Emma

Mamma till världens finaste pojkar <3

30 augusti

God morgon!!

Åh va underbart att få sova lite längre på mornarna! Melvin kommer ju in till oss miss i nassen och somnar. Sen kanske han vaknar vid7-8 tiden (yeeeeey) och då sätter jag bara på bompa och sen kan jag få sova ytterligare 1 timme innan han vill upp och äta...Shit va underbart. Och Charlie lixom bara är, haha han kräver inte mycket den ungen! <3

Igår vart Charlie iväg till BVC för att få sitt vaccin. Nu hade dom så att han skulle få 2 sprutor, ett i vardera ben. AJ! Första gick bra, den skrattade han sig nästan igenom när mamma stod och dumma sig över honom, haha! Men andra däremot, då bröt han ihop och blev sådär jätte ledsen. Men som tur var hade han både mamma och storebror med sig som kunde trösta. Melvin höll handen och jag skojjade med honom =) Och på kvällen kom febern, 38,5 men en alvedon och sen var det bot på det =)

Sikket tråkigt väder vi har nuförtiden, nu vart den sommarn lixom slut =(

På fredag drar jag and the family ner till min syster och Stefan i Getinge. Och eftersom dom bara bor 30 minuter från Ullared (gekås) passar vi på att åka dit på lördagen =) Jippiii! Inte för att vi kan shoppa sådäringa jätte mycket, måste hålla hårt i pengarna nu när alla priser gått upp =) Fick en liten smärre chock när vi betalde räkningarna igår och om det är börsraset som gjort att det blivit extra dyrt?? Ja iaf, sååå chockade, eller jag var ivartfall chockad..Vad det hade höjts =( Haha i detta hushåll är det Robban som håller i ALLA pengarna och jag fattar nada om allting. Jag litar fullt ut på honom =) Och änsålänge har han ju skött det exemplariskt =)

*Knackar i trä*, dum jag är som ens skriver det, haha men ja nu tror jag trotsen lagt sig lite. Eller ja det är väl ännu en våg neråt som sen kommer gå uppåt igen. Men just nu är det ganska mycket bättre =)

Inatt somnade jag på soffan med Charlie och när han vaknade vid 2 tiden för att äta så satte jag på tv och där hade filmen SAW 2 precis börjat. ATTANS, inte kunde jag somna ifrån det. Haha! Så kl halv 4 somnade jag om igen, haha!! DUMT. Men sen hoppade vi över till våran säng när Robban gått till jobbet och fick sova till 9.15 =)

Hm, nää nu kommer jag inte på så mycket mer att uppdatera om. Ni kanske förstår att vi inte gör så himmelens mycket mer om dagarna. Men även om det är samma samma och åter samma som vi gör så har vi ju fullt upp. Haha!

Kram på er

Bröderna morgonmyser =)


Jag och nästan alla mina <3


BuseMelvin fikar =)


Världens bästaste storebror <3




Så här blev vårat dopinbjudningskort =)

Kommentarer
Postat av: nalle333

Jösses vad fint du gjort här i bloggen! trycker på GILLA knappen ;)

2011-08-31 @ 20:40:33
URL: http://www.nalle333.se
Postat av: anna

va fint du fått de här.. och va söta era pågar är..=) hoppas allt är fint med er...

kram

2011-08-31 @ 21:19:38
URL: http://famaskhem.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0