Emma

Mamma till världens finaste pojkar <3

Tisdag idag

Hej hej!!

Suttit vid datorn ett tag nu för jag har testat mig själv på gamla högskoleprov men jag kan ju säga att det förstörde min självkänsla totalt. Har ingen som helst chans att klara mig bra på det provet =´(. Och det blir inte bättre av att mina ögon inte klarar av att se riktigt när det gäller sån text. Hade iof inte mina glasögon på mig men det ska ju inte försämra typ mattetänket för de...Är trög och så var det med de!! Men jag ger mig inte för det. Då kommer man ju absolut ingenstans.

Men nu när jag äntligen börjar känna mig trygg i matten (knackar i trä) så kommer detta och förstör...=( Och nu orkar inte mitt huvud mer på några timmar och då är det ingen ide att försöka mer. Då tramsar det bara i huvudet.

Ikväll är det matte igen. Känns inte som att jag gör annat än att springer på matte lektion. Synd att dom inte gjort så att matten är 1,5 timme 2 gånger i veckan istället för en 3 timmars lektion. Man blir ju inte lite snurrig på lektionerna och att man dessutom ska hinna så mycket som möjligt när man väl är där gör det inte lättare. Läraren är jätte stressad och det går i super fart. Då gäller det att vara på alerten. =)

Annars har vi inte gjort så myckt här hemma idag. Vi gick upp vid 7 tiden men jag var grymt trött imorse. Så när Melvin gick in i sitt rum la jag mig på soffan och somnade (inte vad jag tänkte mig) men det var skönt. Så när jag vaknar så har Mellisen satt sig brevid mig i soffan och kikade på barntv. =). Gullungen min. Jag hade visst somnat bort i ca 1 timme och när jag vaknade var det Mellis tur att lägga sig. =) Så vi har inte busat så mycket idag.

Ursch om ni tycker min text är jobbig idag så skyller jag på att jag är helvimsig just nu. =)

Nä nu ska jag hänga lite tvätt och göra mig iordning för när Melvin vaknat ska vi cykla iväg och handla till grytan det som vi glömde igår.

Hej svejs

Kommentarer
Postat av: Marita

Det köper man på apoteket.. Å så kan man ha det när man själv är täppt i näsan, då häller man kokande vatten i en bunke, droppar i lite, å sitter med huvudet över, å så en handduk över huvudet så ångan blir kvar i "tältet".. (Minns du "Ni tjejer snackar om att föda barn-reklamen?) Det finns inget bättre än oleum basileum när man är förkyld.. =)

2009-09-29 @ 22:28:40
URL: http://stjaernfall.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0