Onsdag 30onde

Fasiken, hann ju inte uppdatera idag ju!
Dom ringde in mig imorse kl halv 7 så det var ju bara till att stiga upp och väcka Melvin och få i oss frukost för att sen cykla iväg till dagis och sen vidare till jobbet. MEN idag var jag lycklig när jag åkte till jobbet för jag fick jobba på min gamla älsklings jobb. Nämnligen på Lupinen =) Bästa stället ever....Tiden gick super fort och jag träffa på gamla kollegor. Alla kände igen mig och det var bara sååå super. Ska försöka få många timmar där. Satte upp mig som timanställd idag överallt och både natt, morgon, kväll och helger. Nu vill jag bara ha pengar. =)

När jag hämtade Melvin från dagis kl 14 idag så åkte vi hem och då ringde jag sjukvårdsupplysningen bara för att höra angående hans hosta och dom frågade lite och sen frågade dom om han hade feber och det hade han inte (vad jag visste). Men efter många tips och trix så la vi på och då gick jag in och bytta blöja på honom och samtidigt tog jag tempen på honom och upptäckte då att han hade 38,5 och då ringde jag upp sjukvårdsupplysningen igen och berättade. Då tyckte dom att vi skulle åka till vårdcentralen. Sagt och gjort så var vi på vårdcentralen och Melvin somnade i min famn i väntrummet, och det är inget som han brukar kunna göra. Men tillslut kom vi in till läkarn och då frågade han lite och sen skulle han höra på hjärtat och det lät fint men en kikade han i öronen och ena örat såg super bra och när han kollade det andra sa han bara " oj oj oj, det här ser inte bra ut". Det var tydligen jätte rött i örat och innebar att det var en stor öroninflammation. =( Aj aj aj min lilla älskling. Så vi fick både host medicin och penicillin utskrivet. Inte konstigt att han sovit som en kratta. Lilla älsklingen!

Emilia kom hit vid 5 och gjorde oss sällskap. Skit trevligt verkligen. Vi åt tacos här hemma. Men Melvin har ingen jätte matlust så han ville inget ha. När vi sen skulle ha i honom penicillinet gick det inte så jätte bra. Han spottade ut allt. Vi försökte med ALLT! Men inget funkade. Så tillslut blandade vi det med vällingen, och jag vet att man inte ska blanda grejer i vällingen men det var det enda som funkade. För han drack upp nästan allt. Bättre det än inget. Så vi kommer få köra med välling när han ska medicinen. Hostmedicinen gick väl sådär men den är ju inte jätte viktig, huvudsaken är ju att han får i sig för öronen.

Ja vi har inte hunnit med annat denna dagen. Men det har varit fullt upp för det. Och jag ger cykeln en 5 av 5. Den är super och utan den hade jag aldrig klarat mig! =)

Nu ska jag strax lägga mig och nana lite! Denna veckan kommer jag inte kunna/behöva jobba mer iaf men jag hoppas faktiskt att dom ringer in mig sen så man får många jobbtimmar. Det är iof väldigt många regler och skit med det här med varlsade, lasdagar, timanställda m.m. som jag inte har en blekaste aning om. Men jag får väl jobba och se glad ut och hoppas att jag inte gör något fel. Hehe...

Är det någon föresten som vet om hur det blir om dom ringer in en och man inte kan jobba pga vård av barn?
Om dom t.ex  ringer in mig på en 8 timmars tur får jag då ta ut vård av barn den dagen och få betalt 80% av 8 timmar fast jag inte är fast anställd?? Såååå många frågetecken alltså! Hatar detta....

God natt och kraaam

(ps: Melvin har slarvat bort kamerasladden så nu kan jag tyvärr inte lägga upp bilder men jag ska leta upp den imorgon! )

Tisdag idag

Hej hej!!

Suttit vid datorn ett tag nu för jag har testat mig själv på gamla högskoleprov men jag kan ju säga att det förstörde min självkänsla totalt. Har ingen som helst chans att klara mig bra på det provet =´(. Och det blir inte bättre av att mina ögon inte klarar av att se riktigt när det gäller sån text. Hade iof inte mina glasögon på mig men det ska ju inte försämra typ mattetänket för de...Är trög och så var det med de!! Men jag ger mig inte för det. Då kommer man ju absolut ingenstans.

Men nu när jag äntligen börjar känna mig trygg i matten (knackar i trä) så kommer detta och förstör...=( Och nu orkar inte mitt huvud mer på några timmar och då är det ingen ide att försöka mer. Då tramsar det bara i huvudet.

Ikväll är det matte igen. Känns inte som att jag gör annat än att springer på matte lektion. Synd att dom inte gjort så att matten är 1,5 timme 2 gånger i veckan istället för en 3 timmars lektion. Man blir ju inte lite snurrig på lektionerna och att man dessutom ska hinna så mycket som möjligt när man väl är där gör det inte lättare. Läraren är jätte stressad och det går i super fart. Då gäller det att vara på alerten. =)

Annars har vi inte gjort så myckt här hemma idag. Vi gick upp vid 7 tiden men jag var grymt trött imorse. Så när Melvin gick in i sitt rum la jag mig på soffan och somnade (inte vad jag tänkte mig) men det var skönt. Så när jag vaknar så har Mellisen satt sig brevid mig i soffan och kikade på barntv. =). Gullungen min. Jag hade visst somnat bort i ca 1 timme och när jag vaknade var det Mellis tur att lägga sig. =) Så vi har inte busat så mycket idag.

Ursch om ni tycker min text är jobbig idag så skyller jag på att jag är helvimsig just nu. =)

Nä nu ska jag hänga lite tvätt och göra mig iordning för när Melvin vaknat ska vi cykla iväg och handla till grytan det som vi glömde igår.

Hej svejs

Måndag 28:e

Goddag!!
Jobbat hela helgen och inte alls haft tid till datorn.

Ja i helgen har vi inte hittat på allt för mycket. Har ju jobbat hela lördagen och nästan hela söndagen. Jag trivs faktiskt väldigt bra där jag jobbar nu men tyvärr är det ju bara några timmar här och där. Men men...

Igår kom jag hem vid 9 tiden och då hade jag köpt med mig pizza hem till min hungrige sambo. Han är ju inte rolig att vara med när han är hungrig..Så man måste ju ge honom föda för att behålla familjelugnet. Haha! Nä då..

Idag så lämnade jag Melvin på dagis vid 9 tiden. Visst är han inte helt frisk än men både jag och dagis personalen känner att han får ut mer av att vara på dagis. Innan jag cyklade iväg med honom var jag tvungen att ta tempen för han kändes lite varm men det visade inget, skönt de...Så nu när jag är ensam hemma har jag städat, tvättat satt på diskmaskinen och pluggat. Känner mig ganska så trygg i det vi håller på med i matten. Håller mina tummar för att det inte ska bli jätte mycket jobbigare. =)

Får väl redogöra varför Melvin är på dagis idag men det är faktiskt så att det är en "jobbdag" för mig idag. Så dom kan alltså ringa in mig närsomhelst fram till kl 22.00. Och då får ju han vara på dagis ifall om att. Men jag ska hämta honom vid 2 tiden om dom inte ringt in mig till dess.

Melvin har en sån otrolig hosta. Han hostar sig igenom nätterna och han vaknar ju 1000 gånger av den. Ingen som har en aning om vad man ska göra åt det, eller ska man bara låta det vara?!

Ja i helgen är det ju som sagt pappa Robban som haft hand om våran son och han är grymt dålig på att ta bilder så ni får 1 hel bild idag =) Hehe!!

I fredags var jag ute och shoppade lite till familjen. Jag fick mig en vinterjacka och jeansleggings. Har alltid varit skeptiskt till dom men nu tänkte jag testa iaf för jag hittar verkligen INGA byxor som passar mig i smaken och jag behöver ju något att ha på mig nertill. Men leggingsen var mycket mycket bättre än jag trodde så det blir till att inhandla ett par ljusa också =) Mellisen fick ett par röda mysbyxor. Skit läckra =). Och Robban fick lite han också, typ jeans och en tröja. Haha =)...

Ska ner till stan och möta Emila och Alvin när jag hämtat Melvin sen. =)
Så nu får jag passa på att plugga lite till!
Ha en fin dag
Puss&Kram


Fredag 25:e

Älskar denna låten



LÖNINGSDAG!! =)
Jippiii...



Ja så vad ska man hitta på idag då? INGENTING verkligen, inte fram till kl 4 ivartfall. För då ska jag och Mellisen ta cykeln och cykla iväg till överby. Pappa Robban åker direkt dit så vi möts där. Slipper han åka hem och hämta upp oss. Idag är det nämnligen lite shopping som står på schemat och även storhandling av mat. Det behövs nu. =) En mysig familjefredag ute i affärerna. Och idag ska vi kika efter en ugn och även kyl&frys för det är ju försenat ytterligare 1,5 månad.   =( Riktigt riktigt tråkigt men då vet man ju att man aldrig kommer handla vitvaror där igen. Såååå dålig service.

Tråkigt är att jag måste lägga mig tidigt ikväll för jag ska ju upp vid 6 imorgon och börja jobba   =( Så det blir inte jätte mys ikväll. Men lite hinns allt med. Det är ju trots allt sista helgen jag ska jobba. Eller ja, det är ju inte sista eftersom jag sätter upp mig som timanställd på bemanningen MEN då kan man ju själv bestämma lite när man vill jobba.

Igår hade vi en riktig slappardag här hemma. Och det gjorde ganska mycket med mitt humör, känner mig mycket piggare. Och Melvin är riktigt snäll på mornarna nu. Han har vaknat vid 9 både idag och igår, hur skööönt som helst. Det tackar jag för gubben <3

Och jag har nog kommit på varför Melvin matvägrat. Han vill ju äta själv. Så igår fick han ärtsoppa och han mumsade i sig 2 hela portioner + 1 smörgås. Haha. Visste väl att han fortfarande var vårat lilla matvrak. Men han är inte frisk för det. Igår hade han 38,5 i feber men den är som bortblåst idag men snoret och hostan är kvar. Det känns som att det kommer och går hela tiden. Det ena hinner inte ta slut fören det nya kommit.

Imorn ska iaf Melvin sova hos farmor och farfar. Det var väldigt längesen nu. Robban ska på inflyttningsfest och jag jobbar till 21.30. Och det gör ju honom gott att få sova där =).

Nu ska jag pussa på min goding och sen sätta på lite kaffe och hoppas på att han somnar snart igen..
Kram kram


Kan själv....=)




Blev en familjefika ute på baksidan igår

 


Melvin hjälpte till att sopa altanen =)


Torsdag 24:e september

Vilken mysig torsdag vi fått. Fast jag tycker nog den är extra mysig eftersom det regnar ute och jag inte ska gå ut på HELA LÅNGA DAGEN! Idag blir det bara slappt här hemma. Melvin är på ett litet grinigt humör och han vägrar äta. Han har vägrat mat i några dagar nu MEN vällingen äter han. Jag gjorde till och med mannagrynsgröt igår med lite sylt men även det ratade han. Tror inte alls han är så frisk. Han hostar litegranna och snoret rinner som värsta niagarafallet. Haha nä inte riktigt kanske. Men det kan ju spela in varför han tappat matlusten. Han som alltid annars är världens matvrak

Igår bestämdes det med Emilia att jag skulle komma till henne på kvällen och tjöta lite. Så sagt och gjort! Jätte skönt att få komma iväg så ibland.

Idag ska jag vara hemma och mysa med min underbara familj. Och när Melvin lagt sig ska jag bara mysa med min underbara sambo, hehe!

Imorgon är det storhandling som står på schemat. Det är nästintill tomt här hemma och det är sååå tråkigt. Och det värsta av allt är att våran "godisgömma" är slut..=(

Idag är det köttbullar, potatis med brunsås som står på middagsschemat. Och jag har även blivit en lunch människa så till lunch blir det ärtsoppa med fläsk...Mmmmmm va gott!!

Jag fick en hel del fina bilder av Ylva i mms idag men jag har Johannas gamla telefon och det verkar inte som att det går att föra över bilder från hennes mobil till datorn??!! Eller???

Nu ska jag väl även passa på att sätta mig med matten litegranna och även ta mig en god kopp kaffe med något till.
Kram kram

Onsdag och massa jobb

Hej hejsan!!
Ledsen för den dåliga uppdateringen men orken har lixom inte funnits. Har haft fullt upp med jobba denna veckan. Men nu är det 2 dagar ledigt och sen jobb hela långa helgen. På lördag är det 07-12 & 16.30-21.30 som gäller och på söndan är det 12-20.30. Jag ska faktiskt inte klaga för det är ganska roligt nu när man inte känner sig allt för "ny" i jobbet.

Igår så fick faktiskt fammo hämta Melvin från dagis för jag slutade jobba 16.00 och då skulle jag cykla hem, hämta pengar, handla mat, laga mat till robban och sväföräldrarna och sen se till så jag fick i mig lite mat för kl 17 var jag tvungen att åka till matte kursen. Ni kan ju ana va stressigt det var..Men jag hann. Hehe!

Robban var på ett "föräldramöte" på dagis igår och det tyckte han var jätte roligt fär det var någon sorts föreläsning om hur det är att vara småbarnsförälder, ur ett kompiskt perspektiv. Han var jätte exhalterad när jag kom hem för han ville berätta hur kul det var. Haha! Han är allt bra tokig men skiiiiit trist att jag missade det. Enda kvällen jag inte kunde och DÅ är det sånt.

Idag så är det bara SLAPP som gäller för nu känner jag att det varit himlans mycket och ingen vila. Men igår var riktigt jobbigt för dom ringde in mig på morgonen och det är det värsta jag vet. Dom ringde kvart i 7 och halv 8 ville dom ha mig på jobbet (på sylte). Jaja sa jag och la på. Men efter ett tag kom jag på att jag ALDRIG skulle hinna på 45 minuter. Har ju en son som skulle väckas, få mat, kläs på och sen skjutsas till dagis. Men det gick faktiskt bra att jag kom lite senare till jobbet. Skönt det iaf. Kvart över 8 var jag framme. Stressad, pisseblöt och jätte förbannad på vinden som gick emot mig hela cykelturen...

Idag är det dubbel avsnitt av Greys Anatomy, men det är inte dom nya avsnitten fast det gör inget för jag missade dom sista programmen innan det var sommarstopp. Men snart börjar det ju på riktigt igen och även Desperate Housewife...Kan inte mer än jubla och ropa WEEEEEY!! =)

Åh så mycket snack det blev nu men så är det ju när man inte hinner uppdatera. Men nu är jag ju ledig och då kommer jag hinna lite mer..

Sofi: Åh nä men sikken duktig liten kille som somnade så snabbt..Ja Melvin smittade kanske av sig lite till Nore och Nore smittade av sig lite med att sova i bilen till Melvin, hehe!! Helt underbara ungar! Kommer bli jätte roligt när dom alla 3 blir lite större och dom kan springa och leka tillsammans =) Hur mysigt som helst. Man såg hur Melvin riktigt älskade att leka med Nore och så fort Wian blir lite äldre har dom en till att busa med.
Och tack själva för en jätte trevlig kväll...Får vi göra om, SNART. Och man kan ju hoppas att barnen kanske sover lite bättre då, hehe


Kraam så länge!!

En morgonpigg liten kille som snart ska gå till dagis


Bus med mamma hinner man alltid med på morgonen!! Älskar dig lilleman <3


Bilder från Växjö

Framtida telefonförsäljare kanske? Haha


Han hittade ett äpple

Här morfar, smaka...


Melvin vill också vara med och busa me Nore och Ylva

Nore har precis vaknat =), sötnos


Melvin, moffa, Nore och mommo Ylva


Melvin ville vara bebis för en kväll, hehe


Fransgardinerna var populära


Här kom även lilla Wian med =)


Försökte få en bra bild på alla barnen tillsammans men det var lättare sagt än gjort =)

Wian och Sofi

Sötnosen Wian, en riktig charmör

Lite trötta killar


Moffa Kari och Nore passar på att vara ute i den fina "sommarkvällen"


Melvin är heltokig


Mellisen bara ÄLSKAR alla sorters djur. Malte var en riktigt riktigt fin hund, precis en sån jag vill ha


Här har vi psyko, en riktig liten gosis. Väger bara lite över 9 kg, haha


Rensningen av svampen tog lite längre tid än jag trodde, hehe men gott är det


Den fin fina overallen Melvin fått av sin moffa och plastmommo


Och Windstoppern! Tack till tusen! Vi är super tacksamma....


Måndag 21:e och helgen i Växjö

Hejsan!!
Åh nu är vi hemma från världens bästa helg. Shit vad underbart vi haft det! Ville ju inte åka hem men tyvärr var vi ju tvugna. Men då vet man vad man har och se framemot när vi åker ner dit nästa gång =) Längtar redan, hihi!!

Vi kom väl fram vid 8-9 tiden på kvällen i fredags och då la vi Melvin med en gång. Han var helt slut. Han hade ju grinat nästan halva vägen. Han hatar nämnligen att åka bil. När han lagt sig fick vi middag och det var inte dåligt gott alltså. Sen drack vi lite vin och satt och tjöta. Kl 04 kommer vi på att det faktiskt finns en morgon dag också och att Melvin snart kommer vakna. Jepp så Robban gick och la sig och vi skulle snart lägga oss, 1 timme senare rättare sagt. =) Så kl 05 gick vi in och hör att Melvin vaknat. Jaja, lite välling tänkte jag och så skulle han somna om. Men det var inte riktigt va Melvin tänkte. Nej nej, här var lillkillen på bushumör. La honom mellan oss för att han kanske kunde somna men som vanligt är det bara ännu mera bus i "våran" säng. Så kl 6 somnade Melvin och kl 7 skulle han upp igen. Inte alls många timmars sömn den natten. Pappa Robban gick upp med honom först så jag fick sova någon timme till men sen kom även han in och la sig för då var Melvin uppe med Ylva! Åh vad snällt, tyckte vi men ändå jätte dåligt samvete för att hon hade ju inte häller fått många timmars sömn. Men vi somnade väl om ca 1 timme iaf och det gör mycket. =) Men ni kan ju tänka va mycket man har och prata om när man inte setts eller ses så ofta.

Sen åkte jag och Robban in till stan och gick runt å kikade. Hittade en hel del faktiskt. Och Melvin fick 2 st vanliga baströjor och 2 st polotröjor, skit bra att ha på dagis. Sen fick han även 3 par fingervantar och 1 mössa. Av min pappa och Ylva fick han en overall, termovantar, alfonsbody och en windstopper. Tack Tack Tack!!!

På kvällen så kom Ylvas döttar och deras respektive + barnen. Elins son heter Wian och är ca 6 månader och Sofis son heter Nore och han är 13 månader. Ni kan ju tro hur glad Melvin blev när det kom 2 lekkompisar, iaf Nore som var lika nyfiken och energisk som Melvin =). Melvin var i sitt esse. Meeeeen vilken underbar familj asså! Alla var så trevliga och helt fantastiska. Jag har inte haft så roligt på väldigt väldigt länge.

På kvällen skulle vi ju få alla gosungar till att somna, och det var ju lättare sagt än gjort. Haha! Ett barn i varje rum låg det och alltid var det någon vaken. Var det inte den ena så var det den andre och var det inte den andre så var det den tredje. =) Haha! Men riktigt roligt hade vi.

Söndagen, då åkte vi ut och plocka svamp. =) Jag älskar skogen så jag bara gick runt och njöt. Och hittade man svamp var det bara ett plus i kanten. Men det blev ganska mycket plus i kanten för vi fick hem nästan (trodde pappa) 12 liter. =) Så idag har jag stått och rensat svamp och kokat det torrt och ska sedan frysa in det. Fast lite fick vi använt igår kväll och lite ska vi ha till middagen idag =). Mumms!!

Fick ju åka och jobba imorse och det tog emot lite. Måste få sova lite för vi har ju inte kunnat sova jätte bra därborta eftersom Melvin varit orolig på nätterna. Hans nedre tand håller på och tränger upp just nu så det är den som stört honom + förkylning.
Men jag blev jätte glad och stolt över honom när vi åkte hem för han sov 1 timme efter att vi åkte och sen resterande 3 timmarna satt han och bara småpratade med sig själv typ. Hur snäll som helst. Och vi var väl hemma vid 21.30 då somnade han på stört i sängen =)

Nä nu hinner jag inte mer för nu har min lilla gosunge kommit hem från dagis och då måste han ju ha min uppmärksamhet =)
LOVAR LOVAR LOVAR att lägga upp bilder sen när Robban kommit hem och ger mig lite tid till datorn =)

Hej så länge!!

Fredag 18:e september

Idag bär det av... =)
Kl 14.30 åker jag och Melvin till götet för att hämta upp pappa Robban.
Robban fick väcka mig imorse, innan han gick till jobbet (04.45) och förklara vägen till saluhallen. Haha så nu hoppas jag att jag förstår. Jag får ju lite smått panik när jag åker själv i en "främmande" stad.
Men nu i helgen kommer jag inte kunna/vilja blogga så ni får vänta tills söndag kväll eller måndag =). Då kommer jag självklart lägga upp bilder från helgen! =)

Idag gick vi upp kl 8 och Melvin har sovit HELA natten =). Det gjorde honom gott att få gå till dagis igår tror jag.
Och då fick jag i mig lite frukost innan vi cykla iväg till dagis. Han verkligen älskar dagis. Han sprang in nästan med ytterkläderna på sig. Haha! När jag ropade hejdå till honom, ignorerade han mig totalt. Haha min lilla busis!

Igår kväll var jag hemma hos Emilia och det var riktigt riktigt trevligt! =) Får vi göra om snart...

Nä nu kommer svärmor med bilen så jag får sluta tjöta!

Torsdag 17:e september

Nu närmar vi oss slutet på september och snart är det jul. Hehe

Idag har vi inte gjort allt för mycket. Melvin är på dagis och jag har inte hört något från jobbet än. Men jag hoppas inte dom "tvingar" in mig på en kvällstur.
Idag har jag passat på att städa lite här hemma och pluggat igenom sidorna med matte som vi skulle ha gjort. Slutet på detta kaptilet tyckte jag var mycket lättare än något annat vi lärt oss =). Men så ska jag kanske inte säga för så kanske nästa kapitel blir skit svårt och det tror jag verkligen det kommer bli för det handlar om area m.m. Ursch, det har aldrig varit min grej riktigt.

Imorgon drar vi till Växjö =). Melvin ska på dagis 09.30-12.00 bara för att det inte ska bli ett jätte hopp mellan gångerna. Han har ju varit sjuk 1 vecka. Och då ska jag väl passa på att packa det sista och göra iordning här hemma lite till så man kan komma hem till ordning och reda.

Ska hämta Robban i Göteborg vid 4 tiden. Hm det kommer inte bli lätt eftersom han jobbar mitt i centrala Göteborg. Haha men men det kan ju inte gå mer än fel. =) Han kan ju Göteborg så det är väl bara att ringa och bli guidad i värsta fall. =)

Ikväll (om jag inte MÅSTE jobba) så ska jag åka hem till Emilia och tjöta lite, över ett glas vin =). Det är alltid lika trevligt att umgås med henne =).

Vad ska man göra åt Melvins dumma nattrutiner??! Han har ju som sagt börjat äta på nätterna igen och jag blir tokig. Han vaknar kl 4 varje natt och ska ha välling. Och inatt försökte jag lägga honom utan välling, men nej nej det gick verkligen inte. Han var såååå arg på mig. Men efter lite välling somnade han om gott igen MEN han är för stor för att äta på nätterna tycker jag.

Nä nu ska jag fortsätta med matten så jag får det helt färdigt, så slipper jag tänka på det i helgen!
kram så länge

Varför måste jag ha denna på huvudet mamma?


Påväg till dagis


Haha måste bara visa hur han satt igår när vi kikade på tv:n. Han satt så jätte länge...
Men som vanligt när kameran kommer fram så slutar han! Haha

Onsdag idag då

Ursch ursch ursch!
Ringde mitt jobb precis för att "friskskriva mig från vård av barn" och då hade hon en tur till mig imorgon med en gång. EN KVÄLLSTUR! Nej jag vill inte jobba kväll. Har inte jobbat kväll på många år och tänker inte göra det heller. Mitt ordinarie schema har inga kvälla så jag vill inte. Tycker det är så sjukt att dom ens får göra så som dom gjort med oss varlsade. Vadå flytta över till en helt annan "avdelning", vadå få helt andra tiden och vadå behöva gå tillgänglig HELA DAGAR??! Det är sjukt och jag vill inte. Det är ju som att om Robban skulle bli varlsad så skulle dom flytta över honom till typ Ikea och få jobba där samt att jobba precis när dom ringer in dig. Det skulle ju aldrig tillåtas. Nää det här är helt fel och som ni kanske märker så gör det mig väldigt ledsen och sur för att man inte har något alls att säga till om. Men hon skulle iaf kolla på om det kommer in någon morgontur och så höra av sig till lunch igen. Men hallå, vad tror hon, att på 1,5 timme ska det komma in någon morgon tur just i det huset, skulle inte tro det. Hm men vi får väl se.. Nä slut tjatat om det!

Inatt har Melvin sovit jätte tokigt igen. Han vaknar ju på nätterna och vill ha mat igen. Helt otroligt, trodde det var över för längesen. Men han vill väl vara en bebis. Men man mår inte riktigt bra när man får vakna flera gånger på natten.

Ursch idag känner jag mig inte sådär jätte uppåt och det märker jag på hur jag skriver. Så ni får ursäkta om det blir en enda röra i texten.  Hehe

Nä en kopp kaffe och en kaka så kanske man piggnar till och blir lite gladare, hihi

Haha ja denna bild lyckades få mig på bättre humör iaf =)




Man får aldrig sitta ifred när man har datorn framme

Nu så...

Nu har våran lilla grabb lyckats lära sig öppna dörrar!
Jag gick in på toan och som vanligt när det bara är vi hemma låser jag inte dörren. Och så ser jag hur dörrhandtaget trycks neråt och dörren öppnas & där står Melvin hur stolt som helst. Haha!! Så nu får man börja låsa dörrarna. =) Busonge!

Sen vet jag inte om han antingen har sett mig väga mig eller så är han så smart och tar vågen för att komma högre upp och KANSKE nå upp till handfatet!! Hahaha men han brukar dra ut vågen, ställa sig på den, gå av den och köra tillbaka den in under handfatet. Det bådar inte gott, hehe!




Tisdag 15:e september

God morgon/dag!!

Ska inte börja detta inlägg med hur trött jag är, fast....Attans nu gjorde jag ju det iaf!! Jaja..=)

Melvin har precis lagt sig för att sova lite middag. Då passar jag på att blogga lite, ta en kopp kaffe i lung och snart ska jag öppna matte boken och lösa lite tal. Har ju matte lektion idag och då vill man ju inte komma dit som ett fån och inte fattar något.

Är hemma idag och imorgon eftersom Melvin är förkyld. Men på torsdag ska han troligtsvis gå till dagis igen och på fredag är jag ledig men då skulle han ändå få komma till dagis några timmar bara för att det inte ska vara ett jätte hopp mellan gångerna. Då kan jag ju passa på och plugga lite samt packa inför resan till växjö. Det är ju lite lättare att göra sånt när Mellisen inte är och drar en i byxorna.

Igår när Robban kommit hem gick vi ut på en promenad. Vi är ju "nybörjare" här i området så vi gick och kika runt lite. Jätte mysigt område vi hamnat i alltså! Och inte bara här utan hela Sandhem är ett toppen område. =) Vi har även kommit fram till att när väl husköp är aktuellt, blir det här i Sandhem. Vi har verkligen fastnat för sandhem. Så vi ska väl sätta upp oss på tomtkö snart, här, för det känns som att det skulle kunna vara lång kö hit. Hehe! Vi var ju först inne på att bo i sjuntorp men det känns inte lika lockande just för tillfället, men man vet ju aldrig, det kan ändras.

Det är ett toppen väder ute idag så när Melvin sen vaknat ska jag ta med honom ut på en cykeltur och stanna till vid någon rolig lekpark. Hmm undra vart man ska cykla då???

Imorgon är det egentligen dagen då våra vitvaror ska komma, men det känns inte som att dom kommer göra det. Ikea har ju inte varit jätte bra med servicen och datumen så jag tror inte på dom förens jag ser grejerna. =) Men det ska iaf bli skönt när vi väl får dom för det ser så oklart ut här hemma. Sen är det ugnen och micron som är kvar men det tar vi när ekonomin tillåter. Kan ju inte köpa allt på en gång heller!!

Måste ringa till gyn någon dag också! Jobbigt att jag ska ha sån hemsk telefonfobi. Hatar att ringa!! Men nu känner jag att dom får skynda på lite. Har ju redan gått och haft ont i 1 år.

Nä nu har jag inget mer vettigt att skriva, förutom

- R.I.P Patrick Swayze -


Har busat hela morgonen idag


Gillar bobbycaren, särskillt nu när han lärt sig köra frammåt


Sen ville han sjunga

Busungen nr 1



Även på ett väldans pusshumör & jag blir lika glad varje gång =)


Men sen att han pussar på vad som helst gör mig inget, bara jag får en då & då. Haha


Det ska börjas i tid =)


Inga så jätte roliga filmer men jag slänger upp dom ändå =)
Rediga Melvin är igång





En riktigt liten tokunge är vad han är =)
Moonwalk nästa, hihi




Nä nu får det vara nog med filmer efter denna
Satt och kikade igenom lite gamla filmer och hittade denna, jag tycker den är sååå rolig! Haha


Ny vecka

Japp, så var helgen slut! Kan inte förstå varför tiden går så fort. Nu är ju lixom jobbhelgen över, den som jag gick och hade ångest för. Haha, nee riktigt så illa var det inte. Har haft det riktigt trevligt. Personalen man jobbar med gör ju såååå mycket. Och denna gången kom jag med riktigt bra personal. =)

Melvin är fortfarande förkyld, febern kommer och går och han är en riktig gnällspik vissa perioder på dagen. Så det kommer väl bli att jag får vabba imorgon och då blir det även onsdagen. Dagiset har planeringsdag på onsdag och då är det stängt men då kan man ju kanske lösa det med att jag vabbar!!?? =)

Igår när jag jobbade så åkte mina 2 killar till Göteborg och hälsade på Melvins gammelfarmor. Passade även på och träffa hans farbröder som också bor i götet. =) Det verkade som att dom haft en super dag och när dom kom hem hade dom plockat en stor påse med kantareller, mumma! Så till kvällen blev det "kantarellmackor" till en jätte dålig film (som vi trodde var bra). Såg ni den som gick på 4:an "Kommisarien och havet"?? Fattar inte varför man ska dubba filmer eller välja icke svenska skådespelare för att sen dubba dom, det blir ju så kasst då. Och det är samma med gubben i beck som är dubbad, VARFÖR ÄR HAN DUBBAD?? Fanns det verkligen ingen man i hela sverige som kunde ta den rollen eller vad?!?! Jaja kvällen slutade iaf med att jag somnade framför filmen, och det är något väldigt ovanligt....

Idag blir det bara att vara hemma och slappa. Melvin är ju som sagt inte riktigt frisk så då är det bäst att bara ta det lugnt. Sen måste jag plugga lite, har blivit dåligt med det nu när jag jobbar. Har inte haft ork till något.

Nu suger det i kaffetarmen så det är bäst att gå och sätta på lite. =)
Tjoflöjt!

Bus med mammsen


Haha och bus med pappsen när mamma är iväg och jobbar


Hur kan vi skapat något såhär fint?!


Dethär med att posa, det kan han =)


Och nu har han somnat brevid mig i soffan

Åh va fredagar är mysiga

..Ja det är dom verkligen, samma med lördagar egentligen men imorgon är ingen mysig lördag så jag får mysa extra mycket idag. =)
Ikväll kommer ju Aalin och Micke hit och myser lite. Ska äta någon god kvällsmat och kika film =) Ska bli trevligt..

Melvin är frisk nu, eller ja, febern är iaf borta. Skönt är väl det.
Men han sover ju som en kratta och vaknar flera gånger under natten och han har gått tillbaka till bebis igen för nu ska han nämnligen ha välling på "natten". Hm hoppas det är något han kommer släppa snart för man blir aldrig riktigt utvilad när man måste springa upp på nätterna!! ÄR SÅÅÅ TRÖTT!! Det är just min trötthet som gör att jag börjar tvivla på att jag kommer klara matten. Huvudet hänger ju inte alls med längre.

Tycker det är skit dåligt att vi som blivit varslade är tvugna att gå till bemaningen, men dom är ju rädda för att vi får gå hemma några dagar med betalt. Helt sjukt för det har ju alltid varit så att finns det inte jobb så får man ändå betalt. Men dom har blivit riktigt snåla med det. Jag menar, jag har ju bara 3 veckoer kvar och ändå kör dom in mig på bemaningen. Nää svårt att förklara!!

Idag måste jag ta fram matteboken en stund, fick gjort lite igår också. Och högskoleprovsboken vet jag inte riktigt när jag ska få tid att läsa. Sitter ju iof på mina raster och läser några sidor men de är jju tjock! =)

Vad jag längtar tills nästa helg. Det ska bli jätte mysigt!!

Nä nu får jag sätta på lite kaffe så man kanske piggnar till lite iaf!
Hej svejs!

Torsdag 10:e september

Morrn morrn!

Idag händer absolut ingenting. Melvin är sjuk!
Inatt har han sovit som en kratta. Var även skit svårt att få honom sova igår. Han var dödstrött men han bara skrek när vi la honom ensam. Så då gick jag in och la oss i våran säng en liten stund och då kom han lite mer till ro. Och när han halvsov gick jag in och la över honom i sin säng och det gick toppen. Men sen kl 1 vaknade han igen och gallskrek. Jag gick in till honom och pratade lite med honom och kliade honom på ryggen då blev han lugn men så fort jag slutade började han gallskrika igen. Så jag fick stå där ett tag. Men sen var jag så trött och kände att detta inte ledde till något så då gick jag ut ändå. Och han var super ledsen. Efter 60 minuter av gråt och spring fram och tillbaka väcker jag Robban och frågar vad vi ska göra, då går han in och hämtar honom in till våran säng. Men som vanligt så somnar ALDRIG Melvin i våran säng, han får för sig att det är bus som gäller där. Men visst lugnade han ner sig lite och han vände och vred på sig hela tiden. Men när jag kände att det blev lite med "busande" bar jag in honom till sig. Då somnade han. Och ja, 1,5 timme senare var det samma visa, och vid 05 tiden var det samma igen. Men han fick en flaska välling vid 5 tiden och efter det somnade han om till halv 10.

När han kom upp tog jag febern och då hade han 39,2 så jag ringde dagis och mitt jobb och sa att vi inte kan komma idag. Så första gången jag vabbar idag då =) =(.  Blev lite nojjig inatt för att det kanske kunde vara öroninflammation igen. Sist han hade det märkte man det bara på honom på kvällarna och nätterna. Nä då, det är nog bara en vanlig förkylning!!

Fick även lite mer jobb i helgen. Så lördag och söndag jobbar jag 07.30-16.30. Skit tid verkligen!!! Men det ger ju lite pengar.

Svar till tant Johanna: Cidinho & Doca - Rap Das Armas  =)

Nä nu ska jag krama lite på min älsklings Melvin och sen ska jag ta mig en kopp kaffe
Kram kram

En sjuk liten Melvin!
Myser som bare den...


Onsdag 9:e september

Hejsan allihopa!

Oj oj oj vad jag skäms för att jag blivit så dålig på att uppdatera. Men jag har ingen tid till någonting nu förtiden (känns det som). Nu har det blivit ganska mycket med jobbandet och när jag inte jobbar så är jag tvungen att ta mig tid till att plugga matte och till högskoleprovet, och bara det tar en massa tid av min lediga tid. Sen så har jag ju en liten vilding här hemma som ska ha uppmärksamhet alla timmar han är vaken. Haha! Och nu börjar tyvärr paniken smyga på mig om både högskoleprovet (som är om ca 1,5 månad) och det nationella provet i matte (som är om ca 2,5 månad). MÅSTE MÅSTE MÅSTE bara göra bra ifrån mig.

Melvin trivs som fisken i vattnet på dagis. Inte alls ledsen när man lämnar honom och när man hämtar honom är han hur glad som helst att se en =) Idag så satt han och åt mellanmål när jag kom och när jag visade mig så fick jag världens smile av honom. Med en gång ville han komma upp till mig och när jag tog upp honom kramade han mig jätte härligt och gissa vad, jo jag fick till och med en jätte god puss av honom =) =) =) Det värmde riktigt i mammahjärtat. Han är ju annars inte så pusseglad, hehe.
Fröken berättade att dom hade målat med fingerfärg idag och jag fick se bilder på honom när han satt och målade, haha sötnos säger jag bara. Han hade färg från topp till tå typ, hahaha.

Vi har även planer inför nästa helg. Då ska vi åka, hela familjen, till Växjö och hälsa på min pappa. Han bor i Umeå men han ska åka till Växjö och hälsa på sin särbo och då passar vi på och åka dit vi med så vi får träffa dom allihopa =) Ska blir riktigt riktigt mysigt och jag riktigt längtar. =) Härligt att komma hemifrån och göra något roligt för en gångs skull också. =)..

Imorgon ska jag jobba kväll för första gången på VÄLDIGT länge. Det ser jag inte framemot. Gillar inte att jobba kvällar. Men men, just nu är jag på ett svårt demensboende. Det går mycket bättre än väntat får jag väl säga. Har ju alltid haft och har fortfarande en väldigt stor respekt för dom gravt dementa eftersom man inte riktigt vet när det KAN eller OM det smäller, för vissa är ju jätte aggressiva. Och igår var ju första dagen på äldreboendet och då började dagen inte riktigt som jag väntat. En man hade gått bort under natten så det var ju väldigt oväntat att behöva ta hand om det, det första man får göra lixom. Men det är ju så när man jobbar i vården, tyvärr. =(

Nä nu ska jag gå och skala lite potatis så vi får någon middag här hemma.
Hörs mer snart igen!
Kraaam

En morgonpigg kille påväg till dagis
 

Han gick in i sitt rum och hämtade sin gossekudde och la sig sedan framför tv:n =)


Han gillar att sitta i sin bilstol =)


Påväg till dagis


Han älskar denna låten =)
Alla andra ungar börjar sjunga på barnlåtar, men inte våran lilla Melvin, hehe

Måndag och helgen som varit

Hejsan!
Helgen har varit super toppen!!
Lördagens inflyttningsfest blev mer än lyckat och det var verkligen jätte skoj! Sååå mycket roligt folk på en och samma plats, det kan ju inte bättre. Hehe! Och inget klagomål från några grannar har vi fått heller. Enda som vi fått av våra grannar är huvudvärkstabletter. Haha det låg en lapp och ipren utanför våran dörr igår när vi skulle gå ut. Lite skoj faktiskt, hehe

Igår hade jag verkligen ingen ingen ingen ork att ens sitta vid datorn. Vi bara njöt av att vara lite barnfria och jag vilade och sov vartannat ändra fram till kl slog 16 för då kom våran lilla prins hem. Då vart man pigg som en lärka. Vi gick till willys och storhandlade, mindre smart av oss men det behövdes. =)

Så igår kväll mös vi i soffan med lite chips, popcorn och jag tjatade även till mig pricken över i:en, nämnligen massage. =) Hehe!

Idag SKA och MÅSTE jag plugga matte. Har legat alldeles för mycket på latsidan när det gäller det, måste även plugga till högskoleprovet. Haha, men jag hinner =) =) =)

Annars har vi inga planer alls för denna dagen. Men det är ju bra då har jag mycket tid till matten.
Och ikväll ska iaf jag mysa framför tv:n för det är Pirates of the Caribbean, världens bästa film. Älskar både 1:an, 2:an och 3:an. Alla är lika bra =) Synd bara att det inte kommer komma en 4:a. =(

Nä nu ska jag dricka lite kaffe och sen ta mig i kragen och börja läsa!
Hej hej

Hm undra vad man hade i tankarna där?? Hehe
Men Emilia och Malin verkar ha trevligt iaf =)



Party!!





Sötisarna, Micke & Malin


Me & Emma


Alltså jag förstår inte riktigt men kamerorna måste haft någon slags röntgensyn för på alla bilder syns min bh igenom men det gjorde den faktiskt inte live! Hm konstigt, haha


Jag och världens sötaste, bästaste och underbaraste Amelie <3



En bild säger med än 1000 ord. Hahahaha


Måste bara lägga upp denna härliga bild som Helen tagit, hahaha
Såhär kan det gå när man ställer männen framför spisen!!
Jag menar, hur svårt kan det vara att steka några korvar?? Hahaha..

Nä han är faktiskt lite duktig i köket när han väl lägger manken till =)


Lördag lördag och åter lördag

Jag bara äääääälskar lördagar!!!

God morgon världen!
Melvin är väldigt snäll nu förtiden *knackar i trä* men han låter oss sova ända fram till halv 9 =)..Tack hjärtat!!

Igår hann jag inte riktigt uppdatera för jag var med tant Johanna heeela långa dagen =).
Unerbara du <3 Och vi var ute i affärer en snabbis och jag hittade, tro det eller ej, men ett par jeans som sitter  perfekt!!! Riktigt riktigt glad blev jag för jag har bara förtstora kläder nu förtiden och jag hatar att gå i sånt. Så nu har jag ett par byxom som riktigt passar =)..Jag är den som hatar och verkligen inte kan gå i byxor som har för hög gren. Eller ja, så att byxorna sitter vid midjan! Nej nej nej det ska vara lågt skurna och tyvärr är det inte så stort utbud av det. Iaf inte om du inte vill betala 700 kr för ett bar byssor.

Idag har vi inte häller jätte mycket tid till slappheten. Vi ska handla, lämna Mellisen, städa, greja och hinna göra oss iordning för kl halv 6 kommer våra party sugna vänner =). Idag är det nämnligen inflyttninsfest här hemma. Kommer bli fullt med folk. Det är alltid skoj med mycket folk på fest.

Melvin har precis ätit upp sin morgonvälling och ligger fortfarande i sängen och pratar.
Herregud va han har börjat "prata" sen han började dagis. Jisses vilken skillnad. Man märker att det är annat än gaga gogo för här försöker han verkligen nå fram, även om det är med helt fel ord. Haha! Men det kommer ju bara bli mer och mer. =) Bara positivt tycker jag.

Nä nu har jag inte så mycket mer att skriva
Ha en fin dag, det ska jag ha!!



Mellisen i sitt ässe!
Delfinljudet som man får höra, kommer från ingen mindre än tant Johanna..Hahah
Och kolla hur han mimar me i låten, hehe


Bilder

Måste bara länka till min underbara vän Sandra som alltid hittar en massa rolig skit. Jag höll iaf på att dö av skratt här hemma. Det är helt sjukt att det finns sånna tjejer här i världen! Hahahaha
Klicka er in här och kika ---> Sandra <---


Han gillar att ligga och gosa i soffan =)


Ut på cykeltur, och självklart åkte den nya snygga skinnjackan på =)
Melvin tackar sin morfar!!
(han fick förståss på sig hjälm efter att bilden togs =) )


Ska iväg och handla! =)


Gooooing

Torsdag 3:e september

Tjena hallå!!

Har fastnat för en låt som jag bara ÄLSKAR...
Lasse Stefans - Clap your hands and stamp your feet =)

Idag så lämnade jag Mellisen på dagis vid halv 10, som vanligt. Och idag skulle han sova där för första gången. Och det verkar gå super bra. Jag skulle ha hämtat honom vid 1 tiden men jag ringde dagis och kikade hur det såg ut och då sov han fortfarande och han hade somnat jätte lätt =) Så om en liten stund ska jag gå och krama på min lilla prins.

Jag har passat på att plugga lite matte nu medans han är borta så länge. Jag mötte upp Jessica i skolan men det blev väl mest tjöt. Och när vi väl börjat komma in i matten, ja när då slog det lunch och hela rummet var överfullt med pratglada människor och då gick det väl sådär med matten. Vi packade iihop och åkte hem istället.

När jag har hämtat Melvin ska vi iväg till Amelie på en liten fika. Trevligt att träffa dom igen, det är ju inte allt för ofta nu förtiden. =(

Igår åkte vi ut för att handla hattar till festen på lördag och för att köpa barnspärrar till köket. Ja hattar kom vi hem med men INGA barnspärrar...Åh, hur kunde vi glömma det viktigaste. För jag blir galen här hemma av att behöva passa honom hela tiden i köket. Rätt som det är kommer han med diskmedlet i handen...Tur han inte är så mycket för att stoppa det i munnen, men man vet aldrig...Så det är prio 1 idag när robban kommit hem.

Nä nu hinner jag inte så mycket mer!
Hej å hå

(ps: glömde kameran i bilen igår så bilder kommer senare ikväll. ds)


Tystnaden...

...den är ju sååååå härlig!!
Varit och hämtar busongen på dagis och nu nanar han så gott.
Han är så söt när man hämtar honom, för när han får syn på en så skiner han upp. Och idag kom jag när han stod och tvättade händer och mun efter maten och när han fick syn på mig sprang han mot mig och gav mig världens goaste kram =) Min älskling, vad stolt och glad jag blev då!!

Just de ja, glömde ju berätta att igår när vi var på sjukhuset så bestämde dom sig för att göra kontrollen i öronen efter öroninflammationen och det var inte helt bra. I ena örat var det på gränsen till dåligt. Vet inte riktigt vad dom menade med det. Men eftersom vi inte hade "örontiden" igår så skickades vi hem iaf och fick en ny tid om ca 1 månad. Hade det varit så att vi kom dit för att kolla just öronen så hade en läkade fått titta på det. Så vi får väl vänta och se vad detta kommer sluta.

Nepp, inget mer att berätta!
Hej hopp


Onsdag (lilllördag)

Goddag!!
Är helt slut i bollen känner jag. Skulle kunna sova i flera år känns det som. *drömmer mig bort*, det hade ju varit så skönt!!

Melvin är på dagis nu och jag ska väl hämta honom om ca 1 halvtimme. Vi tog faktiskt cykeln bort idag.
Han blev lika glad som vanligt när vi kom till dagis idag. Han gick direkt in till dom andra barnen och satte sig ner och började leka. Då fick jag gå hem. Och att vinka hej då till mamma var inget han ville. Haha, han hade ju precis börjat leka!

När han sen kommer hem kommer han nog nana i några timmar, då ska jag passa på att läsa lite matte så jag kommer någon vart. För nu när han varit på dagis har jag faktiskt latat mig i soffan med en kopp kaffe i ena handen, datorn i andra och tidningen brevid, haha!

Ja mitt "nya" jobb ringde igår och sa att jag skulle in och jobba både idag och imorgon men icke sa nicke. Dom har ju noll koll. För det första så är jag fortfarande kvar hos min brukare (fram till fredag) och för det andra är jag sjuk. Men det ordnade sig iaf tillslut så hela nästa vecka har jag fått jobb på mitt nygamla jobb =) Ska bli kul att komma och få jobba med ett jobb man faktiskt trivdes med.

Ja och sen så är jag så förbannad på Lundqvist. Vi fick ett bakslag på städningen. Idioter!!!! Vi fick en räkning på 3500 kr för att dom som flyttade in hade klagat på städningen. Men what the fu.....Vi hade städat noga men ändå har en städfirma fått städa 11 timmar enligt dom. Och det värsta är ju att lägenheten faktiskt var våran fortfarande. Vi hade betalat hyran för hela augusti ut och varit snälla och gett dom som skulle flytta in nyckeln 1 halv månad tidigare. ÄNDÅ klagar dom!! Nää aldrig i hela mitt liv att vi kommer betala. Jag ska klaga och inte ge mig även om det så ska gå upp i tingsrätten...Är det något dom klagat över med städningen ska dom ju för f*n höra av sig och berätta vad så vi kan komma och ta det dom inte är nöjda med. Åh så förbannad!! Hade vi fått räkningen tidigare så hade jag åkt dit bort och bett om nycklarna från dom som flyttat in och bett dom flytta ur alla grejer igen för det var ju fortfarande våran lägenhet. Och det värsta är ju att vi lät dom flytta in tidigare utan att dom behövde betala någon hyra. Nä, man ska inte vara snäll, för då får du bara skit tillbaka

På lördag är det fest här hemma. =) Ska bli riktigt roligt och det kommer komma massa folk. =) Måste gå och varna grannarna nu någon dag. Hattema är det till och med. Haha!!

Nä nu ska jag åka iväg och hämta mitt underverk! Saknar honom SÅÅÅÅÅ
Puss & kram

Världens sötaste kille


Morgonmys med mamma framför tv:n


Gos gos och åter gos


Tisdag 1e september

Japp, nu var augusti slut!!

Idag har vi varit hos farbror doktorn med Mellisen. Idag var ju röntgen på urinblåsan och njurarna.
Först vid 10 så fick han lugnande innan dom skulle köra in katetern. Och va go han blev när den började verka =) =) =).

Att sätta katetern gick jätte bra. Sen åkte vi till röntgen och då fick han ligga i exakt samma rum och på exakt samma säng som när han hade invaginationen. Minnena bara snurrade runt. Och det värsta var ju att han var lika ledsen denna gången som förra. Fast förra gången var av smärta, denna gången var för att vi höll fast honom. Stackar lilla älsklingen. Vanligtsvis brukar denna röntgen ta ca 15 minuter men för Mellisen som alltid ska vara värst tog det över 1 timme. Han vägrade kissa fast dom sprutade urinblåsan full. Till slut somnade han av trötthet och då fick röntgenläkaren komma och klämma och känna så Melvin skulle släppa på. Och när han gjorde det så såg allt bra ut, tror jag iaf. Vi får svaren om ca 1 vecka men det brukar oftast aldrig vara några fel. Men det måste ändå göras.

Idag MÅSTE jag räkna matte för ikväll är det mattekurs igen och då blir det nya tal och sidor.

Nä nu finns det inte mycket mer att berätta!
Ha en fin dag
Hej hej

Jag & min älskling


Det är såhär man gör när man är på öf


Nope, inga kort här inte =)


Elias och Mellisen igår


Melvin på sjukhuset idag. Var inte på ett jätte bra humör i början


Här har det lungande medlet börjat verka =)
Sötnos


RSS 2.0