Emma

Mamma till världens finaste pojkar <3

Onsdag 22e Juli

God morrn!

Sitter här vi datorn och käkar frukost. Mina 2 killar ligger fortfarande i sängen. Melvin mojsar sig och Robban har inte vaknat än =), gottegris... Själv ska man gå till jobbet om ca 20 minuter. Jag jobbar ju ända till 17 idag. :( Men det är ledsagning och det är mycket mycket bättre än personlig assistent.

Ja igår så hände det inte allt för mycket. Vi var runt lite överallt för att få tag i tapeter men jag hittade nästan ingen som föll mig alls i smaken men vi valde några ändå =) Sen åkte vi till swedbanks jurist för att skriva vårat testamente. Det var tydligen något som var bra att göra när man köpt bostad tillsammans. Och även ändrat lite på hur mycket Melvin och den efterlevande kommer få ut i "ersättning". Ja det ligger väldigt långt fram för mig i huvudet att vi faktiskt en dag inte kommer finnas på denna jord men även den dagen kommer komma.

På fredag blir det mammafika hos Kajsa och Harry :) Ska bli skit roligt och träffa alla + att få se hur Kajsas nya place ser ut. =)..Skoj skoj! Och antingen före fikat eller efter fikat ska jag åka till ikea och köpa mer golv. Det fanns inte riktigt så mycket som vi ville ha där sist så då får vi åka tillbaka nu när dom fått in mer golv.

Nä nu får jag nog skynda mig lite så jag inte kommer försent såhär första dagen!
Kram kram

Mina <3<3


Sötrumpan


En paus från renoveringen behövs då och då och vad är då bättre än en glass på stan? =)


Sitter stilla och äter sin glass så duktigt...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0