Emma

Mamma till världens finaste pojkar <3

Första advent

Och här är vi mitt uppe i storstädningen och julmusiken rullar här hemma! =)

Vi hade ju tvättid igår så allt är tvättat och nu har vi även tvättat alla fönster och dammat största delen av lägenheten. Nu ska vi bara "pynta" och ta golven, stryka gardiner, hänga upp allt som ska hängas upp och sen bara mysa =). Eller ja vi ska ta en tripp ner till stan för vi saknar er del grejer =)

Robban och Melvin sitter i badet nu och då tog jag mig tild till att blogga. =) Så får jag fortstätta efter. 
 
Igår kväll så var vi ju hemma hos min mamma och det blev ingen "kvällsmat" eller jo det blev det ju iof för vi fick ju mat. Mamma hade fått ett nytt recept som hon ville testa och då passade hon på och göra det nu när vi ändå skulle komma. Jätte gott var det verkligen. Tack tack tack. =) Sen så hjälpte vi henne upp med alla hennes jullådor för hon hade några gardiner vi skulle få. Och till slut efter många timmars letande så hittade hon dom, under sängen. Haha. Tokmormor.
Men vi kom väl hem vid 22.30 igår kväll.

Och då ville inte Melvin somna utan han ville vara uppe ca 1 timme till. Men sen när han hade somnat satt jag och Robban framför tv:n en stund med tända ljus och lite godis. Och till min förvåning så ville Melvin inte ha mat förens vid 10 imorse! Åh vilken lycka. Tyvärr vänder han sig i sömnen och vaknar så man får ändå inte sova hela natten. Men vi ska hitta en lösning så han inte kan vända sig. Det vi har försökt med nu har inte lyckats. Han är ju så enveten =) Hhihi

Nä nu ska jag skynda mig för nu är dom klara i badet och jag måste ur min pjamas så vi kan gå=)

Hör mer sen
Ha en mysig 1:a advent!

Kommentarer
Postat av: Amelie

Va mysigt att pynta! avundsjuk

Va tråkigt men kollade ni på coop i torp? för på siba har vi inte sett den heller...

Natten har gått bra. Jag och stefan softade framför tvn å när vi gick å la oss va kl 6 :O Haha vändå vakna jag klarvaken kl 10 i morse. Snacka om att ja kommerc va trött ikväll :P

Va tråkigt att ni börjar bli sjuka :( Huugo har också vart snorig så ja har vart å köpt koksaltlösning attt droppa i näsan om de blir för mycker :)

2008-11-30 @ 13:56:02
URL: http://elefteria.blogg.se/
Postat av: Mamma/Mormor

Vaddå tokmormor, det är mamma du pratar om :) Det var jättekul att ha er här och att det blev bra med gardinerna. Det var så gott och få snosa på er alla. Bra att maten smakade :) Älskar er. Pussar och kramar till er alla.

2008-11-30 @ 22:29:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0