Emma

Mamma till världens finaste pojkar <3

Söndag 2/11

Herregud va tiden går. Det är redan November. Inte långt kvar tills julafton =)

Igår så kom tant Johanna och hämtade Melvin en sväng så vi kunde få städa lite i lugn och ro. Sen gick vi upp till dom och tog en god kopp kaffe. Efter det åkte jag, Robban och Melvin iväg till överby för vi behövde en grej till dataljudet, eller nått =). Sen åkte vi till kyrkogården för att tända ljus hos min älskade gammelmormor och gammelfarmor. Det var så himla mysig stämning där igår. Och så fint.

Sen så hade vi ju lite partaj här hemma. Var faktiskt väääldigt roligt och väldigt lyckat.
Men jag är glad att det inte är så ofta men är ute. För det är mycket roligare och mysigare att vara hemma med min son och min älskade Robban. Vi drog iaf till Lipz efter vi varit här. Och jag har aldrig varit något stort Lipz-fan men igår var det faktiskt trevligt. Men jag satt ju med Emma och tjöta och då glömde man lätt av vart man egentligen var. Jag fattar faktiskt inte varför man aldrig bara har hemmafester. Varför vill alla så gärna ut på krogen?? Det kanske bara är jag men jag tycker verkligen inte det är så roligt.

Idag så låg vi i sängen till, tja klockan var väl halv 12 iaf. Så skönt, men det hade varit ännu skönare om man hade varit helt nykter när man vaknade. ;) Sen har vi väl städat undan lite, men det gick faktiskt väldigt fort för Robban tog det mesta igår =). Och om ca 40 minuter kommer Melvin hem och då ska han få grymt många pussar och kramar. Har ju saknat han som en tok.

Imorgon blir det nog inga Unga föräldrar på ÖF för vi ska ju på Me&I party, ser verkligen framemot det. Ska bli riktigt skoj.
Just det ja, vi ska ju till ÖF på dagen för vi har ju matlagningskursen. Hm lite dumt att vi anmälde oss dit för jag menar, vem kan inte mosa mat hahaha. Nää men vi får se det som att vi faktiskt kommer ut och träffar andra =)

Nä nu ska jag sluta tjata!
Lägger in lite bilder från gårdagen!
Ha´t underbart

Qvisten och Melvin


PARTYY


Oj oj, undra va Robban och Martin har i tankarna


Mattias med röda mulen, da da da da da da da


Elin från Växjö, Jossan och Mee


Malin och Helen är ju heltokiga


Emmorna har ockuperat datan


Wiiihoo


Ja, vad ska man säga =)

Kommentarer
Postat av: Tuvas Mamma Jessica

haha Tack va gullig du är. Jo jag vet man hakar änna på i flabbandet =)=)

Ja vi kommer till er 13.30..



Puss och Kraaaam

2008-11-02 @ 19:27:14
URL: http://jessicanord.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0