Emma

Mamma till världens finaste pojkar <3

Underbara fredag

Och här sitter jag i soffan framför barnkanalen och min son står så fint brevid mig i sin gåstol. Snoret bara rinner på honom och han är inte riktigt sig själv.

Igår fick vi äntligen bytt däcken på bilen, skönt. Men det som hade blivit efter "krocken" var ju mindre skönt. Det hade tryckts in lite grejer och det var en stor spricka samt massa färg som försvunnit. Som tur syns det inte jätte mycket så det behöver vi ju inte fixa nu med en gång. Men det är ju sånt här som händer. Värst är ju första halkan.

Idag ska vi åka och storhandla. Ska även handla lite till halloweenpartyt imorgon =)
Och idag kommer ju Robban hem tidigare och det passar ju jätte bra, för det brukar annars vara väääldigt mycket folk efter 4 när det är "stor" helg på gång.

Sen ikväll blir det väl att mysa framför tv:n och idag blir det INTE idol. Det är ju kasst nu förtiden. Nä vi ska mysa framför en skräckis istället =) Passar ju utmärkt till denna helgen. Hihi. Igår satt jag ensam på dagen och kikade på Mirrors. Tur  var väl det att det var dag. Men nu kan jag inte titta mig i spegeln utan att tänka på den filmen. Läskigt.

Just det ja, igår fick vi hem resten av våra paket med kort som vi ville ha ut. Så idag har jag verkligen och göra. Ska ju sätta i kort i våra fina tavlor =). Tur det är ett riktigt skit väder =). Sen måste vi verkligen köpa fotoalbum. Även Melvins skor kom igår. Skit tuffa, nu väntar vi bara på jackan så är han världens tuffing. Hihi.

Nä nu ska jag pussa lite på min going
Trevlig fredag

Andra paketet med kort


Tuffing skor =)


Min blekfis. Hahaha!

Kommentarer
Postat av: Tuvas Mamma Jessica

Jaha =D Ja dom är väldigt fina.. På Tuvas står det söt och star haha

2008-10-31 @ 17:09:38
URL: http://jessicanord.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0