Emma

Mamma till världens finaste pojkar <3

Helg

Tjenamors!

Nu är det en myshelg som står på schemat! Bara ta det allmänt lugnt =) Underbart!

Har nu gjort min sista arbetsdag för denna vecka och det känns otroligt skönt. Just nu har det varit enbart 2 dagar i veckan men det räcker mycket gott och väl. Ni anar inte va mycket man ska lära sig. Haha! Och alla dessa ord.. Vem kom på Latin lixom, haha! Men ja, myket lärorikt! =) 2 nya dagar nästa vecka igen =) Och sen hoppas jag att jag är klar för timmar =) Måste ju även tillägga att Kirurgavdelningen är riktigt coolt. Människokroppen är otrolig på alla sätt, man blir förvånad varje gång =) =) =)

Just nu känns allt skit bra. Jag har sååå mycket att se framemot =) Hatar ovisshet, men just nu har jag inte jätte mycket av just den varan (känns det som).. Haha, men sen vet man aldrig =) Jag lever i NUTET =)

Charlie gör otroliga framsteg. Han går dock inte (om man nu ska skriva dock) men han var ju väldigt nära ett tag men efter det har han fegat ur. Och min synpunkt på det hela, är det väldigt skönt och tvärtom för pappa Robban, haha! Robban ska alltid ha bråttom med allt medans jag tar det som det kommer, haha! Men hur skönt är det inte när ungarna "bara" kryper? Haha!

Melvin är i en trots utan dess like. Dock Skönt att höra att det inte bara är jag som har det så, haha! Han är världens bästa storebror när det passar honom, annars är han inte så jätte bra, haha! Och går något emot honom så är vi världens dummaste människor och vi ska straffas.. Men när han inte märker att vi tar åt oss går han på Charlie, och det är lite synd. Men det är något vi måste jobba med.

Och dethär med maten och Charlie har vi fortfarande lite problem med. Han kan nämnligen inte äta "bitar". Vi har ju kommit igång regelbundet med 6 månadersmaten men nu när han ändå är 10 månader har vi försökt med 8 månadersmaten och det går INTE. Han sätter i halsen med en gång. Det GÅR verkligen inte...Hmm jaja vi får se hur vi löser det hela

Jag är en väldigt stolt 2 barnsmamma och väldigt glad över mitt liv. Jag hade inte gjort det annorlunda om jag hade kunnat. Mina barn är det absolut bästa som någonsin hänt. Vet att jag ses om en "ung" mamma men jag känner mig inte särskillt ung och jag trivs med mitt liv som jag valt. Jag är kanske lite lillgammal av mig men jag gillar familjelivet och "lugnet" som det innebär. Även om det är kul att komma ut då och då (det kommer man alltid tycka är skoj, oavsett ålder) men om jag får välja tycker jag nog att hemmakvällarna är det bästa.

Tänk att jag och Robban träffades för första gången på "KUB" (mohaha) för 14 år och sen blev ihop för första gången för 12 årsen... Sen hade vi ett litet uppehåll i 2 år men alltid haft kontakten. Så i 10 år har vi hållt ihop det i både vått och torrt =) Det är COOLT! Men daglig kontakt i telefonen i 14 år har vi haft! Helt sjukt men otroligt häftigt.. Något att skryta om för framtida barnbarn ;-) Men längre lär det ju bli =) =)

Har fått kikat lite på mitt sommarschema och jag är typ jätte nöjd =) Kommer jobba HELA midsommarhelgen (precis som jag önskade) med världens bästa tider. Och teamet jag kommer jobba med är också toppen. Trivas som fisken i vattnet kommer jag göra =)

Robban är just i detta ögonblick ute i garaget och bygger på våran nya "inredning" =) Han håller på med en "sittskänk" eller va man kallar det.. Den ska vara i samma stuk som soffbordet han byggt och "lådan" på väggen. Kommer bli jätte fint =) Han är duktigt han! Inte tummen mitt i handen där inte =)

Nämen gud så jag tjötar!
Tar mig ett glas vin och säger skål och ha en god helg
Puss o kram!!

Kommentarer
Postat av: MoFa

<3

2012-03-23 @ 22:41:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0