Emma

Mamma till världens finaste pojkar <3

Busig?!

Hahaha ja lite busig men lite dum känner jag mig =)

Har idag varit på ännu en anställningsintervju =) Har ju min underbara plats i sommar men detta var ett längre vick. Men jag känner lite att det spelar ingen roll oavsett =) Jag är nöjd ändå, hihi! Och jag gjorde mitt allra bästa. Båda jobben är otroligt givande för mig fast på helt olika sätt =) Mest nöjd är jag med att av de 98 personer som sökte denna tjänst var jag en av dom 5 som fick komma på intervju =) =) =) Ja så jag är otroligt glad oavsett =) Självförtroendet är på topp iaf, hihi!! Får reda på mer när alla 5 intervjuer varit

Haft en toppen dag idag. Middag med moster och lillebror + barn och massa tjöt. Och självklart firades själva semledagen med semlor =)
Och nu ikväll, massa trevligt med mina sandrabandra <3

Och just nu sitter jag i min ensamhet och bara njuter. Såååå skönt! Kikar Big Brother och bara skrattar åt folket! Haha! Men visst fasiken hade jag tyckt det vart kul att vara inne i huset men jag är så mycket mer. Hahahah!! Men ja, kul ändå! ;-)

Hade möte med Melvins kontaktperson idag och det sas en massa bra och positivt. =) Även om han slåss lite och är lite mer energisk än många andra så är han såååååå duktigt. Han kan så mycket mer än man tror. Han lyssnar och lär verkligen. =) Jätte kul att höra. Memorerar och kommer ihåg massa mer än man tror. Men alla ska vara bra på något ;-) Och sen är han VÄLDIGT verbalt utvecklad, kan verkligen prata bra och även få fram precis det han vill. MEN ibland har han svårt att få fram det i ord (fråga mig inte varför) men då tar han till våld..Synd, men det är något vi ska jobba med =) Ja stolt mamma är man! =) Inte konstigt med 2 såååå otroligt fina killar ;) Hihi!

Charlie är också en sån otroligt fin pojk (nu skryter jag kanske lite väl mycket, haha men så är det) Han är en jätte duktig kille som är hur go som helst. En väldigt nöjd kille som ler mestintill jämt ;) OCH som tog sina allra första steg igår =) Vi släppte honom och han tog 2 steg samtidigt som han höll balansen.. Hur duktig som helst =) Även om jag tycker att han ska vara min lilla bebis och INTE gå såhär tidigt, haha, så är jag väldigt stolt =)

Och inga bilder har jag att bjuda på heller ;-/ Attans tråkig, men vi hörs imorgon igen =)
Kram och godnatt!

Kommentarer
Postat av: Sandra

Jag sa ju de!!! Han hoppar över krypandet och går direkt på att gå!! :) duktige Charlie :)

2012-02-22 @ 06:19:50
URL: http://billyrock.blogg.se/
Postat av: Louise - Svar till Ywonne (farmor)

Äsch skryt på haha. Man får skryta om sina barn :-)) kul att lilleman tog första stegen! Det går ju väldigt fort märkte jag här hemma haha. Nu GÅR han inte, nu SPRINGER han! Haha

2012-02-22 @ 19:40:16
URL: http://loojsen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0