Emma

Mamma till världens finaste pojkar <3

Måndag kväll

Och idag var vi på öppna förskolan.
Vi var några fler idag. Även Amelie och Hugo kom dit. Det är ju Stefans familj och Stefan är ju både min och Robbans gamle vän =) Hugo är 2 månader gammal så ni kan ju tänka er vilken stor kille Melvin blev när han var brevid =) Hihi. Min lilla bebis ju.

Ja vi har väl inte gjort så himla mycket mer idag. Men bara att vara mamma tar ju lite på krafterna så man behöver inte alltid ha så mycket annat för sig.

Imorgon ska vi och babysimma tror jag. Om vädret tillåter, eller ja bara det inte spöregnar och blåser storm så går vi nog dit. Efter det ska vi möta Therese och Hampus för att gå till Öppna förskolan. Mer än så har vi inte på schemat, änsålänge =)

Nä nu vill jag mysa lite med mina killar
Ha en bra kväll
Kram från oss

Lite bilder från ÖF som Marie tagit =)






Söte Hugo som är sin pappa upp i dagen =)


Pappa kom och hämtade oss idag


Kommentarer
Postat av: Therese & Hampus

Tyvärr får jag och Hampus avböja till promenaden till ÖF imorgon. Skall till Marita och hjälpa henne packa mer imorgon efter ÖF och vill inte gå till Sylte själv i mörkret =S Men vi kommer till ÖF =D

2008-11-10 @ 21:54:53
URL: http://nuppi.blogg.se/
Postat av: Therese & Hampus

Får tyvärr avböja promenaden imorgon, skall hjälpa Marita att få packat. Tar bilen för jag vill inte gå själv till Sylte i mörkret, men vi kommer till ÖF =D

2008-11-10 @ 22:02:32
URL: http://nuppi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0