Emma

Mamma till världens finaste pojkar <3

Juldagen

Åh herregud vilken dag vi hade igår! En helt perfekt JULAFTON!
Hoppas ni alla andra hade en helt underbar jul.

Som sagt så var gårdagen helt underbar. Melvin var i centrum hela dagen och han mådde verkligen som en prins och han hade ett leende på läpparna hela tiden. Åh så härligt att se honom så lycklig. Och så mycket julklappar han fick, Vi tackar så himla mycket till er alla, TUSEN TACK!! Melvin är jätte glad för alla klappar och han leker med allt =)

Vi hade ju grötfrukost här hemma på morgonen med Johanna, Niklas och mamma. Det var faktiskt väldigt mysigt. Sen så var det fika dags och då knackade det i köket och gissa vem det han ha varit??!! Hihi, jo Tomten såklart =) Melvin brydde sig faktiskt inte jätte mycket om tomten, haha. Sen var det lite julklappsutdelning. Och jag fick verkligen jätte bra julklappar! Super nöjd. Tack ska ni ha!

Sen var det dags att bege sig till min mormor och fira lite med dom. Och där bjöds det på lite julgodis och skinkmacka. Och självklart kikade vi på Kalle Anka vid 3, får man ju bara inte missa. Och när Kalle var slut så knackade det i mormors lägenhet och, ja gissa vem det kan ha varit?? Haha jo tomten hittade även dit också. Melvin brydde sig inte så mycket denna gången häller =). Men nästa år blir nog något helt annat. =) Lite julklappsutdelning även här, hanns med innan vi åkte vidare för att fira jul med familjen Andersson. Mycket fint även här fick jag. Tack

Där bjöds det på julemat och det åt vi tills vi nästan rullade, fast jag kan säga att jag höll mig ifrån att bli så himlans mätt, man mår ju inte bra då och kvällen blir bara jobbig. Ja sen så hörde vi hur det HOA från hallen =) Hahaha då kom tomten för tredje gången och hälsade på Melvin. Han måste ha varit super snäll detta året =) Jätte roligt verkligen. Sen var det ju utdelning från julklappsspelet och den som skulle köpa till mig var Johanna och hon gav mig present kort på hela Överby. Snacka om att jag blev glad =) Tack Johanna. Ja efter att mormora och morfara hade åkte hem så kom spelen fram och vi satt och spelade i några timmar. Det var skoj faktiskt =)

Sen åkte farbror Markus och Tant Johanna hem så då gick vi och la oss nästan med en gång. Vi stannade ju där över natten inatt. Och farmor och farfar tog Melvin på natten och han hade inte vaknat en enda gång för mat. Oj säger jag =).

Nu när vi kommit hem har vi bara slappat och tagit det lugnt =) Och det ska vi fortsätta med, eller ja en promenad ska vi ju hinna med!

Imorgon blir det shopping på mellandagsrean =)

Hej på er!
Kram

Här görs det julegröt och juleskinka


I väntan på Tomten


Första tomten


Julklappsöppning


Världens sötaste tomtenisse


Den andra tomten


Och den tredje tomten


 En av grejerna han fick av mommo
 

Och en av grejerna han fick av farmor och farfar


Tusen tusen tack till alla!

Kommentarer
Postat av: Marie ~ Williams Mamma ♥

va fin du va i klänningen Emma =)

2008-12-25 @ 22:48:20
URL: http://mzetterblad.blogg.se/
Postat av: Marie ~ Williams Mamma ♥

Jaså? men du va iaf jätte fin i den =) Men det är ju du som ska trivas i den.



Ja visst är han läcker? Han hade inte jag tackat nej till iaf =) HAHAHA..

2008-12-26 @ 11:21:26
URL: http://mzetterblad.blogg.se/
Postat av: Trollungen!

oj vad många tomtar ni hade;P hihi!

ni ser ut att ha ahft en ritkigt trevlig jul:) skönt!

hoppas allt är bra med er?

kram

2008-12-26 @ 22:14:05
URL: http://beautywolf.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0