Emma

Mamma till världens finaste pojkar <3

Tisdag kväll

Nu tog jag mig tid en stund för att blogga lite =)

Tror Melvins tänder håller på och kikar upp nu. För nu är han otroligt gnällig. Går inte göra något utan att han ska vara med. Så jag hoppas verkligen det är tänderna som är ursäkten. Han tjurar för allt och ingenting just nu. Hm.

Idag så var vi ju hemma hos Emilia och Alvin. Och oj va trevligt jag tyckte det var. Super snäll tjej och en otroligt söt liten kille. Han är ju bara 1 månad så helt plötsligt blev min kille enorm =) Hihi! Nästa gång skulle fikat vara hemma hos oss.

Ja sen så är det så att vi ska vara med i tidningen. Hihi. Jag, Melvin, Marie, William, Sandra och Loke ska vara med i ett repotage om unga föräldrar. Så på torsdag skulle vi möta TTela. Oj vad skoj det ska bli. Dom hade visst hittat oss genom våra bloggar och tyckt vi var intressanta =) Ja det ska verkligen bli roligt.

Imorgon ska jag lämna av Melvin till tant Johanna vid kvart i 12 för att sen gå till tandläkaren. Och det ska ju bli mindre roligt. Men det är ju sånt som måste göras. Sen efter tandläkaren ska Therese och Hampus komma hit på en fika. =) Lite lättare att vara hemma hos varandra än att gå ut och fika nu när våra pojkar blir så rastlösa.

Ja, nä nu ska jag väl sätta mig i soffan med min familj en stund till och bara njuta och mysa =)
Ha en bra kväll!
Kram från oss

Kommentarer
Postat av: Amelie

va roligt att hon var trevlig. och va kul att ni ska vara med i tidningen! Du fåpr berätta för mig när du vet när det ska vara med i tidningen så ska jag köpa den =) DET är ju någonting som är läsvärt! :P

2008-11-26 @ 09:42:12
URL: http://elefteria.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0