Emma

Mamma till världens finaste pojkar <3

24e juli

Haha vad händer med tiden egentligen? Nu är vi ju snart inne i Augusti! Fattar inte att Charlie (imorgon) funnits hos oss i 2 månader. Tiden har ju bara rusat iväg!

Charlie börjar äntligen hänga med mycket mer. Med både blicken och vakenheten =) Och svampen i munnen har kommit tillbaka. Ska försöka få oss en tid till BVC imorgon för sen på tisdag drar vi till Växjö några dagar =) Och jag måste ta upp med BVC om hans mage. Han har ju stora problem. Han bajsar minst varannan dag och med ersättning ska dom helst bajsa minst 1 gång om dagen. Sen så är det stenhårt varje gång. Eller ja, i början för sen blir det lite lättare konsistens. Men stackarn har ju jätte ont. Inte någon gång får han sova gott utan att vakna i ren panik för att det kniper i magen. Nu sover han nästan ingenting om dagen. Han somnar men vaknar nästan lika snabbt av knip

Melvin är fortfarande lika trotsig och jag tycker att det enda vi gör är att bråka. Han har inget tålamod för något i världen. Minsta lilla motgång och då blir han som förvandlad. =( Men vi älskar ju honom ändå ;) Hihi!!

Charlie har börjat dra ut på några måltider. Efter 19 tidens mål brukar han oftast hålla sig ca 5 timmar och igår höll han sig 7 timmar =) Men det är det enda målet för resten ska han ha var 3e timma.

Skulle iväg till Liseberg idag egentligen men vädret är ju så piss så man nästan grinar. Blev en tur till leklandet istället...=/ Är sååå förbannad på denna tråkiga sommar. Tråkigaste på många många år =( (om man räknar väder och saker man kan hitta på)

Robban håller på och grejar en massa här hemma. Bygger, målar och pyntar så fint =) Duktiga han säger jag bara

Mer har vi inte hittat på =) Och jag vet att bloggen inte är den bästa just nu men som sagt, håll ut, den blir nog snäppet bättre sen när man kommer in i vanliga rutinerna igen =)

Kram på erKommentarer
Postat av: Marie, Mamma till William & Linus ♥

Ni har inte testat Bifidus? Eller Lactulos? Det gjorde susen för William när han va bebis. Han va också stenhård i magen av ersättningen.

2011-07-24 @ 20:39:53
URL: http://mzetterblad.blogg.se/
Postat av: Sandra

Har du testat "tempmätartricket"? Att ta tempen på dom i rumpan brukar ju få det att släppa lite

2011-07-24 @ 22:30:16
URL: http://billyrock.blogg.se/
Postat av: sofia

Fin blogg du har!

Säger som tjejen högst upp, Bifidus sa Bvc åt oss att ge vår dotter som enbart åt ersättning. Antingen byter man ut ett helt mål per dag med det eller så blandar man i det i den vanliga ersättningen. Lactulos ska man aldrig börja med i första hand då det påverkar tarmarna mer.

Lycka till!

2011-07-25 @ 08:40:09
Postat av: Nicole

När vår dotter var liten var hon ofta väldigt hård i magen. Då fick vi tipset att lägga i en klick messmör i ersättningen. Det funkade super för oss, men det förutsätter självklart att barnet inte är allergisk mot mjölk.

2011-07-25 @ 17:38:04
Postat av: Sarah

Laktulos ska ju vara bra, har ett recept att hämta ut på det till Alice men hon har blitt bättre i magen så jag har inte fått tummen ur att hämta ut det än så jag har inte testat det själv men vet från andra att det hjälper mkt.

2011-07-26 @ 13:52:19
URL: http://sarahsbaby.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0