Emma

Mamma till världens finaste pojkar <3

Onsdag 26:e

Tjabba tjena hallå!

Nu har jag äntligen lite lugn och ro att sitta lite vid datorn. Känns som att jag har 1000 grejer som ska göras varje dag.

Har varit och jobbat idag och det var inte alls särskillt kul. Hon gnager på mig hela tiden och allt jag gör är bara sååååå fel. Idag kom vi i ett litet bråk. Hon skällde på mig för en skit sak och sen sa skitsaker om min familj och då blev jag sur. Hela jag blev varm och jag fick verkligen hålla mig för att inte säga precis vad jag tyckte. Men tjaffs blev det iaf. Åh vad jag vantrivs där alltså. Helgen kommer bli såååå tråkig!!!

Just de ja, igår skrev jag också in mig till högskoleprovet. Betalt och klart. Så nu är det ertt faktum att jag faktiskt ska göra det..Det känns lite pirrigt ska jag säga er! Hehe...Är lite fjantig när det gäller allt som har med prov att göra. Det är inte riktigt mig grej!

När jag kom hem så fick det bli pizza till middag, ja så är det när pappa Robban är hemma. Men när jag är hemma ja då ska maten minsann stå på bordet, helst serverat, när han kommer hem från jobbet. Haha! Nää då men det blev iaf pizza idag och efter det åkte jag och Melvin för att handla. Mys mys. När vi sen kom hem så fick vi göra iordning lite fika för Johanna och Markus skulle komma på en liten fikastund. Jätte skoj att träffa dom, det var ju ett tagsen nu. Och dom gottegrisarna har ju precis varit i Rhodos och då blir man inte ännu mer sugen på att åka iväg någonstans =).
Men jag är ute och kikar efter någon resa varje dag för någon gång kan man ju hitta det dära KLIPPET man letat efter! =)

Imorgon är det dagisdags för Melvin igen. Och idag fick Robban sitta i fikarummet 2 timmar, haha stackarn, och tydligen fanns det bara "dam tidningar" i fikarummet. Hahahaha! Men det hade gått super bra idag också och man märker på Melvin att han älskar det. Blir så glad när jag ser honom så lycklig, hehe. Och han är ju verkligen en sån som tar för sig, för hade du frågat honom så hade han varit kungen över dagiset och allt hade varit hans. =) Heheehe!!

Nä nu ska jag sätta mig lite med matten, har fastnat lite!
Hej hopp
Hörs imorrn!

Hade finbesök igår ;)
Och det värsta var att han blev så rädd så han kissade en jätte pöl precis efter att kortet togs. Haha, vek mig av skratt fast ändå synd om paddan. Och imorse såg jag att han även lämnat en jätte jätte stor paddlort. Trodde inte dom kunde lägga sånna lass. hahahahaha


Min badkille

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vad skönt att du snart slutar på det där jobbet för vem orkar med en krring som bara gnäller?! Högskoleprovet kommer gå galant för dig gummsigum utan tvekan kommer du klara det... =) Och våra lata killar bosde slå sina Kloka huvuden ihop när det gäller att laga mat till sina fruntimmer :P hahaha

2009-08-26 @ 20:54:31
Postat av: emilia

Det va jag som skrev innan :P haha

2009-08-26 @ 20:55:11
Postat av: emilia

Då är vi två =)

2009-08-26 @ 21:07:29
Postat av: Mormor Lisa

Tänk på att hon skulle vilja ha din familj o detta är hennes sätt att få ur sig sin besvikelse. Bjud på det för hon är mest besviken på sitt liv.

Högskoleprovet kommer att gå bra o Lollo har ramlat från en stege med ryggen före så hon kan inget göra nu inte ens lyfta Elias så ta hjälp av henne inför provet. Melvin är så jättesöt o go så man vill bara krama honom. Kram

2009-08-26 @ 23:05:03
URL: http://emmaaronsson

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0