Emma

Mamma till världens finaste pojkar <3

Kvällen

Nu sitter jag här vid datorn och bara tar det lugnt!
Har varit iväg på en fika hemma hos världens bästa Emilia och Alvin. Hur trevligt som helst. Barnen lekte och hade sig. Haha och i vanliga fall är det Melvin som är en värsting men här var det tvärtom. Alvin som är 4 månader yngre än Melvin visade verkligen vart skåpet skulle stå =) En helvildning men ack så söt. Och något som var jätte skoj var att jag faktiskt fick vara med om Alvins första steg =). Åh va han var duktig!!

Och det sista så var Melvin jätte trött och jätte gossig. Så han ville bara vara uppe hos mig och kramas. =) Gullunge!
Men jag drog med mig Emilia till rusta en sväng för jag skulle köpa handtagen till köket och som vanligt när man går in i en sån affär så blir det massa småplock också. Typiskt mig, men det är skoj! Fick mig även ett par nya läsglasögon, och det behövdes vill jag lova.

Nu har jag precis fått städat det sista i lägenheten. Vi började lite smått i morse men sen kom det en massa annat ivägen så då får man ta det senare. Så nu luktar det underbart här hemma och det blänker överallt =), precis som det ska vara.

Melvin var dödstrött efter dagis idag för han sov hela 3 timmar! Hehe, det tar på en att vara dagisbarn och busa med alla nya vänner. Och det var så roligt idag när vi kom till dagis, så fort Melvin kom in genom dörrarna så flockades alla tjejer runt honom. Haha, det var 4 tjejer där idag och alla skulle komma och "vara" med Melvin. En gick och klappade på honom hela tiden. Hehe! Min lilla tjejtjusare...

Robban har några vänner över här nu så jag sitter här i köktet och kikar igenom allt jag har på datorn för jag är ganska så rastlös. Haha!

Nä slut på pladdret!
God kväll

My love <3


Sötfisarna Alvin och Melvin


Min fina pojk


Pinsamt, jag vet men kul att upptadera även mig ibland, hahahahaha!


Hittade lite bilder från galejjet vi hade hos Marie senast =)







Kommentarer
Postat av: emilia

Tack för idag gumman.. Det är verligen jätte kul att träffa er med... Va kul att du fick vara med idag när Alvin tog sina första steg=) Vi ses ju imrogon igen ska bli najs=) Pusspuss

2009-08-27 @ 21:10:30
Postat av: Amelie

Hehe ja men det är lugnt ^^ Jag skickade till Sandra två eller tre dagar efter med :S För jag tänkte skicka 'sen' ^^ Haha aldrig bra det där! Ja men det måste vi ju göra! Superkul =)

2009-08-28 @ 12:26:45
URL: http://elefteria.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0