Sjukhusbesök

Haha men shit va jag borde skämmas, bloggare ju dåligare än sämst nuförtiden!! Skärpning!!!

Men jag tror mitt dåliga bloggande ligger lite i att våran dator fortfarande inte är fixad och att sitta och trycka på dessa knappar är inget skoj alls...

Nu har jag iaf börjar på mitt vik på vårdcentralen och det är super toppen =) Trivs som fisken i vattnet..

I helgen var vi på kräftskiva ute i velanda med familjen andersson. Hur roligt som helst! Och jag måste bara säga att jag ÄLSKAR kräfor, hehe!!

Idag har jag bara jobbat 2 timmar för sen var det dags för Melvins kontraströntgen. Så vi for upp dit vid halv 11 tiden och då fick vi springa lite fram och tillbaka för deras sommarvikarier hade tydligen glömt att skicka ut att vi skulle till barnmottagningen innan för att sätta nål. Men men. När vi kom dit fick vi väga, mäta och sätta en massa bedövning lite överallt på Melvin. Dagens vikt och längd var iaf 14 kg och 90 cm lång =). Sen fick vi vänta en timme för att bedövningen skulle verka, men då åkte vi hem för jag glömde lite grejer hemma =)

När vi kom tillbaka sen så var Melvin mer än duktig får jag säga. Dom hade roliga pussel som lät när man pusslade rätt och dom var han totalt förtjust i så han hade annat att tänka på medans dom grejade nålen =) Fast några tårar blev det ju när dom inte vill sluta "gräva" när han sa sluta, haha! Men det gick väldigt fort och bra =)

Sen fick vi springa upp till klinfys igen och få kontrastet ipumpat. Gick också super bra =) Och nu är vi hemma några timmar för att det ska kunna gå runt i kroppen. Sen ska han få ligga stilla i en kvart, fast med 2 pauser =) Ska bli spännande att se hur vi ska lyckas.

Anledningen till att dom gör denna undersökningen är att det kan ha blivit skada på njurarna efter hans "vet inte vad dom kallade det" men hans infektion i urinblåsa, eller ja...Haha! För tydligen ska ju små pojkar inte ha urinvägsinfektion.
Fast jag är rätt så säker på att det inte är någon fara men det är iaf skönt att dom kollar upp det.

Nu kan man även säga att sommarn är totalt över. 2,5 grad stod våran termometer på imorse. Buuuuurrrrrr!!

Och kameran har jag lyckats tappa bort, eller glömt den hos svärisarna. Men så fort den kommer tillrätta ska ni få lite bilder från kräftskivan =)

Ha en underbar dag..
Kraaam

Hittade föresten några bilder jag fick när vi var på Buddys med systerami och Stefan, för brevid oss stod nämnligen Kirstin Dunst =) (hon i blont)






Min rediga kille har precis fått lite emlakräm! <3



Jobbat

Japp, det är precis det jag gjort idag =) På vårdcentralen! Shit va jag saknat det stället. Hur kul som helst ju =) Och nu känner man sig mycket mer som "dom" för nu har jag fått en liten namnbricka + att jag får ha dom ordinarie kläderna, för nu är jag ju vikarie =) Meee like! Jaja jätte kul var det iaf och nu är jag ledig 4 dagar innan jag får jobba massor. Och det gick mycket bättre än jag tänkte mig. Kändes innan som att jag glömt mer än hälften, men icke..=) Det satt hårdare än jag trodde, hihi!

Imorgon blir det en riktig mamma/Melvin dag. Vet dock inte riktigt va vi ska hitta på men vi tar dagen som den kommer för då blir den som bäst ;) Melvin har fått 2 nya Nalle Puh filmer idag av pappa så det blir till att kika på lite nalle puh imorgon vartfall.

Just de ja, appråpå de så har Melvin blivit en riktig mammagris. Och det har blivit lite jobbig med lämningen på dagis. Han klänger sig fast på en och säger - Nälla mamma, inte gå, memmin följa med - Då blöder hjärtat men det får man inte visa. Då går jag bara. Och som alla andra barn blir han glad några sekunder efter att föräldern gått utanför dörren =)

Och shit va jag saknar spjälsängstiden..Fasiken att han skulle lära sig klättra ur sängen. För han sover skit kasst..Kommer han aldrig mera sova riktigt och hela nätter? Fasiken, inatt kom han nog in till oss 4 gånger. Men det har iaf blivit lite lättare med läggningarna, eller ja, han kommer inte ut till oss längre utan vi får lyssna oss till om han sitter uppe och leker =) Och det gör han ca 3 gånger innan han somnar ;) Busonge...

Nepp, nu ska jag besöka sängen!
God natt
Kram kraam




Snutteputten

- Mamma, ta kort på mig

 

 



Och visst, ber han mig så snällt så kan jag ju inget annat göra ;-)


Idag är Melvin hemma med mamma för dagis tyckte inte riktigt han var sig själv. Han var allmänt onöjd med allt på dagis och så brukar ju inte min lilla kille vara. Och det gick mycket förkylningar på dagiset så nu får han vara hemma med mig både idag och imorgon.

Det krockade lite idag med mitt möte på vårdcentralen =) Jag ska ju dit och hämta mitt schema. För nästa vecka ska jag börja jobba lite smått och sen börjar mitt vik =) Det är inte så jätte länge men det är mycket mycket bättre än ingenting. Och dessutom, när vikket är slut har jag garanterat 15 timmar i veckan där =) Och det är också bättre än inget, hihi...Men iaf, då löste vi det att farbror Viktor faktiskt kommer hit och passar honom en stund. Gulligt av honom

På lördag har jag och Robban fått lite sällskap på kvällen =) Johanna och Stefan. Roligt värre. Och det blir ingen bio, det tar vi en annan gång istället, nu blir det bowling för det är ju lite roligare när man är fler =) Toppen lördag.

Imorgon ska Melvin ta sin sista dos av twinrix och det kommer ju bli mindre skoj..Urschabucha, men det måste ju göras

Ikväll ska jag över till grannarna Emma och Martin. Fast det är ju Emma jag ska umgås med, haha. Blir lite hårfärgning och lite vin =) Mysigt

Nää nu kurrar magen så frukost får det bliii...
Kram & ha en underbar dag


Slut på sommarn??

Ja det är vad jag tror iaf. Trist men sant!

Haha nu längtar jag faktiskt riktigt mycket till jul och all god mat =) Är sommarn ändå över kan man lika gärna längta till den mysiga årstiden med mörket och massa tända ljus =) MYS...

Jaja, nu är ju iaf sommarjobbet över och jag kan inte i hela min värld förstå att det gått såååå fort. Men antagligen är det väl så när man trivs som fisken i vattnet =)

Nu ska jag snart börja jobba på vårdcentralen litegranna och det känns som att jag kommit av mig totalt. Men jag hoppas det är som att cykla. Oavsett hur längesen det var man cykla så kan man det iaf, haha! Det ska iaf bli väldigt skoj att komma tillbaka till hjorten

Melvin är just nu på dagis och jag har det alldeles gott här hemma. Funderar på om jag ska ta och baka någonting! Och ikväll när Robban kommit hem ska jag och Melvin dra oss upp till skogshöjden och hälsa på hans (och mina) kompisar =)

Åh jag och Robban ska ta oss en myslördag på lördag. Melvin ska sova hos farmor och då ska vi ut och käka och sen gå på bio =) Vi har pratat hela sommarn om att hitta på något, bara vi, men det har inte riktigt kunnat bli av. Fast tanken var att åka till kusten någonstans och sova på något typ bed & breakfast och stanna där en hel helg och bara ha det gott, men detta blir precis lika bra. Sova borta får vi göra någon annan gång =) Hihi! Och vi står mellan att kika på Grown Ups och Shrek - Nu och föralltid
Haha jaja tiden lär utvisa vilken det blir, hihi

Nä nu ska jag kika på våra bästa år!
Kram på er


Fått över kort på våran dator som mormor lisa tagit =)




Mommo lisa va barnvakt en dag och då åkte dom för att hälsa på mormor Irené







Lite ledig tid

Har jag just nu. Melvin är på dagis och jag börjar inte jobba fören om några underbara timmar =) Och jag riktigt njuter. Och storstädningen tog jag tag igår så inte ens den behöver jag bry mig om =)

Tänk, nu är det snart enbart 3 månader kvar tills vi drar till Thailand. Det kommer bli såååå toppen och det är en efterlängtad ledighet. Vi har ju inte fått alls mycket ledigt ihop nu under sommaren så ni kan ju ana va vi längtar till Thailand =) Bara få vara med underbara människor och inte ha några som helst måsten i 2 underbara veckor =)

Och jag måste ju bara säga att det måste vara jordens största babyboom just nu. Eller babysarna kommer inte fören i slutet av detta året och till våren, men ändå..Varje dag ploppar det upp minst en som kommer ut med att denne ska ha barn =) Helt underbart...Säger grattis till alla er =)

Och för varje dag som går just nu blir jag förvånad över vad Melvin kan och lär sig. Just nu är det talet som förvånar mig mest. Varje dag kommer han med en ny mening. Han pratar och pratar och pratar. Han sätter verkligen ihop långa meningar nu. Jätte kul =)

Nu när Melvin sover i sin nya säng har han fått helt andra tider att stiga upp på mornarna. Mellan 05 - 06 är tiden då han tycker det är dags att börja dagen..Haha! Jag säger bara, tur det finns tv =) Sätter man på den så får man sova ytterligare 1-2 timmar =) Hihi...Men sen jag börjat jobba har jag inga problem med tidiga mornar. Härligt att inte missa allt för mycket av dagen =)

Imorse vaknade jag vid 4 tiden av att Melvin stod brevid mig och var påväg upp i våran säng. Men icke sa nicke, har han aldrig sovit hos oss innan är det inte något vi ska börja med nu =) Så vi gick in till honom igen och där somnade han om gott trots att det var världens oväder ute. Blixtrade, åskade och öste ner =)

Helgen består som sagt av jobb
Fredag 15.30 - 21.15
Lördag 07.30 - 16.30
Söndag 07.00 - 12.00 - 15.30 - 21.15

Ha en underbar helg!!
Kram från mig

Hade en myskväll med gubben min förra helgen med hemlagad smörgåstårta =)





Hejsan hoppsan!!

Lediiiig idag och solen kikar fram lite då och då =) Härligt...
Skulle egentligen vara ledig onsdag, torsdag och fredag denna veckan men det slutade med att bara vara ledig 1 dag av 3. Haha så är det när det är sjukdomar i huset =) Men men, det gör inte så mycket. Det är ju min sista vecka nu =(

Och fortfarande är jag förbannad på våran dator utan tangenter...Ursch va jobbigt det är att skriva. Sen har även våran tvättmaskin lagt av så det MÅSTE vi köpa en ny...Och Robban ska till tandspecialisterna på näl idag och operera ut en visdomstand och det gör oss nästan 5000 kr fattigare...Haha tur att jag har en sådan otroligt bra och ekonomisk gubbe som lagt undan pengar =)

Fick en kallelse igår från näl. Eller rättare sagt, Melvin fick en kallelese =) Nu är det dags för röntgen av hans njurar efter urinvägsinfektionen han hade för 1 årsen. Det kommer ta ca 4 timmar. Och det roligaste är att jag har inte många jobbdagar på vårdcetralen denna månad MEN ändå lyckades läkartiden läggas på 1 av mina 3 dagar på hjorten...Hahaha..Men så är det ibland och min son kommer i första hand så jag får vabba den dagen istället =)

Måste ju även berätta att Melvin äntligen börjat fatta dethära med pottan =) När vi är hemma går det super bra och han kan springa i kalsonger hela dagen och ropa att han är kissenödig och sen gå på pottan =) Det är så kul att se hans framsteg =) Efter pottan är det bara nappen kvar. Sen är han stora killen, hehe


Slut på semestertider

För nu återgår vi snart till vanlig vardag. Nu har ju pappa Robban gått tillbaka till arbete och idag börjar Melvin på dagis igen =) Åh va skönt det ska bli för honom att bli av med lite energi, hehe

Har inte hänt så mycket nu heller.
Igår drog hela familjen ut på en super mysig cykeltur runt om överallt. Men jag säger då de, shit vilka mysiga småvägar vi har här i Trollhättan ;)

Denna veckan har jag enbart bara korta dagar att jobba förutom helgen som kommer. Och jag är dessutom ledig torsdag och fredag =) Ett riktigt fint avslut på sommarjobbet, hehe

Sen är jag ledig 1,5 vecka innan jag ska till Hjorten och jobba igen =) Fast jag hoppas jag får komma in och jobba på lupinen mellanåt ändå =)

Ja, som sagt, vi har inte gjort så fasligt mycket...Haha

Att sova i storsäng går bättre och bättre för Melvin nu. Fortfarande inte bra men bättre. Vi har bara längtat tills dagis öppnat igen så han kan få leka av sig lite och verkligen vara trött på kvällarna och förhoppningsvis sova lite längre än till halv 6. Haha!! Men på något konstigt sätt har jag blivit en grymt bra morgonmänniska. Haha

Nää nu ska vi göra oss iordning här hemma
Kram kram

Hade en underbar spelkväll med både god mat och lite dricka för ett litet tagsen med några underbara människor =)


 







Undra va man håller på med, för va jag kan minnas ingår inte sånna miner i spelet, haha


Bilder

 










RSS 2.0