Emma

Mamma till världens finaste pojkar <3

Permission

Vi tackar för alla fina och snälla kommentarer! <3

Ja nu är vi hemma eller ja, vi ska ju tillbaka imorgon eller så fort något händer.

Läkarn kom vid 9 tiden och fick se när Melvin stapplade omrking och visst vinglade han lite men han har ju sina bra och dåliga stunder på dagarna. Och just när hon kolla honom så var det ganska bra (typiskt), men hon lyssnade verkligen på oss och förstod att det inte var riktigt bra. Men hon tyckte att vi skulle avvakta 1 dag till så vi vet att antibiotikan är ur kroppen helt. Så vi skulle komma in imorgon igen och prata igenom hur vi ska gå vidare om det inte blivit bättre. Så idag ska vi ha mycket koll på honom och se hur han går och hur han är i humöret.

Och eftersom han slutade med antibiotikan många dagar tidigare än sagt så måste vi även hålla noga koll på att den inte kommer tillbaka. Och det var egentligen meningen att han skulle gå på en liten penicillin kur i ca 2 veckor till för då ska vi in och göra ultraljud på lungorna och röntga bäckenet för att utesluta ärrbildning eller missbildning. Det är visst inte alls så vanligt att KILLAR i denna åldern får urinvägsinfektion så därför ska det göras en massa prover och underskökningar. Men nu får han ju inte antibiotika så vi får väl se vad dom kommer fram till. Går väldigt segt får jag säga. Vill ju veta NU, helst igår.

Nä nu väntar ett gott bad på mig och älsklings Melvin sover =).
Hörs senare

Kommentarer
Postat av: Mette

Det där kan tyvärr ta tid att undersöka, Våran pojk fick njurbäcken inflammation och urinvägsinfektion när han var 3 veckor och håller fortfarande på och utreder det hela och nu är han 10 månader..han får äta antibiotika för förbyggande syfte. Hoppas att alt går bra och lycka till.

2009-07-15 @ 14:16:37
Postat av: Martina

Urch låter jätte jobbigt hoppas de blir bättre för er.



Tack för omtanken de betyde mkt.



kram

2009-07-16 @ 15:08:10
URL: http://beautywolf.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0