Valborg

Lite bloggande från Växjö är aldrig fel =)

Melvin har nästan precis somnat och vi njuter i fulla drag av att bara va!

Resan gick bra och vi var framme vid 22 tiden igår. Och när vi kom fram bjöds det på vin och varma kantarellmackor..Mumms! Och vi kom väl i säng vid 3 tiden och sen skulle Mellisen upp vid 6, hehe! Men konstigt nog är jag pigger ändå.

Om några timmar kommer Melvins kompisar, Nore och Wian och deras föräldrar hit och då kan jag tänka mig att det blir massa bus och roligheter =) Det kommer bli en toppen kväll tror jag. Och huset fullt för alla ska sova över =) Mysigt!

Lite trist med vädret bara för det spöregnar just nu men bara humöret är på topp så spelar det egentligen ingen roll, hihi

Nä inte så mycket mer skoj kommer jag på att berätta

Ha en underbar valborgsmässoafton!
Kram från oss




Växjö

Japp, snart drar vi..Eller rättaresagt om ca 4 timmar men det är mycket som ska fixas innan. För som vanligt med mig drar jag alltid ut på allt in i det sista. Och tur var väl att jag fick slutat tidigare idag för då hinner jag med allt som ska hinnas =)

Igår innan jobbet drog jag till min egna vårdcentral eftersom jag fått lite ont i nederdelen av magen och jag har änna dratt mig lite för att undersöka vad det kan vara eftersom man aldrig annars får något vettigt svar av dom. Men nu hade dom iaf svar på något, jag har åkt på en blåskatarr. Det förklarar ju varför jag har ont. Så nu ska jag gå på penicillin 5 dagar. Sen är det botat =) Yeeey!

Vi har inte gjort så himlans mycket det senaste, känns som att man bara hinner komma hem innan Mellisen ska nana och då hitts det ju inte på något. Bara en massa slapp framför tv:n =) Men det är skönt för nu är vi båda helt slut när vi kommer hem, haha!

Men nu ska det bli skönt att få komma bort lite och träffa sköna människor och bara vara. Långledigt är ju bäst =).

Fast Melvin vaknar ju ändå vid 6 tiden på mornarna nuförtiden. Snacka om att hans härliga sovmornar är förstörda. Haha men men, man får ju umgås mer med honom och det är inte fy skam =)

Näää nu får jag allt ta tag i allt.
Kram och ha en HÄRLIG helg!!

Melvin har änna fastnat för ordet Mommo Lisa. Haha han säger det titt som tät och när han ser en trisslotter är det Mommo Lisa, haha. Har hon gett honom sånna i hemlighet kanske?? Haha!

Tisdagen 27e

Herreminskapare säger jag bara. Nu är ju april alldeles snart slut. Vad händer lixom?? =)

Och gud va jag tycker det är skoj att jobba. =) Trivs som fisken i vattnet. Måste bara försöka komma över min telefonfobi för nu senaste dagarna jag jobbat har det lyckats ringa väldigt mycket när jag är i närheten och jag måste ju svara..Haha! Men det går fin fint även det ;) Har även lärt mig att ta venprov på ett proffessionellt sätt. Haha nä kanske inte riktigt men nu går det jätte bra för mig att ta dom proverna =) Är nog lite så att eftersom jag är livrädd för sprutor gör det mig lite nervös men nu går det super och mycket roligare än att bara ta i fingret =)

Imorgon är tanken att Emma ska komma hit lite senare på kvällen och ta ett glas vin och färga hår =) SKojjigt värre.

Och nu har jag även fått mina cyckeldäck pumpade och nu går det FORT. Haha! Äntligen rullar cykeln.

Och jag tycker så synd om min lilla älskling som är SÅÅÅÅ trött efter vi hämtat honom från dagis. Vi hinner träffa honom i ca 1 timme om dagarna och det tycker jag är alldeles för lite. Men men, vad ska man göra då?! På tisdag är det utvecklingssamtal på dagis och då ska både jag och Robban gå. =)

Vi måste även börja packa idag inför växjö resan. Eftersom Emma kommer hit imorgon hinner vi ju inte med så mycket imorgon och på torsdag åker vi ju så fort vi kommit hem från jobbena. SKOJJIGT VÄRRE! Det ska bli såå skönt att komma bort lite

Tog även upp med jobbet om att jag kanske skulle ha lön för dom dagarna jag täcker upp för personal och det lät rimligt tyckte alla så det skulle dom framföra till cheferna i falköping =) För jag fick ju även reda på att jag ska vara vikarie en hel vecka i sommar. Och då går jag ju miste om mycket =)

Nä nu var det väl slut för idag!
Nu inväntar jag desperate och tar mig ett glas vin =)
Kram kram

Redan söndag

Ja helgerna verkligen springer förbi en. Tråkigt med sant!

Helgen har varit fullspäckad och jätte trevlig.

Idag har vi haft fin besök av Emma och Vincent. Han är en jätte goding :) Sen gick vi och kikade på när pappa Robban och pappa Martin var med på städdagen här ute, hehe! Dom var så duttia så.

Sen åkte vi ut och handlade utemöbler. Vi har varit på jakt på ett par fina möbler länge nu och inget har vi hittat fören nu, hehe! Det blev en väldans bra skillnad där bak nu =)

Nä jag har inte så mycket att skriva mer idag. Haha men vi hörs imorgon!
Kram kram




Leker lite med mammas gamla löstuttar, hahahahahaha

 




Robban är allt bra duktig <3



Nya möblerna

Haha ja som sagt, han tycker det är väldigt kul med mammas löstuttar, haha! Och när han satt dom på väggen ropar han "nu kommer de" =) eftersom dom åker ner igen, haha


Grillning

Japp, det är precis vad som står på schemat! =)

Idag har varit en fantastisk dag. Vi har gottat oss i solen och fått en massa D-vitaminer, hehe och sen har vi tagit oss årets första fisketur. Jätte mysigt verkligen. Det nappade hela tiden och 5 små fina fiskar fick vi upp. Melvin var väl inte allt för exhalterad över fiskeriet men det kommer, det vill jag lova. Han har allt för många fiskefantaster runtom sig =) Hehe!

Melvin har blivit mycket bättre i sitt humör nu, men visst är det en trots han är inne i just nu men som sagt, lite bättre iaf =).

Tänk att nästa helg sitter vi och umgås med världen bästa Ylva och pappa! =) Hur kul som helst.

Jo jag tänkte på en grej. Nu är det ju så att alla "arbetsgivare" är ganska så sluga och snåla av sig. Men jag har iaf kommit på att dom jag jobbar för nu kör med mig mer än vad dom egentligen ska. Som te x, min handledare ska ha semester några få dagar i maj och istället för att ringa in en ersättare är det sagt att dom ska klara sig med mig som "inhoppare" fast UTAN betalt eftersom jag redan är där. Eller ja! Och det är i mina öron ganska så snålt. Men men, jag älskar ju jobbet och vill inte ställa till med något för jag tycker dom är toppen förövrigt. Och något som är extra kul är ju att dom sen kommer räkna med mig som timanställd hos dom och vem tackar NEJ till DET? Inte jag vartfall, haha! Dom har ju inga timanställda sen innan =)

Imorgon har vi inte mycket på schemat. Förutom att försöka få på oss ytterligare lite D-vitaminer, hehe! Det är ju sagt att det ska bli fint väder iaf =)

Nä nu ska köttet på grillen
Kram kram



 

 Haha ni får ursäkta "töntemma" Haha


Fredag återigen

Haha! Veckorna går väldigt fort men ändå väldigt sakta. Haha! Konstigt det dära..

Idag är jag otroligt slö. Känns verkligen att man jobbat hela veckan. Men lite skönt är det allt att vara slö när man vet att man har några få dagar ledigt framöver. =)

Ska åka och hämta Robban om 1 timme och sen ska vi köpa plattor. Spännande! Och ikväll blir det bara gos framför tv:n.

Igår var min älsklings Robban riktigt gullig. För när han kom hem igår så hade han med sig en rosa bukett med blommor och i den satt en liten fjäril och en triss =) Trissen gjorde mig 75 kr rikare, haha! Och blommorna gjorde mig rikare i kärlek, hihi ;) Gulle Robban

Nu ska vi åka och hämta svärmor =)
Hej hej

 


Hej hej publiken

Idag har lille jag vart på dagis medans Mamma och Pappa jobbat hårt.
Och när vi kom hem busade dom upp mig.. sprang runt och hade oss.
Dom är helt tokiga mina föräldrar..

Lite varmt och gött väder, någon som beställt det snart eller?
Hade nämligen tänkt köpa plattor imorn som Pappsen ska lägga på lördag.
Och pappa vill att jag ska plocka upp alla sten som jag slängt ut men det tänker
jag inte göra..Jag tycker det är roligt att jävlas lite.
Och på söndag ska vi nog åka ut och köra säsongens första fiske.
Fast fiskarna är nog inte vakna.. för kallt i vattnet för att röra sig.. I vart fall
gäddorna.. Men aborre kanske.. jag har ett spö jag aldrig testat.. ett helt nytt
abu garcia som jag fått av morfar som jag ska ha. = )
Så får vi gräva mask innan.. Det finns jätte mycket mask i våran gräsmatta..
Om man bara gräver lite. = )

Föresten har jag lärt mig ett nytt ord idag.. HJÄLP. Jag ropar så när mamma håller fast mig
kittlas och så.. Så kommer pappa och räddar mig.. Han är allt bra snäll..

Lönen rullar in denna helgen också så jag ska nog be pappa köpa mer lego duplo till mig
det är roligt att bygga. = )


I helgen är det bike dagar.. Motorcyklister, KÖR FÖRSIKTIGT!!!!! så slutar det kanske
inte som dom andra åren.. Använd båda hjulen.

Peace out!

Written by: Melvin




Onsdag 21e april

Go kväll kära vänner!

Ikväll är jag faktiskt jätte trött. Funderar på att faktiskt gå och lägga mig ganska så snart =). Gott kan väl det vara, hehe! Klockan ringer ju vid 6 imorgon och då ska man ju vara pigg och glader.

Märker själv att det blir väldigt dåligt på bloggen nuförtiden men jag försöker så gott det går.

Dagen idag och igår var faktiskt väldigt givande i jobbet. För en av oss usk var sjuka och det innebär att jag fått tagit väldigt mycket ansvar själv och jag kan själv skryta lite med att det gått väldigt bra =). Älskar när jag får göra grejer själv. Självklart har jag ju alltid någon att fråga ifall jag känner mig tveksam. Har till och med lärt mig att ta venprover och det är väl inget jag är jätte glad i eftersom jag själv är väldigt rädd för sprutor, hehe! Men men, kul ändå.

Hinner ju inte hitta på allt för mycket med familjen nuförtiden och därav den tråkiga uppdateringen. Finns ju inte så mycket att skriva om. =)

I helgen ska vi förhoppningsvis lägga plattor på baksidan iaf och det kommer ju ta sin lilla tid, så våran helg är gjord. Haha!!

Och på fredag hoppas jag att jag ska få träffa min lilla "vitlök" Lisa. Träffade henne på vårdcentralen häromdagen och hennes underbara lilla Alvin =) Och då bestämde vi litegranna att vi skulle ses på fredag. Skojjigt skojjigt!

Amelie, Stefan och Hugo var på besök här igår och det var ju inte heller igår vi sågs. Men alltid lika trevligt för de.

Och äntligen börjar min förkylning lägga sig. Är inte helt bra än men det går åt rätt håll =) Inatt tror jag iof inte jag sov en blund för jag hade en sån grym hosta. Och nu hör jag att även Melvin har en väldans hosta. Segförkylning säger jag bara.

Man känner sig så himlans nyttig nu när man börjat cykla varje dag =) Härligt säger jag bara. Men dom senaste dagarna har det varit riktigt segt att cykla. För något har hänt med cykeln. Den rullar knappt om man inte trampar. Det är till och med så att man måste trampa sig ner för backarna. Slutar man trampa saktar det in oavsett om det går nerför eller en rak väg. Haha. Men nu ikväll kom vi på att jag knappt har någon luft i däcket bak...Haha så efter att vi pumpat cykeln imorgon kommer det bli härligare att cykla =)

Nä nu kanske märker att jag inte har så mycket roligt att komma med. Inte ens bilder idag! =(

Sov gott och god natt..
Kram kram kram kram kram kram

Sorry!!

För väldigt dåligt med uppdatering!

Helgen har bestått av en massa roligheter och mysigheter! =)

Och idag har det varit jobb för hela slanten. Hur kul som helst när man får ta en massa eget ansvar. Idag har jag till och med stuckit i armen, haha! Kan ju säga att jag var väldigt nervös men det gick super bra. På första försöket dessutom hihi!!

Igår gjorde vi om i Melvins rum och hälften åkte ut. Det är så härligt att få rensat. För alla bebisleksaker behöver han ju inte längre och då är det ju ingen ide att dom ska ligga där och ta en massa plats =) Sen har vi fått slängt ut hans stora, kanske inte så fina garderob =). Vi är iaf jätte nöjda nu. Eller ja, väggarna ska ju göras om men med inredningen känns det bra, hehe!

Vi vände sängen inatt för att försöka få honom att vänja sig. För nu har han sovit i "spjälsängen" ett tag för vi är lite bekväma av oss, haha! Men så iaf så gick han upp några gånger innan han somnade och imorse berättade Robban att kl 5 när Robban steg upp öppnade Melvin dörren och ropade HEJ! Haha busungen min. Men sen har han antagligen lekt eller somnat om för han kom inte in till mig fören kvart i 6 =). Han eller jag har brytit hans sömn totalt. Han sov ju till ca 9- halv 10 tiden innan men nu när jag börjat jobba har han vaknat lite innan sju varje morgon..Bra på vardagarna men attans på helgerna. Haha men men, så är det! Inget jag klagar över.

Näpp, nu ska jag börja med middagen! Idag serveras det kyckling, ris och paris sås =)


2 barnsfredag =)






Äntligen känns det LITE mer färdigt





Tjohoo

Nu är det äntligen helg och det betyder ju att vi får ha Robban hemma =) Härligt!

Gick till jobbet idag och Mellisen till dagis. Och det gick jätte bra. Nu känner jag mig mycket bättre och jag tror även att Melvin börjar känna sig bättre =) Det gillar vi...

Om 2 timmar kommer lilla Elias hit och ska nana över här. Ska bli skojjigt!

Ska snart sätta igång och städa undan lite. Har ju inte hunnit fredagsstäda idag, hehe men jag gjorde faktiskt lite igår för att slippa allt idag, hehe!

Imorgon kommer Emma hit, eller om jag skulle till henne, haha, hur som helst så ska vi ta oss några glas vin och  tjöta lite =) Trevligt trevligt.. Och planerna innan det har jag faktiskt glömt. Men det ger sig, haha!

Jag älskar rutinerna vi fått in nu när jag börjat jobba. Och inte ett dugg trött är jag när vi ska upp. Tycker bara det ska bli kul med ytterligare en HEL dag =) Man missar ju så mycket av dagarna när man sover bort dom. Och sen att solen har varit framme tidigt på morgnen gör väl sin del. =) Underbart helt enkelt!

Tänkt, snart är det 4 månadersen vi träffade pappa och Ylva, helt sjukt va lång tid egentligen! Inte konstigt man saknar dom :) Men om 2 veckor är vi där igen...

Näpp, nu ropar städningen på mig!
kram kram


Min lilla ängel blev 22 månader igår =) <3



Torsdag 15onde

Hejsan hej!!

Har inte gjort sådär jätte mycket idag. Vi tog oss ut på baksidan en liten stund men det blev fort ganska kallt. Och jag mår fortfarande inte jätte bra. Hoppas det vänder snart. Och att Melvin beter sig som en liten Siiit ooonge gör det inte mycket bättre. Men men, imorgon blir det förhoppningsvis dagis och jobb ändå.

Satt och tänkte lite på Thailand idag och jag börjar bli lite rädd för att åka. Haha!! Robban nämnde häromkvällen att han var lite orolig för att det skulle hända något. För vareviga gång vi åkt utomlands har det alltid hänt något. När vi var i Turkiet första året bombade dom överallt runt om oss och vi var livrädda att dom skulle ge sig på där vi var för det varnades om det..Ursch va nervigt det var då och inte nog med det, en stor tromb gick över stranden där vi bodde..Och året efter det när vi var i Grakland så brann det precis överallt runtom oss. Så ni kan ju fatta att det är lite nervigt att åka nu igen och särskillt när vi har med oss Melvin. Men han kanske är den som ger oss tur så att inget ska hända, hehe!!

Oj då, nu vaknade min lilla fis! Dags för lunch!
Kramen

Familjen sjuk

..ja det är vi de!! =) Nää kanske inte riktigt så illa men jag valde faktiskt att stanna hemma idag. Och tur var väl det för efter ca 2 timmar ringde dagis och sa att Melvin inte mådde jätte bra. Han var ledsen hela tiden och ropade efter mamma. Gullungen min!! Så det var bara att proppa i mig alvedon och åka och hämta honom. Han har faktiskt varit på ett ganska så bra humör ändå idag men jag märker ju att det är något med honom. Troligen har han samma sak som mig. Lixom en jobbig känsla i kroppen som inte verkar vilja ge med sig. Så vi blir hemma imorgon också.

Det roliga i det hela är ju att när jag började så frågade en kollega om vi haft det jobbigt med mycket sjukdom m.m och då sa jag (som jag aldrig skulle sagt egentligen) att han inte varit sjuk på väldigt länge och att nu vänder ju årstiden och blir det till bättre. Och 2 dagar efter det fick jag vabba. Haha och nu fick jag vabba denna veckan också.. Haha!! Ska aldrig mer säga något sånt...Tur man har 3 månader på jobbet så man har mycket tid att komma in i det och lära sig.

Så idag har vi fart iväg till näl en snabbis för att kika öronen men dom var fina så det är det inte. Och det är skönt att veta =) Sen tog vi oss en liten fika med Jonas och Elias, eftersom vi lånade deras bil passade vi på och ta en kopp där innan vi åkte hem.

Melvins tur var väl inte så turlig där idag. Precis innan vi skulle gå så ramlade han ner i ett hål i marken med huvudet före, men det gick ju som tur var bra men sen så tog han sig ett litet bad i deras lilla damm. Det var ju mindre roligt. Hade inte en tanke på att dom hade en och dessutom är den väldigt liten..Men likförbannat skulle han dampa ner hela sig själv i den! Haha stackaren. Vi lånade lite kläder av Elias och sen cyklade vi hem.

Imorgon blir det till att bara ta det lugnt här hemma. Inga planer alls och jag ska heller inte skaffa mig några planer. Måste bli friska känner jag!

Näpp det var väl lite om våran dag!
Kram på er

 


Mycket i skallen

Go väldigt sena kväll!!

Sitter här väldigt trött och väldigt sjuk. Har åkt på något jobbig förkylning på jobbet. Men dom förklarade för mig idag att det lätt blir så och att det är ju precis som när barnen börjar dagis. En massa nya bacillusker som hoppar på en. Så just nu står jag i valet av kvalet om jag ska gå till jobbet imorgon. Mådde inte särskillt bra idag och om man tar en dag ledig kanske man kan komma igång igen. Hm, ja jag har ju till imorgon att fundera!

Idag har dagen varit väldigt lärorik. Det har varit total kaos i labbet och det gjorde ju att jag faktiskt fick agera alldeles ensam =) Hur kul som helst och det är så skönt att dom kan släppa mig ensam då och då.

Men efter att jag kom hem har jag bara suttit och frossat i soffan. Fast svärisarna var här en stund förut och då var man ju lite social =).

Melvin är helt underbar just nu och han pratar massor nuförtiden. Förstår det mesta vad han säger nu. Men sen har han ju sina trotsstunder och dom är inte roliga. Man blir heltokig ibland..Men det är ju så det är och det är bara att visa vem som bestämmer.

Nu är det snart bara 2 veckor kvar tills vi ska åka till Växjö och hälsa på underbara människor! Längtar som en tok!!

Nä nu tänkte jag faktiskt ta och lägga mig. Alldeles för mycket som snurrar i skallen just nu och det gör en väldigt trött. Vi håller på och planerar och funderar på en hel del grejer och det gör ju att huvudet går på helvarv hela tiden, hehe!!

Så god natt kära vänner..
Kram kram

Solsken

Idag har varit en riktig toppen dag! Solen varit framme och värmt våra kalla kroppar hela dagen =) Helt underbart...

Robban har grejat på baksidan hela dagen och jag och Melvin har varit sällskap =) Nu är gången snart klar, bara några lass med grus kvar och sen är det bara plattorna som ska på =) Sen har Robban även sått lite nytt gräs, hehe! Allt väldigt bra att ha en sån handyman som honom alltså!!

Ja mer än så har vi faktiskt inte gjort idag. Har iaf fått ganska så mycket färg idag. Ser lite rödbrun ut nu. Haha! HÄRLIGT!!

Imorgon är det jobb och dagis igen och det ska bli skönt att ha vardagen tillbaka. För den här helgen har varit katastrof. Alla har legat i magsjuka och mått allmänt dåligt. Sängläge har varit något som varit väldigt populärt i denna familjen. Förutom idag då, då har vi alla varit lika pigga =).

Hm, ja något mer kommer jag inte på just nu!
Ha en fin kväll så hörs vi imorgon!
Kram kram

 



Hjälper pappsen =)

Snygging



Blixten förstörde lite av färgen =)





Magsjukan fortsätter

Men Melvin är frisk! =) Har kännt mig lite hängig idag men trott att jag var lite trött bara men icke sa nicke! Magsjukan har kommit för att hälsa på även mig. Och när Robban kom hem sa han att han mådde skit. Och sen dess har det bara gått utför. Så vi tackar Melvin för denna underbara magsjuka. Och särskillt nu inför högskoleprovet. Mmm vad jag känner mig peppad, haha!! Nää men vi får hoppas det lagt sig till imorgon, lite iaf för då klarar jag nog att gå dit. Men går provet helt åt pipsvängen har jag ju iaf något att skylla på, hahahha!!

Hörs väl mer imorgon kan jag tänka!
Kram kram

Fredag och fint väder

Shit va mycket piggare man är när solen kikar fram!

Idag är Melvin iaf jätte mycket bättre. Både febern och spyorna har lagt av. Diarrén har jag ingen aning om eftersom han inte får i sig något som kan komma ut. Men men! Han är iaf bra =)

Ikväll ska vi grilla korv här hemma, mysigt och gott! Sen ska väl Robban fortsätta gräva på baksidan och jag titta på, haha! Han är allt lite sällskapsjuk min sambo när han håller på ;)

Imorgon gäller det äntligen, eller vad man ska säga. Haha! Har läst på lite mer idag men huvudet är redan fullproppat av en massa nytt. För det första har man har ju lärt sig en hel del på vårdcentralen som man ska komma ihåg och sen det jag faktiskt pluggat i boken. Så man kan ju säga att det är FULLT! Haha...

Så imorgon är dagen typ fullbokad =) Men när jag kommer hem ska det grillas med ett glas vin i handen och bara vara. Älskar dessa helger =)

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe och vänta på att tvätten är klar så jag får hänga upp den, haha! Fredagsstädningen tog jag tag i imorse så nu är den nästintill klar =) HÄRLIGT

Ha en underbar fredag!
Kram


Kikar på lite boompa ;)


Såhär himla rolig är våran baksida just nu!!!! Längtar tills allt är klart =)


Det är allt bra att ha en handyman =)

Dagens låt

Det är denna och -The Hooters- som går varm i mina högtalare, hehe..
Underbar låt


Storhandlat...

..alldeles själv idag faktiskt, hehe! Inte lika skoj dock...

Jo pappsen, hon gör låten också väldigt bra men inte alls lika bra som The Hooters =) Men det är väl för att det var den första jag hörde =)

Nu sitter jag och väntar på "middagen" som består av buffalowings och vitlöksbröd. Haha! Gottigt men kanske inte världens bästa middag =)

När jag jobbar nu så frågar ju var och en annan vad jag gör där, alltså både patienter och personal som man inte träffat innan och för mig låter PRAKTIK jätte fel. Jag är ju faktiskt redan undersköterska och har lite koll på det mesta. Vad ska man säga att man gör där? Erfarenhetspraktik eller vad?? Haha!! Och en kille som jag jobbar med där är 20 år och när det är någon assistans som man ska gå med på så säger/frågar han patienten att "Jag har med mig en praktikant här idag, är det okej?" Hahaha hur tror ni det känns då? Jag är ju lixom 3 år äldre än honom. Hahahaha!! Nää det är iaf hur bra som helst och det kändes lite trist imorse när jag inte skulle gå dit.

Jag kan faktiskt erkänna att jag nu börjar känna av pirret i magen inför lördag. Jag är ju inget direkt fan av prov. Och att jag dessutom tappat min motivation gör mig ännu mer nervös. Det är alldeles för mycket som jag inte förstår! Och att sen se att det är rekord många som sökt detta året innebär ju att det kommer vara mycket mycket högre än vanligt...KUL, eller inte!! Det jag har mest svårt att fatta är nog tabeller och kartor, när man ska räkna ut skalor eller få fram procentgrejer m.m. Usch!! Men men, det ger sig. På lördag kväll är det ju gjort och då kan jag släppa det fram till nästa gång. Haha!!

Nää nu är nog maten klar!!
Ha en fin kväll!!
Kraam

Dagens låt

Den är såååå härlig!




Väntar nu på att Robban ska komma hem så jag kan åka iväg och handla. För nu är det nämnligen TOMT i kyl och frys =)
Kraam

Magsjuka

Hej svejs!

Jahopp, inget mer jobb för denna vecka då.
Igår när vi kom hem från dagis kände jag att han var lite varm och hade även lite diarré så jag tog febern och den stod på 39 grader. Aj då! Han fick en alvedon och låg i soffan och mojsade sig. När pappa sen kom hem hade alvedonen börjat verka och han blev pigg igen =)

Sen gick han och la sig och efter 1 timme vaknade han igen och var helt hysterisk. Gick in till honom och fick se att han hade spytt ner hela sängen och stod och kaskadspydde. Fick ta upp honom och in i duschen och robban fick bädda om alltihopa, tack gode gud för tvättmaskin i hemmet =). Melvin skakade som en tok och var jätte ledsen. Han fick lägga sig hos mig en stund i soffan för att lugna ner sig lite och till slut somnade han på mig. Då fick jag gå in och lägga honom igen med både ipren och alvedon i kroppen för tempen stod på 40 grader. Urschanemej då!!

Så imorse fick jag ställa klockan för att ringa runt till både dagis och jobb. Och då vaknade ju även Melvin men vid 9 tiden somnade han om igen och sover fortfarande. En riktigt liten tröttfis när man är sjuk.

Robban och jag satt och prata om vilken tur vi egentligen haft med magsjuka för vi har inte haft magsjuka i familjen på ca 1 år. SKÖNT!! Vi har haft grym tur med det eftersom det gått massor med magsjuka överallt =).

Men men, det kan ju inte bli värre iaf. Fast idag skulle vi egentligen försökt få en tid till öron för att kika så att det inte är något med dom. Han har ju haft feber i ca 4 veckor, eller ja, feber och feber, den har legat på 38,3 och vi har trott att det är tänder som gjort att han har det konstant men några dagar tillbaka har han sagt ONT och dratt sig för örat. Man vet ju aldrig. Men nu kan vi iaf inte komma in och kolla på det, får väl ringa dit när han blivit frisk igen! Hoppas bara jag klarar mig från detta eftersom jag har högskoleprovet om 2 dagar och då vill jag vara pigg och alert =)

Nog med sjukdomsprat!

Om ca 3 veckor ska vi åka till Växjö och äntligen få träffa underbara Ylva och Pappa! Åh så jag längtar..Eller VI LÄNGTAR! =) Roligt roligt...

Våra små godingar sitter och väntar på att den "icke tekniska Jessica" ska sätta på Pingu, hehee


Desperate

Go kväll!!

Sitter här och väntar på att Desperate Housewifes ska börja! Älskar´t...

Dagen idag har varit riktigt lärorik. Men shit vad man ska lära sig. Eller ja, mycket vet man ju på ett ungefär men att bygga upp minnet kan ju ta lite tid. Men nu känns det som att jag har kommit in i det mesta =) Hur kul som helst. Skulle jätte gärna vilja jobba på vårdcentral. Det händer ju grejer nästintill hela tiden och massa nya ansikten =). Just nu går jag som assistans och det är ju allt i från ekg undersökningar till operationer som man får vara med och hjälpa till med. Hur kul som helst, hehe!

Hinner inte riktigt hitta på så mycket skoj nu när man jobbar så bloggen kommer väl inte vara lika rolig. Haha! Men kommer ändå uppdatera!

Fick gå lite tidigt idag MEN jag kom också för tidigt imorse så det gick jämt upp, haha! Men Melvin blev super glad när jag kom och hämtade honom för han var uber trött. Höll honom vaken till halv 7 ikväll iaf =) Annars blir det ju hel tokigt för honom.

Imorgon händer faktiskt inte mycket mer. Men en grej som jag MÅSTE göra är att läsa på lite nu inför högskoleprovet för nu är det ju lixom 4 dagar kvar! Ni kan väl hålla tummarna för mig på lördag mellan 8-16 =) Vore väldigt snällt, hihi!!

Nää nu börjar det strax...

Ha en fin kväll! Kraaam

2 fina bilder Crille tagit på oss =)




6e april

Morrn morrn!
Sittter just nu och käkar min frukost och tänkte att jag slänger in ett par rader =) Vad ju ett litet tagsen jag skrev nu, tyvärr!! =)

Melvin sover men jag ska strax gå in och väcka honom och ge honom en flaska välling. Sen ska vi cykla iväg till dagis och sen jobbet.

Orkar inte skriva ner hela helgen men jag kan helt ärligt säga att den har varit toppen och super mysig!! =)
Det känns lite konstigt bara att det är tisdag idag. Haha, då har man ju lixom tjänat en dag denna veckan! Härligt

Ikväll blir det absolut inget speciellt för oss. Bara slapp och tv tittande. Det är ju Desperate Housewifes idag. YEEES! Haha

Nää nu får jag nog skynda mig. Skriver nog mer när jag kommer hem sen!
Kram kram

Långledigt!

Guten tag!

Ledsen för dålig uppdatering igen men det har varit fullt upp hela tiden känns det som =)

Igår var första arbetsdagen och den var toppen. Kommer nog trivas som fisken i vattnet! Fick lära mig labbet igår och nästa vecka ska jag gå som "läkar assistent". Det kommer nog vara ännu roligare =)

Va och hälsade Jessica och Tuvis i onsdags och jag kan säga att dom två barnen, ja alltså dom går så himlans bra ihop alltså! Melvin trivs jätte bra med Tuva och det är så skoj att se.

Nu hade jag faktiskt kommit på en massa skojjigt att skriva MEN så har jag tydligen en väldigt pratglad sambo idag och han har sprungit fram och tillbaka och pratat med mig och det slutade med att allt jag skulle skriva är som bortblåst! Hahaa

Men igår var Robban väldigt söt. Vi skulle ut och handla överdragsbyxor till Melvin och när vi kom fram till överby ville Robban gå själv och handla något. Haha surprise! Så när vi kom hem fick jag en jätte fin klocka och solbriller (som jag tjatat om att jag behöver nya) haha! Doch har vi inte riktigt samma stil när det gäller solbrillorna. Han ville tydligen att jag skulle ha någon sorts pilotbriller, hahaha!! Men det var riktigt gulligt av honom!! Tack gubben min <3

Imorgon är det påskfirande hos svärföräldrarna och efter det ska Mellisen nana hos Mommo Lisa och Roger =)

På söndag ska vi ut till öresjö och grilla med släkten och efter det kommer Emilia m. familj hit och har en helkväll här =)

Och på måndag ska vi ha en liten dejt med familjen Nord =).

Fullt upp med andra ord, men bara med skojjigheter!!

Idag ska vi åka till ikea. Vi väntar bara på att Mellisen ska vakna och sen kör vi honom till fammo och faffa och sen drar vi själva till ikea. Mycket enklare så, hehe!

Min farmor och farfar kom även hit i onsdags kväll på en liten kvällsfika. Och dom hade med sig en massa goda, härliga finska piroger. DET ÄR JU SÅÅÅ GOTT! Tusen tack! Det uppskattades verkligen =)

Nä nu ska jag nog ta och hoppa in i en dusch och sen göra mig iordning så det inte blir så stressigt sen. Haha!!
GLAD PÅSK PÅ ER!!


I sin fina nya jacka! =)


Fikatime


RSS 2.0