Förlossningsbesök

...igen!

Nu trodde vi nästan att träffen med bebisen inte var allt för långt borta. Men ack så fel man kan ha ;)

Började igår med en ganska rejäl blödning. Ja upp till förlossningen bidde det, eller ja obsterik (eller vad det heter) där det gjordet CTG och UL + gyn undersökning. CTG visade inga som helst fel, inga sammandragningar ensengång. Ul visade heller inget onormalt eller vart blödningen kom ifrån och sen när hon kände på mig sa hon att "oj va denna bebis ligger långt ner, är det första?" Haha! Nää det är det ju inte. Och när hon kände på tappen så sa hon att den var mogen. MOGEN tänkte jag, shit nej, inte nu. Vi ska inte föda fören om 6 veckor. Hahaha!!

Men hon ville iaf lägga in mig för observation och sagt och gjort gick vi till antenatal avd och fick ett mysigt rum.

Tur man har sånna svärföräldrar som hjälper en i alla stunder. Dom tog Melvin så Robban kunde komma upp till mig efter jobbet och varaa kvar med mig. =) Tack!

Gjordes en del CTG för att hålla koll på bebis och sammandragningar. Och varje CTG visade 1 sammandragning var 3-4e minut. Så dom trodde jag var i gång att föda barn inom snar framtid. Även CTG:t som gjordes kl 3 inatt visade samma fast jag legat lugn och sovit. Hmm men sen så hade det avtagit helt till CTG:t som togs vid halv 6 tiden. Skönt tänkte vi =) =) =) För här ska inga barn födas än =)

Men så fort jag började röra lite på mig satte sammandragningarna igång igen. Och eftersom bebisen sjunkigt ner såppas är det av en helt annan karaktär nu. MEN det kommer inte mer än några då och då nu. Så nu får jag ta det lugnt så bebisen får växa till sig lite mera.

Fick även göra ett tillväxtultraljud innan vi fick lämna och bebbin låg på lite minus. Nu vägde den 2189 gr och hon gjorde en liten uppskattning om att den kanske kommer ligga runt 3200 gr när den är fullgången =) Inte illa pinkat. Men sen kan ju det vara helt fel också =) Men hoppas kan man ju göra =)

Så nu är jag dödens trött för inte fasiken sover man bra i dessa sjukhussängar! Och att bli störd för att göra en koll då och då är heller inget som gör att man blir utvilad, haha!

Och eftersom jag är efter 34+ nu så gör dom heller inget för att stoppa om det nu skulle sätta igång på riktigt. Konstig känsla!

Nää nu ska vi fortsätta fredagsmysa och invänta BB innan det blir sängen!
Kram på er

Robban hade lite bilder från Harrys kalas. Här fiskas det för fullt i fiskedammen =)




Underbart att se att bebbin mådde bra!
Dock en väldigt lugn bebis för mestadels låg hjärtljuden på 110 =)










Melvin testar gungan för att se så den kommer hålla för lillsyskonet ;)


Lite skillnad på nu och då :)
Att min lilla kille blivit så stor




Måste ju även...

..säga att gud va jag älskar att få kommentarer från folk man för det första inte känner och sen som ställer sig bakom det anonyma! Haha!!

Jaja, ätstörning har jag inte och upp i vikt går jag. Så dags att äta, ja nu när du säger det så är det ju faktiskt dags för dagens lunch! ;)


Imorgon är det dags för ett riktigt jobbigt avsked! Imorgon ska vi nämnligen gå och säga adjö till Lena. Fast det slutgilltiga avskedet tas ju iof på begravningen.
Men imorgon kommer bli en tung dag känner jag!

Hennes dödsannons var i tidningen idag och jag måste erkänna att det kändes sådär jätte konstigt som jag alltid tänkt det skulle göra om man kände någon som gått bort. Det kändes helt sjukt och verkligheten kom ett steg närmare. Man är som i en sorglig dimma hela dagarna och hänger inte riktigt med. Tankarna är någon annanstans!



Nää som sagt, LUNCH! Mm va gott det ska bli med MAT!!

Puss & Kram

Nya dörrarna


Blivit lite spetsigare ;)  Men gud sikken skillnad det är beroende på hur man tar bilderna =) Tur man alltid tar dom likadant
  



Min älskade prins!!

Vår älskade prins på 1 års fotograferingen =)
<3








Härliga helg

Ja jag måste säga att vi haft en riktig toppen helg!

I fredags hade vi en riktig toppen dag som slutade med en massa fredagsmys =) =)
Och på lördagen drog vi iväg till Ikea och fick inhandlat en hel del nytt. Behövdes faktiskt. Eller ja, garderobsinredning och lite hyllor m.m. Men nu känns det såå mycket bättre här hemma. Fick även inhandlat nya dörrar till garderoben i hallen, hihi! Men nu är det rent och snyggt och samlat i våran garderob...FINALLY!! =)

Nu har vi flyttat in bebissängen i vårat rum (mys) och bara väntar ut vårat pyre. Men inte riktig än får den kika ut. Den får allt ta och vänta några veckor till. Även om man faktiskt börjar tröttna på den stora magen (ja jag vet, jag ska inte klaga över graviditeten, men nu är nätterna sjukt jobbiga och lite får man klaga då) Älskar ju iof min mage men inte 24 timmar om dygnet ;)

Söndagen började lugnt men slutade i kalasande =). Först barnkalas för Harry som blivit 3 år =) Och sen min moster Lollo som jag inte tänker nämna åldern på, hahahaha!!

Hm ja till något tråkigare då så är Lenas begravning den 8onde Juni. Och lite drar jag mig för att längta till Juni nu alltså för shit va hårt begravningar tar på mig. Och särskillt en sådanhär! =´( Men som tur är har jag världens bästa stöd med mig, Robban <3

Det går inte en timme utan att jag tänker på Lena. Hon var en helt underbar människa som bara ville alla väl hela tiden. Och ja, det kanske var det som var grejen. Men hennes underbara leende som fick en själv att le är nu borta. Fattar fortfarande inte. Det är för overkligt! Det finns inte i mina tankar att vi förlorat henne! Hur kunde detta ske? Varför skedde det? Ja frågorna är många och som sagt, det går inte långa stunden utan en tanke på henne.

"Mina ögon kan glittra, mina läppar kan le, men sorgen i mitt hjärta kan ingen se"

Ha en riktigt härlig dag och njut för varje sekund ni får vara på denna jord!
Kram kram

Barnkalas =)


Vildingen! Varje kväll är det samma visa =) =)

11 maj

Är fortfarande i grymt stor chock och jag längtar inte riktigt tills den kanske släpper!!


Idag har jag iaf varit iväg till barnmorskan. Hade gått upp 0,5 kg sen sist och magen hade väl inte riktigt växt som den skulle. Inget jag oroar mig för dock men till nästa gång måste den ha växt mer. Jag har gått ner till lite lite under normalkurvan. 1,5 cm på 5,5 vecka hade jag växt. Men annars så var sockret bra, hjärtljudet låg på 135 och huvudet var fortfarande neråtvänd =) =)

Igår tog jag och Melvin en spontantur till Jessica och barnen. Så vi satt ute på gården och fikade medans barnen lekte i sandlådan =). Blir till att vi ses även idag. Underbart! Måste få komma ut och göra annat än att bara sitta här känner jag. Och sen ska vi cykla ut till Velanda. Härligt med lite motion. Det blir ju inte så mycket av den varan annars, hehe!

Imorgon är det jobb igen. 08.30 - 16.30 och sen har jag bara 1 dag bokad framöver och det lär väl vara den sista också. Bemanningen har jag ju pausat mig ifrån nu.

Imorgon går vi in i vecka 34! Hmm, ja det går fortfarande sådär sakta som jag alltid tyckt, haha. Men det är bara positivt!

Ja, nää det finns inte så mycket mer att skriva om just nu!
Men ha en underbar dag och glöm inte ta vara på varandra!
Kraam



Vecka 34



Ofattbart!!

Jag är verkligen ledsen för dålig uppdatering!

Denna helgen har varit en av dom värsta någonsin och jag förstår fortfarande inte.
Kan inte förstå, vill inte förstå! Vi har förlorat en helt underbar människa :´(
Sååå ofattbart!

Våran underbara moster Lena <3
Du är såååå älskad och saknad <3


Sov gott finaste Lena!
Vi kommer att ses igen
  


Vecka 33 <3

Bebisen är nu ca 45 cm lång och väger ca 2200 gram =) Våran lilla gulleplutt!!

Nu börjar även fettet på bebisen lägga sig och den ser mer och mer ut som en liten bebis i hullet :)

Åh va vi längtar!



Vecka 5                     VS                         Vecka 33


Snö i Maj??

Ja det är precis va vi har. Ursch fy och blä! Men nu kan man ivartfall vara inne med gott samvete. Hehe!

I helgen har vi sjungt in våren ute i Velanda =) Svärisarna var dock inte med men vi firade med Johanna, Markus och stina. Det vart årets första grillning, mums! Skulle nog kunna äta grillat varje dag. Robban har varit lite snål på den fronten detta året men det hoppas jag ska bättra sig snart. Haha!

Ja alla utom jag och Melvin drack något alkoholhaltigt och det slutade ju också i att det var jag och Melvin som hade somnat redan innan "festen" tatt slut. Haha! Melvin somnade dock mycket tidigare än mig men sen gick jag och gjorde honom sällskap. Och lagom till 02 blev jag väckt för då ville fyllekajjorna hem. Haha!! Då fick faktiskt Melvin stanna kvar så vi slapp dra upp honom också. =)

Idag vaknade Melvin vid 04 inatt, attans tänkte jag. Men då hade blöjan läckt igenom och sängen var blöt. Så en snabb nybäddning gjordes och sen somnade han om. Iaf en liten stund. För pappas kl ringde ju 40 minuter senare och då vaknade han igen. Haha men då kom han in till mig och la sig. Sen vaknade vi kl 8 =) Hur gott tror ni inte det var då? Vi som annars har hunnit med frukosten kl 06. Haha!

Just de ja, i helgen var vi även och hämtade två liggkorgar till vagnen. Haha! Varför bara köpa en när man kan köpa två?? Haha nää det var faktiskt så att dom såldes i tvåpack. Konstigt nog! Så nu har vi en grön och en brun här hemma. Den gröna ligger dock ute till försäljning för vi (läs jag) bestämde att vi ska ha den bruna. Haha! Dom flesta vi hört med sa den bruna, så den fick det bli. Även om den gröna är otroligt fin också.

Och eftersom både mitt aktivitetsstöd OCH min lön från vc inte kommit denna månad så får vi skjuta upp köpet av sittdelen tills dom pengarna kommer. Sååå jävla typiskt att sånt ska hända när man väl behöver pengarna. Och att båda strulade samtidigt. Såå nää jag har inte varit sådär jätte glad denna månad. Men men. Nästa månad blir desto bättre =) Och tydligen så har Emmaljunga dragit ner sina leveranstider till 3-4 veckor istället för 10-14 veckor, eller va det nu var förut.

Bebis i magen lever rövare må jag säga. Har till och med fått härliga blåmärken inne i magen och det gör skit ont när man kommer åt där. Börjar bli lite orolig för att vi kommer få en bebis som inte gillar att vara stilla. Fast jag släpper nog inte min tro om att den bara gillar att strecka på sig och att den har lite klaustofobi´. Haha! Sen får jag ju också tänka på att mina barn har legat jätte olika i magen. Melvin låg långt bak i ryggen och denna ligger alldeles innanför skinnet. =) Haha! Försöka att intala mig det kan jag ju göra iaf. Haha

Denna veckan ska jag jobba på vårdcentralen alldeles ensam på fredag =) En utmaning nu när man inte jobbat så mycket. Men lika kul för det. Sen blir det 2 hela dagar nästa vecka och sen kan jag tänka mig att det är slut jobbat för min del på en väldigt lång period. För i Juni går Melvin ner till endast 15 timmar i veckan på dagis för att vi ska slippa betala i sommar, när han ändå ska vara ledig. Och när han bara har 15 timmar/vecka kommer jag inte kunna jobba något. För då får jag ju inte överstiga dessa timmar. Men skönt för mig. För lite hemma och ledigt vill man ha innan livet förändras totalt.

Nää gud va jag tjötar! Slut på det
Ha det gott
Kram



Syns ju inte lika bra som IRL, trist
Och man måste ju lägga upp filmen på youtube först och där förstör det kvaliten. Jaja, den får ligga kvar ändå! Haha

RSS 2.0