Emma

Mamma till världens finaste pojkar <3

Tisdagen avklarad

Nu är det alldeles strax natti natti. Måste ju bara skriva lite om vad vi gjort idag.

Dagen började med en mysig frukost, Robban var ju hemma och då är det ju extra extra mysigt =). Sen var det dags för babysim. Visst älskar Melvin att bada och han är en otroligt lugn bebis när han får flyta runt på vattnet. Nu är det bara 5 gånger kvar. Vi ska nog inte fortsätta simma efter dom gångerna. För så himla mycket gör man inte och vi skulle nog kunna lära honom simma. Jag kan ju simma, och inte har jag fått gå på simskola =)

Nä men sen så åkte vi hem och käka en macka var, man blir ju faktiskt ganska hungrig när man simmar. Haha. Efter det så fick jag med mig Robban till Öppna förskolan. Jätte roligt att han ville hänga med. Och idag var det verkligen jätte trevligt. Det var någon tant där som pratade om dagis m.m. Så nu vet man lite mer om hur man ska gå tillväga när man ska söka och allt där till. Passade ju bra att även Robban var med och hörde på. =)

Efter det fick det bli lite fika. Melvin fick då lite mangopuré och det tyckte han var mumsigt. Sen efter fikat åkte vi till saab ana för att handla en grej till "utsprutet" av spolarvätskan. Haha, bra förklaring. =)

Och kvällen tillbringade vi hemma hos min moster Lollo med god fika och mycket tjöt. Trevligt! Tyvärr var Melvin inte alls på topp humör, han var super trött och skrek och gnällde omvartannat. Men tillslut somnade han en stund =) Men dom ska ju själva snart ha tillskott så det är väl bra att dom får lite insyn i det hela. Hahaha.

Imorgon blir det en TIDIG morgon promenad med Jessica och Tuva.
Så därför får jag nog hoppa i säng med dom andra 2 sömntutorna =)
God natt på er

Nu innan han somnade var han verkligen på topp humör. Min lilla älskling!




Jag älskar dig!!

Kommentarer
Postat av: Mormor

Jättekul att ni träffar Moster Lollo,har inte varit för mycket av den varan. Ni är såååååå sööööööta på korten, och han är sååååå lik dig klimpen. Kramar till er alla.

2008-11-05 @ 07:38:12
Postat av: Sandra

Gud så lik han är dig!

2008-11-05 @ 09:43:16
URL: http://sandraedin.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0