Emma

Mamma till världens finaste pojkar <3

Tisdag 28:e

Hejsan och väldigt ledsen för att jag inte uppdaterat.
Har haft fullt upp hela tiden! Och bloggen är inte prio 1.

Provet i lördags gick sämre än förväntat. Är skiiiiit besviken på mig själv. Men jag satsar hårdare på nästa prov i mars och hoppas att jag ska få så bra att jag kommer in på skolan till hösten. SKIIIIIIT, men inget jag kan göra åt nu!!

Sen hade jag en toppen lördagkväll hemma hos Marie som sen avslutades på lipz. =)

Igår fick jag jobba från 12.30-21.30 så nästan ingen ledig tid där heller. Och jag har inte hunnit med min matte överhuvudtaget det senaste. Tur vi har lov idag för denna veckan ska jag plugga gärnet. Ett måste!!

Nu är det bara 2 dagar kvar tills jag ska operera mig. Men jag har aldrig varit nervös inför operation eller allt vad som gäller sjukvården (förutom sprutor) för jag litar såppas på Sveriges vård. Den är oftast super bra. =).

Så imorgon ska jag ringa upp till näl för att få min tid och jag hoppas att den är efter 9 tiden för kl 8.30 ska vi vara på BUM med Melvin för kontoll av hans öroninflammation. Så då passar ju det utmärkt eftersom vi redan är där uppe. Eller ja, Robban ska ju ändå åka och lämna Melvin på dagis efter näl.

Nu ska jag ta min telefonfobi & slänga den åt sidan och sen ringa runt och kika hur det blir med sjukskrivning, lediga dagar, avbetsälla tid hos Mellis tandläkare m.m.

Ha en fin dag!

Var trött redan vid 10.30 idag. Kanske för han han vaknade 5-7 gånger inatt!


 

Han klämde sitt lillfinger på dagis igår!!! AJ AJ AJ min lilla älskling


Kommentarer
Postat av: Johanna

Aj ... Stackars liten. Syns nu när han sitter i skåpet att han blivit stor. Vad är det som gör att han fortfarande vaknar om nätterna :( Känner för dig

2009-10-27 @ 13:58:47
URL: http://meller.blogg.se/
Postat av: Sandra

Ja men känns som att man är sjuk jämt nu för tiden :p

2009-10-27 @ 15:46:34
URL: http://sandrakronlid.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0