Emma

Mamma till världens finaste pojkar <3

Fredag, underbara fredag

Har inte alls sovit bra inatt. Värre än igår och det trodde inte jag var möjligt. Melvin vaknar ju 1000 gånger nuförtiden. Hm...

Imorse tog jag och Melvin cykeln (som vanligt) till dagis men precis när vi var framme så vurpade vi. En riktigt rejäl vurp. Jag slog i huvudet ganska hårt och snurrig som jag var fick jag skynda mig upp för att lyfta upp cykeln igen med en gallskrikande Melvin på och knäppa loss honom och krama på honom så mycket jag bara kunde. Hann inte riktigt se vart han slog sig för allt gick så fort. Men han lugnade ner sig när vi väl kom in till dagis och han fått sitta i mammas knä och kramas. Sen ville han in och leka. Slog i mitt knä ganska rejält också så det har svullnat en hel del. Aj säger jag bara!! Men det var rena isbanan precis utanför dagiset. Men nu har jag lärt mig det...

Idag har vi annars inte så mycket planer förutom att bara mysa. Det är de som är så gott med fredagar, man har ju nästan aldrig några måsten. Tacos och Idol är det enda som är spikat för kvällen.

Och idag ska jag på första utvecklingssamtalet på dagis. Att vi har det samtalet så sent efter att han börjat dagis beror på att jag har sån grym kontakt med fröknarna och vi pratar alltid, varje dag om Melvins framsteg och vad han verkar tycka om dagis m.m. Men det ska ändå bli kul =).

När jag kom hem från att lämnat lillen så satte jag mig med frukosten och tidningen och precis när jag läst klart tidningen så dog allt i hela huset. Kul tänkte jag, det enda som man kan göra utan el är att läsa tidningen men tyvärr hade jag ju PRECIS läst klart den. Och tydligen så var det strömavbrott i hela Trollhättan. Hm undra vad det kom sig, är ju inget skitväder direkt.

Nä nu ska jag lägga mig och pyssla om mitt onda knä!
Kraam


Kommentarer
Postat av: Sara - Alicias mamma

Fin blogg! :)

2009-12-04 @ 13:55:11
URL: http://saralovdahl.blogg.se/
Postat av: Sara - Alicias mamma

Tack :)

Ja det ska bli roligt med en liten till ängel, hur gammal är eran son? :)

2009-12-04 @ 14:23:30
URL: http://saralovdahl.blogg.se/
Postat av: Mormor Lisa

Åh, din stackare. Du får skaffa dubbdäck till din cykel. Tur det gick som det gick i alla fall. Kram

2009-12-04 @ 16:07:01
URL: http://emmaaronsson.blogg
Postat av: MoFa

Mormorn tog orden ur min mun...kanske läge att önska sig dubbdäck i julklapp?? Eller kanske Melvin ska önska dig de.;) Ringer mitt i Tacosen..

2009-12-04 @ 16:31:21
Postat av: Sara - Alicias mamma

Okej så det kanske kommer en till snart? :)

Mellan Alicia och pärlan kommer det bli 1 ½ år, ganska lagom tycker jag, kommer de ha mycket kul med varandra. Sedan blir dte att vänta om vi ska ha ett till barn senare..

2009-12-04 @ 17:07:57
URL: http://saralovdahl.blogg.se/
Postat av: Emma

Haha hm nja vinderdäck..Haha! Får nog ställa cykeln nu över julen och gå dit jag ska istället haha. Dagis ligger ju inte sååå långt ifrån och det är väl dit jag cyklar mest =)

2009-12-04 @ 19:55:15
URL: http://emmaaronsson.blogg.se/
Postat av: Sandra

inte hade vi nå strömavbrott äh?

2009-12-04 @ 21:19:11
URL: http://sandrakronlid.blogg.se/
Postat av: Sandra

Men Emma. Om vi INTE hade strömavbrott betyder ju det att jag bor på RÄTT sida älven ;)

2009-12-05 @ 09:42:06
URL: http://sandrakronlid.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0