Emma

Mamma till världens finaste pojkar <3

Sjuktider

Ja lilla prinsen har fortfarande inte bättrat på sig. Snarare tvärtom!
Fast igår morse trodde vi det hade vänt för då var det ju för det första, 6e dagen med hög feber och då brukar det vända och det gjorde det, nästan. Han låg på 37,8 hela förmiddagen typ men han var otrolig påverkad av något. Inget ville han göra. Hmm tänkte väl att det var för att nu gick sjukdomen ut och då kan man ju bli lite slö. Men icke, på kvällen steg febern igen. Han gick dock och la sig precis som vanligt men sen började han skrika hysteriskt i intervaller och var jätte ledsen omvartannat. Han sa att han hade ont i örat och att han vill peta där. Vi topsade lite lite precis utanför hålet (eftersom man inte ska stoppa in grejer i örat) och då var han tyst en stund men sen började han gallskrika igen. Hmm inte likt våran Melvin inte. Så vi ringde faktiskt 1177 och fick en tid 1,5 timme efter samtalet. Fast att hon hörde hur hysterisk han var..Dåligt tycker jag. Man ska ju faktiskt prioritera barn. Men men!

Vi var ju på jouren dagen innan och då var det tydligen inget fel på våran kille. Men nu när vi kom in så hördes både rassel på lungorna, halsen var jätte infekterad och öroninflammation på båda öronen.

 Man måste ta sig lite mera tid bara, för läkarn som inte hittade något tog det max 5 minuter och sen var hela undersökningen klar. Igår fick vi som tur var en kollega som jobbar på Hjorten =) Och det kändes skönt! Så antibiotika bidde det tillslut. Hoppas det vänder fort nu för det ÄR synd om honom nu. Och tråkigt att behövt vara hemma så länge.

Och för första gången har jag fått begära sjukintyg för att han nu varit hemma över 7 dagar. Haha!

Idag har han fortfarande över 39 grader och nu har det även tillkommit diarrér. Haha! Men det hoppas vi är en biverkning av medicinen. Men jaja, detta är väl explotionen som vi väntat på. Han har ju som sagt hållt sig helt frisk sen jul.

Idag ska vi ta det lugnt, men att vara ute lite på baksidan skadar aldrig. Älskar att ha en baksida faktiskt. Särskillt nu när det blir varmt och gott =) Morgon/förmiddagsolen ligger ju på där =) Och sen ska vi gå bort till våran tvättstuga där man kan tvätta grova gejer för att se om vi kan få rent våra dynor till våra utemöbler. För nu är det vår =) =) =)

Ha en super fin dag!
Kraaamen

Kommentarer
Postat av: Melissa

Grym sida du har! Har du designat den själv? Om inte, var hittar man isåfall designen du använder? Tack :)

2011-05-07 @ 22:02:20
URL: http://smsalåna.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0