Emma

Mamma till världens finaste pojkar <3

Varma harliga halsningar

...fran thailand!

Shit va harligt vi har det! Varmt och gott hela tiden. Dock ar inte solen framme jamt men det gor inte sa mycket eftersom det ar saaa varmt aven utan solen. Regnat och askat har det gjort en del men mestadels pa kvallarna och da ligger man anda inte pa stranden, hihi!

Resan hit gick super bra, lite rastlost for melvins del men det gick anda super bra. Och gud va skont att han har sina kompisar Nore och Wian med sig for annars hade det inte alls varit lika roligt for honom. Nu leker och busar dom dagarna i anda! Haha..

Railey Beach ar stallet vi ar pa och det ar ett jatte fint stalle med jatte fina strander. Stranden ligger topp 7 i Thailand sa vi ar mer an nojda kan man saga, hehe. Och inte en bil finns har. Det ar riktigt skont. Sa inga illaluktande gaser for varan del, hehe!

Vi har tagit baten over till Ao Nang 2 dagar for lite shopping och vi har hittat en hel del men inte allt for mycket. Vi ar inte sa mycket for shopping tror jag, hehe!

Och maten ska vi inte prata om, gud va gott det ar! Jag gissar pa 5 kg + tills vi kommer hem, haha

Imorgon ar det brollop som star pa schemat. Elin och Micke ska gifta sig! Hur underbart som helst. Kommer bli en toppen dag och kvall.

Och dagen efter det ar det tankt att vi ska aka bat till 4 olika oar och kika, det ingick visst i brollopsresan, hihi. Och sen efter det ar det nattmarknad i ao nang men den tror jag vi kommer skippa for det ar jatte jobbigt for Melvin att somna i vagnen for sen nar man ska lyfta over honom sa somnar han inte om =( Det misstaget gjorde vi en natt, men aldrig mer..Haha

Ja idag ar det 9 dagar kvar tills vi kommer hem till rusket. Eller ja, jag gillar faktiskt vintern sa det ar inte mig emot. Jag langtar saaaaa efter en julvortsmacka med juleskinka, senap och julmust..Haha! Sa det ar inte helt skam att komma hem =) Men just nu njuter jag till 1000 av att vara har.

Vi glomde varan kamerasladd, saaaa dumma som vi ar saa tyvar blir det inga bilder =(

Nu tankte jag satta mig och ta en kaffe med lite kaka. Klockan ar ju bara snart 13.30. Sen nar mellisen vaknat ska vi ga och kaka lunch! =)

Ha det underbart! Jag ska njuta lite av solen for er ocksa!
Varma goa kramar fran oss i THailand!!

Kommentarer
Postat av: Mamma/Mormor

Vilken tur ni gillar maten, men det har ju aldrig varit problem för dig annars heller. Du har ju alltid varit tuff och velat pröva nya maträtter sedan du var liten :) Ha det jättegott även i fortsättningen. Kramar till er alla.

2010-11-29 @ 13:42:33
Postat av: CARINA

Det låter som om ni har det helt underbart i värmen och solen, passa på och njut de dagar som är kvar. Här hemma har vi det just nu ca 10 grader kallt och cirka 70 cm med snö

2010-11-29 @ 17:59:42
Postat av: nalle333

Åh, passa på att njuta massor :) Här "hemma" har vi -11 grader nu. O en hel del snö. Kramiz

2010-11-30 @ 09:19:12
URL: http://www.nalle333.se
Postat av: mormor Lisa

njuuuuuut av allt ni ser o upplever. Vi frusna tänker på er. Kram

2010-12-02 @ 22:44:47
URL: http://emmaaronsson

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0