Emma

Mamma till världens finaste pojkar <3

Babysim

Japp nu har vi varit och simmat idag. Gick lite bättre idag än sist. Men han blev allt lite grinig sista 5 minuterna, så vi gick upp lite tidigare än alla andra och fick sjunga hejdå på land =) Haha. Han är så himla go min lilla pojk. Vad skulle jag gjort utan honom.

Idag är det tänkt att jag och Jessica ska iväg till gymmet. Ser ut som att det blir spinning idag, det är faktiskt ganska roligt. Nu har jag sagt till henne att ta med mig varje gång så det blir av att jag tränar. För nu vill jag bli av med slappmagen =).  Promenerar gör jag ju ganska så ofta men nu det sista har det inte riktigt varit väder för det =).
Sen efter det är det väl inget mer inplanerat! Det är ju mycket bra på tv:n ikväll! Jag tycker det är så himla roligt att dom börjat sända Desperate housewife igen. Så kl 14.10 sitter jag bänkad framför tv:n iaf =) haha. Det är ju grymt bra. =) Haha, jag skäms lite för att säga detta men jag tittar även på Våra bästa år!! Hahahaha, världens sämsta såpa men man måste ju bara kolla! Haha!!!

Melvin har ändrat sig totalt bara dom senaste veckorna nu. Herregud vad jag märker skillnad på honom. Nu uppskattar han att få vara uppe hos mamma och pappa. Och han kan sitta i gungan och gny men så fort jag eller Robban visar oss blir han super glad =) Haha. Han är mitt lilla gullegryn.

Nä nu får jag fortsätta kika på våra bästa år hahahahaahah
Hej hej

Måste bara visa Melvins tuffa skor! =)


Denna fick han i doppresent och den ska upp varje gång det är något att fira =) Jätte käckt

Kommentarer
Postat av: Jessica

Fruktansvärt SNYGGA dojjor! Me like!

2008-09-16 @ 14:13:10
URL: http://jessicanord.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0