Emma

Mamma till världens finaste pojkar <3

Redan Augusti

Tjenixen bloggen!!

Här är nu semestern slut för Robbans del. Min semester fortgår iof fortfarande iaf nästan 1 år till, hihi!
Men ack så vi har njutit av denna semestern, bara varit och tagit dagen som den kommit. Det var jätte jätte längesen vi hade semester ihop. Jag har ju sommarjobbat på sommrarna och han varit hemma. Och nästa sommar kommer vi inte heller ha semester ihop för då är det sommarjobb för min del igen =) Man måste ju få in foten inför mer jobb efter sommarn.

Har varit några dagar nu med otroligt fint väder så då har vi passat på att hitta på lite skojjiga saker.

Växjövistelsen var kanon. Jätte skoj verkligen! Och skönt att få komma hemifrån lite. Sen har vi även besökt Liseberg och det var toppenkul tyckte Melvin =) Dock kom vi en dag som man egentligen inte vill vara där. Strålande het sol och massvis med folk. Men Melvin hann med nästan allt han fick åka ändå =)

Charlie växer på bra. Nu är han min lilla stora kille =) Men nu är han ju mer som en bebis och inte en docka. Och man vågar lixom ta i honom på riktigt, hihi. Har inte varit på bvc på LÄNGE och ska inte dit fören 18 augusti. Spännande att se hur mycket han växt då.

Melvins tjyvnyp på Charlie har nu upphört *knackar i trä*. Nu är han aldrig elak mot honom men trotsen sitter fortfarande i. Inte riktigt lika mycket kanske men, jo det är allt mycket bråk här hemma. Vi har ungefär samma tålamod, hehe! Dock har inte mardrömmarna/drömmarna avtagit för honom så han springer ju upp flertal gånger på natten och är det då inte Charlie som väcker mig är det Melvin. Haha! Inte mycket sömn per natt, men man vänjer sig konstigt nog med lite sömn för nu börjar jag bli människa igen känner jag, trots samma sömnbrist

Melvin har även lärt sig att säga R. Så i alla ord han säger framhäver han Ren massvis och ser lika stolt ut varje gång =) Duktiga han!

Hmm, nää nu kommer jag inte på så mycket mer, hehe!
Ha en underbar kväll
Kram kram



Robbans "fuckfejs", hahaha

























Ljudet är väldigt lågt =)
Men här berättar han en "rolig historia" på hans egna lilla vis för att få Charlie skratta, och trot eller ej, han lyckades. Hahahaha!!

Kommentarer
Postat av: MoFa

Såå sköna killar!!

2011-08-02 @ 23:26:36
Postat av: Mommo Ylva

Ja oj vad snabbt tiden går! Snart sommaren förbi :( Det var jättekul o ha er här o fått träffas i sommar. Härliga bilder o måste varit en kul historia Mellis berätta för Charlie..hihihi underbart. Kram o krama om dom små myskillarna från mig ;)

2011-08-04 @ 07:08:30
Postat av: Jossan

Tror bestämt att Charlie bajsar på filmen. Sicka goingar. :))

2011-08-08 @ 08:51:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0