VEcka 15 <3

Visst börjar det ta form?? =) För inte kan det bara var julematen som gjort detta?? Hehe


Midja, vart har du tagit vägen??


Annandagen

Men herreminskapare va fort julen gått detta året. Men hur kul och mysigt som helst har vi haft det =) Perfekt!

Melvin har fått en massa roliga saker och han är supernöjd!
Bla. ett stativ med mik och elgitarr, kök, bäddset, shephard tofflor, kläder, bilar, djur, lyftkran, gunghäst, spel, filmer, pärlplatta ;),, bilmatta (som kommer senare), tallrikar och glas till nya köket, bord + stolar och en massa mer skojjigt =). Tack till alla!!

Idag är tanken att vi ska ge oss ut snabbt i en affär för att kolla om dom har en hallmöbel. Jag saknar verkligen att ha något att sitta på när man kommer in och ska klä av sig, även när man ska klä på sig givetvis, hihi! Så det ska vi kika snabbt efter, mer kommer vi nog inte orka med en massa galna människor, hihi!

Fast jag och Emilis ska faktiskt ge oss ut på rean i veckan. =) Men det ställer man in sig såppas på att man orkar =)

Och senare ska vi hem till min mormor och äta gott =) Mumms. Revbenspjäll blir det. =)

Imorgon är det jobb som står på schemat igen. Tycker inte man göra annat än att jobba. Haha!

Nää nu ska jag ta mig en macka så både jag och bebisen får oss lite energi =)
Kram från oss alla till er alla! ;)




























Vecka 14 <3

Japp, idag gick vi in i vecka 14 =)
Tycker som sagt fortfarande graviditeten står stilla men att jag byter veckor ganska så ofta. Hahaha! Bara längtar till den riktiga bebismagen smäller ut =) Nu är den påväg. Sakta men säkert säger dom är bra, haha! =)




Igår kom föresten Melvin med en störtskön upplysning till mig =)

Melvin: Mamma, vet du??
Jag: Nej, vadå?
Melvin: Öm öm öm...Farfar får dricka öl, öm öm och pappa får dricka öl
Jag: Jasså, När då? På julatfton?
Melvin: Ja! Men mamma får inte dricka öl då. För du har bebis i magen

Haha härligt att man har en liten kille som kan tala om för en vad man får och inte får göra =) Så man inte glömmer av sig..Hahahaha


Barnmorskebesök

Och vab! Det är vad som gäller för oss idag =) Och även lite firing av svärfar! =)

Svar till moster Johanna: =) Mellisen är 94 cm lång!

Idag har jag haft min farmor och farfar på besök. Det var väldigt trevligt. Inte så ofta vi ses fast vi bor i samma stad. Dumt men sant! =S

Åh jag är sååå nöjd med våran gran vi hittade på ikea =) Den är jätte fin, hihi! Och luktar gott gör den också =) Jag har annars väldigt ont av många dofter just nu men julens dofter går tack och lov bra =) Jag har särskillt ont av sköljmedelsdofter justn nu. Urk säger jag bara! Så jag har fått köpt mig ett milt sköljmedel och tvättat om det mesta här hemma. Haha och änsålänge funkar det milda =)

Imorgon går vi in i vecka 14 =) Äntligen börjar man närma sig ultraljudet. Nästa vecka ska jag ringa upp till näl och boka ett ul =)
Idag ska jag till BM och ta cellprov. Så sötaste svärmor kommer hit och passar Melvin lite snabbt så jag kan åka iväg ensam =)

Sen ska vi vidare till Velanda för att möta upp pappsen och sen fira faffar litegranna. Det är ju faktiskt hans födelsedag idag =) Grattis faffa Dennis!

Åh jag försöker och försöker känna om jag känner några bebisrörelser i magen och jag vette tusan alltså. Jag känner ju något MEN man kan aldrig vara säker på om det är nervryckningar eller bebisen som faktiskt ger sig till känna :) Men något har jag iaf kännt =) Och med Melvin kände jag det väldigt tidigt. Redan i vecka 16 kände jag riktiga rörelser :-) Så kanske, kanske! Roligt är det iaf.

Nu hör jag att sonen min har vaknat så nu ska vi gå och äta lite mellis som består av ostkaka med sylt och grädde =)
Kram på er

(varför ser det aldrig lika bra ut på bild som i verkligheten???) =)


18 december

Vaaa, 18onde december??? Va hände med tiden egentligen??? Det är ju julafton närsom helst..Haha

Julbak har vi här hemma. Robban gör knäck, men enligt honom fudge och jag gjorde misslyckade kolor men super goda cornflakes godis..Haha!

Igår var vi ute och letade julegran men det är sjukt va dyrt det kan vara..Vi vill ha en kungsgran (världens finaste gran) men inte känner jag för eller vill jag ge 600 kr för en gran som ska vara i knappt 1 månad. Okej om vi hade firat jul här hemma men nu när vi inte ska det så är det inte okej..Haha!! Så antingen får det bli en kungsgran i plast (haha) eller så får det bli en billig liten vanlig gran. Hmm ja vi får se!

Idag ska Melvin sova hos fammo och faffar =) Det ska bli jätte skönt att bara få vara lite faktiskt.
Jag försöker även tjata till mig att Robban ska vara hemma med mig och äta kräftor..Haha! För tanken är att han ska åka till en vän som fyller 25 men Robban är inte helt kry och då tycker jag att man faktiskt ska stanna hemma och bara ta det lugnt. Precis som sin gravida tjej..Haha! Och kräftorna är ett mycket stort plus i kanten..Hihi!

Nu är alla julklapparna inhandlade, dom få vi faktiskt ska köpa..Haha!
Eller nää nu ljög jag, Melvin är inte riktigt klar än. Vi ska åka till ikea imorgon och inhandla den sista klappen till honom. =)

Idag blir det ett litet minijulbord här hemma till middag. Mumms..Med hemmagjorda julköttebullar och prinskorv, potatis, sill, röbetsallad ägghalvor, julskinka och vörtbröd med julmust till drickat..Haha!! =) Skulle velat göra janssons också men man behöver inte alltid köra på stort. Haha!

Ha en riktigt underbar lördag!
Kram från oss

1 vecka före jul =)

Jag ÄLSKAR allt som hör julen till! Jag mår som bäst nu! =)

Var på julbort med jobbet i tisdags och herrgud va jag smocka mat..Älskar julematen, hihi!
Och i måndags var vi på Melvins luciafirande på dagis. Jätte mysigt faktiskt. Dock var det lite för kallt eftersom det var utomhus. Men det gör inte så mycket. Det glömmer man fort sen. Haha! Mormor Lisa och Melvins farfar kom också för att titta =) Det uppskattades väldigt! Sen åkte vi hem till oss istället för att fika därute och fikade hemma i värmen. Hihi! 

Igår träffade jag en underbar Emilia ute på överby =) En god fika och en lång samtalstund + lite handling, super trevligt! Och mycket uppskattat

Och nu är det äntligen fredag, det betyder helg..Jippii!!
Så ikväll ska vi ut och förhoppningsvis få tag på en julegran och handla lite som jag glömde igår =) För imorgon är det julpysseldag här hemma. Då ska jag, Robban och Mellisen baka julgodis, pepparkakshus och lyssna på en massa julmusik. Hihi! Och idag ska det göras julköttebullar. Haha! Mycket jul nu men så är det när världens mysigaste tid är framför oss, hihi!

Och som ni kanske förstod i förra inlägget så är det så att våran lilla prins ska bli storebror =) =) =)
I slutet av juni är vårat andra hjärta beräknat till. =) Så just nu är jag i vecka 13. Och jag kan ärligt säga att jag inte riktigt håller med alla andra som säger att graviditeten går mycket fortare med andra barnet, haha jag tycker det går minst lika segt. Visst vann jag dom 2 veckorna när jag var i Thailand, för då tänkte man ju inte så mycket på det men innan och nu efter är det tillbaka till sitt vanligt segande..Haha! =) Men det gör mig inget alls, för jag njuter för fulla muggar. Nu tycker jag även att magen börjar synas och på kvällarna går det inte att ta miste =) Eller ja, inte för att jag fått stor mage eller så men jag märker iaf stor skillnad =)

Nää nu ska jag passa på att julstäda lite innan jag ska hämta Melvin på dagis för att sen åka vidare till Bvc med honom =) Efter det ska vi träffa Jessica och Tuvis..Underbara fredag, med underbara människor..Bättre kan det inte blir, hihi!

Kram på er!












Vecka 13

=)




Borta bra men...

...hemma är allt ändå bäst!!

Vi har verkligen haft en toppen semester. Lite trist med vädret men annars har allt varit riktigt bra!

Resan dit gick super bra men resan hem blev lite som vi hade tänkt det. JOBBIGT!!! Melvin gillade det inte alls. Och det är förståligt. Vi åkte 7 på morgonen till flygplatsen och kl 10.30 lyfte planet hem. Och när vi landade var kl bara 16.00 svensktid men 22.00 thailensk tid och det resulterade i en super trött Melvin som vägrade allting. Sen var det en lång väntan på arlanda för vårat plan skulle inte lyfta fören 21.30 och i det läget ville man ju bara hem.

Landade 22.30 på landvetter alltså 04.00 för Melvin och då hade vi bara 1,5 timmes bilfärd kvar innan vi var hemma. Haha helt omöjligt. Men där somnade iaf Melvin och gud så gott tänkte vi. Då lyfter vi bara över honom..Men icke sa nicke. För det första skulle Han skulle sova mellan oss och det är en sak som aldrig händer, men jaja det fick han iaf. Men sen så sov han i bara hela 3,5 timme..Sen var det upp och leka..Så ni må tro va trötta vi är nu...

Melvin somnade 16.00 nu idag och det ska bli spännande att se hur länge han sover. Vi går iaf och lägger oss alldeles strax också. Fast kl bara är 18. Hahahahaha!!

Men hur som helst!!
Vi har haft 16 underbara dagar i Thailand, och fast det regnat och varit mestadels mulet så har vi haft över 30 grader och för mig är det väldigt gott! Haha!

Fast med facit i hand så hade man nog kunnat väntat något år med att resa med honom sååå långt. Det är en alldeles för lång resa för så små barn, enligt mig iaf! =)

Men han har levt som kungen där nere. Badat och busat dagarna i ända med sina vänner Nore och Wian =). Så han har varit nöjd med tillvaron, även om det varit en hel del tjaffs. Men det kan ju vara lite jobbigt att vara så liten och i den värmen ;)

Och måste ju berätta att Mellisen lärt sig simma =) Eller ja, han har puffar på armarna och sen så simmar han helt själv. Fast på sitt egna sätt. Men fram kommer han =) *Stolt mamma*

Åh jag och Robban passade på att förnya våran förlovning på resan =) Näää men det är såhär att jag tjatat och tjatat på att få mig en ny ring, för den vi hade innan var den billigaste på marknaden och det enda vi hade råd med just då och jag har inte riktigt varit nöjd med den så vi hittade oss ett par fina ringar därnere och förnya det hela istället =) Finnally..Men att gifta mig har jag inte riktigt så bråttom med. Det kommer när det kommer och vi har måååååånga år på oss att göra det =) Dessutom vill jag ha ett fint bröllop och det är inte billigt, hihi! Så spara spara spara, men det är nog inte allt för långt bort ändå, hehe

Ja jag kan skriva en hel bok om vad vi gjort men det är inte så jätte kul att läsa =) Så jag slänger ut bilder istället.

Ha en fin kväll!
Kram kram

(Bilderna är klickbara)

Flygresan dit
                




                                       

Elin och Mickes underbara bröllop
                           


                         

RSS 2.0