Emma

Mamma till världens finaste pojkar <3

Lördag 29/11

Nu är vi strax inne i December. =) Mys

Igår så var vi ju hemma hos Therese och Jonas på middag. Det var verkligen super duper gott och så trevligt. =) Tack för en otroligt underbar kväll. Nästa gång blir det hemma hos oss =)

Och när vi väl kom hem stod klockan på 00.15
Och vi stenslockande med en gång när vi kom i säng. Vi är inte vana vid att vara uppe så sent. Hihi!

Ja Melvin har inte sovit jätte bra inatt så lite trött är man idag också. Men det gör ju inget. Vi har mycket på schemat idag och då blir man pigg. Hihi.
Ja vi ska väl börja med att äta lite frukost när Robban väl kommit upp. Sen ska vi åka iväg till biltema och köpa lite julgrejer jag sett ut. Efter det ska vi åka till Överby och maxi och handla lite grejer och lite godis =) Efter det bär det hem och då ska det städas här hemma. Och ikväll ska vi hem till min mor och få te och goda mackor. Så mysigt att äta "kvällmat" hos henne.

Ja mer kommer vi inte hinna =).

Min höft är något bättre idag, som tur är. Men det känns som att jag har ett virus i hela min kropp. 40 graders feber i kroppen, utan feber. Skit jobbigt. Men nu lever jag på alvedon och ipren, då är det lite bättre iaf. Och jag tror att Melvin börjar bli lite förkyld. Han nyser hela tiden och näsan låter inte som vanligt, Och massa snor rinner och han har lite hosta. Hm men han verkar ju iaf må bra.

Nä nu ska vi gå in och väcka pappa. Han får inte sova mera nu =)
Hoppas ni alla får en myslördag
Kram kram

Mys i soffan


Kommentarer
Postat av: M

Tack tack! det känns jättebra!

2008-11-29 @ 14:02:20
URL: http://attblimamma.blogg.se/
Postat av: Jenny

Knepigt! känner mig precis likadan! Jätte sjuk men har ingen feber...hoppas bara det inte blir värre för någon av oss. Ha det bra

2008-11-29 @ 19:49:33
Postat av: Trollungen!

hehe igår hitta jag mina tomtar, min sambo viste vart dem var men inte sakt någe pga jag sakt att ajg kollat i alla kartonger förutom den:S men men, nu är de funna hehe!



Det jag är rädd för att födda vaginalt nästa ggr är ju för att jag gjorde allt rätt denna ggr med Cornelia men hon fastnade gick inte med sugklocka eller nått, och sen att fosterljuden gick ner. För jag fick krystverkar och hade de gått hade hon vart ute runt 00-01 på natten enligt kurvan. Så ajg är orolig för de. Jasså ni funderar också på en liten då va kul=) ska vi gå samman då haha??!



Va trist att ni börjar bli sjuka=( här är de 2 till, jobbigt som attan:(



kram på er hoppas ni haft en bra helg!

2008-11-30 @ 11:43:25
URL: http://beautywolf.blogg.se/
Postat av: Therese

Ja, han kan allt =)

Mmm, det var gott, men än så länge tröttnar han väldigt fort. Men nu kommer man väll kunna få duscha av sig snabbt på dagarna i alla fall ; )

2008-11-30 @ 12:50:37
URL: http://nuppi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0