Emma

Mamma till världens finaste pojkar <3

Möte..

Tjenix!

Ensam hemma och tystnaden är total. =)
Men om ca 2 timmar ska jag bege mig till mötet med jobbcoatchen. Ska bli kul att höra vad hon har att säga idag.

Melvin är på dagis till 4 idag och det gillar han! Haha. Vi kom lite sent idag för Melvin vaknade inte fören kvart över nio. Åh så gott! Och inte en flaska välling på hela natten =) Duttiga kille..

Vid 5 idag kommer Amelie hit på en liten träff. Det är alldeles för längesen vi sågs så nu är det faktiskt tid för det =)

Åh vi satt igår och kikade bilder på thailand och dit vi troligen ska åka. Kan jag säga mer än att JAG LÄNGTAR!! Shit alltså vad kul det ska bli. Tror pappsen sa att flyget kommer lyfta 23 november (är inte helt säker på om det blev det datumet). Men iaf, då är det alltså bara 10 månader kvar på lördag =) Och då har vi 2 underbara veckor i värmen!!...Mm och så kommer man hem brun och fin lagom till jul..Hehe!!

Igår kväll blev jag sjukt sugen på hembakt bröd så efter att Melvin lagt sig så bakade jag 2 satser. Robban tyckte att jag skulle göra dom lite större än sist och det gjorde jag. Haha, lite för stora kanske. Men men, gott är och var det =).

Nä nu är det slut på uppdatering för tillfället!
Kram kram


Såhär blev resultatet av blonderingen..Som sagt, jag hatar när det är precis nyblonderat! Och dessutom lyckas jag alltid "missa" lite i hårbotten. Och just nu är det uppe på skallen som det är lite mörkare på något ställe..Ja men vill man inte betala 100 tals kronor för att få det riktigt så får man faktiskt nöjja sig..

 



Gjorde en liten fläta på min prins. =) Så fin så


Kommentarer
Postat av: Tant Johanna

Din blekning blev verkligen jätte fin! Melvins fläta blev också jätte fin men det vet ej tusan om han bara ska ha en, gör två en på vardera sida ;)hihi.

Idag ska jag baka ditt bröd tänkte jag!

2010-01-19 @ 11:21:12
Postat av: Emily ('v') Mamma till Vincent 11 mån

Men gud va fint. V aanvänder du för blondering? Det blev ju inte alls "för mycket" utan både blont & helt perfekt. Fy tusan va fint!!



Melvin blev också fin i håret såklart..hihh

2010-01-19 @ 13:16:34
URL: http://emsiss.blogg.se/
Postat av: Emilia

Vad fin du blev i håret =)

Mellisen med =)

2010-01-19 @ 17:02:41
Postat av: Plastmommo

Jättefina slingor å lillkillen så fin i sin fläta.Är så mysigt med långt hår på småkillar..ser lite småbusigt ut =) 10 månader....ja det går fort =) börjat längta till våren å härliga sommaren..gott å ha thailand efter! Kramisar

2010-01-19 @ 18:20:48
Postat av: Undrande

Men man får väl bara ha 3timmar på dagis vid arbetslöshet

2010-01-19 @ 19:30:30
Postat av: Mormor Lisa

Håret ser jättefint ut o även lilla flätan på gulle gossen. Men åka 23 nov. Hmmmm, då ska du ju fira din mormor........:-)

2010-01-19 @ 21:32:13
URL: http://emmaaronsson.blogg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0