Emma

Mamma till världens finaste pojkar <3

Familjen sjuk

..ja det är vi de!! =) Nää kanske inte riktigt så illa men jag valde faktiskt att stanna hemma idag. Och tur var väl det för efter ca 2 timmar ringde dagis och sa att Melvin inte mådde jätte bra. Han var ledsen hela tiden och ropade efter mamma. Gullungen min!! Så det var bara att proppa i mig alvedon och åka och hämta honom. Han har faktiskt varit på ett ganska så bra humör ändå idag men jag märker ju att det är något med honom. Troligen har han samma sak som mig. Lixom en jobbig känsla i kroppen som inte verkar vilja ge med sig. Så vi blir hemma imorgon också.

Det roliga i det hela är ju att när jag började så frågade en kollega om vi haft det jobbigt med mycket sjukdom m.m och då sa jag (som jag aldrig skulle sagt egentligen) att han inte varit sjuk på väldigt länge och att nu vänder ju årstiden och blir det till bättre. Och 2 dagar efter det fick jag vabba. Haha och nu fick jag vabba denna veckan också.. Haha!! Ska aldrig mer säga något sånt...Tur man har 3 månader på jobbet så man har mycket tid att komma in i det och lära sig.

Så idag har vi fart iväg till näl en snabbis för att kika öronen men dom var fina så det är det inte. Och det är skönt att veta =) Sen tog vi oss en liten fika med Jonas och Elias, eftersom vi lånade deras bil passade vi på och ta en kopp där innan vi åkte hem.

Melvins tur var väl inte så turlig där idag. Precis innan vi skulle gå så ramlade han ner i ett hål i marken med huvudet före, men det gick ju som tur var bra men sen så tog han sig ett litet bad i deras lilla damm. Det var ju mindre roligt. Hade inte en tanke på att dom hade en och dessutom är den väldigt liten..Men likförbannat skulle han dampa ner hela sig själv i den! Haha stackaren. Vi lånade lite kläder av Elias och sen cyklade vi hem.

Imorgon blir det till att bara ta det lugnt här hemma. Inga planer alls och jag ska heller inte skaffa mig några planer. Måste bli friska känner jag!

Näpp det var väl lite om våran dag!
Kram på er

 


Kommentarer
Postat av: Emelie

Krya på er!

2010-04-14 @ 21:24:04
URL: http://empeliel.blogg.se/
Postat av: Mormor Lisa

Stackarn, jag hörde om badet hos Lollo idag. tur Elias hade för stora kläder som Mellis kunde låna.

Krya på er. Kram

2010-04-14 @ 23:07:15
URL: http://http//emmaaronsson

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0