Emma

Mamma till världens finaste pojkar <3

Onsdag 6:e maj

Hejsan!

Här hemma händer inte alls mycket just nu. Melvin är jätte dålig och vill bara vara hos en hela tiden. Men nu fick jag äntligen lagt honom i sin säng så han kanske kan sova en liten längre stund. Hela natten har han vaknat varje timma och varit jätte ledsen. Och han sover inte längre stunder på dagarna häller. Fast han gör inte så häller så mycket dom stunderna han inte sover. Då ligger han mest och bara stirrar. Han mår verkligen inte gott. Hoppas det snart släpper för honom.

Vi fick åkt in igår till Näl för han spydde upp allt han fick i sig även vätskeersättningen. Och jag hade inte åkt upp om det inte varit så att vi inte fått kontakt med honom men han var helt borta och bara låg och skakade. Och när vi kom upp tog dom vikten på honom och tempen. Han hade gått ner lite i vikt och hans temp låg på 40 grader. Men ja, helt normalt enligt den läkaren så det var bara för oss att knalla hem igen. Ingen undersökning eller nått. Men det var inget jag oroade mig för ändå huvudsaken var ju att vi iaf gjort vad vi kunnat.

Och idag är det väl inte mycket bättre men lite iaf för nu får han behålla maten och det är jätte skönt. Men han är fortfarande helt borta och febern ligger fortfarande på 39 grader. Men det är bara till att stå ut.
Han och jag sov i vardagsrummet inatt, vi bäddade så gott på golvet och mös hela natten =D.

Amelie ringde förut och ville komma förbi och lämna en "kedjebrevs deg" =D Men när hon fick höra att det var magsjuka i detta hem ville hon inte träffa oss så hon skulle ställa degen utanför =D

Nu vaknade lill killen igen
Hej svejs

Här får man nana när man är sjuk

Kommentarer
Postat av: Sandra

stackars Melvin! :/

2009-05-06 @ 12:26:31
URL: http://sandraedin.webblogg.se/
Postat av: Emilia

Jo men vi har allt gett honom det med när han spydde förra veckan.. men vi får ju i honmo lite.. och sål ånge han kossar är det inte någon fara... Men det gick bra på akuten inte någo fel mer än att han har fått magsjukan en gång till =/

2009-05-06 @ 21:49:13
URL: http://karlssongunnarsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0