Emma

Mamma till världens finaste pojkar <3

Farsdag

Oj hann visst inte blogg igår. Vi har fullt upp hela dagen =) Men det får jag väl ta igen idag då.

Idag är det ju som sagt farsdag och GRATTIS till min syster på 19 års dagen.
Melvin är ju inte hemma än så vi har inte riktigt firat Robban, hihi. Men han fick iaf frukost "på sängen" fast vi åt den framför tv:n. =)

Vi ska alldeles strax åka och hämta Melvin hos farmor och farfar. Han har sovit hos dom och mamma och pappa har fått sova ut och det var riktigt härligt.
Efter att vi lämnade honom igår åkte vi ut till maxi och handlade lite räkor och goa mackor som vi skulle mysa med framför tv:n. Och när vi kom hem hällde Robban upp ett härligt bad åt oss och tände lite levande ljus, vi tog oss även friheten att ta ett glas med gott rött vin i badet. Jätte mysigt hade vi det. Sen gick vi upp och gjorde oss goa mackor till Svensson Svensson. Mumms vad gott det är med räkmacka. Efter Svensson Svensson var det Beck. Vi hade ju iof redan sett denna men det gör inget. Beck är ju alltid Beck. =)

Igår så var vi ju på kalas för min syster yster. Jätte trevligt och roligt som det oftast blir med min tokfamilj =)
Och Melvin fick också lite presenter. Gammel morfar och gammelmostarar kunde inte komma på hans dop så han fick jätte fina presenter igår =) Han fick en badrock och en bröderna Grimm bok av gammelmoster och Steve. Och av gammelmorfar och gammelmormor Ing-Britt fick han en jätte fin snurra och ett fint linne. Och av andra gammelmoster fick han en mysig nallesnuttefilt. Tack så hemskt mycket! Han tyckte om allt =)

Idag så ska vi på ett litet "kalas" med våran pappa och fira honom lite sen efter det ska vi ut till Velanda en sväng för att fira Robbans pappa. Det är väl det enda vi har inplanerat änsålänge iaf =)

Nä nu väntar Robert otåligt på att vi ska åka och hämta våran son.
Så ha en underbar farsdag!
Kram från oss

Våran älskling på kalaset


Kusinerna


Gos med mormor


De fina doppresenterna

Kommentarer
Postat av: Sandra

Näää? Tycker du? :p

2008-11-09 @ 19:04:40
URL: http://sandraedin.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0