Emma

Mamma till världens finaste pojkar <3

Jobbat

Japp, det är precis det jag gjort idag =) På vårdcentralen! Shit va jag saknat det stället. Hur kul som helst ju =) Och nu känner man sig mycket mer som "dom" för nu har jag fått en liten namnbricka + att jag får ha dom ordinarie kläderna, för nu är jag ju vikarie =) Meee like! Jaja jätte kul var det iaf och nu är jag ledig 4 dagar innan jag får jobba massor. Och det gick mycket bättre än jag tänkte mig. Kändes innan som att jag glömt mer än hälften, men icke..=) Det satt hårdare än jag trodde, hihi!

Imorgon blir det en riktig mamma/Melvin dag. Vet dock inte riktigt va vi ska hitta på men vi tar dagen som den kommer för då blir den som bäst ;) Melvin har fått 2 nya Nalle Puh filmer idag av pappa så det blir till att kika på lite nalle puh imorgon vartfall.

Just de ja, appråpå de så har Melvin blivit en riktig mammagris. Och det har blivit lite jobbig med lämningen på dagis. Han klänger sig fast på en och säger - Nälla mamma, inte gå, memmin följa med - Då blöder hjärtat men det får man inte visa. Då går jag bara. Och som alla andra barn blir han glad några sekunder efter att föräldern gått utanför dörren =)

Och shit va jag saknar spjälsängstiden..Fasiken att han skulle lära sig klättra ur sängen. För han sover skit kasst..Kommer han aldrig mera sova riktigt och hela nätter? Fasiken, inatt kom han nog in till oss 4 gånger. Men det har iaf blivit lite lättare med läggningarna, eller ja, han kommer inte ut till oss längre utan vi får lyssna oss till om han sitter uppe och leker =) Och det gör han ca 3 gånger innan han somnar ;) Busonge...

Nepp, nu ska jag besöka sängen!
God natt
Kram kraam




Kommentarer
Postat av: mormor Lisa

Usch, det kan inte vara lätt att gå, även om man vet att han tycker att det är kul sen.

Han är för söt den lille killen. Kram

2010-08-25 @ 23:02:55
URL: http://emmaaronsson
Postat av: MoFa

Linsen är skitig...;) Ha en skön helg och krama om grabbarna!

2010-08-27 @ 18:26:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0