Färdig valt =)

Det bidde den sängen vi både ville ha fast vi kollat på 2 olika (på natti natti). Haha!! Det är nämnligen så att den går att bygga på olika sätt. Men nu kommer vi ha den såhär några år och sen kommer vi nog bygga den som en mini loftsäng och ha en myshörna under och kanske några tillhörande lådor...Hm ja vi får se =) skita bra bidde det iaf...Så nu har vi även fått ut och handlat, madrass, täcke, kuddar, lakan och påslakan =) Skojjigt...
Kram på er


Ignorera väggarna, det är nämnligen ett projekt som snart ska dras igång ;)

2,5 dagars ledighet

Är precis vad jag har framför mig =) Shit va skönt....

Vi har inte hunnit hitta på sådär jätte mycket för nu har jag jobbat nästintill varje dag. Hoppade även in på min lediga helg och jobbade, men det är det värt sen när lönen kommer =) Det är ju faktiskt helgerna och kvällarna som gör lönen...;)

Är ute efter en barnsäng men vi hittar ingen någonstas som passar oss i smaken..varför ska det vara så svårt?! Så är det någon som har nått förslag är ni välkommna att tipsa ;)

Idag ska vi ha hem folk på kvällen för lite grillning och kanske en och annan öl =) Gottigt..

Gud vad jag tycker det är tråkigt att Robbans semester snart är slut =( Men vi ser framemot våra lediga veckor i Thailand istället, det blir våran semester ihop...UNDERBAART!!!

Nepp nu ska vi iväg och kika runt efter en säng, hihi!!

Ha en fin dag...Kraaam



 

 


Kusten

jepp, nu har mina grabbar dragit till kusten och lämnat mig här hemma alldeles ensam. Där ska dom även övernatta så jag får inte träffa dom fören imorgon kväll. Eller ja då är det ju Robban jag får träffa för melvin sover nog när jag kommer.

Idag är det jobb som står på schemat. 14 - 20.30. =) jobb, jobb och åter jobb...
Lite trist att vi inte få så mycket tid tillsammans nu när Robban har semester. men det tar vi igen nästa sommar ;)

Har faktiskt inte haft sådär jätte lust att blogga nu det senaste eftersom våra knappar på datorn är borta och det tar evigheter att leta rätt på rätt knapp, haha!!

På fredag kommer underbara mormor, roger, pappa och ylva hit på lite grillning och vindrickande =) Ska bli jätte roligt.

Nepp, nu orkar jag inte kämpa med datorn mera, haha
ha det bra
kraaam

Mamma och pappas hjärta





Älskar dig <3


Nytt

Hejsan hej!!

Ja det är en bil vi köpt =) En 9-5 kombi 07a och jag säger Äntligen!! Haha det har ju varit en 9-5 vi alltid velat ha och nu har vi äntligen fått köpt en. =) Vi är super nöjda.. Det är en otrolig skillnad på att köra opel och saab. En riktig lyxbil i gämförelse. Och tack vare kontakter på saab fick vi en härlig rabatt =)

Fasiken va jobbigt det var att skriva blogg nu när memmin suttit och petat bort knapparna på datorn. Hahaha!!

Melvin har nu lärt sig att hoppa över spjälsängen så nu har vi fått det lite jobbigare med läggningarna. Det tar ungefär 2 timmar. Men idag somnade han redan efter 20 minuter =9 Riktigt bra. Det går ju åt rätt håll. Så nu blir det till att inhandla en barnsäng till honom =)

Min pappa är i stan förtillfället och det tycker vi är toppen! Känns väldigt härligt. Och på tisdag kommer även Ylva ner =) skojjigt värre

Imorgon är det jobb för hela slanten och även söndag =) Men det är skoj och det är tur man trivs.
Har även fått en hel drös med tider från vårdcentralen och mer blir det förhoppningsvis =) Det gillar vi

Nää nu orkar jag inte kämpa med tangenterna mer..Men hoppas vi ska fixa det snart
Kram på er

(måste bara tilllägga att jag är grymt besviken på att dom tagit bort lugna favoriter här i trollhättan....Va fasiken....)


våran nya pärla


Min broder Jonathan fick en firre utan dess like =)


Moffa och Memmin ute hos min farmor och farfar











Min pappa och farbror =)


Kusinerna <3




<3

Min andra hälft och jag!!

Älskar dig Robban

 


Inget nytt

Ja ni får ursäkta mig och mitt dåliga bloggande men jag har inte riktigt lust att sätta mig framför datorn och kämpa ner ord så det blir något intressant att läsa..Vi hittar ju på en hel del grejer men oftast så jobbar jag och då händer det inte mycket, haha! Så nu över sommarn får ni ha överseende med bloggen och att den inte kommer bli sådär jätte uppdaterad. Finns annat jag lägger min korta lediga tid på, hehe!

Idag vart första fisketuren med båten iaf och det var väl inte super skoj enligt Melvin. Men nu har han ju iaf testat. Så hädanefter kommer vi åka själva, haha!!

Vi har även köpt en grej ;) Berättar mer sen när det är done! =) =) =)

Melvin har lärt sig hoppa över spjälsängen nu såå det är ingen ide att ha den kvar. Han springer ju fram och tillbaka hela tiden och gud så trött jag är på´t...Längtar tills han somnar med en gång när man lägger honom. Haha!!

Nää nu är han uppe igen
Kram Emma








Hej hej!! + en massa bilder

Fortfarande jobb, jobb och åter jobb..Haha!! Känns inte så om jag gör så mycket annat faktiskt :)

Idag ringde iaf vårdcentralen och jag ska dit på ett litet möte i nästa vecka för att bestämma lite mer angående jobb där. Har fått många dagar redan och mer skulle det tydligen bli =) Skojjigt värre...Men det är inte fören mitt sommarjobb är slut..Så skönt att ha något efter lupinen =)

Igår var jag ledig så då passade vi på att ta en hel dag ute på kusten..Först lysekil och havets hus, sen blev det middag på pråmen, hur härligt som helst och efter det åkte vi ut till tant Johanna och farbror Markus och hälsade på. Då fick även Melvin ta sitt första dopp på kusten =)

Slutade jobba kl 13 idag och det är väldigt härligt faktiskt. Så när Melvin hade sovitklart sin förmiddagsnap så drog vi iväg till slussarna och kolla på alla fina veteranbilar, motorcyklar och dom fina slussarna. =) Den bidde det även en glass på cafét =) Mysigt mysigt!! Älskar dagarna jag får tillbringa med min underbara familj <3

Just de ja, jag har ju glömt berätta att faffa Dennis har byggt Melvin en motorcykel, haha! Den är hur grym som helst och Melvin gillade verkligen att köra runt på den. Haha!! Tack faffa, säger Melvin =)

Nu börjar en film vi tänkt se...
Ha det gott
Kram från oss

Fika på baksidan


Memmins nya cooola motocykel som går utav bare den, hehehehe


Midsommar


 









Anna, Johan och Fanny på besök






Havets hus




En tripp till slussarna




 

 Haha Melvin har verkligen världens TOKIGASTE farfar!! Men ack såååå rolig ;-)


Jobb, jobb jobb

Och åter jobb! Känns inte som jag gör annat nuförtiden..Haha men skoj är det =)

Har som sagt inte hittat på sådär jätte mycket och då känner jag att det inte är någon ide att sätta sig vid datorn för att försöka plinta ner en massa ord som bara blir samma samma samma som i tidigare inlägg..Haha!!

Har gjort en delad tur idag iaf och det känns i hela kroppen. Jag är totalt slut..Och snart måste jag hoppa i säng för imorgon är det dags igen. 07.30 - 13 HÄRLIGT!! Sen ska jag umgås med min familj =)

Vi har ju lilla nakenkatten Tarzan på besök här i några dagar och sikken skillnad det är att ha katt hemma..Kan ju inte ha öppet någonstans för då sticker han, när vi kommer hem så får vi vakta så han inte går ut, går man på toa kan man räkna med sällskap, sitter man vid datorn har man någon som ligger PÅ en..Haha!! Ja jag är inte för nått en kattmänniska men med Tarzan är det helt annat. För det första är han naken och känns alldeles jätte mysigt, precis som en liten bebis och sen så är han faktiskt min kusin, hahaha!! Ja lite mysigt är det allt att ha honom här =) Och Melvin springer efter honom och säger "hej Tazan, hu må du???" Hahaha

Nepp, sängen kallar
Kram från mig

Härliga morgon!!

Fyyy vilket toppen humör jag är på!

Solen skiner, jag sitter uppe redan kl 8 och Melvin sover =) Livet är allt bra underbart!!
Det enda TYVÄRRET som är, är att jag inte har någon bil hemma så vi kan åka ut och bada eller så. Men baljan kommer fram så fort han vaknat och vi fått i oss lite frukost och jag ska blassa i solen =) Måste ju passa på när man väl är ledig

För sen börjar min jobbarhelg. Fredag kväll, lördag morgon, söndag delad tur och måndag morgon! =) Och det är ju mindre roligt eftersom det ska bli kanonväder hela helgen, haha! Men men..

Igår fick vi besök av Ystaborna, Anna, Johan och Fanny (och lilla kickan i magen) =) Hur mysigt som helst. Fick känna och klämma lite på magen och man kände bebisen VÄLDIGT tydligt =) MYS!! Och Melvin fick en liten present av dom, en uppblåsbarbadhammarhaj!! Hehe!! Hoppas den snart kommer till användning..Hihi Tack tack!!

Och Kajsa och Harry var ju här på en liten busträff höromdagen, jätte trevligt. Även hon hade stora stora magen med sig, hihi!! Melvin tackar för den radiostyrda bilen..As coool Tack!!

Sen har det väl inte hänt så mycket mer intressant faktiskt, hihi!

Men ut och njut av vädret nu för det ska vi göra hela dagen!
Kram på er

RSS 2.0