen fick han ju även några "paket" som mamma och pappa köpt till honom =)

Nu är det bara sänghimmel, babymonitor och vagn som ska inhandlas =)

3 månader kvar till bf. 3 MÅNADER! Och 98 dagar kvar..Fattar ingenting!!

Imorgon går vi in i vecka 27 =) Snart 30 ju...Och jag kikade på "en unge i minuten" igår på play och där var det ju en kvinna som födde en liten son i vecka 27+ nått, alltså en vecka före vad jag är nu och det var ju en BEBIS! En liten en men en BEBIS. Med armar, ben, hår, hud, ja allt som ett barn har när den föds. Haha! Det kändes väldigt konstigt att se. Det ligger ju en sån i min mage nu! i den storleken typ..Helt sjukt! Haha!

Och alla dessa jobbiga samandragningar som kommer och går. Man blir ju inte dåligt kissenödig varje gång. Haha! Det stelnar till i hela magen och alldeles röd i ansiktet blir jag!

Robban låg och kikade på magen igår och sa att denna bebis kommer komma tidigare. Haha för den rullar runt och har sig hela tiden och hur mycket som helst. Han tror bebisen kommer ha sönder "bubblan" den ligger i och sätta igång allt. Hahah!!

Och Melvin börjar ta mer och mer på magen. Sitter vi i soffan vill han gärna lägga huvudet på magen och känna/lyssna. Mysigt tycker jag. Men sen går han väldigt fort till att ignorera bebisen totalt. Haha, blandade känslor såklart. Men till sommarn ska han och bebisen bada i poolen har han iaf berättat. =)

Nää om man ska sätta på lite kaffe så man orkar dagen. Helt sjukt va trött jag är nu igen. För hur ofta somnar man ifrån Desperate Housewife?? Haha jo jag lyckades igår. Attans Emma!! =)

Kram på er

Melvin fick nya skor i veckan
        

Grattis i efterskott älskling <3


Vecka 27 (imorgon) och morgonbild =)


God morgon!

God morgon härliga fredag!

Steg upp självmant vid 6 tiden idag (eller ja, melvin väckte mig väl lite) =) Men man är faktiskt pigg då när man lägger sig och sover kl 21.00 eller innan på kvällarna. Haha! =) Man får ut så mycket mer av dagen då =)

Läste i tidningen idag om hur det är med drömmar och graviditet. Och jag måste säga att jag kan inget annat än att hålla med =) Man drömmer väldigt mycket och väldigt konstigt när man är gravid. Men jag kan faktiskt bli lite ledsen ibland för i vissa drömmar är jag som besviken på hon/han som kommer ut för att den inte riktigt ser ut som jag vill, gör som jag vill eller bara inte är som jag vill..I drömmen alltså! Och då vaknar man ju med denna besvikelsekänslan och då blir jag ännu mer besviken och ledsen för att jag kände så..Haha ja konstigt att förklara! Och idag var en sån morgon. Så idag ger jag magen många extra klappningar =)

Åh nästa fredag är de Våffeldagen och då kan ni ju tänka er vad som ska serveras här hemma =) Längtar..Det är sjukt gott! Våfflor, grädde, glass och lite hallonsylt..=) Mums! Fast iof kan man ju göra det innan också MEN det är roligare när det är våffeldagen, haha

Det ska bli sjukt kul att åka till Ullared imorgon =) Hoppas bara folket håller sig hemma. Det är ju helgen innan löning så antingen har folket sparat sig till just denna helgen i tron om att folk inte har råd såhär i slutet på månaden eller så kommer det vara så som jag hoppas, LITE FOLK! Haha

Kul ska det bli iaf och mycket ska inköpas. Har till och med gjort en lista för första gången =)

Nää men snart får jag och Mellisen ta en liten fika för nu börjar det suga i kaffetarmen =)
Kram på er! Ha en underbar helg


Tröttis vecka

Kul att få se att det inte bara är jag (fast det vet man ju innerstinne egentligen) som tycker det är jobbigt med detta tjat om kön! =) =)

Nu är det iaf HELG!! Jag har kryssat mig hela denna helgen från bemanningen! Nu har jag jobbat hela veckan och känner att det är behövligt med lite ledigt. Haha börjar jag kl 7 så är jag uppe kl 5 för att hinna med allt och sen är man inte hemma fören vid halv 5 tiden på eftermiddagen. Långa dagar! Även för Melvin och nu märker man att han är grymt trött. Så imorgon är det ledig dag för både honom och mig =) MYS!!

Då ska vi ut på lite äventyr, bara han och jag =) Kanske till och med tar oss någon fika någonstans, hihi!

Och imorgon ska Melvin sova borta. Det var inte igår kan jag lova =) Men inte för att jag och pappsen ska få sovmorgon, nej tvärtom. Vi ska upp innan tuppen för att dra iväg till Ullared på lördagen =) Så det blir allt annat än en lugn dag..Men mysig dag med bara sambon min! Och en massa shopping till både bebis och Melvin..=) =)

Sen på söndag är det kalas här hemma för min gubbe =) Han blir ju hela 24 år på måndag! <3

Ursch, Melvin har fått en sån otroligt jobbig hosta. Det låter som att han ska hosta sönder sig. Men det är bara att vänta ut det antar jag! Som det brukar vara med sjuka barn =)

Robban håller på och gör iordning bebisens rum utan att jag lägger mig i =) Ska bli spännande att se när det sen när det är klart. För det rummet har jag släppt helt totalt till honom. Jag litar på honom, hihi!

Har även gått in i vecka 26 idag! Och bebis rullar runt mer och mer för varje dag som går =). Det är inte så att den sparkar så mycket, den snurrar mest. Haha! Den gillar nog inte det trånga.

Ha det fint
Kraam

Magen vecka 26 
  


Målat om lite =)


Våren?

Är den påväg tro?? Hade varit helt underbart om den nu var det =) Värme har aldrig skadat, hihi!

Sitter och kikar på bilderna vi fick i helgen på lillbebis och jag längtar nått oerhört nu tills den kommer ut =) Blev helt ärligt förälskad i vårat lilla miraket. Lustigt egentligen att man kan känna så mycket kärlek till en liten person man aldrig träffat. Helt fantastiskt!

Men nu är det dryga 3 månader kvar tills vi får träffa honom/henne! =) 3 månader, kan ni fatta. Sen är vi helt plötsligt 4 i familjen =) Ofattbart egentligen. Men denne lille krabat är såååå välkommen hit. Haha ja tårarna är inte långt borta när jag tänker på vad som väntar oss. =)

Haha och gud va många könsfrågor man fått under hela graviditeten. Från folk man känner och folk man inte känner =) Verkar som att det är väldigt viktigt dethär med kön. Men inte för oss, för oss är det som så att vi väntar ett nytt barn med ny personlighet, nya möjligheter och att allt faktiskt inte sitter i färg m.m. Tror inte man är lyckligare bara för att man får en av varje ;) Så vi hoppas att allt kommer gå bra istället oavsett vem som kikar ut =)

Men värst är kommentarerna om att "nu får vi hoppas det är en liten tös" eller att "Det är ju idealet att få en av varje så det hoppas vi på ni får nu" eller ja, ni vet alla dessa jobbiga kommentarer som går in i ena örat och ut genom andra. Men som ändå på något sätt sätter sig, för visst blir man sårad när folk omkring hoppas på något och sen kanske visar sig bli helt tvärtom?!?! Blir det en besvikelse då eller vad blir det? För vem är det det ultimata att få en av varje? Inte för oss  iaf..Det är iaf tur att vi som faktiskt inte bryr oss finns =) =)

Och tänk då vad alla dessa kommentarer kan förstöra lyckan under en graviditet. Tänk om detta mot förmodan skulle vara en gosse till och vi någon gång i framtiden vill skaffa oss en tredje, hur mycket tjat och förväntningar kommer inte det vara på att det är en tös rumtom oss då? Och det förstör ju lite! Hmm..Jaja

Hmm haha..Ja, ständigt får man höra något om kön och då får man också mycket i skallen och min blogg är ju till för att jag ska få ventilera mig även om det inte alltid kommer ut på rätt sätt. Haha!!

Ha en fin eftermiddag, det ska vi iaf ha på kalas för Mellisens farbror Viktor..GRATTIS till honom =)

Flicka eller pojke, är det verkligen så viktigt??

3D/4D ultraljud

=) =) =)
Idag drog vi iväg till Göteborg för att kika på vårat lilla mirakel i magen =)!

Det har varit bestämt sen väldigt länge och äntligen var det dags =) Dock ville vi inte ha reda på könet och det fanns ingen risk att man såg det heller men själva bebisen fick vi se och den var otroligt vacker =) Vi är otroligt lyckligt lottade att få sånna välskapta och fina barn, hihi!

Dock var det en väldigt enveten bebis som inte riktigt ville visa upp sig utan den låg med benen framför ansiktet. Haha! Men några hyffsade bilder fick vi ändå =)

Just nu sitter vi och försöker få igång våra iphones, haha! Det klart det inte ska vara lätt när det är en massa nymodigheter. För vad jag kommer ihåg så var det bara till att ladda telefonen några timmar och sen funka den som den skulle, haha men denna måste man ladda hem program till datorn och sätta i dom och installera en massa skit innan. Haha! DESSA NYMODIGHETER säger jag bara =)

Nää nu börjar strax Big Brother och jag skäms inte för att säga att jag älskar programmet! Det är såååå skoj!

Ha en fin kväll
Kraam










Fredag!!

Idag väckte Mellisen mig vid 7 tiden. Men då hade han redan varit uppe och lekt i sitt rum någon timme =) Men gott att han vet att mammsen vill sova lite till =) Han har nämnligen lärt sig att man sover när det är mörkt och när det blir "vitt" ljust ute då får man väcka mamma. Så det är det första han gör när han kommer in till en, att titta ut genom fönstret och kikar. Är det mörkt (alltså för tidigt) går han tillbaka till sitt rum och leker, annars ropar han "mamma nu är det vitt ute, kom och titta. Gå upp nu" hahaha han är min lilla älskling!

Och varje morgon vill han ha havregrynsgröt med lingonsylt till frukost =) Det till frukost och  olika soppor till middagar är hans stora favoriter. Idag testade vi tiill och med råggröt till frukost och han fick i sig en stor skål =) Yougurt och mannagrynsgröt är däremot inte lika gott enligt honom =) Och skönt är väl det. =)

Om en stund när Melvin vaknat ska vi få i oss lite lunch och sen ska vi ta bussen till stan och vidare till sylte för att hämta våran bil och våran dator som varit på lite lagning =) Gott ska det bli att få tillbaka en dator med tangenter. Haha för detta är inte skoj alltså.

Ikväll är det lax som står på schemat =) Svärmor gav mig ett otroligt gott och enkelt recept som ska testas idag =) Mums

Nepp det var allt för idag =)
Hej hej

Blogg krånglar nog lite för det går inte att lägga in film som vanligt. men klicka på länken nedan så kommer ni in på den =)
http://www.youtube.com/watch?v=7q5kcycmhe8


Snart helg!

Och grattis till min lilla kusin Elias på 2 årsdagen!! =)

Torsdag idag och jag vaknade helt vimsig. Visste inte alls vilken dag det var, skulle jag upp och jobba och vad var klockan??!! Haha helt kaotiskt blev det i mitt huvud. Och först kom jag ju på att det var torsdag och det gjorde mig lite besviken men att jag sen kom på att jag var ledig och vi kunde sova vidare gjorde mig glad igen, hihi!

Igår kväll hade vi fullt upp med att riva tapeter i bebisens rum och att måla våra tvmöbler vita =) Kul med lite förändring. Jag har änna tröttnat lite på våra valnötsmöbler och att slänga ut en massa pengar på att köpa nytt när det bara är färgen vi är trötta på kom inte på frågan =) Så det bidde en pytteliten kostnad för lite färg och vipps så har vi nya möbler, hahahaha!!

Och jag är en av alla här i Sverige som nog är riktigt trötta på detta skitväder. Våren hade ju börjat smyga sig på för att bara på någon sekund försvinna igen! =/

Igår hade jag och Jessica en uber mysig frukoststund på ritz. Åh va gott det var. Och sen blev vi kvar på en massa tjöt för att sen 2 timmar senare inse hur lång tid vi faktiskt suttit där. Hahahaah!

Sen på em kom Emma och Vincent på besök. Och det var ju inte igår =) Vincent hade vuxit en massa och sprang nu runt =)

Idag händer ingenting verkligen och det är ganska så skönt. Bara slapp framför Big brother som jag missat. Har fortfarande program kvar innan jag är ikapp =)

Just de ja, idag går vi även in i vecka 25 =) Yeey. Och bebis växer så det knakar. Jag ser och känner sån otrolig skillnad nu på bara någon vecka. Man känner och ser verkligen att det är en bebis =)

Ullared om bara en vecka också..jiiiippii!!

Här hemma går en riktigt bra låt sig varm. Jag älskar ju Bruce Springsteen och världens bästa låt är ju självklart med honom och heter "Streets of Philadelphia" Åh den är underbar! Sätter på den och lägger mig ner och bara njuter!!!

Föresten, det är ren idioti av dom bestämmande som bestämmer över radio m.m att byta ut Lugna favoriter till Bandit rock..Sikken miss alltså. Ja jag vet att det var ett tagsen dom bytte men jag är lika förbannad fortfarande...Älskar lugna favoriter!!

Nää om man ska ta sig lite mellis innan man ska hämta hem lillprinsen?!
Kram på er


Vecka 25 med Mellisen




Vecka 25  nu <3




Påväg till dagis imorse =)


Fettisdagen

Bidde det idag. Och skönt är väl det för jag är ta mig tusan dödstrött nuförtiden.

Nu har vi fått inhandlar bebisens skötbord =) Ett vägghängt i trä. Jätte snyggt! Kollade på ett sånt på babyproffsen och då kostade det ca 1900 kr och det är alldeles för mycket för ett skötbord (i mina ögon) så jag gick in på den superbraiga sajten som kallas blocket ;P Och vem har tur om inte jag för där ligger ett exakt likadant i jätte fint skick ute för endast 300 kr =) Så 600 kr totalt med frakt och det är ett helt okej pris. =) =)

Tanken var först att det skulle sitta i badrummet men vi har ångrat oss och vill ha det i bebisrummet. Det är smidigast så här hemma =) Och det tar ju ändå ingen golvyta i det lilla rummet.

Jag har dessutom fått så fruktansvärt ont i min ena fot. Det gör dödensont att gå. Om det inte ger med sig till veckans slut drar jag mig iväg till vc faktiskt. För såhär kan jag inte ha det. Haha!

Nu har jag precis gjort iordning semlor här hemma som vi ska smaska på till kaffet ikväll =) Mums säger jag bara! Semlor är allt väldigt gott

Kram på er

haha jag misslyckades lite med bullens form, men va fan det ska ju synas att dom är hemgjorda, hihi

 


Barnmorskan

Barnmorskebesök idag =) =)
Alltid lika skoj...

Hjärtljuden låg idag på 145 och sf måttet var 23 cm =)
Med Melvin låg hjärtljudet på 144 och sf måttet 25 cm

Och 6 kg+ vart det nu och i denna veckan med Melvin hade jag inte vägt mig så jag kan inte jämföra det, hehe. Men i vecka 28 hade jag gått upp 12 kg med Mellisen. Det hoppas jag inte jag ska ligga på i vecka 28 denna gången =)

Blodvärdet var förvånansvärt bra idag iaf. Tror kanske att bebisgröten med extra järn som jag fått cravings på spelar in. Hahahaha!! Så jag skulle börja med något järnaktigt men behövde inte börja med järntabletterna. Det fanns järnbrus som var lite skonsammare som hon ville jag skulle ta =)

Imorgon var tanken frukost på Ritz med stumpelumpan Jessica, men Hjorten ringde och behövde hjälp just imorgon morgon så vi skjuter upp frukosten till onsdag istället, hihi! mumma!!

Idag har jag fått bakat semlebullar som jag ska göra iordning imorgon på självaste fettisdagen..ÅH SÅ GOTT!! =)

Nu ska jag hoppa under täcket och invänta nya programmet 1 barn i minuten =) Myyys
Kram på er

Busekillarna i helgen =)

 


Leklandet!

Hallå hallå! =)

Underbar helg!
Gårdagen tillbringades hemma hos svärföräldrarna och det är alltid lika mysigt att komma dit =) Och senare på kvällen kom Lollo, Jonas och Elias hit för att göra oss sällskap till andra chansen =) då bidde det även kina mat och sen en massa dooodis =)

Nu idag åkte vi iväg och hämtade Eliasen och drog iväg till Leklandet =) Det uppskattades väldigt av Melvin. Dom hade super skoj och var dyblöta av svett. Så en fika med korv och lite saft gjorde susen. Haha! Sen stensomnade dom båda i bilen påväg hem men det var bara till att lyfta ur dom och in i sängarna.

Och när dom vaknar blir det pannkakor! Mums!

Vi har även till 100% bestämt vad vi ska ha för vagn. Hahahahahahahahahahaha
En city cross. Det är alldeles för mycket negativt med 3 hjulingar. Vältrisken är mycket större och det vill jag inte ha. Men smaken är som baken =) Vi ska iaf ha en city cross. Totalt bestämt nu! Haha!

Och imorgon ska vi åka och hämta våra nya telefoner =) Yeeeey! Ska bli spännande. Jag får till och med ett rosa skal till, hihi! Nice

Om 2 veckor ska jag och älsklingsgubben åka till Ullared!! Wiiiihooo va skoj det ska bli..Då ska det banne mig shoppas. Massor som vi vill och behöver ha. =) =) =) =) Och det är så otroligt skoj att få hittat på något med bara Robban, och vad är inte toppen om en ullaredsresa?? haha

Ha en underbar dag
kraam

Dessa finnar

Åh va jag hatar dom. Ja alltså, inte folket finnar ;P! Utan alla dessa finnar som uppkommer i ansiktet..
Jag är en sån som nästan aldrig har finnar men under graviditeten har jag en ny varje dag känns det som. Och det värsta är inte att dom förstör ansiktet utan det att dom gör satans ont är snäppet värre..hatart! Och klämma ska man ju alltid göra och hur skönt tror ni det är på en skala?? Hahahaha!!

Sen har tröttheten slagit mig i huvudet. Så jag tog ett hb på jobbet för att kika om det kan vara det och japp, 99 låg det på. Liite lågt. Så nu ska jag testa blutsaft för att få upp värdet =) Så man kan orka vara Emma igen =) ska även köpa mig "falska tårar" för jag har sååå torra ögon. Kisar hela tiden känns det som och tydligen kan det höra till graviditeten =)

Helgen i växjö var jätte lyckad. Gööör skoj! Men att man alltid ska komma hem ännu tröttare än man var innan är ett mysterium för mig, haha!!

Vi ska även byta våra abonemang nu för något har slagit ut våran mottagning här hemma. Det är riktigt dåligt. Så 3 erbjöd oss att vi fick avsluta det trots att abonemanget inte gått ut men att vi skulle skicka tillbaka våra telefoner. Haha! Men sen när vi pratade med dom igen så var tydligen Robban så charmig så vi fick faktiskt behålla telefonerna =) Hur bra är inte det då? En svindyr iphone som inte alls är gammal och min braiga =) Perfekt! Så nu ska vi testa på Telia =) Och då får (eller ja, får och får) vi varsin iphone 4 =) Jag ska alltså gå in i en helt ny värld och testa dessa nymodigheter. Känns väldigt kusligt må jag säga..Haha jag älskar ju att ha knappar på mobilen...Haha! Jag är lite gammalmodig av mig men det är sån jag är..Det ska ändå bli kul med något nytt =)

Tror även vi hittat en perfekt vagn som vi vill ha =) Är inte riktigt säkra än men nästan. En 3 hjuling. hahaha såå jag velar!!

På måndag är det äntligen dags för bm besök igen =) Få lyssna på hjätljuden är allt väääldigt mysigt. Och sen ska magen mätas, hihi!

Haha och tänka sig att man fortfarande får alla dessa kommentarer om hur liten man är. Haha! Vad tror folk lixom, jag har halva tiden kvar och då kan man ju inte vara hur stor som helst nu. Det skulle bli enormt jobbigt sen då.. Haha!!

Och oj vad jag går upp i vikt. Men härligast är ju sprickan som jag lyckats få i min häl. Snacka om att kroppen inte är van vid alla dessa kg. Hahahaha!!

Melvin har *knackar i trä* sovit väääldigt bra det senaste. Inget bråk alls på kvällarna och somnar i hans egna säng =) Underbart!

Ikväll blir det mys framför Big brother (som jag förövrigt fastnat hårt för) med min underbara gubbe och varsina super goda semlor =) =) =)

Ha en otroligt fin kväll och härlig helg!
Kram på er

Påväg till dagis


Mor och son mys!! <3




Vecka 24

RSS 2.0